soduko Wie puzzelen zegt, zegt Denksport. Puzzelen is in Nederland enorm populair! Meer dan 65% van de Nederlandse bevolking boven de 15 jaar puzzelt (bron: NIPO). Dat betekent dat in maar liefst 4,9 miljoen huishoudens iemand zich wel eens over een puzzel buigt. En dat kan het beste met Denksport. Of het nu gaat om een sudoku, kruiswoordpuzzel of cryptogram; Denksport heeft het allemaal en op ieder niveau.
Bij denksport kun je  het gehele assortiment aan puzzelboeken en abonnementen bestellen. Omdat niet alle 120 puzzelboeken in de winkel verkrijgbaar zijn is denksport.nl een gewilde webwinkel voor puzzelaars die hun favoriete puzzelboek willen bestellen.
Behalve Denksport geeft Keesing nog andere puzzelmerken uit. Het gaat om 10 voor Taal (leuke puzzeluitgaven in quiz- en filippinevorm), Jan Meulendijks (de autoriteit op cryptogrammengebied) Win! (het leukste puzzel- en win magazine van Nederland) en populaire hobbyboeken, zoals Kleuren voor volwassenen en lijnpuzzels. 
Op de website van Denksport kan men hun gehele assortiment vinden; zowel de boekjes als de online puzzels. Daarnaast vindt men hier ook diverse puzzelweetjes, aanbiedingen, acties en puzzels. Denksport wenst iedereenveel puzzelplezier.
Uit het Denksport assortiment:

Sudoku 10 12* summum Editie 125

Sudoku 10-12* summum - Editie 125In Sudoku summum vind je de?pittige sudokupuzzels met een 10- tot en met 12-sterrenniveau.?

€ 5.65

Lees verder

Expert
Product
 

Filippine 4 5* expert Editie 27

Filippine 4-5* expert - Editie 27Dit puzzelboek is speciaal voor de echte filippine experts.

€ 4.40

Lees verder

Moeilijk
Product
 

Cijfercode 3* vakantiekanjer Editie 39

Cijfercode 3* vakantiekanjer - Editie 39Een extra dik puzzelboek vol met uitdagende cijfercodes in leuke varianten, zoals de kruiswoordfilippine en cijfercode USA.

€ 4.60

Lees verder

Gemiddeld
Product
 

Zweeds 3* puzzelgigant Abonnement

Zweeds 3* puzzelgigant - AbonnementZweeds 3* puzzelgigant doet zijn naam eer aan. Het is een extra grote en extra dikke uitgave vol met uitdagende zweedse puzzels.

€ 24.75

Lees verder

Gemiddeld
Product
 

Varia 3* Holland special Editie 106

Varia 3* Holland special - Editie 106Een gevarieerd boekje vol typisch Nederlandse uitdrukkingen, gezellige gebruiken en mooie bezienswaardigheden.?

€ 5.75

Lees verder

Gemiddeld
Product
 

Zweeds 2* pocket Editie 310

Zweeds 2* pocket - Editie 310Een handig formaat puzzelboekje met pagina na pagina jouw favoriete zweedse puzzels en hier en daar een leuke puzzelverrassing

€ 3.95

Lees verder

Makkelijk
Product
 

Doorloper 4* bundel Abonnement

Doorloper 4* bundel - AbonnementEen bundel vol doorlopers voor de doorloperliefhebber. Een lekker dikke bundel vol met uitdagende puzzels.

€ 15.30

Lees verder

Gemiddeld
Product
 
 
 

Geen overeenkomende items gevonden

dyson

xenos