Gardena Telescoopsteel Combisystem 90 145 cm

Met behulp van deze Gardena telescoopsteel Combisystem 90 - 145 cm gebruikt u alle Combisystem gereedschappen eenvoudig in vrijwel iedere situatie. Zo komt u een stuk verder dan normaal met de Gardena gereedschappen. De steel is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, wat dit product licht van gewicht en robuust maakt. Gardena Telescoopsteel Combisystem Kopen Bij Haxo kunt u eenvoudig en snel een Gardena telescoopsteel Combisystem 90 - 145 cm kopen. Voor meer Gardena (https://haxo.nl/gardena) producten bent u bij ons ook aan het juiste adres! Bekijk ook eens onze andere Gardena stelen () of gereedschappen uit de Gardena Combisystem () collectie.

€ 32.95

Lees verder

Tuin Werken in de tuin Tuingereedschap
Product
 

Berthoud Sproeiboom met 2 zwenkbare spuitkoppen

Berthoud Sproeiboom met 2 zwenkbare spuitkoppen Met de Berthoud sproeiboom verandert een spuitlans met 1 spuitkop in een verdeellans met twee spuitkoppen. Hierdoor kunt u eenvoudig grotere oppervlakken in één keer behandelen. Ook kunt u meerdere rijen plantgoed gelijktijdig behandelen met insecticide, antischimmelmiddel, pesticide of voeding. Deze sproeiboom past op alle Floraly, Elyte en Vermorel modellen. Berthoud Sproeiboom met 2 zwenkbare spuitkoppen Kopen Bij Haxo kunt u gemakkelijk al uw Berthoud (https://haxo.nl/berthoud/) producten bestellen. Is dit toch niet het juiste product dat u zoekt? Dan kunt u ook nog de rest van ons ruime assortiment wat betreft drukspuit toebehoren (https://haxo.nl/drukspuit-toebehoren) bekijken.

€ 22.90

Lees verder

Product
 

Dijk Natural Collections | Klok Rond Hout Metaal

Dijk Natural Collections is met 25 jaar ervaring een betrouwbare en innovatieve speler op de markt van inspirerende decoratieartikelen en woonaccessoires. Het assortiment van Dijk Natural Collections bestaat grotendeels uit eigen designs. Dijk Natural Collections haalt inspiritie vanuit de hele wereld opzoek naar bijzondere materialen en vernieuwende producten. Landen als Indonesië, Brazilië en Thailand worden geregeld bezocht. De selectie van Dijk Natural Collections is daarom uniek en goed op elkaar afgestemd.  Houten klok met metalen elementen. Deze klok weet klassiek en moderne op een prachtige manier te combineren.

€ 39.95

Lees verder

Product
 

Esschert Voedertafel Op Paal Rieten Dak

Deze traditionele boomschors voedertafel met landelijke uitstraling biedt vogels een fijne voederplaats. Door de open structuur kunnen de vogels van alle kanten aanvliegen, en zo plaatsnemen op het voederplateau. Het natuurlijke rieten dak zorgt ervoor dat het voer droog blijft. Dankzij de paal kan deze voedertafel zeer gemakkelijk in de grond worden gestoken. Vogelvoederhuis kopen Wilt u liever een andere vogelvoederhuis kopen? Bekijk dan eens ons assortiment aan alle vogelvoederhuizen (https://haxo.nl/vogelvoederhuis). Ook voor andere producten op het gebied van klussen en tuinieren bent u altijd bij ons aan het juiste adres. Naast een snelle levering krijgt u bij ons ook de mogelijkheid tot veilig achteraf betalen. Een vogelvoederhuis kopen doet u daarom natuurlijk bij Haxo!

