Wanddecoratie schildpad van metaal

Schildpadden ziet u niet vaak aan de muur maar wel met deze leuke decoratie om aan de muur op te hangen. Leuke schildpadden die achter elkaar aan kruipen. Is een keer iets anders.

€ 41.95

lees verder

Wanddecoratie
Product
 

Wanddecoratie gekleurde vissen

Als u van vissen houd mag u deze decoratie niet missen. Prachtige wanddecoratie van verschillende gekleurde vissen met een breedte van 150 cm is dit zeker een blikvanger in uw woning.

€ 126.95

lees verder

Wanddecoratie
Product
 

Bartje onderzetter

Een leuke onderzetter met Bartje er op, daar gaat u van genieten. Wilt u ook eens weten welke producten in de webshop van DecoAction allemaal worden aangeboden? Neemt u dan eens de tijd om kennis te maken met de webshop van DecoAction. Hier worden regelmatig nieuwe producten van Bartje toegevoegd dus waar wacht u nog op? Kijk nu even in de webshop van DecoAction en bestel iets van Bartje.

€ 2.25

lees verder

Keuken
Product
 

Arti Mestieri klok Dleng

Klok Dleng mooie strakke klok voor in de woonkamer.

€ 99.00

lees verder

Huisinrichting
Product
 

Schildpad levensecht

Mooie decoratieve schildpad die net echt lijkt. Alleen loopt deze niet weg als u hem niet verplaats zal hij de volgende dag nog op dezelfde plek in de tuin staan. Maar wat dacht u van de vensterbank tussen de kamerplanten staat ook heel leuk.

€ 26.95

lees verder

Tuinaccessoires
Product
 

Bartje Bowlkom 13 cm

Bent u een grote Bartje fan? De webshop voor Bartje producten is DecoAction! U kunt hier een bowlkom aanschaffen van 13 cm, meerdere is natuurlijk ook goed. Kijkt u daarom eens in de webshop van DecoAction en u kunt direct een bestelling plaatsen. Neemt u daarom nu de tijd om te ontdekken welke mogelijkheden de webshop van DecoAction voor u heeft en kies direct! De producten van Bartje zijn prachtig.

€ 5.50

lees verder

Keuken
Product
 

Terraskachel Colorado Farmcook

Heerlijk genieten bij deze mooie zwarte terraskachel. Voor een prachtige sfeer hoeft u niet verder te zoeken betaalbaar en stijlvol. Deze kachel van Farmcook bij u thuis bezorgt.

€ 91.95

lees verder

Tuinaccessoires
Product
 

Wanddecoratie Bengali olifanten

Prachtige wanddecoratie van olifanten voor aan de muur. Deze metalen decoratie Bengali laat een hele kudde olifanten aan uw muur verschijnen. Als altijd al iets anders aan de muur zou willen hebben hangen.

€ 55.95

lees verder

Wanddecoratie
Product
 

Tekst tegel Automobilist ... Delfts Blauw

Tekst tegel met de opdruk: Als je als automobilist moet blazen , zet dan je bril af, dat scheelt twee glazen.

Afmeting: 15,0 x 15,0 cm.

€ 4.95

lees verder

Woonaccessoires
Product
 

Paraplu Koe Esschert Design

Paraplu met koeien design uit de collectie van Esschert Design. In de webshop van DecoAction vindt u verschillende paparplu's mer diverse leuke printen.

€ 12.95

lees verder

Cadeau
Product
 

Placemat Drenthe Bartje

In de webwinkel van DecoAction vindt u ook placemats in verschillende kleuren en afbeeldingen. Zo ook deze uit de provincie Drenthe waar uiteraard Bartje ook op is afgebeeld.

€ 3.50

lees verder

Servies
Product
 

Woodstock windgong Levensboom


Windgong Levensboom


De legende van het ewige leven van de levensboom. In zowat alle culturen kent men wel het verhaal van de levensboom.

Woodstock levensboom windgongGenieten van deze prachtige windgong kunt u al heel snel. Eenvoudig bestellen en gratis thuisbezorgd krijgen.

€ 34.95

lees verder

Tuinaccessoires
Product
 

Aap noot Mies Blik klein

Mooi blik met de opdrukken van Aap noot Mies.Is leuk voor de sier of om kleine dingetjes in te bewaren.

€ 5.95

lees verder

Huis en Tuin
Product
 

Aap noot Mies koekjes blik

Aap noot Mies ronde koekjes trommel.Heerlijk nostalgisch koekjes blik op tafel, maar ook leuk om te verzamelen de artikelen van Aap, Noot en Mies.

€ 8.95

lees verder

Keuken
Product
 

Yorkshire Terrier tegeltje

Wand tegel met een Yorkshire Terrier erop getekend.

€ 5.35

lees verder

Cadeaus gadgets
Product
 

Opvouwbare poef Monroe

Een zogennamde Ottoman handig om iets in op te bergen. Staat zeer decoratief als deze is uitgeklapt deze in- en uitklapbare opbergbox met deksel.

€ 19.95

lees verder

Opbergen en Bewaren
Product
 

Beer Zittend

Leuke zittende beer van 100 % bijenwas. Leuke kaarsjes eigenlijk haast jammer om deze aan te steken. daarom ook prima als decoratei te gebruiken.

€ 3.19

lees verder

Huisinrichting
Product
 

Paraplu Uil Esschert Design

In de webshop van DecoAction vindt prachtige paraplu's met fraaie printen erop. Neem nou deze paraplu met een uil erop. Ruim aanbod aan paraplu's bij DecoAction die u niet zo vaak tegen zult komen.

€ 12.95

lees verder

Cadeau
Product
 

Servet Nederlandse Koe

Servetten om de tafel feestelijk mee aan te kleden.Deze passen prima op de Nederlandse gedekte tafelo. namelijk oer Hollandse koeien in de wei op dit servet geprint.

€ 3.50

lees verder

Servies
Product
 

Voetenveger Slak Esschert Design

Prachtige landelijke voetenveger met een kokosvezel borstel. Eenvoudig het meeste vuil van uw schoenen verwijderen gaat met deze voetenveger prima.Dez is niet alleen handig maar ook zeer mooi ter decoratie. Een aardig model waar toch wel een flinke schoen schoon weer van weg gaat.

€ 18.75

lees verder

Tuinaccessoires
Product
 

lampen24

dyson

gewoonstijl

Waschbaer

Rebuy