Winkelbeter.nl: het internet winkelcentrum waar je ontspannen en rustig kunt winkelen van thuis uit

Ontdek de uitgebreide collectie van LoodsXL - De specialist in steigerhouten meubelen

LoodsXL

 

LoodsXL is de toonaangevende fabrikant en webshop voor (maatwerk) meubelen voor huis, tuin en bedrijf. LoodsXL is de toonaangevende fabrikant en webshop voor (maatwerk) meubelen voor huis, tuin en bedrijf. Bekijk hun uitgebreide collectie van steigerhouten, eikenhouten, betonlook, industriële, douglas- en acaciahouten meubelen en ontdek hoe je deze stijlvol kunt combineren in jouw interieur of tuin. Ze bieden uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs, inclusief maatwerk zonder extra kosten. Bezoek hun website en shop online.

LoodsXL uit Groningen is de grootste fabrikant & webshop op het gebied van (maatwerk) meubelen voor huis, tuin en bedrijf. De webshop, een onderdeel van Loods XL B.V., biedt een uitgebreide collectie van meubelen van steigerhout, eikenhout en mangohout, in zowel industriële als landelijke stijl, inclusief betonlook meubelen voor binnen en buiten. De producten van Steigerhouttrend staan bekend om hun uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs.

De meubelontwerpers van LoodsXL volgen de woontrends op de voet en introduceren continu nieuwe eigentijdse modellen, zoals steigerhouten, eikenhouten, betonlook, industriële, douglas- en acaciahouten meubelen. Recentelijk hebben ze een prachtige nieuwe lijn uitgebracht met douglas tuinmeubelen en picknicktafels met een industriële look. LoodsXL laat je graag zien hoe je hout en betonlook eindeloos kunt combineren in jouw interieur of tuin.

Bekijk hun collectie online of kom langs in hun showroom om de meubelen te bekijken. LoodsXL maakt ook meubelen op maat conform jouw wensen zonder extra kosten.

Blokker en HEMA aanbiedingen