Lief Leven: klein geluk om te delen

 

liefleven.com is de webshop van Lief Leven waar je leuke geschenken voor jezelf of een ander kunt bestellen. Liefleven.com deelt dagelijks lieve gedichtjes waar je veel wijsheid, kracht en geluk uit kunt halen. Liefleven.com heeft meer dan 177.000 volgers op Instagram en een groot bereik. Er komen regelmatig nieuwe producten in de webshop. Ook worden er vaak leuke acties en kortingen gedeeld en de community groeit iedere dag.

Uit het assortiment van Liefleven:

Mini poster • Voor opa

Voor een lief berichtje voor een vriend(in), familie of jezelf.Met of zonder eikenhouten Lief Leven standaard.

€ 4.97

Lees verder

Shoppen Posters
Product
 

Wenskaart • Armen die beschermen

De armen van een vader.. Een man die over je waakt en er altijd voor je zal zijn. Vertel hem met deze kaart hoe erg je hem dankbaar bent voor zijn soms (on)wenselijke advies, maar dat alles om jou te beschermen. Inclusief bijpassende bruine envelop.

€ 3.95

Lees verder

Kaarten
Product
 

Gedichtenbundel

De eerste gedichtenbundel van Lief Leven met meer dan 200 gedichtjes. Een verzameling woorden over klein geluk.

€ 27.95

Lees verder

Shoppen Gedichtenbundel boeken
Product
 

Wierookhouder hout

Brand jouw wierook stokjes met gemakt en in stijl in onze wierookhouder. Voorzien van Lief Leven logo en ons lieve hartje.

€ 14.95

Lees verder

Shoppen In huis
Product
 

Houten kaartje • Bonuspapa

Wil jij liefde geven aan je bonusvader met een persoonlijk en speciaal cadeautje? Dan is dit houten kaartje met de tekst 'Bonuspapa, ik lief je.' super mooi om cadeau te geven.

€ 12.95

Lees verder

Shoppen
Product
 

Ketting Rhodochrosiet • Creativiteit

Edelsteenketting Rhodochrosiet is een cadeau om te dragen. De kristal staat bekend om de positieve en creatieve werking en alleen al van de kleur worden wij heel vrolijk.

€ 29.95

Lees verder

Shoppen Kettingen
Product
 

Massagesteen • verschillende soorten

Ervaar jij wel eens hoofdpijn, vaste spieren of andere symptomen van stress en spanningen? Dan kunnen deze edelstenen helpen. Je kunt kiezen uit Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts. Door het handvat beweeg je de steen gemakkelijk over het te behandelen g

€ 24.95

Lees verder

Shoppen Edelsteen los
Product
 

Het hele Liefleven assortiment

Geen overeenkomende items gevonden