Country Lifestyle Zomer actie

UW WOONWINKEL VOOR LANDELIJK WONEN OUTDOORKLEDING & LAARZEN
Countrylifestyle.nl is met stip de grootste sfeerwinkel van Nederland. Countrylifestyle.nl is een toonaangevend en goedlopend bedrijf met een groot bestand aan vaste klanten. Uniek in Nederland en landelijk bekend van het landleven en via mond tot mondreclame. Klantenservice, sfeer en kwaliteit staan op nummer 1 en sinds een jaar is Countrylifestyle.nl met hetzelfde aanbod van producten en service ook online terug te vinden.

Uit het woonassortiment van CountryLifestyle:

Palma eetstoel in stof Bluvel Grey

Industriële stoel met een nonchalante uitstraling gestoffeerd in de schitternde velours stof Bluvel. Bovendien heeft de stoel een heerlijk zitcomfort. Verkrijgbaar in diverse kleuren en zowel met als zonder armleuning.

€ 130.00

Lees verder

NL Alle meubelen Zitmeubelen
Product
 

Mehari 6959 Vloerkleed 133x195cm

Door de hoge uitvoering voelen de vloerkleden uit de collectie Mehari heerlijk zacht aan. Leverbaar in diverse kleuren en afmetingen.

€ 179.00

Lees verder

NL Alle meubelen Meubelen
Product
 

Amersfoort salontafel (U poot)

Industriële salontafel welke vaak gecombineerd wordt met de programma’s Amersfoort en Travel. Leverbaar in diverse kleuren. De tafel iste verkrijgenmet een X- of U-poot. Het slijt- en krasvaste lamalux is uitgevoerd in warme natuurlijke uitstraling. *op de foto is de tafel niet uitgevoerd in de kleur zoals Amersfoort en Travel. Levertijd: 4 - 8 weken

€ 410.00

Lees verder

NL Alle meubelen Meubelen
Product
 

Firenza linnenkast 2 deurs

Firenza linnenkast is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen 2 deurs, 3 deurs en 4 deurs. Daarnaast kunt u kiezen met of zonder koof en is er de optie om verlichting in de koof te laten verwerken.

€ 1415.00

Lees verder

NL Alle meubelen Meubelen
Product
 

Chigago linnenkast 3 deurs

De serie Chigago heeft diverse linnenkasten in collectie zowel in 2-, 3- en 4 deurs. Daarnaast heeft u de keuze uit met of zonder koof en mogelijk met verlichting in de koof.

€ 1765.00

Lees verder

NL Alle meubelen Meubelen
Product
 

Barkruk Jari Antraciet Stof

Barkruk Jari van LABEL51, uitgevoerd in antraciet weave heeft wel een heel indrukwekkend design met zijn prachtige ronde vormen en armleuningen die achter de rugleuning doorlopen. Jari is het perfecte voorbeeld van design met maximaal comfort.

€ 139.00

Lees verder

NL Alle meubelen Zitmeubelen
Product
 

Geneve kabinetkast

De kabinetkast uit het stoere en robuuste programma Geneve is voorzien van een metalen glasdeur. De binnenkant van de kast is ook antraciet gekleurd. U kunt deze kast ook goed combineren met de1 deurs vitrinekast uit het programma Geneve. Programma Geneve is een combinatie van metaal en teak. Levertijd: 2 - 5 weken

€ 899.00

Lees verder

NL Alle meubelen Meubelen
Product
 

Het hele CountryLifstyle woonassortiment

Geen overeenkomende items gevonden