Fiësta Disco Wireless Bluetooth Speaker with party lights

Organiseer een te gekke party met de Trust Urban Fiesta Disco Bluetooth speaker. Gekoppeld aan je smartphone of tablet speel je al je favoriete muziek af, geef je een lichtshow en zing je hardop door de microfoon mee. De accuduur is 20 uur!

€ 179.00

Read on...

Meubels Trust
Product
 

KlikAanKlikUit Draadloze deurbel voor bestaande knop

Als bij jou de deurbel wel eens gaat zonder dat jij het hoort dan is deze KlikAanKlikUit ACBD-7000BC deurbelset ideaal. Laat je bestaande drukknop hangen en vervang alleen de deurbel door een draagbare deurbel die je overal mee naar toe neemt.

€ 29.99

Read on...

Meubels KlikAanKlikUit
Product
 

Ring Chime Pro

Als je overal in huis je deurbel wil horen (dus ook zonder je telefoon), kies dan voor de Ring Chime Pro. Hiermee hoor je je deurbel ook op plekken met een beperkt wifi signaal. Plaats de Ring Chime Pro op elke plaats in huis waar je de deurbel wil horen.

€ 59.00

Read on...

Meubels Ring
Product
 

KlikAanKlikUit Double Outdoor Wall Switch

Plaats de dubbele KlikAanKlikUit AGST-8802 draadloze wandschakelaar waar je maar wil, koppel je verlichting en apparaten en bedien ze voortaan op afstand; vanaf een vaste plek of vanuit de loungebank: de schakelaar heeft een bereik tot 30 meter!

€ 16.99

Read on...

Meubels Klik aan Klik uit
Product
 

KlikAanKlikUit Draadloze deurbel met chime

Hoor altijd je deurbel. De ACBD-7000AC deurbelset bestaat uit een deurbel die je in je stopcontact plaatst en een draadloze drukknop die je plaatst waar je maar wil. Neem je deurbel overal mee naar toe in huis en loop nooit meer iemand mis.

€ 19.99

Read on...

Meubels KlikAanKlikUit
Product
 

KlikAanKlikUit Draadloze LED lamp E27 (2 pack)

Creeer de juiste sfeer in huis met warme verlichting. Lees een boek op de bank of tafel romantisch met je partner. Met de KlikAanKlikUit E27 lampenset bedien je je verlichting makkelijk op afstand. Vervang je E27 gloeilampen en geniet!

€ 49.99

Read on...

Meubels Klik aan Klik uit
Product
 

Dixxo Wireless Bluetooth Speaker

Gezellig chillen met vrienden en ondertussen genieten van je favoriete muziek en een LED-lichtshow. De Urban Dixxo Bluetooth speaker is compact, heeft een accuduur van 15 uur en bevat gekleurde LED's die reageren op en bewegen met het ritme van je muziek.

€ 59.00

Read on...

Meubels Trust
Product
 

iEast SoundStream Pro

Jouw favoriete muziek van Spotify, iTunes en Deezer op je smartphone beluisteren via de stereoset in huis. De iEast Soundstream Pro is een audiostreamer die je smartphone verbindt met je bestaande stereoset en veel connectiemogelijkheden heeft.

€ 109.00

Read on...

Meubels IEast
Product
 

LaMetric Time

De LaMetric Time is niet zomaar een smart klok, maar is jouw zenuwcentrum thuis of op kantoor. Koppel het aan je social media, mailbox en smart home domoticasysteem, ontvang direct relevante informatie en neem beslissingen met één druk op de knop.

€ 199.95

Read on...

Meubels LaMetric
Product
 

MiPow Playbulb GARDEN Buitenlamp

De MiPow Playbulb Garden is een slimme buitenlamp op zonne-energie. Plaats hem waar je maar wilt en gebruik de app om de helderheid en de kleur te regelen of spectaculaire lichteffecten te creëren.

€ 34.99

Read on...

