Kortingopjekoffie.nl is de koffie online winkel voor altijd voordeel op je koffie van bijzondere A-merken!

Kortingopjekoffie.nl is de koffiesite voor altijd voordeel op je koffie. Het is de aanbieder van koffiebonen en capsules van bijzondere A-merken. Elk product biedt voordeel voor de klant in de vorm van een korting welke oploopt bij hogere afnames. Daarnaast biedt de aanbieder ook Gratis koffie deals; dit zijn permanente ‘2+1 gratis’, ‘3+2 gratis’ en ‘4+5 gratis’ koffiedeals.

Uit het assortiment van kortingopjekoffie:

Heilige Boontjes Brazil 250gr koffiebonen

Hou je van een milde koffie met een zoete afdronk dan is de single origin Brazil Fazenda Recreio een mooie keuze. Deze koffiebonen zijn UTZ gecertificeerd. Wat krijg je als een agent en een ouwe boef besluiten dat re-integratie beter, duurzamer en vooral leuker kan? Dan krijg Heilige Boontjes en wel het soort waarvan je straffe bakkies troost kan zetten.

€ 6.70

Lees verder

Koffiebonen | 250gr Heilige Boontjes
Product
 

Mokafina Subtle Deca Espresso 10 koffie cups

"Perfecte koffie voor het slapen gaan". Deze caffeïnevrije koffie is werkelijk waar ongekend lekker. Subtle Deca Mokafina capsules bevatten 10 aluminium capsules in een doosje. Vers gebrand, met een mooie smaak balans. Kiezen voor Subtle Deca is kiezen voor duurzaamheid. De koffie Rainforest Alliance gecertificeerd.

€ 25.50

Lees verder

Koffie capsules | 10cups Mokafina
Product
 

Fika Premium Coffee Gothenburg 250gr koffiebonen

"Deze koffie biedt alles wat het hartje begeert van de koffieliefhebber". De Gothenburg heeft een volle body en is een temperamentvolle, aromatische koffie met tonen van noten en graan en perfect voor uw espresso of cappucino. Gothenburg, gelegen aan de westkust van Zweden, heeft het bruisende van de stad, met de natuur voor de deur. Het staat bekend om zijn levendige stedelijkheid, vriendelijke lokale bevolking en geen wonder ... uitstekende 'Intensivt kaffe'.

€ 33.00

Lees verder

Koffiebonen | 250gr Fika Premium Coffee
Product
 

Fika. Gothenburg GRATIS Heilige Boontjes

Where Gothenburg meets Rotterdam! Een fantastische gratis koffie deal. De Gothenburg van Fika Premium Coffee in combinatie met een top kwaliteit koffie van Heilige Boontjes. Kies zelf één van de drie gratis single origins uit Brazilië, Peru of Ethiopië!

€ 20.95

Lees verder

Koffiebonen | 1,25kg Fika Premium Coffee
Product
 

Fika. Stockholm GRATIS Heilig Boontjes

Where Stockholm meets Rotterdam! Een fantastische gratis koffie deal. De Stockholm van Fika Premium Coffee in combinatie met een top kwaliteit koffie van Heilige Boontjes. Kies zelf één van de drie gratis single origins uit Brazilië, Peru of Ethiopië!

€ 20.95

Lees verder

Koffiebonen | 1,25kg Fika Premium Coffee
Product
 

Noir Espresso BIO koffie capsules 50 stuks

"Een van onze originele blends die nu is geüpgraded naar een hogere kwaliteit, mét dezelfde geweldige smaak". Als je Noir Espresso Bio sowieso al lekker vond, wordt het nu een nog grotere favoriet. Stevige body met noten van chocolade en hazelnoot. Deze koffie in composteerbare capsules is heerlijk nootachtig met een zoete afdronk, waardoor dit een echte favoriet blijft." Richard Jones - oprichter van Jones Brothers Coffee. De koffie is 100% Biologisch en Fair Trade gecertificeerd.

