KlikAanKlikUit Draadloze deurbel met chime

Hoor altijd je deurbel. De ACBD-7000AC deurbelset bestaat uit een deurbel die je in je stopcontact plaatst en een draadloze drukknop die je plaatst waar je maar wil. Neem je deurbel overal mee naar toe in huis en loop nooit meer iemand mis.

€ 19.99

Read on...

Meubels KlikAanKlikUit
Product
 

iBaby Monitor Basic

De iBaby Monitor Basic M6 is de ultieme babyfoon voor nieuwe ouders. Kijk of het goed gaat met je kleine, praat of zing, speel liedjes af en sla foto's en filmpjes op. Zo mis je niets en maak je je kleine mee, waar en wanneer dan ook.

€ 129.00

Read on...

Meubels IBaby
Product
 

Fiësta Disco Wireless Bluetooth Speaker with party lights

Organiseer een te gekke party met de Trust Urban Fiesta Disco Bluetooth speaker. Gekoppeld aan je smartphone of tablet speel je al je favoriete muziek af, geef je een lichtshow en zing je hardop door de microfoon mee. De accuduur is 20 uur!

€ 179.00

Read on...

Meubels Trust
Product
 

LaMetric Time

De LaMetric Time is niet zomaar een smart klok, maar is jouw zenuwcentrum thuis of op kantoor. Koppel het aan je social media, mailbox en smart home domoticasysteem, ontvang direct relevante informatie en neem beslissingen met één druk op de knop.

€ 199.95

Read on...

Meubels LaMetric
Product
 

KlikAanKlikUit Draadloze deurbel voor bestaande knop

Als bij jou de deurbel wel eens gaat zonder dat jij het hoort dan is deze KlikAanKlikUit ACBD-7000BC deurbelset ideaal. Laat je bestaande drukknop hangen en vervang alleen de deurbel door een draagbare deurbel die je overal mee naar toe neemt.

€ 29.99

Read on...

Meubels KlikAanKlikUit
Product
 

Ring Chime Pro

Als je overal in huis je deurbel wil horen (dus ook zonder je telefoon), kies dan voor de Ring Chime Pro. Hiermee hoor je je deurbel ook op plekken met een beperkt wifi signaal. Plaats de Ring Chime Pro op elke plaats in huis waar je de deurbel wil horen.

€ 59.00

Read on...

Meubels Ring
Product
 

KlikAanKlikUit Double Outdoor Wall Switch

Plaats de dubbele KlikAanKlikUit AGST-8802 draadloze wandschakelaar waar je maar wil, koppel je verlichting en apparaten en bedien ze voortaan op afstand; vanaf een vaste plek of vanuit de loungebank: de schakelaar heeft een bereik tot 30 meter!

€ 16.99

Read on...

Meubels Klik aan Klik uit
Product
 

Somfy Draadloze Lichtsensor

Comfortabel, besparend én veilig wonen dankzij domotica. Het kan met Somfy. De Somfy lichtsensor meet de hoeveelheid licht buiten. Via de TaHoma app stel je in wat er moet gebeuren bij welke lichthoeveelheid. Bedien automatisch je verlichting en rolluiken.

€ 109.00

Read on...

Meubels Somfy
Product
 

Somfy Movement Sensor Outdoor

Weer inbrekers uit je huis als jij er niet bent. De Somfy bewegingsmelder detecteert bewegingen rondom je huis. Bepaal (gekoppeld aan de Tahoma hub) welke apparaten binnen en buiten aangaan als dat zo is en ontvang een SMS of e-mail als het gebeurt.

€ 229.00

Read on...

Meubels Somfy
Product
 

Somfy Protect Intellitag (5 pack)

Deze Somfy Protect IntelliTAG trillings- en openingsdetectoren van Somfy herkennen inbraakpogingen, geven je een melding en activeren de sirene, zodat inbraken voorkomen kunnen worden. De IntelliTAGs zijn aan te sluiten op Somfy alarmsystemen.

€ 167.99

Read on...

