Bij Wellsana draait het om u en uw gezondheid. De hulpmiddelen en gezondheidsproducten zijn van hoge kwaliteit en dragen bij aan een gezonde en comfortabele levensstijl.

 

Wellsana is een online zorgwinkel met een breed assortiment. Gericht op de oudere doelgroep, vindt men in onze webshop een ruim aanbod praktische hulpmiddelen, gezondheidsproducten en kleding. Kortom, alles voor uw gezondheid en om uw dagelijks leven zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Van medische meetapparatuur, verbandschoenen, loop- en leeshulpmiddelen tot comfortabele kleding. 

Wellsana richt zich op de oudere doelgroep (senioren). Vanwege de oudere leeftijd heeft deze doelgroep vaak specifieke behoeften waarin Wellsana in kan voorzien. Deze senioren hechten waarde om ook op oudere leeftijd zelfstandig te blijven. Ze doen bijvoorbeeld nog zelf de boodschappen en kunnen nog prima huishoudelijke klusjes doen. Echter kunnen ze soms hier en daar wel wat hulp gebruiken in hun dagelijkse bezigheden. Verder houdt deze doelgroep onder andere van puzzelen, naaien en televisiekijken in hun vrije tijd of besteden ze graag tijd samen met hun (klein)kinderen. 

Assortiment Wellsana

VKontakte
powered by social2s

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook