zondag 31 oktober weer wintertijd Klok achteruit. Bij LampenLicht tot 80% korting

zondag 31 oktober weer wintertijd Klok achteruit

 

De interieur weken gaan van start!

Kom tot rust in huis met Organic Nature woonstijl

lampenlicht.nl
Organic Nature woonstijl 1
Back to nature met Organic Nature woonstijl!
Mensen hechten steeds meer belang aan de natuur en duurzaamheid. Deze woonstijl is ontstaan doordat mensen graag tot rust komen in de natuur. Organic Nature zorgt voor rust en kalmte in je interieur.
Organic Nature Materials
Organic Nature maakt voornamelijk gebruik van natuurlijke materialen zoals bamboe, rotan, licht hout, leer, wol, katoen en steen. Deze worden in hun natuurlijke staat gebruikt en zijn dus onbewerkt. Daardoor is Organic Nature ook een vrij lichte woonstijl op het gebied van kleurgebruik. Maar dat wil niet zeggen dat het saai en kleurloos is. Organic Nature is goed te combineren met kleuren zoals groen, zeeblauw, geel en terracotta. Daarbij blijf je in de natuurlijke tinten, maar zorg je voor wat meer kleur!
Organic Nature Hatch 45
Bij Organic Nature is het de kunst om je interieur niet met drukke accessoires aan te kleden. Je wil voornamelijk rust creëren. Een rotan hanglamp zoals Hatch 45 heeft de natuurlijke twist door zijn materiaal gebruik en vorm. Planten zoals de boomvaren, Papyrus plant, cactussen en andere palmsoorten heb je nooit genoeg. Deze zorgen ook voor kleur in het interieur. Een rotan krukje, linnen kleed voor op de bank, rieten manden en een warm vloerkleed geven je dat natuurlijke gevoel en rust in je interieur.
Bekijk hanglamp Hatch 45 ›

Ben je net zo'n fan als wij van Organic Nature? Volgende week lees je wat de laatste trends zijn en welke verlichting daar het beste bij past. Tot die tijd kun je vast onze inspiratie pagina bekijken.
Tot die tijd kun je vast onze inspiratie pagina bekijken.
Meer over Organic Nature ›
 
 
 
 

Bespaar nu op de #energierekening stap over op Ledlampen tijdens de woonmaand tot 50% korting

Vervang gloeilampen door Ledlichten (-50 euro)
Ledlampen zijn liefst 90 procent zuiniger met stroom dan het oude peertje en 85 procent efficiënter dan een halogeenarmatuur. Hoewel gloeilampen nauwelijks nog te koop zijn en halogeenlampen eveneens in populariteit dalen, heeft ieder Nederlands huishouden nog gemiddeld elf gloeilampen en dertien halogeenlampen branden. Die vervangen levert minstens 50 euro per jaar op. Begin met de lampen die het vaakst aan staan, dat tikt het hardst aan. Meer besparing is haalbaar door lampen niet onnodig lang te laten branden. Ledlampen zijn duur, maar naast hun energiezuinige karakter gaan ze 30.000 tot wel 50.000 branduren mee. Dat is ruim 20 jaar - bij zes uur aan per dag.

Ledlampen zijn liefst 90 procent zuiniger met stroom dan het oude peertje

Retro Verlichting!

 
Daglicht te kort? Nachten te lang?

Dat herfstdipje kan je zomaar overvallen nu het toch duidelijk eerder donker wordt.

Nu kunnen we in een donker hoekje blijven zitten, maar de beste remedie zijn de te gekke retro lampen, jukeboxen, neon signs en benzinepomp bollen van de Fifties Store!

Licht is nog nooit zo leuk geweest!

 

76eeb189-9804-9cc6-dc31-13a98ab06a0e.jpg

Meer info

903d2c96-80aa-eed7-473b-9bf761dfc786.jpg 

 
Meer info