Ontvang tot wel 25% korting op een groot aantal kerstartikelen op www.lampen24

 

Kerstverlichting voor binnen en voor buiten

Met Kerstmis wordt het niet alleen feestelijk, maar ook nog eens smart. Tegenwoordig is immers zelfs de lichtketting gekoppeld met uw smartphone en via een app te bedienen. Hierdoor zijn de mooiste kerstboomscenario's mogelijk. Wat u verder nog meer moet weten over de mooiste tijd van het jaar, leest u in het volgende artikel:

Vanaf wanneer kan ik beginnen met het weghalen van de kerstversiering?
Driekoningen markeert voor veel kerstdecoratieliefhebbers het einde van de kersttijd. Dat is op 6 januari. Wie geen afscheid kan nemen van de mooie lichtdecoratie moet dit weten: volgens de kalender van het kerkelijk jaar is 2 februari het einde van de kersttijd. Maria-Lichtmis wordt deze dag genoemd. Het is dus ook geen probleem om de decoratie tot die dag te laten hangen.

Wat is toegestaan op het gebied van kerstverlichting?
De kerstperiode is zo mooi – het is bijna onvoorstelbaar dat er op het gebied van verlichting iets verboden zou moeten zijn. Dat is in principe ook niet zo. Dit komt omdat feestelijke verlichting algemeen erkend en geaccepteerd is. Er bestaat hier zelfs een rechterlijke beslissing van: een verhuurder wilde zijn huurder verbieden om een lichtketting op te hangen. Daar kwam hij niet mee weg - tot vreugde van alle fans van kleurrijke lichtkettingen.

Tip: praat in geval van twijfel even met de verhuurder. Dan voelt deze zich niet gepasseerd. En misschien steekt u iemand die niet zo van Kerst houdt wel aan met uw enthousiasme!

Aan de andere kant: het is niet heel waarschijnlijk dat u iemand tegen u in het harnas jaagt met uw kerstverlichting. Knipperende lampjes, misschien zelfs met kerstmuziek, dient u zo op te hangen dat deze niet de nachtrust van uw buren verstoren. Als uw buren na de vijfde keer "Jingle Bells" opnieuw wakker schrikken, dan is het wel gedaan met de pret.

Nog een tip: decoratiemateriaal dat de aandacht trekt door middel van licht en geluid, kunt u beter in uw huis gebruiken. Gebruik dit alleen buiten als uw perceel zo groot is dat uw buren hier geen last van hebben.

Goed om te weten: over het algemeen bepaalt de wet dat kerstverlichting niet aanzienlijk lichter mag zijn dan andere verlichting op de locatie. Bovendien gelden hierbij ook de gangbare nachtrusttijden van 22 – 6 uur. Het beste kunt u daarom voor de knipperende lichtketting een schakelklok gebruiken.

Kerstverlichting voor de woonkamer:
U raad het al: de keuze wordt elk jaar weer groter en smarter. Want een huis is ook met Kerst gewoon een smarthome. Tegenwoordig bedient u uw lichtketting eenvoudig met een smartphone-app. Of u laat de kerstster met een afstandsbediening van kleur wisselen.

Maar omdat ook op feestelijke momenten eenvoud gevraagd wordt, omvat ons aanbod natuurlijk alles. Bijvoorbeeld:

  • handige en veilige LED-kaarsen
  • sfeervolle kerststerren
  • kleurrijke en smarte lichtkettingen
  • kerststerren en raamdecoratie
  • klassieke kaarsbogen
  • sfeervolle lichtsilhouetten en -figuren

Naar de kerstverlichting

Dyson NL | De nieuwe acties

Dayson stofzuigers-50 op stofzuigers

Bespaar 50 EUR op geselecteerde Dyson V8 en V11 stofzuigers.

Ontvang nu €50 korting op Dyson V8 Absolute+ en V11 Extra Pro draadloze stofzuigers. Aanbieding geldig tot 31 December 2020 of zolang de voorraad strekt. Actie geldig in NL en BE.

Gratis oplaadstation met Dyson V11

Dyson V11 snoerloze stofzuiger, nu met gratis oplaadstation t.w.v. €125.

Gratis oplaadstation t.w.v. €125 bij aankoop van een Dyson V11 snoerloze stofzuiger.

Extra filter t.w.v. 77,90

Dyson Pure luchtreinigers met gratis extra filter t.w.v. €77,90.

De Dyson Pure luchtreinigingsventilatoren en luchtbevochtigers, vangt verontreinigende stoffen op, zo klein als 0.1 micron, zoals bacteriën en virussen.

Naar de Dyson deals

lampen24

dyson

gewoonstijl

Waschbaer

Rebuy