Boerenbont Snoeppotje

Wie wil een snoepje? Niet allemaal tegelijk! Deze bewaarpot (incl. deksel) is sfeervol en praktisch. Ook leuk om cadeau te geven.

Deze snoeppot is onderdeel van het tijdloze Boerenbont servies. Sinds 1841 hét meest populaire aardewerk servies van ons land met zijn oer-Hollandse blauw-groen-rood-gele bloemdesign. De collectie vernieuwt met de tijd mee. Boerenbont, thuis waar je ook bent.

De Boerenbont Snoeppot heeft een dia van 12,5 cm, is 9,5 cm hoog en is vaatwasmachinebestendig. Inclusief geschenkverpakking.

€ 12.95

Lees verder

Shop Boerenbont Voorraadblik pot Boerenbont
Product
 

Boerenbont Beugelpot Middel 1,1 liter

Ingemaakte etenswaren luchtdicht bewaren? Deze glazen beugelpot (incl. deksel) is sfeervol én praktisch. Ook groter of kleiner verkrijgbaar.

Deze beugelpot is onderdeel van het tijdloze Boerenbont servies. Sinds 1841 hét meest populaire aardewerk servies van ons land met zijn oer-Hollandse blauw-groen-rood-gele bloemdesign. De collectie vernieuwt met de tijd mee. Boerenbont, thuis waar je ook bent.

De Boerenbont Beugelpot Middel (1,1 liter) heeft een vierkante pot van glas en een ronde deksel van keramiek. Niet vaatwasserbestendig.

€ 6.95

Lees verder

Shop Boerenbont Voorraadblik pot Boerenbont
Product
 

Royal Boch Glas Wijn Elegance 57 cl

Dit grote wijnglas uit de Elegance serie van Royal Boch is voor de echte rode wijnliefhebbers. Kijk ook eens naar de andere bijpassende glazen uit deze elegante glaslijn.

Dit glas is onderdeel van de glascollectie van Royal Boch. Royal Boch is een klassieker en staat bekend om de tijdloze stijl. Door de eenvoud straalt het glaswerk klasse uit en is het goed te combineren bij de serviezen van Royal Boch, zoals Boerenbont en Classic Ivory.

Dit glas heeft een inhoud van 57 cl en is vaatwasmachinebestendig.

€ 4.50

Lees verder

Shop Royal Boch Glas Glas Royal Boch Glas
Product
 

Boerenbont Voorraadpot 2,5 l

Etenswaren goed afgesloten bewaren? Deze pot (incl. deksel) is daar perfect voor. En hij staat mooi in de keuken.

Deze bewaarpot is onderdeel van het tijdloze Boerenbont servies. Sinds 1841 hét meest populaire aardewerk servies van ons land met zijn oer-Hollandse blauw-groen-rood-gele bloemdesign. De collectie vernieuwt met de tijd mee. Boerenbont, thuis waar je ook bent.

De Boerenbont Voorraadpot (2,5 liter) heeft een dia van 15,5 cm en een hoogte van 21 cm. De pot is van glas en de deksel van keramiek. Niet vaatwasserbestendig.

€ 14.95

Lees verder

Shop Boerenbont Voorraadblik pot Boerenbont
Product
 

Boerenbont Set3 Melkbekers Sonja 25 cl in Geschenkverpakking

Driemaal genieten! Multi inzetbare melkbeker. Ook handig stapelen.

Deze cadeauset is onderdeel van het tijdloze Boerenbont servies. Sinds 1841 hét meest populaire aardewerk servies van ons land met zijn oer-Hollandse blauw-groen-rood-gele bloemdesign. De collectie vernieuwt met de tijd mee. Boerenbont, thuis waar je ook bent.

De 3 Melkbekers zijn verpakt in een leuke geschenkverpakking in de vorm van een melkpak. De bekers hebben een inhoud van 25 cl en zijn magnetron- en vaatwasmachinebestendig.

€ 12.95

Lees verder

Shop Boerenbont Beker Boerenbont
Product
 

Boerenbont Taartplateau op Voet 23 cm

Trots op je zelfgebakken taart? Maak hem het pronkstuk van ieder feestje op dit gezellige plateau met voet. Ook ideaal voor de hapjes tijdens een verjaardag!

Dit ronde taartplateau is onderdeel van het tijdloze Boerenbont servies. Sinds 1841 hét meest populaire aardewerk servies van ons land met zijn oer-Hollandse blauw-groen-rood-gele bloemdesign. De collectie vernieuwt met de tijd mee. Boerenbont, thuis waar je ook bent.

Het Boerenbont Taartplateau op voet heeft een dia van 23 cm en is niet vaatwasserbestendig.

€ 19.95

Lees verder

Shop Boerenbont Taartschotel Boerenbont
Product
 

Royal Boch Classic Ivory Mazagran 33 cl

Een elegante beker voor een lekkere kop chocolademelk of een grote bak koffie. De drank blijft lekker lang warm in deze fijne mok. Ook ideaal voor een middagje theedrinken met vriendinnen.

Deze mazagran is onderdeel van het Classic Ivory servies van Royal Boch. Klassiekers kenmerken zich vaak door eenvoud met praktische vormen die voor elke gelegenheid te gebruiken zijn. Classic Ivory is zo'n klassieker. De tijdloze vormgeving en warme crèmekleur zorgen ervoor dat dit servies al decennialang past op iedere tafel bij elk interieur.

De Classic Ivory Mazagran met een inhoud van 20 cl is van aardewerk en magnetron- en vaatwasmachinebestendig.

€ 6.95

Lees verder

Shop Royal Boch Classic Ivory Beker Classic Ivory
Product
 

Boerenbont Schaal Diamant 13,5 cm

Meerdere lekkere recepten voor het avondeten? Serveer ze op verschillende schaaltjes. Staat gezellig op tafel! Ook groter beschikbaar.

Deze schaal is onderdeel van het tijdloze Boerenbont servies. Sinds 1841 hét meest populaire aardewerk servies van ons land met zijn oer-Hollandse blauw-groen-rood-gele bloemdesign. De collectie vernieuwt met de tijd mee. Boerenbont, thuis waar je ook bent.

De Boerenbont Schaal Diamant (23 cl) heeft een dia van 13,5 cm en is magnetron- en vaatwasmachinebestendig.

€ 5.95

Lees verder

Shop Boerenbont Schaal Boerenbont
Product
 

Boerenbont Set van 2 Eierdoppen op Voet

Een verwenontbijtje op bed of een lekker lange brunch voor twee? Vergeet deze gezellige eierdoppen voor de gekookte eitjes niet!

Deze eierdoppen zijn onderdeel van het tijdloze Boerenbont servies. Sinds 1841 hét meest populaire aardewerk servies van ons land met zijn oer-Hollandse blauw-groen-rood-gele bloemdesign. De collectie vernieuwt met de tijd mee. Boerenbont, thuis waar je ook bent.

De Boerenbont Set van 2 Eierdoppen op Voet heeft per eierdop een dia van 4 cm en is vaatwasmachinebestendig.

€ 8.95

Lees verder

Shop Boerenbont Eierdop Boerenbont
Product
 

Laura Ashley Heritage Theedoek Blush Bloem 50x70 cm

Deze theedoeken van Laura Ashley geven elke keuken een vrolijke noot. De frisse kleurcombinatie tovert een glimlach op je gezicht en maakt van het dagelijks terugkerende ritueel een klein feestje. De theedoek heeft een handige ophanglus in de linkerbovenhoek. Combineer met bijpassende keukendoeken.

Deze theedoek is onderdeel van de Laura Ashley Heritage Collectables lijn. Kenmerkend voor de Heritage Collectables is het Elveden dessin dat op elk item terugkeert. De diversiteit aan kleur en combinaties van patronen maken Heritage Collectables het ultieme mix & match servies. Speciale accenten in de collectie zijn de geschulpte borden en bekers en kommen met gouden rand. 

De Laura Ashley Heritage Theedoek Blush met bloemendecor heeft een afmeting van 50 x 70 cm. De theedoek is gemaakt van 100% katoen en is wasbaar op 40 graden.

€ 7.95

Lees verder

Shop Laura Ashley Theedoek Laura Ashley
Product
 

Boerenbont Beugelpot Klein 0,5 liter

Ingemaakte etenswaren luchtdicht bewaren? Deze glazen beugelpot (incl. deksel) is sfeervol én praktisch. Ook groter verkrijgbaar.

