Webshop voor uw tafel en uw keuken met de bekendste merken tegen aantrekkelijke prijzen hetserviesmerk Boerenbont, Dutch design merk Dutch Rose Amsterdam en Hollandse nostalgie van Wiebe van der Zee.

Webshop voor uw tafel en uw keuken met de bekendste merken tegen aantrekkelijke prijzen hetserviesmerk Boerenbont, Dutch design merk Dutch Rose Amsterdam en Hollandse nostalgie van Wiebe van der Zee.

Webshop voor uw tafel en uw keuken met de bekendste merken tegen aantrekkelijke prijzen hetserviesmerk Boerenbont, Dutch design merk Dutch Rose Amsterdam en Hollandse nostalgie van Wiebe van der Zee. Tafelenkeuken.nl verkoopt zowel moderne merken als klassiekers, zoals Laura Ashley Tableware en Marjolein Bastin. Laura Ashley Tableware en Marjolein Bastin zijn zeer bekende merken in Nederland en Internationaal. Het assortiment bestaat uit servies, keukenaccessoires, keuken- en tafeltextiel en ovenschalen. De doelgroep bestaat vooral uit vrouwen tussen de 30 en 65+.

Assortiment Tafelenkeuken

Kook- Eet- Drink Geniet 100% kerst bij Oldenhof kookwinkel

 

Assortiment kookwinkel 

Sale kookwinkel

 

Horecavoordeelshop Goedkope horeca spullen en benodigdheden

Horecavoordeelshop.nl is dé online nummer 1 horeca groothandel van Nederland! U koopt hier simpel en snel al uw horeca non-food artikelen tegen de laagste prijzen en uitstekende service. Voor 90% van ons assortiment geldt 'Vandaag besteld = morgen in huis'.

Assortiment

huishoudelijke apparaten voor een aangenamer en makkelijker leven

huishoudelijke apparaten voor een aangenamer en makkelijker levenDe Bosch  huishoudelijke apparaten die ze ontwikkelen maken ons leven aangenamer en makkelijker, maar leveren ook een positieve bijdrage aan de kwaliteit van onze leefomgeving. Ze streven ernaar de apparaten zo praktisch, schoon en energiezuinig mogelijk te maken. Daarom investeren ze in groene technologie, hernieuwbare energie en elektrische mobiliteit. Daardoor komen steeds meer apparaten van Bosch als beste uit de consumententests.

De dubbelwandige theepotten van Bredemeijer zijn een begrip onder theeliefhebbers.

bredemeijer.pngDe dubbelwandige theepotten van Bredemeijer zijn een begrip onder theeliefhebbers in de hele wereld. Het design kent een  hoogwaardige kwaliteit 

Het Bredemijer assortiment bij VTwonen

peper- of zoutmolen vanmet Ad Hoc heb je altijd moeiteloos versgemalen peper of zout in huis.

4037571386178.jpg

Altijd versgemalen peper of zout binnen handbereik met de Ad Hoc Peper- of Zoutmolen

Assortiment Ad Hoc bij VTwonen

Assortiment Ad Hoc bij Cook & Co

Tefal vond de anti-aanbakpan uit en ontwikkelde daarna een compleet assortiment antiaanbakpannen.

tefal.jpgTefal vond de anti-aanbakpan uit en ontwikkelde daarna een compleet assortiment antiaanbakpannen. Het koken van alledagwerd een stuk eenvoudiger. Dit was de eerste van talrijke uitvindingen, die nog zouden volgen. Tefal, werd ’s werelds grootste anti-aanbakpannen fabrikant en wereldleider in oa. anti-aanbakpannen, strijkijzers en stoomgeneratoren, waterkokers en stoomkokers.

Assortiment Tefal

Bodem heeft alles van de allernieuwste koffie- en theezetters, tot serviesgoed en keukenapparatuur.

bodumBodum maakt duurzame producten met geweldige designs die ook nog eens betaalbaar zijn.
Bodem heeft alles van de allernieuwste koffie- en theezetters, tot serviesgoed en keukenapparatuur.

Het Bodum assortiment bij VTwonen