Zorghulpmiddelkopen.nl is een webshop gemaakt voor ouderen en mensen met een beperking. De grootte van het assortiment van Zorghulpmiddelkopen.nl maakt het mogelijk om snel de juiste producten te vinden. Bezoekers van Zorghulpmiddelkopen.nl hebben keuze uit meerdere opties van een bepaald product. Daarnaast biedt Zorghulpmiddelkopen.nl extra productinformatie en kunnen bezoekers gemakkelijk een live chat beginnen op de site om begeleid te worden in het aankoopproces.

Zorghulpmiddelkopen.nl kan gezien worden als een one-stop-shop waar ouderen en mensen met een beperking gemakkelijk het juiste product kunnen vinden om hun dagelijkse activiteiten makkelijker te maken.

Naar Zorghulpmiddelinkopen.nl

Tas voor onder de rolstoelzitting

Deze tas wordt bevestigd aan de onderkant van de rolstoelzitting. Makkelijk te bevestigen met stevige riempjes. Gemaakt van duurzaam donkerblauw nylon.

€ 29.95

lees verder

Onderweg
Product
 

Harley Hoofdkussen Original

Harley hoofdkussen Original. Voor ultieme nachtrust en een correcte slaaphouding heeft u met de Harley hoofdkussens een goed product in bezit.

€ 39.95

lees verder

Slaapkamer
Product
 

Splash Scootmobieltas over rugsteun

Scootmobieltas over rugsteun, scootmobieltas die eenvoudig over uw rugsteun te monteren is.

€ 32.95

lees verder

Onderweg
Product
 

Christ Lammfelle Kussenrol comfort lams

Kussenrol gemaakt met lams, geschikt voor meerdere doeleinden. Voorzien van een ritssluiting

€ 79.90

lees verder

Product
 

Voetenborstel

Speciale borstel voor het schoonmaken van uw voeten. De steel en de verschillende opzetstukken zorgen ervoor dat u gemakkelijk uw voeten kunt schoonmaken.

€ 16.95

lees verder

Badkamer
Product
 

Rafys Rafys Stuit en wigkussen

Dit kussen geeft een betere drukontlasting door het lichaamsgewicht meer naar voren en dus van de pijnlijke stuit af te brengen.

€ 47.95

lees verder

Product
 

Assortiment

Geen overeenkomende items gevonden