Deze beugelpot is onderdeel van het tijdloze Boerenbont servies. Sinds 1841 hét meest populaire aardewerk servies van ons land met zijn oer-Hollandse blauw-groen-rood-gele bloemdesign. De collectie vernieuwt met de tijd mee. Boerenbont, thuis waar je ook bent.

De Boerenbont Beugelpot klein (0,5 liter) heeft een vierkante pot van glas en een ronde deksel van keramiek. Niet vaatwasserbestendig.

€ 5.95

Lees verder

Shop Boerenbont Voorraadblik pot Boerenbont
Product
 

Royal Boch Classic Ivory Beker Roeland Jumbo 33 cl

De ideale beker voor een grote kop koffie of lekker voor chocolademelk met slagroom. Ook ideaal als je even wilt doorwerken en vooruit wilt met een grote beker.

Deze beker is onderdeel van het Classic Ivory servies van Royal Boch. Klassiekers kenmerken zich vaak door eenvoud met praktische vormen die voor elke gelegenheid te gebruiken zijn. Classic Ivory is zo'n klassieker. De tijdloze vormgeving en warme crèmekleur zorgen ervoor dat dit servies al decennialang past op iedere tafel bij elk interieur.

De Classic Ivory Beker Roeland Jumbo met een inhoud van 26 cl is van aardewerk en magnetron- en vaatwasmachinebestendig.

€ 6.95

Lees verder

Shop Royal Boch Classic Ivory Beker Classic Ivory
Product
 

Boerenbont Pannenonderzetter 20 x 20 cm

Eten met een warme pan of dampende ovenschotel op tafel. Geen vlekken en kringen met deze vierkante onderzetter. En hij oogt gezellig!

Deze onderzetter is onderdeel van het tijdloze Boerenbont servies. Sinds 1841 hét meest populaire aardewerk servies van ons land met zijn oer-Hollandse blauw-groen-rood-gele bloemdesign. De collectie vernieuwt met de tijd mee. Boerenbont, thuis waar je ook bent.

De Boerenbont Pannenonderzetter heeft een afmeting van 20 x 20 cm en is vaatwasmachinebestendig.

€ 7.95

Lees verder

Shop Boerenbont Pannenonderzetter Boerenbont
Product
 

Jackies Bay Set van 2 Schaaltjes Ovaal in Geschenkverpakking

Een must tijdens een gezellige borrelavond, de schaaltjes van Jackies Bay. Je kunt niet genoeg schaaltjes en kommetjes hebben voor alle lekkernijen die je op tafel wilt zetten.

Deze schaaltjes zijn onderdeel van het vrijetijdsservies Jackies Bay. Dit servies is gemaakt voor de levensgenieter, die houdt van stijlvol en comfortabel. Het tijdloze design neemt je mee naar Jackie Kennedy's Cape Cod, waar men geniet van ontspannen samenzijn, lokale producten en pure gerechten.

Deze Jackies Bay Schaaltjes hebben een afmeting van 14 x 8 cm (incl. handvatten) en zijn van porselein. Vaatwasser- en magnetronbestendig.

€ 6.95

Lees verder

Shop Jackies Bay Kom Jackies Bay
Product
 

Royal Boch Glas Wijn Elegance 35 cl

Geniet van een heerlijke witte wijn in dit glas uit de Elegance serie van Royal Boch. Er is ook een bijpassend glas voor de rode en rosé wijn. Een elegant plaatje op tafel.

Dit wijnglas is onderdeel van de glascollectie van Royal Boch. Royal Boch is een klassieker en staat bekend om de tijdloze stijl. Door de eenvoud straalt het glaswerk klasse uit en is het goed te combineren bij de serviezen van Royal Boch, zoals Boerenbont en Classic Ivory.

Dit glas heeft een inhoud van 35 cl en is vaatwasmachinebestendig.

€ 4.50

Lees verder

Shop Royal Boch Glas Glas Royal Boch Glas
Product
 

Boerenbont Beugelpot Groot 1,7 liter

Ingemaakte etenswaren luchtdicht bewaren? Deze glazen beugelpot (incl. deksel) is sfeervol én praktisch. Ook kleiner verkrijgbaar.

