Hue White and Color Ambiance Gradient Lightstrip verlengstrip, 1 meter

Verleng je Philips Hue ambiance gradient lightstrip met deze 1 meter lange verlengstrips om nog een groter gebied te kleuren met licht.

€ 59.99

Lees verder

Hue Lightstrips
Product
 

Hue White and Color Ambiance Play gradient lightstrip 75 inch

Beleef de sensatie van een bioscoop in je eigen huis met de Philips Hue Play gradient lightstrip. Miljoenen kleuren licht reageren op de beelden op je scherm. Gebruik de bijgevoegde steunen om de lightstrip te bevestigen op een staande of hangende tv van 75" of groter.

€ 229.99

Lees verder

Hue Lightstrips
Product
 

Hue White and Color Ambiance Gradient lightstrip 2 meter

Dankzij de gradient technologie en het flexibele ontwerp biedt de Philips Hue gradient lightstrip een krachtige mix van kleurrijk licht voor elke kamer in uw huis.

€ 149.99

Lees verder

Hue Lightstrips
Product
 

Hue White and Color Ambiance Play gradient lightstrip 55 inch

Beleef de sensatie van een bioscoop in je eigen huis met de Philips Hue Play gradient lightstrip. Miljoenen kleuren licht reageren op de beelden op je scherm. Gebruik de bijgevoegde steunen om de lightstrip te bevestigen op een staande of hangende tv van 55" tot 65".

€ 179.99

Lees verder

Hue Lightstrips
Product
 

Hue White and Color Ambiance Play gradient lightstrip 65 inch

Beleef de sensatie van een bioscoop in je eigen huis met de Philips Hue Play gradient lightstrip. Miljoenen kleuren licht reageren op de beelden op je scherm. Gebruik de bijgevoegde steunen om de lightstrip te bevestigen op een staande of hangende tv van 65" tot 75".

€ 199.99

Lees verder

Hue Lightstrips
Product