Meubels Somfy
Product
 

Arlo Pro Beveiligingssysteem met 2 IP camera apos s

Bescherm uw woning met Netgear en de Arlo Pro beschermingsset. Door de vele functionaliteiten van de camera's en het station (bewegings- en geluidsdetectie, geïntegreerde sirene...) is uw familie gegarandeerd veilig.

€ 425.00

Read on...

Meubels Arlo
Product
 

KlikAanKlikUit Smart home wall plug (1000W)

Ook je oudere lampen kun je vanaf nu of afstand aan en uit doen. De ACD-1000 stekkerdoos met optionele afstandsbediening maakt het mogelijk. Met deze stekkerdoos kun je tot 6 lampen bedienen op afstand, lekker gemakkelijk vanaf de bank.

€ 13.00

Read on...

Meubels Klik aan Klik uit
Product
 

Ring Spotlight Cam Wit (netvoeding)

Ring Spotlight Cam Wit (netvoeding) is een revolutionaire innovatie in thuisbeveiliging. Deze beveiligingscamera op kan overal geïnstalleerd worden en geeft direct kraakhelder beeld. Spreek met tweewegcommunicatie met bezoekers met de ingebouwde luidspreker en microfoon. De luide sirene zet je op afstand aan om af te schrikken en omdat hij niet op batterijen werkt hoef je nooit batterijen te verwisselen.

€ 229.00

Read on...

Meubels Ring
Product
 

Trust Kubo Wireless Bluetooth Speaker

Samen met vrienden overal naar je favoriete muziek luisteren en handsfree bellen: het kan met de goedkope Trust Urban Kubo Bluetooth speaker, die ook de muziek van je SD-kaart afspeelt en een accuduur heeft van 5 uur.

€ 19.99

Read on...

Meubels Trust
Product
 

AirBolt Smart Travel Lock

De AirBolt Travel Lock is een slim en veilig slot voor je bagage, dat je makkelijk opent, sluit en terugvindt via je smart device. Als er iets mis is gaat er direct een alarm af (een hard piepsignaal). Tegelijkertijd ontvang je een melding op je smartphone.

€ 79.00

Read on...

Tassen Airbolt
Product
 

Gardena Smart Water Control

Je bent vergeten hoe vaak je bepaalde bloemen moet besproeien? Of wil je optimaal van je vrije tijd genieten? De draadloze Gardena waterregulator besproeit je planten volgens hun behoeften, en dit op een volledig geautomatiseerde manier. Let wel dat de waterregulator dient als uitbreiding op de Smart System set van Gardena!

€ 154.90

Read on...

Tuin Gardena
Product
 

Gardena Smart Watering Set for Terrace Balcony

Je beschikt over een balkon of terras en wenst je planten op een optimale manier te onderhouden met minimale inspaning? Zoek niet verder! De Gardena besproeiingskit voor terrassen en balkons irrigeert tot 8 potten en 3 bloembakken. Volledig automatisch!

€ 459.00

Read on...

Tuin Gardena
Product
 

Honeywell Lyric T6 Wired

De slimme Honeywell Lyric T6-thermostaat bepaalt de temperatuur van jouw huis op basis van je actuele locatie. Ben je op vakantie of van huis? Dan wordt de temperatuur aangepast. Ben je onderweg naar huis? Dan is je huis op temperatuur als je binnenkomt.

€ 146.95

Read on...

Bouwmarkt Honeywell
Product
 

FIBARO Z Wave motion sensor ZW5

Deze Fibaro Motion Sensor detecteert beweging in je huis. Hierop kan je Home Center automatisch actie ondernemen, zoals de verlichting inschakelen of een alarm laten afgaan.

€ 57.95

Read on...

Meubels Fibaro
Product
 

Ring Spotlight Cam Zwart (batterij)

De Ring Spotlight Cam is een revolutionaire innovatie in thuisbeveiliging. Deze beveiligingscamera op batterij kan overal geïnstalleerd worden en geeft direct kraakhelder beeld. Spreek met tweewegcommunicatie met bezoekers met de ingebouwde luidspreker en microfoon. De luide sirene zet je op afstand aan om af te schrikken en de batterij is snel te verwisselen voor gemakkelijk opladen, zonder het hele apparaat te demonteren.

€ 229.00

Read on...

Meubels Ring
Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook