Lamsvacht & scheerwol: natuurlijk warm šŸ§”

 
WELLSANA - Actief en gezond leven
 
 
Knus en gezellig op koude dagen
Weldadig warm en heerlijk zacht: deze scheerwollen fauteuilbeschermer is pure luxe om op te zitten. Dankzij de temperatuurregulerende eigenschap van scheerwol zorgt hij het hele jaar door voor het hoogste zitcomfort op stoel, bank of fauteuil.

Het is herfst en al flink fris aan het worden. Om het ook in het koude jaargetijde lekker warm te hebben, heeft WELLSANA heel veel producten van lamsvacht of scheerwol in het assortiment. Of u nu warme voeten wilt of wat meer zitcomfort: scheerwol is warm en tegelijkertijd ademend. Door de vochtregulerende eigenschappen hebt u altijd lekker warm zonder dat u gaat transpireren. Maak het u gemakkelijk!

Ontdek de producten Ontdek de producten
Onze top-categorieƫn tegen de kou
Comfortabele schoenen voor ontspannende uurtjes thuis
Pantoffels
Meubelbeschermers: praktisch en decoratief voor alle zitmeubels
Stoelbeschermers
Zitkussens: altijd comfortabel, thuis en onderweg
Zitkussens
Gezondheidsartikelen voor heerlijk warme welnessmomenten
Warmte & wellness
Dit dekmatras van lamsvacht is heerlijk warm en zacht en zorgt voor een uitgebalanceerd slaapklimaat.
De WELLSANA-tip:
comfortabel en lekker warm slapen
Het dekmatras van echte lamsvacht draagt het hele jaar lang bij aan een goede nachtrust. In de zomer houdt hij u lekker koel, in de winter houdt hij u heerlijk warm. U kunt het best zonder laken direct op de vacht slapen.
Naar het artikel Naar het artikel
Wist u dat lamsvacht niet alleen warm, maar ook ademend, temperatuurregulerend en vochtregulerend is en daarom geschikt is voor zowel de winter als de zomer?
Schapenwol en lamsvacht zijn heerlijk zacht en vooral warm, dat is algemeen bekend. Maar deze materialen kunnen ook in de zomer erg fijn zijn. Ze zijn namelijk temperatuurregulerend, ook als het buiten warm is!