Bespaar dubbel korting tot 80% op alles en je bespaart energie!

Dubbel besparen bij lampenlicht

Met de juiste verlichting in huis kun jij echt besparen op je energierekening, dit merk je direct aan portemonnee. Bij lampenlicht kun je nu zelfs dubbel besparen want we hebben nu tot wel 80% korting* op alles!

bespaar dubbel

Over Lampenlicht:

Lampenlicht.nl helpt bij het zoeken naar een bijzondere lamp, of om meer sfeer in huis aan te brengen met behulp van verlichting. Kijk dan nu bij Lampenlicht.nl. Lampenlicht.nl heeft een zeer uitgebreide collectie lampen en aanverwante verlichtingsproducten in de webshop staan. Op alle lampen zit twee jaar garantie en uw bestelling wordt binnen Nederland gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-. Bijna alle lampen zijn in de lampen shop tevens direct leverbaar. Bestel nieuwe binnen- of buitenverlichting dus snel, goedkoop & veilig bij uw online lampenier.

Meer over en van Lampenlicht

Keukenlampen in de landelijke stijl

keukenlampen

Keukenlampen in de landelijke stijl

Over Lampen24

Ieder mens, particulier of zakenman, heeft licht nodig - zij het voor zijn of haar woon-, werk-, kantoor- of bedrijfsruimte. De vereisten voor een persoonlijk verlichtingsconcept zijn heel verschillend: de juiste helderheid, een hoogwaardige afwerking, een stijlvol, authentiek ontwerp en een professioneel en fascinerend lichteffect zijn slechts enkele van hen.Zo verschillend als de behoeften, is ook ons ​​assortiment: onze klanten kunnen gemakkelijk meer dan 30.000 verschillende lampen online bestellen!

Meer over en van Lampen24

Ledverlichting | Een veilig huis met breedstralers nu 30% korting

Ledverlichting | Een veilig huis met breedstralers nu 30% korting

Over IntoLed:

INTOLED is dé online specialist in LED binnenverlichting, LED buitenverlichting, LED Inbouwspots, LED Strips, LED lampen en LED toebehoren van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs!

Meer over en van IntoLed

Lindby Jevanna wandlamp van textiel, wit

Lindby Jevanna wandlamp van textiel wit

   

Lindby Jevanna wandlamp van textiel, wit

Witte wandlamp Jevanna met cilindrische textielen kapDe wandlamp Jevanna wijst je de weg in het donker. Het licht kan naar wens worden gedimd door middel van een externe dimmer. De lamp in een nikkelkleurige kap is voorzien van een E27 fitting. Alle kwaliteiten en bijzonderheden die het merk Lindby kenmerken zijn gecombineerd in de wandlamp in een moderne stijl. Het model Jevanna is uitstekend geschikt voor uw eetkamer, woonkamer of slaapkamer. Met deze wandlamp wordt elk huis huiselijk verlicht.

Meer over deze lamp

Over Lampen24

Ieder mens, particulier of zakenman, heeft licht nodig - zij het voor zijn of haar woon-, werk-, kantoor- of bedrijfsruimte. De vereisten voor een persoonlijk verlichtingsconcept zijn heel verschillend: de juiste helderheid, een hoogwaardige afwerking, een stijlvol, authentiek ontwerp en een professioneel en fascinerend lichteffect zijn slechts enkele van hen.

Zo verschillend als de behoeften, is ook ons ​​assortiment: onze klanten kunnen gemakkelijk meer dan 30.000 verschillende lampen online bestellen!

Meer over en van Lampen24

20% extra korting: duurzame start met LED

💡  Shop duurzaam bij lampenlicht 💡