Industrieel Dressoir Strong Mangohout 145 cm Bruin Zwart

Dressoir Strong staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 145 cm breed, 43 cm lang/diep en 80 cm hoog. Dressoir Strong is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Hout (massief). Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 849.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Landelijk Bijzettafel Toulon Teakhout 55 cm Bruin Zwart

Bijzettafel Toulon staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel/Landelijk interieurstijl. Het meubel is 55 cm60 cm breed, 45 cm55 cm lang/diep en 40 cm hoog. Bijzettafel Toulon is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Hout (massief). Industrieel/Landelijk is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel/Landelijk producten uit andere series.

€ 145.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Tv Meubel Plainville 140 cm Bruin Zwart

Tv-Meubel Plainville staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 140 cm breed, 40 cm lang/diep en 45 cm hoog. Tv-Meubel Plainville is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Geperst hout. Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 279.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Dressoir Hamburg 204 cm Bruin Zwart

Dressoir Hamburg staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 204 cm breed, 45 cm lang/diep en 84 cm hoog. Dressoir Hamburg is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Geperst hout. Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 475.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Barkast Barcelona 120 cm Bruin Zwart

Barkast Barcelona staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 120 cm breed, 45 cm lang/diep en 180 cm hoog. Barkast Barcelona is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Geperst hout. Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 619.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Dressoir Barcelona 220 cm Bruin Zwart

Dressoir Barcelona staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 220 cm breed, 45 cm lang/diep en 85 cm hoog. Dressoir Barcelona is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Geperst hout. Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 639.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Salontafel Barcelona 60 cm Bruin Zwart

Salontafel Barcelona staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 60 cm breed, 120 cm lang/diep en 48 cm hoog. Salontafel Barcelona is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Geperst hout. Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 335.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Vitrine Barcelona 120 cm Bruin Zwart

Vitrine Barcelona staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 120 cm breed, 45 cm lang/diep en 180 cm hoog. Vitrine Barcelona is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Geperst hout. Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 645.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Tv Meubel Barcelona 160 cm Bruin Zwart

Tv-Meubel Barcelona staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 160 cm breed, 40 cm lang/diep en 55 cm hoog. Tv-Meubel Barcelona is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Geperst hout. Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 369.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Dressoir Fish Teakhout 180 cm Bruin Zwart

Dressoir Fish staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 180 cm breed, 45 cm lang/diep en 85 cm hoog. Dressoir Fish is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Hout (massief). Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 1235.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Haltafel Covelo Mangohout 45 cm Bruin Zwart

Haltafel Covelo staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 45 cm breed, 100 cm lang/diep en 75 cm hoog. Haltafel Covelo is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Hout (massief). Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 419.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Wandkast Atlanta 120 cm Bruin Zwart

Wandkast Atlanta staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 120 cm breed, 45 cm lang/diep en 190 cm hoog. Wandkast Atlanta is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Metaal. Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 1249.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Modern Wandkast Sevilla 110 cm Bruin Zwart

Wandkast Sevilla staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel/Modern interieurstijl. Het meubel is 110 cm breed, 45 cm lang/diep en 190 cm hoog. Wandkast Sevilla is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Acaciahout/ijzer. Industrieel/Modern is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel/Modern producten uit andere series.

€ 1389.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Landelijk Wandkast Sintra 100 cm Bruin Zwart

Wandkast Sintra staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel/Landelijk interieurstijl. Het meubel is 100 cm breed, 40 cm lang/diep en 180 cm hoog. Wandkast Sintra is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Acaciahout/ijzer. Industrieel/Landelijk is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel/Landelijk producten uit andere series.

€ 1175.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Salontafel Set Cheva 45 cm60 cm Bruin Zwart

Salontafel Set Cheva staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 45 cm60 cm breed, 45 cm60 cm lang/diep en 30 cm33 cm hoog. Salontafel Set Cheva is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Metaal. Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 295.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Landelijk Salontafel Lazoya 60 cm Bruin Zwart

Salontafel Lazoya staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel/Landelijk interieurstijl. Het meubel is 60 cm breed, 60 cm lang/diep en 40 cm hoog. Salontafel Lazoya is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Metaal. Industrieel/Landelijk is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel/Landelijk producten uit andere series.

€ 129.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Salontafel Savannah 75 cm Bruin Zwart

Salontafel Savannah staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 75 cm breed, 75 cm lang/diep en 43 cm hoog. Salontafel Savannah is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Metaal. Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 319.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Salontafel Muela 60 cm Bruin Zwart

Salontafel Muela staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 60 cm breed, 60 cm lang/diep en 40 cm hoog. Salontafel Muela is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Acaciahout/ijzer. Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 239.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Salontafel Visalia (set van 3) Javahout 55 cm Bruin Zwart

Salontafel Visalia (set van 3) staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 55 cm60 cm breed, 55 cm120 cm lang/diep en 38 cm44 cm hoog. Salontafel Visalia (set van 3) is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Hout (massief). Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 549.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Salontafel Arzon 70 cm Bruin Zwart

