Picknicktafel Toledo 239 cm Bruin

Picknicktafel Toledo staat goed binnen iedere woonkamer met een interieurstijl. Het meubel is 239 cm breed, 239 cm lang/diep en 74 cm hoog. Picknicktafel Toledo is uitgevoerd in de kleur Bruin en gemaakt van . is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met producten uit andere series.

€ 1225.00

Lees verder

Unico Design Tuintafels Bruin
Product
 

Picknicktafel Alvez 89 cm Bruin

Picknicktafel Alvez staat goed binnen iedere woonkamer met een interieurstijl. Het meubel is 89 cm breed, 200 cm lang/diep en 75 cm hoog. Picknicktafel Alvez is uitgevoerd in de kleur Bruin en gemaakt van . is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met producten uit andere series.

€ 959.00

Lees verder

Unico Design Tuintafels Bruin
Product
 

Eettafel Buiten Villadiego 90 cm Bruin

Eettafel Buiten Villadiego staat goed binnen iedere woonkamer met een interieurstijl. Het meubel is 90 cm breed, 150 cm lang/diep en 76 cm hoog. Eettafel Buiten Villadiego is uitgevoerd in de kleur Bruin en gemaakt van . is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met producten uit andere series.

€ 695.00

Lees verder

Unico Design Tuintafels Bruin
Product
 

Uittrekbare Eettafel Buiten Borja 89 cm Bruin

Uittrekbare Eettafel Buiten Borja staat goed binnen iedere woonkamer met een interieurstijl. Het meubel is 89 cm breed, 210 cm lang/diep en 77 cm hoog. Uittrekbare Eettafel Buiten Borja is uitgevoerd in de kleur Bruin en gemaakt van . is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met producten uit andere series.

€ 1045.00

Lees verder

Unico Design Tuintafels Bruin
Product
 

Eettafel Buiten Lugo 170 cm Bruin

Eettafel Buiten Lugo staat goed binnen iedere woonkamer met een interieurstijl. Het meubel is 170 cm breed, 170 cm lang/diep en 74 cm hoog. Eettafel Buiten Lugo is uitgevoerd in de kleur Bruin en gemaakt van . is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met producten uit andere series.

€ 1499.00

Lees verder

Unico Design Tuintafels Bruin
Product
 

Uittrekbare Buiten Eettafel Motril 90 cm Bruin

Uittrekbare Buiten Eettafel Motril staat goed binnen iedere woonkamer met een interieurstijl. Het meubel is 90 cm breed, 210 cm lang/diep en 76 cm hoog. Uittrekbare Buiten Eettafel Motril is uitgevoerd in de kleur Bruin en gemaakt van . is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met producten uit andere series.

€ 1815.00

Lees verder

Unico Design Tuintafels Bruin
Product
 

Buiten Eettafel Motril 90 cm Bruin

Buiten Eettafel Motril staat goed binnen iedere woonkamer met een interieurstijl. Het meubel is 90 cm breed, 90 cm lang/diep en 76 cm hoog. Buiten Eettafel Motril is uitgevoerd in de kleur Bruin en gemaakt van . is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met producten uit andere series.

€ 875.00

Lees verder

Unico Design Tuintafels Bruin
Product