Huishouden

Op zoek naar een plaats waar je terecht kunt voor alle producten die je maar nodig zou kunnen hebben in het dagelijkse huishouden? Nou, dan ben je hier aan het juiste adres. ier vind je een reeks van huishoudwinkels en huishoudartikelen bijeen!

Nooit meer zelf stofzuigen en dweilen, de best geteste robotstofzuiger van 2022

robotstofzuiger

Nooit meer zelf stofzuigen en dweilen, de best geteste robotstofzuiger van 2022

Robotstofzuiger Eziclean® Aqua Connect x650

Met deze robotstofzuiger heb je absoluut geen omkijken meer naar je huishoudelijke taken. De x650 is enorm zelfstandig, zo raast die heel stil door je huis met een zeer krachtige zuigkracht.

Hij legt per minuut 310.000 informatiepunten vast in een gedetailleerd diagram dankzij zijn navigatietechnologie, die toegankelijk is voor jou via de app. Stofzuigen en dweilen was nog nooit zo simpel geweest!

  • CAMERASLAM™-navigatietechnologie
  • Nieuwste generatie motor
  • 2600mAh lithium-ion X6boost-batterij voor een uitzonderlijke levensduur
  • Elektronische waterreservoir
  • Keert automatisch terug naar oplaadstation
  • Virtuele muren plaatsen via applicatie

  Erg stil: 55dB
 • 16 Val en obstakelsensoren

CAMERASLAM™-navigatietechnologie

eziclean-robotstofzuiger-achteraanzicht-brengt-dankzij-zijn-navigatie-alles-in-kaart-van-de-woning

Deze robotstofzuiger is uitgerust met de nieuwste navigatietechnologie. Door de ingebouwde camera midden op de robot kan hij per seconde 310.000 punten vastleggen. Zo heeft de stofzuiger in een fractie van een seconde uw woning in kaart gebracht. Ook beschikt deze robotstofzuiger over 16 val en bots sensoren, hij detecteert trappen en gaat door met stofzuigen zonder vast te lopen door obstakels in zijn route.

Voorzien van nieuwe technologieën

robotstofzuiger-motor-binnenkant-in-sfeer-afbeelding-op-een-zwarte-achtergrond

De robotstofzuiger beschikt over de allernieuwste motortechnologie, de MagnetiK-technologie. Deze biedt een bijzonder goede zuigkracht die gemiddeld 2.5 keer langer mee gaat dan andere robotstofzuigers op de markt. Daarnaast beschikt hij over de nieuwste 2600mAh Lithion-ion batterij, wat zorgt voor een uitzonderlijke levensduur.

Stofzuigen en dweilen tegelijkertijd

achterkant-robotstofstuiger-met-dweilfunctie-in-sfeer-afbeelding-laten-zien-dat-de-watertank-aan-de-achterkant-zit

De meegeleverde elektronische watertank zorgt voor grondige reiniging van uw vloeren. Deze regelt automatisch de waterstroom van de robot, waardoor er dus nooit plassen water op uw vloer zullen ontstaan.

Over Eziclean


Eziclean is een Franse speler die gespecialiseerd is in het ontwerp en de ontwikkeling van slimme, gebruiksvriendelijke producten met een hoge technologische waarde en prestaties die voldoet aan de verwachtingen van de consument. Voortbouwend op het succesverhaal rond robotstofzuigers, ontwikkelt Eziclean nu ook zijn kennis en innoveert het op een gebied van andere huishoudelijke apparaten voor het onderhoud van huizen met reeksen van robot ramenwassers, steelstofzuigers, zakloze stofzuigers etc. Een gedurfde uitdaging tegenover de reuzen van de sector. Maar na 10 jaar inspanningen, en ondersteund door een vindingrijke commerciële strategie, behoren de robotstofzuigers tot één van de meest populaire en best verkochte merken inFrankrijk.
Voortbouwend op dit succesverhaal rond de robotstofzuigers, ontwikkelt Eziclean nu
zijn kennis en innoveert het op een gebied van andere huishoudelijke apparaten voor het onderhoud van huizen met reeksen van robot ramenwassers, steelstofzuigers, zakloze stofzuigers etc.
Meer over en van Eziclean

Als het straks weer bloedheet is kun je ze nergens meer krijgen, zeker niet voor deze prijs!

Een heerlijke verkoelende ventilator!

Als het straks weer bloedheet is kun je ze nergens meer krijgen, zeker niet voor deze prijsperel-perel-vloerventilator-metaal-45-cm-chroom.jpgt voor deze prijs!

Perel Vloerventilator - Metaal - Ø45 cm - Chroom

Deze compacte Perel ventilator zorgt voor heerlijke verkoeling in je huis. De hoek is vrij instelbaar en het apparaat beschikt over 3 verschillende snelheden.

Reden tweedekans product? Dit artikel komt uit een restpartij van een leverancier van 2dekansje.com. Dit artikel is nog helemaal nieuw en behoudt zijn garantie.