Deze beugelpot is onderdeel van het tijdloze Boerenbont servies. Sinds 1841 hét meest populaire aardewerk servies van ons land met zijn oer-Hollandse blauw-groen-rood-gele bloemdesign. De collectie vernieuwt met de tijd mee. Boerenbont, thuis waar je ook bent.

De Boerenbont Beugelpot Groot heeft een inhoud van 1,7 liter. De pot van glas is vierkant en de ronde deksel is van keramiek. Niet vaatwasserbestendig.

€ 7.95

Lees verder

Shop Boerenbont Voorraadblik pot Boerenbont
Product
 

Jackies Bay Ramekin 9 cm Blauw

Hierin serveer je één portie van een gerecht, bijvoorbeeld een romige crème brûlée met een krokant laagje gebrande suiker. Voor de echte zoetekauw: ook handig voor chocoladefondue!

Deze ramekin is een onderdeel van het vrijetijdsservies Jackies Bay. Dit servies is gemaakt voor de levensgenieter, die houdt van stijlvol en comfortabel. Het tijdloze design neemt je mee naar Jackie Kennedy's Cape Cod, waar men geniet van ontspannen samenzijn, lokale producten en pure gerechten.

De Ramekin van Jackies Bay heeft een dia van 9 cm en is van porselein. Vaatwasser-, magnetron- en ovenbestendig.

€ 3.95

Lees verder

Shop Jackies Bay Ovenschalen Ramekins Jackies Bay
Product
 

Dutch Rose Loft Set 4 Zwart Wit Ontbijtbord Schulprand 21 cm

Deze ontbijtborden zijn specials uit de Dutch Rose Loft collectie. Wat deze borden zo uniek maakt is de geschulpte rand. Wanneer je een diner organiseert, dat uit meerdere gangen bestaat, dek je tafel dan met een aantal gestapelde borden. Deze borden vallen echt op tussen de overige borden. Je gedekte tafel maakt een onvergetelijke indruk op je gasten.

De ontbijtborden zijn gemaakt van wit porselein, hebben een diameter van 21 cm en zijn  magnetron- en vaatwasserbestendig.

Geef uiting aan jouw creativiteit, inspiratie en lifestyle met de zwart-wit Loft collectie van Dutch Rose Amsterdam. Met 5 verschillende dessins speelt Loft in op de Mix & Match trend van nu! Specials, als geschulpte borden en goudaccenten in enkele dessins, zorgen ervoor dat tafeldekken een feestje wordt!

€ 25.95

Lees verder

Shop Dutch Rose Dutch Rose Borden Dutch Rose
Product
 

Boerenbont Strooibus

Suiker, cacaopoeder, zout en kruiden verdeel je goed met deze handige en gezellige strooibus op tafel.

Deze strooibus is onderdeel van het tijdloze Boerenbont servies. Sinds 1841 hét meest populaire aardewerk servies van ons land met zijn oer-Hollandse blauw-groen-rood-gele bloemdesign. De collectie vernieuwt met de tijd mee. Boerenbont, thuis waar je ook bent.

De Boerenbont Strooibus is 13,5 cm hoog en heeft een dia van 9,5 cm. De strooibus is van gegalvaniseerd staal.

€ 9.95

Lees verder

Shop Boerenbont Voorraadblik pot Boerenbont
Product
 

Dutch Rose Loft Set 4 Zwart Wit Koffiemokken 20 cl Assorti

Deze mokken uit de Loft collectie van Dutch Rose Amsterdam maken van elk koffiemoment een genietmoment. De mokken hebben een inhoud van 20 cl en zijn  van porselein. Mokken die voorzien zijn van gouddetails, zijn niet geschikt voor magnetron en vaatwasser.

Geef uiting aan jouw creativiteit, inspiratie en lifestyle met de zwart-wit Loft collectie van Dutch Rose Amsterdam. Met 5 verschillende dessins speelt Loft in op de Mix & Match trend van nu! Specials, als geschulpte borden en goudaccenten in enkele dessins, zorgen ervoor dat tafeldekken een feestje wordt!

€ 19.95

Lees verder

Shop Dutch Rose Dutch Rose Koffiemokken Dutch Rose
Product
 

lampen24

dyson

gewoonstijl

Waschbaer

Rebuy