KOOT.com is dé online specialist van designlampen en verlichting. Binnen de webshop vinden klanten de meest uiteenlopende lampensoorten en verlichtingsproducten. Of iemand nu op zoek is naar een hanglamp, plafondlamp of vloerlamp, bij KOOT.com worden alle lampen supersnel geleverd. De medewerkers van KOOT.com hebben al meer dan 30 jaar ervaring en mogen zich dan ook de meest bekende en prestigieuze naam noemen binnen de wereld van designlampen. Publishers ontvangen bij iedere sale maar liefst 6% commissie en daarmee is KOOT.com de aantrekkelijkste partij om mee samen te werken.

Uit het Koot assortiment

Foscarini Caboche Small hanglamp Goud

Foscarini Caboche Small Hanglamp Goud: sfeerbepaler

De Foscarini Caboche Small Hanglamp Goud is de kleinste telg uit de familie van de Foscarini Caboche hanglampen. Ondanks zijn kleinere formaat, mag deze lamp er zeker ook zijn. Zeker in een iets kleinere woonkamer is hij mede sfeerbepalend.

Klein goud

Deze kleine gouden jongen schijnt zijn zachte, diffuse licht net als de rest van het gezin naar beneden én naar boven. Het effect van het weerkaatsende licht in de kunststof bolletjes blijft een mooi gezicht. Gouden elegantie, en daarmee een aanwinst voor uw eigen woonkamer!

Afmetingen en fitting

De Foscarini Caboche Small is 31 centimeter in doorsnede, en hij is net als de medium uitvoering 20 centimeter hoog. Kabellengte, wat u wil: 3.20 of 10 meter. De fitting is gereed voor een 160W Halogeen lamp.

€ 523.93

Lees verder

Hanglampen Foscarini
Product
 

Het hele Koot assortiment

Geen overeenkomende items gevonden