€ 20.57

Lees verder

Product
 

Colombo lernex pro 1000ml

Lernex-Pro is een geoptimaliseerde versie van Morenicol Lernex, ontwikkeld voor de behandeling van resistente wormen bij siervissen. Lernex-Pro is gebaseerd op basis van de nieuwste wetenschappelijk kennis en bevat hoog kwalitatieve antiwormmiddelen, zoals Nitroscanaat en Flubendazole waartegen nog geen resistentie is opgebouwd. Lernex-Pro is dan ook effectief in de behandeling van resistente huidwormen (Gyrodactylus) en kieuwwormen (Dactylogyrus). De aanwezigheid van deze parasieten kan alleen onder de microscoop vastgesteld worden. Symptomen van een besmetting met deze parasieten zijn o.a. lusteloosheid, schuren, en een verminderde eetlust Dosering: 1 ml per 20 liter vijverwater oftewel 50 ml per 1000 liter vijverwater. Indien nodig kan de behandeling na 14 dagen herhaald worden. Zorg voor een goede beluchting, zodat uw vissen ten alle tijden voldoende zuurstof hebben. De benodigde hoeveelheid Lernex-Pro kan afgepast worden met de meegeleverde maatbeker. Deze hoeveelheid moet langzaam in het vijverwater worden gegoten op een plek waar veel stroming staat, b.v. de uitstroom van de pomp of filter. Voor een optimale werking van medicijnen en een snelle genezing van zieke vissen is een goede waterkwaliteit essentieel. Test daarom altijd voor en na de behandeling de waterkwaliteit en corrigeer waar nodig. Waarschuwing: Na toevoeging van LernexPro wordt in eerste instantie de activiteit van de parasieten verhoogd. Dit irriteert de vissen die door het water kunnen schieten en zelfs uit de vijver kunnen springen. Houdt de vissen daarom goed in de gaten tijdens en na de behandeling! Alleen voor gebruik bij siervissen in vijvers. MORENICOL LERNEX PRO Buiten bereik van kinderen bewaren. In de doos, droog en donker bewaren tussen 4 en 32°C. Vermijd contact met ogen en huid. Deksel goed sluiten. Na gebruik handen wassen. Wat te doen met hulpapparatuur: UV-lampen, ozon-generators, algenmagneten en koolfilter gedurende 10 tot 15 dagen na de laatste toediening uitgeschakeld houden. Eventueel aanwezige mechanische en recirculatie filters voor de kuur goed reinigen en tijdens de kuur aanlaten, zodat ook larven in het filter gedood worden.

€ 40.50

Lees verder

Tuin Vijver Vijveronderhoud
Product
 

Gardena Micro Drip Multi Tuinsproeier 10 40 cm 10 Stuks

Met deze Gardena tuinsproeier voor kleine oppervlakken kunnen kleinere oppervlakken, bijvoorbeeld met struiken of vaste planten, heel gericht worden besproeid. De besproeiingsdiameter kan worden ingesteld tussen 10 en 40 cm. De tuinsproeier wordt geïnstalleerd in de aanvoerbuis van 13 mm. Door de stelhuls te verwijderen, komt u bij de geïntegreerde reinigingsnaald waarmee de sproeier kan worden gereinigd. De set bevat 10 sproeiers. U kunt de Gardena tuinsproeier direct kopen in deze online winkel met artikelen voor het bewateren van uw tuin.   Klik hier (http://www.gardena.com/nl/tuin-leven/tuin-planner/) voor de Micro-Drip Planner! Een handig online planner waarmee u kunt uitrekenen wat u precies nodig heeft!

€ 7.20

Lees verder

Product
 

Stanley Magazijnbakje No.4 Blauw

Deze Stanley opbergbak heeft een afmeting van 20 x 32,7 x 15,6 cm. Met behulp van dit bakje kunt u gemakkelijk kleine onderdelen ordenen. Dit bakje is opstapelbaar met andere bakjes van hetzelfde formaat of groter. Niet helemaal wat u zocht? Bekijk dan hier ons volledige stapelbakken () assortiment!

€ 4.19

Lees verder

Product