€ 17.45

Lees verder

Koffie capsules | 50cups Jones Brothers
Product
 

Fika Premium Coffee Uppsala 1kg bonen

"Hier ontstond mijn liefde voor Zweden en op een dag keer ik terug naar Uppsala". Deze koffie heeft een lichte body en is een zachte romige koffie met 'n vleugje citrus en 'n fluwelen afdronk. Uppsala is een levendige universiteitsstad ten Noorden van Stockholm. Dwaal door de charmante straten en je zult een reeks eminente koffiebars tegenkomen waar ze medium gebrande koffie serveren. Hier mag je een 'Påtår' drinken ... een tweede beker gratis.

€ 19.50

Lees verder

Koffiebonen | 1 kg Fika Premium Coffee
Product
 

Het hele kortingopjekoffie assortiment

 • Kortingopjekoffie - Kortingscodes September

  Kortingopjekoffie.nl heeft een nieuwe kortingscode beschikbaar gesteld, waarmee klanten van 01-09-2021 tot en met 30-09-2021 5% tot 10% korting krijgen op geselecteerde producten.

  Actie: 5% korting op het gehele assortiment
  Kortingscode: 5PROCENT09
  Geldigheid: 01-09-2021 tot en met 30-09-2021
  Voorwaarden: Minimale besteding € 30,-
  Landingspagina: https://kortingopjekoffie.nl/

  Actie: 10% korting op het gehele assortiment
  Kortingscode: 10PROCENT09
  Geldigheid: 01-09-2021 tot en met 30-09-2021
  Voorwaarden: Minimale besteding € 75,-
  Landingspagina: https://kortingopjekoffie.nl/

  Actie: € 10,- korting op het gehele assortiment
  Kortingscode: 10EUR09
  Geldigheid: 01-09-2021 tot en met 30-09-2021
  Voorwaarden: Minimale besteding € 100,-
  Landingspagina: https://kortingopjekoffie.nl

  Actie: Gratis verzending vanaf € 20,- in plaats van € 35,-
  Kortingscode: GRATIS09
  Geldigheid: 01-09-2021 tot en met 30-09-2021
  Voorwaarden: Gratis verzenden bij minimale besteding van € 20,-
  Landingspagina: https://kortingopjekoffie.nl/

  Actie: € 5,- korting op het Fika koffiebonen pakket (4x 1kg)
  Kortingscode: 5EURO
  Geldigheid: 01-09-2021 tot en met 30-09-2021
  Landingspagina: https://kortingopjekoffie.nl/fika-premium-coffee

  Actie: € 5,- korting op het Mokafina koffie capsule pakket
  Kortingscode: 5EURO
  Geldigheid: 01-09-2021 tot en met 30-09-2021
  Landingspagina: https://kortingopjekoffie.nl/mokafina

  Promoot de producten prominent op uw website en profiteer optimaal van deze conversie verhogende actie.

  Kortingopjekoffie.nl is de koffie online winkel voor altijd voordeel op je koffie van bijzondere A-merken! Kortingopjekoffie.nl is de koffiesite voor altijd voordeel op je koffie. Het is de aanbieder van koffiebonen en capsules van bijzondere A-merken. Elk product biedt voordeel voor de klant in de vorm van een korting welke oploopt bij hogere afnames. Daarnaast biedt de aanbieder ook Gratis koffie deals; dit zijn permanente ‘2+1 gratis’, ‘3+2 gratis’ en ‘4+5 gratis’ koffiedeals.

   

  Capsules proefpakket - Jones Brothers 60 cups

   

  Dit proefpakket bevat drie van hun beste composteerbare koffies capsules van top kwaliteit; Revive Lungo, Noir Espresso en Gigolo Ristretto. Jones Brothers Coffee werkt sinds 2013 aan koffiegeluk. Van de boon tot het kopje, gaan zij voor een glimlach. Ze nodigen je graag uit in hun koffiewereld! De koffie is zowel Biologisch als Fair Trade gecertificeerd.

   

dyson

xenos