Draco 10

De Draco 10 van Antec is een nieuwe toevoeging aan de Constellation Series, met een functioneel en opvallend ontwerp. Zoals het prachtig, transparante zijpaneel en de verlichting aan de voorkant. De midi tower behuizing heeft plaats voor maximaal zes 120 mm fans, waarvan er één wordt meegeleverd, maar zijn ook door radiatoren te vervangen. Ook zijn er drie interne 2,5" en twee 2.5"/3,5" inbouwsloten en zeven Full Size slotopeningen aanwezig. De Draco 10 behuizing heeft daarnaast nog plaats voor grafische kaarten met een lengte tot 360mm en CPU-koelers met een maximale hoogte tot 165 mm.

€ 58.95

Lees verder

Computer Gaming|Behuizingen|Midi tower
Product
 

PCI Express Card 4 x internal M.2 Key B RAID

De PCI Express Card > 4 x internal M.2 Key B RAID van DeLOCK voegt vier M.2 slots toe aan je pc. Er kunnen maximaal vier M.2 SATA-modules in 2280, 2260, 2242 en 2230 formaat op de kaart worden aangesloten. Bij gebruik van meer dan één SSD is het mogelijk om verschillende RAID-niveaus te gebruiken.

€ 205.00

Lees verder

Computer Gaming|Controllers|SATA
Product
 

Connector RCA Male

Maak je eigen kabel door deze Connector RCA Male te monteren op een audiokabel Door de gekleurde ring op de connector is duidelijk te zien of het om audio links of rechts gaat.

€ 2.50

Lees verder

Computer Gaming|Kabels|Accessoires
Product
 

Thunderbolt Dock WD19TBS

Het Dell Thunderbolt Dock WD19TBS zorgt voor snel opladen van aangesloten apparaten dankzij Dell ExpressCharge en 130 watt. Het biedt tal van aansluitingen, waaronder HDMI en DisplayPort voor beeldschermen met maximaal 5.120 x 2.880 pixels, evenals USB-C en USB-A poorten. De Thunderbolt-interface maakt snelle gegevensoverdracht mogelijk tot 40 Gbit/s - zodat je op elk scenario bent voorbereid.

€ 305.00

Lees verder

Computer Gaming|Laptops|Accessoires|Dockingstations
Product
 

Houtspiraalboren 10mm

Deze KWB Houtspiraalboor is 10mm in diameter en 120mm in lengte. De boor is spaanloos gevormd, heeft een dubbele spiraal en zwarte kleur. De boor zorgt voor een stabiele en rechte uitloop, heeft blank geslepen spiralen en heeft een centreerpunt en schoudersnijder voor precieze en scheurvrije boringen. Daarnaast heeft de boor een cilindrische schacht, is deze van industriële kwaliteit en geschikt voor zacht- en hardhout.

€ 5.50

Lees verder

Klussen|Accessoires|Houtboren
Product
 

Assassin's Creed Valhalla! Orlog Dice Game

PureArts en Ubisoft presenteren het officieel gelicenseerde Orlog dobbelspel van Assassin's Creed Valhalla! Orlog, dat veel gespeeld wordt door de Norsemen en Anglo-Saxons in elke stad van het videospel, wordt gespeeld door twee spelers die dobbelsteenworpen en bonuseffecten gebruiken om de overwinning op hun tegenstander te claimen. De spelers gooien dobbelstenen om aanvallen te genereren en fiches te verwerven voor gunsten van God - en gebruiken een combinatie van beide tijdens aanvallen en voor het herwinnen van gezondheid. De spelers gooien hun dobbelstenen 3 keer per ronde tot het einde. Het spel gaat door totdat een speler alle gezondheidsstenen heeft verloren. Zal jij de gunst van de Goden verdienen en hun zegen ontvangen om te winnen? Er is maar één manier om dat uit te vinden.

€ 34.95

Lees verder

Speelgoed|Alle spellen puzzels|Bordspellen
Product
 

Notebook Stand Easy Riser

Met de Easy Riser wordt uw laptop verhoogd voor een betere luchtstroom, zodat de accu en de elektronica van de laptop minder worden belast. Ook wordt de beeldscherm hoger geplaatst voor meer comfort.

€ 22.95

Lees verder

Home
Product