Tuin Mipow
Product
 

MiPow Playbulb GARDEN Buitenlamp 3 pack

Het MiPow Playbulb Garden 3-pack is de ideale start voor slimme tuinverlichting. Plaats deze buitenlampen met lichtsensor waar je maar wilt en verander de helderheid en de kleur met je smartphone.

€ 59.00

Read on...

Tuin Mipow
Product
 

MiPow Playbulb String Groen

Binnen én buiten direct in de juiste sfeer komen. De 10 meter lange MiPow Playbulb draadloze LED-lichtslang is ideaal als kerstverlichting of sfeerverlichting. Eenvoudig via je smart device te bedienen, met keuze uit een oneindig aantal kleuren.

€ 29.00

Read on...

Tuin Mipow
Product
 

MiPow Solar Garden Pool Buitenlamp

Sfeervolle verlichting op zonne-energie in je tuin of drijvend in je zwembad. De PlayBulb Solar is een milieuvriendelijke lamp die je bedient via je smartphone. Schakel aan of uit, stel de kleur en helderheid in en zet een timer via de app.

€ 49.99

Read on...

Tuin Mipow
Product
 

MiPow Solar Garden Pool Buitenlamp 3 Pack

Sfeervolle verlichting op zonne-energie in je tuin of drijvend in je zwembad. De PlayBulb Solar is een milieuvriendelijke lamp die je bedient via je smartphone. Schakel aan of uit, stel de kleur en helderheid in en zet een timer via de app. Voordelig 3-pack.

€ 139.99

Read on...

Tuin Mipow
Product
 

MiPow Sphere LED lamp

Bepaal de sfeer in je huis en tuin met de MiPow Playbulb Sphere, een volledig draadloos oplaadbare glazen LED-lamp, die je overal plaatst. Kies welke kleur bij jouw stemming past. Gebruik je fantasie en maak het gezellig. De lamp brandt opgeladen 8 uur!

€ 39.00

Read on...

Tuin Mipow
Product
 

Osram Lightify Tuinspots Mini Warm Wit

Een warme sfeer in je tuin creëren is niet lastig meer. Met de 9 aaneengesloten Lightify Smart ZigBee LED-spots van Osram tover je in een handomdraai verlichting in je tuin die je eenvoudig bedient via je smartphone of de Smart Switch.

€ 79.00

Read on...

Tuin Osram
Product
 

Philips Hue Draadloze Dimmer Set E27

Maak een eerste start met Philips Hue met deze dimming kit, bestaande uit een draadloze afstandsbediening die je kunt gebruiken als wandschakelaar en een dimbare Philips Hue White E27 LED-lamp. Breid later uit met nog meer Hue-sfeer en comfort.

€ 24.95

Read on...

Meubels Philips Hue
Product
 

Trust Kubo Wireless Bluetooth Speaker

Samen met vrienden overal naar je favoriete muziek luisteren en handsfree bellen: het kan met de goedkope Trust Urban Kubo Bluetooth speaker, die ook de muziek van je SD-kaart afspeelt en een accuduur heeft van 5 uur.

€ 19.99

Read on...

Meubels Trust
Product
 

AirBolt Smart Travel Lock

De AirBolt Travel Lock is een slim en veilig slot voor je bagage, dat je makkelijk opent, sluit en terugvindt via je smart device. Als er iets mis is gaat er direct een alarm af (een hard piepsignaal). Tegelijkertijd ontvang je een melding op je smartphone.

€ 79.00

Read on...

Tassen Airbolt
Product
 

iBaby Monitor Basic

De iBaby Monitor Basic M6 is de ultieme babyfoon voor nieuwe ouders. Kijk of het goed gaat met je kleine, praat of zing, speel liedjes af en sla foto's en filmpjes op. Zo mis je niets en maak je je kleine mee, waar en wanneer dan ook.

€ 129.00

Read on...

Meubels IBaby
Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook