Tapas Servies 2+1 gratis | Tapasplank XL van €39.99 voor € 29.99

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Xenos is Grieks voor 'vreemd'. Alles wat u in de winkel vindt, is dus net even anders. Stuk voor stuk bijzondere artikelen met een verhaal. Xenos brengt ze voor u mee uit alle windstreken van de wereld. Soms zijn ze 'n tikkeltje gek, dan weer heel avontuurlijk. Of lekker. Maar altijd ongewoon leuk.

Xenos is in 1973 opgericht binnen de kruideniersformule P. de Gruyter & zn. Uit landen zoals China en India werden artikelen en lekkernijen geïmporteerd die in Nederland nog nergens in de schappen lagen. Xenos is Grieks voor ‘vreemd’, waarmee het voor Nederland destijds nog onbekende assortiment direct de juiste benaming kreeg. Alles wat leuk, anders en lekker was kon je er kopen.

In 1989 werd Xenos onderdeel van de Blokker-holding, waardoor het assortiment werd vergroot en het aantal winkels fors uitgebreid. Vanuit de eerste drie vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Utrecht groeide Xenos uit tot een internationale keten van woon-, huishoud- en cadeauwinkels, waar trendy, decoratieve, verrassende en praktische producten en accessoires tegen lage prijzen worden verkocht. Op dit moment heeft Xenos meer dan 100 winkels in Nederland.

Assortiment Xenos

VKontakte
powered by social2s

Uitverkoop bij Blokker

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

 

Blokker is al sinds 1896 een vertrouwde naam in de winkelstraten van Nederland en is toonaangevend als winkel voor je eigentijdse huishouden. Het is dé omnichannel winkel voor iedereen en altijd dichtbij. Met relevante winkels en een goed en betrouwbaar huishoud- en basisassortiment. Een uitgebreid en aanvullend online aanbod en omnichannel service in de winkels, zoals online bestelpunten en click&collect, maken daar onderdeel van uit. Blokker biedt producten uit de categorieën Eten & Tafelen, Koken & Bakken, Schoonmaak & Huishoud, Opbergen & Organiseren, Wassen & Strijken, Elektrische Apparaten, Baden & Slapen, Inspireren & Verrassen, Spelen & Beleven en Wonen & Sfeer. Daarnaast biedt Blokker altijd vernieuwende en seizoengebonden producten. 

Assortiment Blokker

VKontakte
powered by social2s

Summersale Vida xl kortingen tot 40%

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

 

Vidaxl.nl is een internationale online retailer die alles aanbiedt voor een huis, tuin, garage en klussen. Vidaxl.nl’s kracht ligt in het aanbieden van betaalbare producten, om zo voor alle klanten 'groots leven voor weinig' mogelijk te maken. Door zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk te werk te gaan, is Vidaxl.nl constant bezig de producten toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk consumenten in Europa. Alle processen gemoeid met Vidaxl.nl’s producten en bedrijfsvoering, zoals productontwikkeling en inkoop, marketing & verkoop, logistiek en klantenservice, worden ‘inhouse’ volledig beheert. Hierdoor heeft Vidaxl.nl de volledige controle over product functionaliteiten, kwaliteit en kosten. Vidaxl.nl biedt altijd gratis verzending en retour en men kan ervoor kiezen om achteraf te betalen. Alle producten worden binnen 3 werkdagen bezorgd.Summersale 

Assortiment

VKontakte
powered by social2s

VidaXL 20% korting op geselecteerde producten

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

 

 

vidaXL is een internationale online winkel die alles biedt voor uw huis, tuin, garage en banen. Onze kracht ligt in het aanbieden van betaalbare producten, om al het geweldige leven van onze klanten voor weinig 'mogelijk te maken. Door ons zo efficiënt en kosteneffectief mogelijk te werken, werken we er constant aan om onze producten toegankelijk te maken voor zo veel consumenten in Europa. Alle processen die betrokken zijn bij onze producten en activiteiten, waaronder productontwikkeling en inkoop, marketing & verkoop, logistiek en klantenservice, beheren we allemaal op zichzelf. Dit geeft ons volledige controle over producteigenschappen, kwaliteit en kosten.

Biedt momenteel het grote leven van vidaXL-klanten voor weinig in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Zweden, Polen en Spanje.

Assortiment VidaXL

VKontakte
powered by social2s

Bekroonde wijnen 15% korting bij de Hema

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Hema assortiment

VKontakte
powered by social2s

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook