tot 30% korting op het hele gamma van Bioderma

Viata.nl is een officieel erkende Belgische online apotheek waar online advies een belangrijke pijler is. Viata.nl levert next day uit haar ruime assortiment van 25000 verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen als u voor 19u bestelt. Bovendien kunt u wanneer u vragen heeft over uw eigen welzijn of producten uit het assortiment ook bij Viata.nl terecht voor een duidelijk en eerlijk advies. Viata is een sterk groeiende en vernieuwende speler op de markt actief in België, Nederland en Frankrijk.

Mucoangin Munt

Geneesmiddel met een lokaal verdovende werking, in de vorm van zuigtabletten. Wordt gebruikt om acute keelpijn te verlichten.

€ 8.42

Read on...

Gezondheid en persoonlijke verzorging Gezondheidszorg
Product
 

Vitis Orthodontic was

Orthodontische was om op de metalen deeltjes van een beugel aan te brengen om irritatie van het mondslijmvlies te vermijden. De verpakking bevat een (gratis) tweede doosje.

€ 4.32

Read on...

Gezondheid en persoonlijke verzorging Persoonlijke verz
Product
 

Nurofen Kind suikervrij sinaas

Geneesmiddel op basis van ibuprofen, in de vorm van een siroop met sinaasappelsmaak. Voor de symptomatische behandeling van milde tot matige pijn en koorts. Voor kinderen vanaf 6 kg.

€ 9.55

Read on...

Gezondheid en persoonlijke verzorging Gezondheidszorg
Product
 

Tegaderm Alginate Ag 10x10cm

Tegaderm Alginate AG is een sterk absorberend, steriel, anti-microbieel non woven 'kussenverband'. Het bevat hoge gehaltes aan calciumalginaat, carboxymethylcellulose en een ionogeen zilvercomplex dat zilverionen afgeeft in aanwezigheid van wondexudaat. Terwijl het wondexsudaat wordt geabsorbeerd, vormt het alginaat een gel die ten behoeve van een optimale wondgenezing een vochtige omgeving in stand houdt. De gel zorgt ervoor dat bij verwijdering van het verband geen weefselbeschadiging ontstaat. Het verband vormt tevens een efficiënte barrière tegen de penetratie van micro-organismen. Toepassing Postoperatieve wonden, traumawonden, beenulcera, doorligwonden, diabetesulcera, donorlocaties, holtevormige wonden, oppervlakkige brandwonden, eerste- en tweedegraads brandwonden.

€ 32.38

Read on...

Gezondheid en persoonlijke verzorging Gezondheidszorg E
Product
 

Resultz lotion tegen luizen

Resultz Lotion heeft een efficiënte fysische werking en doodt luizen door het blokkeren van hun ademhaling en het oplossen van de waslaag die het skelet van de hoofdluis bedekt. Hierdoor maakt de luis geen schijn van kans en sterft deze een snelle dood. De unieke combinatie van Isopropylmyristaat en Cyclomethicone vertoont geen toxische effecten bij herhaald gebruik. Door de fysische werking treedt er bovendien geen resistentie op.

€ 16.64

Read on...

Gezondheid en persoonlijke verzorging Gezondheidszorg
Product
 

Forté Pharma Expert Bruinen 2 weken gratis

Voedingssupplement in de vorm van tabletten. Om het bruinen te sublimeren en je bruine kleur langer te behouden.

€ 17.01

Read on...

Gezondheid en persoonlijke verzorging Gezondheidszorg F
Product
 

Hydrofilm Plus 5x7,2cm

Steriel verband, samengesteld uit een transparante polyurethane film, zelfklevend, ondoordringbaar voor kiemen en water, maar doorlaatbaar voor respiratoire gassen. Dankzij de elasticiteit en extreme fijnheid is er een perfecte aanpassing aan de vorm van de zone waar het verband moet aangebracht worden. De kleefstof is hypoallergeen en garandeert aldus een goede huidtolerantie, zelfs bij gevoelige huid. Hydrofilm wordt gebruikt bij licht exsudatieve wonden en als bescherming tegen secundaire infecties.

€ 3.93

Read on...

Gezondheid en persoonlijke verzorging Gezondheidszorg E
Product
 

Synergia Visentiel

Voedingssupplement op basis van mineralen en vitaminen in de vorm van tabletten. Draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en beschermt de cellen tegen oxidatieve stress.

€ 14.85

Read on...

Gezondheid en persoonlijke verzorging Gezondheidszorg F
Product
 

Arko Royal Verzachtende keelspray

De combinatie van propolis (een harsachtige substantie aangemaakt door de bijen en bekend als biologisch schild van de bijenkorf tegen bacteriën) en vitamine C is in het bijzonder nuttig vanaf de eerste verkoudheid om de gevoelige keel te verzachten en te beschermen. Met papaïne: propolis is gekend voor zijn verzachtende eigenschappen, papaïne helpt om de keel snel te verzachten en vitamine C is gekend voor zijn stimulerende werking.

€ 9.22

Read on...

Gezondheid en persoonlijke verzorging Gezondheidszorg
Product
 

Babyfriend Anti muggen

Toestel dat muggen uit een vertrek weert zonder chemische producten, heeft een geïntegreerd nachtlampje.

€ 25.15

Read on...

Gezondheid en persoonlijke verzorging Persoonlijke verz
Product
 

Urell Cranberry

Toepassing De PAC van de rode Noord-Amerikaanse veenbessen (Vaccinium macrocarpon) verhinderen dat bepaalde bacteriën zich op de wanden van de urinewegen gaan vastzetten. Vermindering van de urinaire ongemakken. Preventief: 1,5 liter water drinken, geen urine ophouden, urineren na seksuele betrekkingen. In Frankrijk heeft het AFSSA op 6 april 2004 officieel bekendgemaakt: " het dagelijks gebruik van 36 mg PAC leidt tot een vermindering van het aantal infecties (Escheria Coli) op de urinewegen". Symptomen: branderig gevoel (naar het einde van de mictie), troebele slecht ruikende urine, hematurie. Urell mikt op doelpubliek met beginnende blaasontstekingen en bevat 36 mg PAC, wat volgens de DMAC de hoogste dosis beschikbaar  op de markt is.

€ 19.80

Read on...

Gezondheid en persoonlijke verzorging Gezondheidszorg I
Product
 

Assortiment

Naar Viata

Geen overeenkomende items gevonden