steigerhouttrend10-1.png

steijgerhoutkast.png

Het tv-meubel James is gemaakt van mangohout en staal, en is gemaakt met 3 laden.  In de laden kun je bijvoorbeeld afstandsbedieningen en dergelijke in opbergen. Het tv-meubel James is een populair model, dit komt voornamelijk door de mooie vormgeving en de goede kwaliteit. Het tv-,meubel is goed te combineren met verschillende interieur stijlen, zo past dit meubel goed in een industrieel interieur maar ook is dit meubel goed te combineren met een scandinavisch interieur.

Mangohout tv-meubel James met 3 laden nu van € 500,- voor € 400,-

 

Meer over Steigerhouttrend:

Industriële meubels van steigerhout

Steigerhouttrend uit Groningen is de grootste fabrikant & webshop op het gebied van (maatwerk) meubelen voor huis, tuin en bedrijf.

De webshop (www.steigerhouttrend.nl) is een onderdeel van Loods XL B.V.
Zij zijn gespecialiseerd in meubelen van steigerhout, eikenhout en mangohout, in industriele en landelijke stijl, ook met betonlook meubenlen voor binnen en voor buiten.
Hun producten staan voor uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs!

De meubelontwerpers van Steigerhouttrents volgen de woontrends op de voet. Continue introduceren zij nieuwe eigentijdse modellen. Ontdek de nieuwe: steigerhouten, eikenhouten, betonlook, industriële, douglashouten, mango– en acaciahouten meubelen.

Meer over en van Steigerhouttrend

 

 
 

dyson

xenos