Uit  4957 beoordelingen kreeg dit produkt het cijfer 8,3

van € 59,99 voor € 34,99 dat is 42% korting

"Inflatie geeft het tempo aan waarop het leven duurder wordt". "Het cijfer wordt berekend aan de hand van een mandje producten, waarvan wordt verondersteld dat jij en ik die regelmatig kopen. Die mand wordt geregeld aangepast. Een aantal jaar geleden werd de dvd-speler bijvoorbeeld vervangen door een streamingabonnement." Zo blijft het inflatiecijfer actueel.
Op dit moment ligt het inflatiecijfer zeer hoog: op 7,6 procent. "Dat betekent dat januari dit jaar 7,6% duurder is dan januari vorig jaar". "Als je vorig jaar dus een aantal van de producten uit de korf kocht voor 100 euro, dan moet je voor diezelfde producten nu 107,6 euro betalen." Een forse stijging dus. De prijzen in Nederland zijn sinds de uitbraak van de oorlog in Oekraïne extreem hard gestegen. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) is de inflatie vorige maand opgelopen tot bijna 12% Een maand eerder was dit nog 7,6% procent. Kortom het mandje wat je iets meer dan een jaar geleden 100 koste, kost nu 120 euro.
Je geld wordt snel minder waard.
Gelukkig is bezuinigen soms makkelijker dan je denkt.
Net op de momenten dat je het niet kunt gebruiken gaan er zaken kapot die je eigenlijk niet kunt missen. Veel produkten kun je goedkoper aanschaffen.


2ekansje:


2dekansje.com maakt nieuwe producten betaalbaar én werkt naar een duurzamere wereld. Hun missie is om internetretouren en restvoorraad een tweedekans te geven door het aan het grote publiek te presenteren. Dit doen ze door consumenten beter bekend te maken met hergebruik van internetretouren, restvoorraad en tweedekans-producten en daarnaast help je het milieu en portemonnee. Zeg NEE tegen nieuw, en kies voor tweedekans-producten! Zo help je het milieu, bespaar je geld en voel je je goed! :-)


DGMoutlet:


DGM Outlet heeft een uniek concept waardoor u als klant kunt genieten van hetzelfde product, maar dan goedkoper. Alle - ja alle!- producten worden gecontroleerd voordat ze op de website geplaatst worden. Zo kan DGM Outlet de kwaliteit van de producten garanderen en er zeker van zijn dat, in sommige gevallen, alleen de buitendoos beschadigd is. DGM Outlet vindt het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar de klant, mochten wij tijdens een controle een defect, krasje of iets anders tegenkomen, dan wordt dit uiteraard vermeld.

Als je krap bij kas zit ga dan eens neuzen bij 2ekansje of DGMoutlet

Er zijn ook nog andere plaatsen waar je kunt kijken om goedkoop iets te bemachtigen zoals bij Action  en er zijn zogenaamde refurbished produkten:

Refurbished wil zeggen dat de producten retour zijn gestuurd naar de fabrikant om diverse redenen.

Refurbished produkten zijn produkten zijn schoongemaakt en gerenoveerd om weer opnieuw in gebruik te worden genomen met nagenoeg dezelfde werking als een apparaat in nieuwstaat. Er gelden dezelfde kwaliteitseisen als voor een nieuw apparaat. De produkten worden uitvoerig nagekeken, eventueel wordt het apparaat wat opgelapt en getest. Op het apparaat wordt garantie gegeven. Refurbished produkten zijn vaak van oorsprong de duurdere kwaliteitsprodukten of produkten afkomstig van grote bedrijven of overheidsinstellingen en daar slechts kort gebruikt. Ze zijn dus eerder gebruikt. ... Refurbished telefoons werken dan ook net zo goed als een nieuwe iPhone en is meestal niet te onderscheiden van een nieuw exemplaar. Refurbished is daarom dus echt anders dan tweedehands. Refurbished wordt gebruikt voor producten die ná gebruik worden gecontroleerd, zo nodig gerepareerd en opnieuw worden aangeboden voor hergebruik.

Refurbished produkten vind je op Snelvindbaar

Nieuwe mode, maar goedkoper kun je vinden op Betermode op Kleren.com. Kleren.com is gespecialiseerd in de online verkoop van nieuwe  originele merkkleding voor dames, heren, kinderen & baby's. Dus voor het hele gezin! Met kortingen tot 70%

Naar Kleren.com op Betermode.nl

 

Door de was op een wasrek te drogen bespaar je veel energie en geld!

De was drogen kost veel energie en is dus kostbaar of helemaal niets.
Bij een condensdroger of droger met luchtafvoer zijn de kosten per droogbeurt ongeveer € 1,31. Het drogen van een was met een wasdroger is duurder dan een wasbeurt. Dat komt omdat er veel warmte en dus energie nodig is.Bij droog weer kun je de was natuurlijk ook buiten drogen; dat is nog frisser ook, en anders mogelijk op zolder, de garage of een leegstaande kamer.
Een droogrek is zo neergezet En bij 2e kansje zijn ze een stuk goedkoper:

Reden tweedekans product? Dit artikel komt uit een restpartij van een leverancier van 2dekansje.com. Dit artikel is nog helemaal nieuw en behoudt zijn garantie. 


Luxe Stevige Droogrek Nanny | 170 x 53 x 115 cm | 20 meter waslijn
van € 31,99 voor € 19,99 excl verzendkosten

nanny-luxe-stevige-droogrek-nanny-170-x-53-x-115-c.jpg

dyson

xenos