Salontafel Arzon staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 70 cm breed, 70 cm lang/diep en 43 cm hoog. Salontafel Arzon is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Glas. Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 399.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Salontafel Carbay 60 cm Bruin Zwart

Salontafel Carbay staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 60 cm breed, 120 cm lang/diep en 40 cm hoog. Salontafel Carbay is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Acaciahout/ijzer. Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 449.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Salontafel Nogaro (set van 3) 55 cm60 cm Bruin Zwart

Salontafel Nogaro (set van 3) staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 55 cm60 cm breed, 55 cm120 cm lang/diep en 38 cm45 cm hoog. Salontafel Nogaro (set van 3) is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Metaal. Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 549.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Salontafel Bando Javahout 40 cm Bruin Zwart

Salontafel Bando staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 40 cm45 cm50 cm breed, 40 cm45 cm50 cm lang/diep en 40 cm45 cm50 cm hoog. Salontafel Bando is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Hout (massief). Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 249.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Bijzettafel Delano 66 cm Bruin Zwart

Bijzettafel Delano staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 66 cm breed, 55 cm lang/diep en 47 cm hoog. Bijzettafel Delano is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Hout (massief). Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 129.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Dressoir Troyes Mangohout 130 cm Bruin Zwart

Dressoir Troyes staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 130 cm breed, 38 cm lang/diep en 80 cm hoog. Dressoir Troyes is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Hout (massief). Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 819.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Dressoir Atlanta Teakhout 170 cm Bruin Zwart

Dressoir Atlanta staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 170 cm breed, 45 cm lang/diep en 85 cm hoog. Dressoir Atlanta is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Hout (massief). Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 1049.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Dressoir Sevilla Acaciahout 150 cm Bruin Zwart

Dressoir Sevilla staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 150 cm breed, 45 cm lang/diep en 85 cm hoog. Dressoir Sevilla is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Hout (massief). Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 969.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Dressoir Glendo Teakhout 140 cm Bruin Zwart

Dressoir Glendo staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 140 cm breed, 45 cm lang/diep en 85 cm hoog. Dressoir Glendo is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Hout (massief). Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 929.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Dressoir Melbourne Mangohout 140 cm Bruin Zwart

Dressoir Melbourne staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 140 cm breed, 43 cm lang/diep en 85 cm hoog. Dressoir Melbourne is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Hout (massief). Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 929.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Dressoir Sintra Acaciahout 160 cm Bruin Zwart

Dressoir Sintra staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 160 cm breed, 40 cm lang/diep en 85 cm hoog. Dressoir Sintra is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Hout (massief). Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 1049.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Landelijk Bijzettafel Bordeaux 45 cm Bruin Zwart

Bijzettafel Bordeaux staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel/Landelijk interieurstijl. Het meubel is 45 cm breed, 50 cm lang/diep en hoog. Bijzettafel Bordeaux is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Hout (massief). Industrieel/Landelijk is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel/Landelijk producten uit andere series.

€ 239.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Vitrine Kingsham 90 cm Bruin Zwart

Vitrine Kingsham staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 90 cm breed, 185 cm lang/diep en 40 cm hoog. Vitrine Kingsham is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Metaal. Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 1095.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Wandkast Kingsham 90 cm Bruin Zwart

Wandkast Kingsham staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 90 cm breed, 40 cm lang/diep en 90 cm hoog. Wandkast Kingsham is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Metaal. Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 535.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Vitrine Covelo Mangohout 90 cm Bruin Zwart

Vitrine Covelo staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 90 cm breed, 40 cm lang/diep en 190 cm hoog. Vitrine Covelo is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Hout (massief). Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 1199.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Boekenkast Düsseldorf Acaciahout 80 cm Bruin Zwart

Boekenkast Düsseldorf staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 80 cm breed, 35 cm lang/diep en 185 cm hoog. Boekenkast Düsseldorf is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Hout (massief). Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 819.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Eetkamertafel Manhattan Bruin Zwart 160 cm210 cm

Eetkamertafel Manhattan staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 90 cm breed, 160 cm210 cm lang/diep en 76 cm hoog. Eetkamertafel Manhattan is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Geperst hout. Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 649.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Dressoir Montreal High Teakhout 160 cm Bruin Zwart

Dressoir Montreal High staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 160 cm breed, 45 cm lang/diep en 85 cm hoog. Dressoir Montreal High is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Hout (massief). Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 859.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Vitrine Radville 100 cm Bruin Zwart

Vitrine Radville staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 100 cm breed, 42 cm lang/diep en 207 cm hoog. Vitrine Radville is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Geperst hout. Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 479.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Barkast Radville 145 cm Bruin Zwart

Barkast Radville staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 145 cm breed, 42 cm lang/diep en 159 cm hoog. Barkast Radville is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Geperst hout. Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 495.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Industrieel Tv Meubel Radville 200 cm Bruin Zwart

Tv-Meubel Radville staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 200 cm breed, 42 cm lang/diep en 66 cm hoog. Tv-Meubel Radville is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Geperst hout. Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 349.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product