Afdrukken
Geschreven door theodoor theodoor
Categorie: Woonwinkel Woonwinkel
Gepubliceerd: 10 januari 2022 10 januari 2022
Hits: 271 271

steigerhouttrend10-1.png

🏡De landelijke woonstijl is nooit weggeweest. Deze stijl is geïnspireerd door het platteland, denk hierbij aan mooie oude boerderijen.
Hierbij spelen natuurlijke materialen, zoals hout en linnen, een grote rol. Het straalt rust uit en is ook ruimtelijk.
Geen gekke keuze dus voor een kinderkamer, zoals de babykamer. In onze blog geven wij je wat tips voor een landelijke kinderkamer.
👇
 bovey.png
 

Steigerhouten kajuitbed Bovey van steigerhout

Kinderbed Bovey is een kajuitbed met gebruikte fruitkistjes. Een robuust bed met extra opbergruimte voor speelgoed. Het bed is verkrijgbaar met een trapje en uitvalschot. Een leuk bed waar kinderen zeker plezier aan beleven en als bank kunnen gebruiken. Bij een bed van 200 centimeter zijn de latten aan de zijkant bij de fruitkisten smaller dan op de afbeelding. Fruitkisten zijn circa 40 cm diep en 50 cm breed, het kan dus zijn dat het ‘uiterlijk’ van het bed anders is, het fruitkistje kan meer ruimte tussen de zijkanten hebben dan op de afbeelding te zien is.

Steigerhouten kajuitbed Bovey van steigerhout van € 536,- voor € 4,29

Over Steigerhouttrend:

Industriële meubels van steigerhout

Steigerhouttrend uit Groningen is de grootste fabrikant & webshop op het gebied van (maatwerk) meubelen voor huis, tuin en bedrijf.

De webshop (www.steigerhouttrend.nl) is een onderdeel van Loods XL B.V.
Zij zijn gespecialiseerd in meubelen van steigerhout, eikenhout en mangohout, in industriele en landelijke stijl, ook met betonlook meubenlen voor binnen en voor buiten.
Hun producten staan voor uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs!

De meubelontwerpers van Steigerhouttrents volgen de woontrends op de voet. Continue introduceren zij nieuwe eigentijdse modellen. Ontdek de nieuwe: steigerhouten, eikenhouten, betonlook, industriële, douglashouten, mango– en acaciahouten meubelen.

Meer over en van Steigerhouttrend