briljante slimme woningverlichting

 

Verlicht je huis slimmer met Philips Hue

Stel je voor dat je alle lampen met één klik kunt uitschakelen. Ontdek hoe magisch het is om een hele ruimte, van woonkamer tot mancave met één tikje volledig te veranderen. Of gebruik je lampen om te doen of je thuis bent. En als je wel thuis bent, kies je de juiste lichtinstelling om je te helpen concentreren of om na een zware dag te ontspannen.

Uit het assortiment van Philips Hue:

Hue White ambiance Runner 3 lichts spotbalk

De zwarte Philips Hue White ambiance Runner opbouwspot heeft verstelbare spots waarmee je warm- tot koelwit licht tot in alle hoeken van de kamer kunt schijnen. Gebruik de vier voorgeprogrammeerde lichtrecepten voor je dagelijkse routines en profiteer van de draadloze bediening met de meegeleverde Hue dimmer switch of Hue app. Wanneer je de opbouwspot verbindt met de Hue Bridge, ontgrendel je alle slimme functies.

€ 199.99

Lees verder

Hue Spots
Product
 

Hue White ambiance 2 pack GU10

Breng deze twee slimme LED-lampen met GU10-fitting aan in elke spot die je wil. Zo kun je in elke kamer genieten van moeiteloos dimmen en warm tot koelwit licht.

€ 44.99

Lees verder

Hue Lampen
Product
 

Hue White and Color Ambiance Gradient Lightstrip verlengstrip, 1 meter

Verleng je Philips Hue ambiance gradient lightstrip met deze 1 meter lange verlengstrips om nog een groter gebied te kleuren met licht.

€ 59.99

Lees verder

Hue Lightstrips
Product
 

Hue White ambiance Runner, enkele spot

Dankzij een verstelbare kop kun je met de zwarte Philips Hue White ambiance Runner opbouwspot warm- tot koelwit licht tot in alle hoeken van de kamer schijnen. Gebruik de vier voorgeprogrammeerde lichtrecepten voor je dagelijkse routines en profiteer van de draadloze bediening met de Hue app. Wanneer je de opbouwspot verbindt met de Hue Bridge, ontgrendel je alle slimme functies.

€ 64.99

Lees verder

Hue Spots
Product
 

Hue White ambiance 4 pack E27

Gebruik duizenden tinten warm tot koelwit licht met deze slimme E27-lampen, waarvan de bajonetlampfitting past op de meeste standaard lampen. Met de draadloze dimfunctie kun je meteen de juiste sfeer creëren.

€ 89.99

Lees verder

Hue Lampen
Product
 

Hue White and Color Ambiance Play gradient lightstrip 75 inch

Beleef de sensatie van een bioscoop in je eigen huis met de Philips Hue Play gradient lightstrip. Miljoenen kleuren licht reageren op de beelden op je scherm. Gebruik de bijgevoegde steunen om de lightstrip te bevestigen op een staande of hangende tv van 75" of groter.

€ 229.99

Lees verder

Hue Lightstrips
Product
 

Hue White and Color Ambiance 4 pack E27

Deze vier slimme LED-lampen met E27-fitting passen in de meeste armaturen met grote fitting, zodat je overal in je huis van slimme verlichting kunt genieten. Bepaal direct de ultieme sfeer met miljoenen tinten wit en gekleurd licht.

€ 179.99

Lees verder

Hue Lampen
Product
 

Het hele assortiment van Philips Hue

Geen overeenkomende items gevonden