Hanglamp Nordlux van € 22.99 voor € 17.99 bij Xenos

VKontakte
powered by social2s

Home8-alarm - 10% Korting op alles

Home8 biedt een compleet assortiment alarmsystemen, camerasystemen en domotica. Dankzij de gepatenteerde Plug-Activate-N-Play™-techniek is een Home8 systeem binnen enkele minuten geïnstalleerd en geactiveerd. Het Home8 platform integreert alle sensoren, camera’s en data in de Home8 app zodat alle beschikbare informatie direct kan worden geverifieerd. Dit in combinatie met een eigen technische dienst maakt de Home8 systemen zeer interessant via alle kanalen aan te bieden.

Assortiment Home8

VKontakte
powered by social2s

het grootste en mooiste assortiment op het gebied van wonen, tuin, mode, modeaccessoires, koken, tafelen, wellness en huishouden

De Grote Woonwinkel 500x500px

 

In De Grote Woonwinkel ontdekken bezoekers het grootste en mooiste assortiment op het gebied van wonen, tuin, mode, modeaccessoires, koken, tafelen, wellness en huishouden. Hoewel de webshop gloednieuw is, bestaat de fysieke winkel al jaren. Het team heeft daardoor alle productkennis in huis om klanten te adviseren over de nieuwe aankopen. Met de unieke en hippe inpakservice wordt van elke bestelling een feestje gemaakt.

Assortiment DeGroteWoonwinkel

Sale DeGroteWoonwinkel

VKontakte
powered by social2s

Dekbed discounter ruimt op korting tot 95% prijzen vanaf € 3.99

 

Dekbed-discounter.nl overtreft altijd de verwachting van klant door een uitgedachte invulling van bedrijfsprocessen. Dankzij het gebruik van een professionele fulfillment partner, waar ten alle tijden een voorraad van +1000 stuks aangehouden wordt, verloopt de logistieke afhandeling van alle orders spoedig en vlekkeloos.

Assortiment Dekbed-discounter

VKontakte
powered by social2s

Giga Meubel | industriële meubels

Historie

‘Always remember to fall asleep with a dream and wake up with a purpose’

Wij zijn al een aantal jaar marktleider in de industriële meubels. Giga Meubel is ontstaan onder het motto ‘the sky is the limit’ en met dit idee hebben wij in 2012 onze eerste vestiging geopend. In juni 2017 zijn wij internationaal gegaan met een tweede vestiging in Wommelgem, België. 

En nu?

Giga Meubel is inmiddels uitgegroeid tot een begrip binnen de meubelbranche. Onze grote kracht is dat we onze meubels zelf ontwerpen, importeren, uitzoeken en/of laten maken in het buitenland. Hierdoor bieden we een breed en divers aanbod van betaalbare luxe op het gebied van living.

Motto

‘Don’t be afraid of being different, be afraid of being the same as everyone else.’

Het motto van Giga Meubel is om anders te zijn dan anderen in de meubelbranche. De klant komt naar Giga Meubel, omdat de meubelen die verkrijgbaar zijn op de woonboulevard niet meer prikkelen en inspireren. Wij combineren verschillende stijlen met elkaar. Zo bieden wij industriële, new vintage, retro, lifestyle en urban chique meubelen. Dit vormt een bijzondere combinatie en een unieke uitstraling die erg gewild is.

De naam Giga Meubel

Waarom de naam Giga Meubel? We hebben een gigantisch aanbod van verschillende (bovengenoemde) stijlen, die samen een unieke uitstraling bieden binnen de verschillende leefruimtes in huis. Met deze naam hebben we een enorme klantenkring opgebouwd en de nodige naamsbekendheid gecreëerd.

Assortiment Giga meubels

VKontakte
powered by social2s

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook