Een design meubel verenigt het milieu met het nut van kunst en bruikbaarheid om een mooi en degelijk meubel te maken..

retro of vintage meubels:

deze stijl is geïnspireerd op de jaren ’50 tot ’70. De meubels zijn erg kleurrijk en hebben geometrische vormen. Bovendien zijn ze gemaakt van stevige materialen voor meer comfort

industriële meubels:

design dat verwijst naar de stijl van fabrieken en oude ateliers. Dit type meubel wordt dus vooral geassocieerd met allerlei soorten metaal. Deze industriële stijl, ooit uitgevonden om arbeiders te helpen bij hun werk, is vooral stevig, functioneel en zonder poespas!

 

Scandinavische design living produkten

Liefhebbers van Scandinavisch Design woonaccessoires, maar ook voor andere design woonaccesoires kom je hier zeker aan je trekken. Kijk eens op je gemak rond!

Een Scandinavisch interieur bestaat voornamelijk uit kalme en neutrale tinten. Breng zoveel mogelijk wit, lichtblauw en grijstinten aan in je interieur voor die typische Scandinavische sfeer.

Scandinavisch design maakt vooral gebruik van materialen met een hoge kwaliteit. Dat is ook wat de meubels uitstralen; kwaliteit, functionaliteit en een simplistisch design. Er zijn Scandinavische meubelstukken met kwaliteit in alle prijsklassen dus het hoeft helemaal niet duur te zijn.

 

lampen24

dyson

gewoonstijl

Waschbaer

Rebuy