Automatische Medicijndispenser

De Home8 Zorg automatische medicijndispenser is een waardevolle uitbreiding voor alle zorgsystemen van Home8. De dispenser heeft plaats voor 28 cartridges en kan door middel van de Home8 app 4 weken vooruit en met maximaal 6 uitgiftes.per dag worden voorgeprogrammeerd. De dispenser is afsluitbaar en doseert alleen medicatie op de vooraf geprogrammeerde tijden. De medicijndispenser zal een signaal geven, iedere keer wanneer het tijd is om medicatie in te nemen.

€ 159.00

lees verder

Uitbreidingen Zorg uitbreidingen
Product
 

Home8 Automatische Medicijndispenser

De Home8 automatische medicijndispenser is een waardevolle uitbreiding voor alle alarmsystemen van Home8. De dispenser heeft plaats voor 28 cartridges en kan door middel van de Home8 app 4 weken vooruit en met maximaal 6 uitgiftes.per dag worden voorgeprogrammeerd. De dispenser is afsluitbaar en doseert alleen medicatie op de vooraf geprogrammeerde tijden

€ 189.00

lees verder

Uitbreidingen
Product
 

Installatievoucher Starter Kit

Wil je het niet zelf monteren maar laten installeren door een professionele installateur? Laat het installeren door??n van onze erkende installatiepartners. Zo weet je zeker dat de installatie vakkundig wordt ge?nstalleerd. Onze installatiepartners hebben ruime ervaring met het installeren en beschikken over de juiste materialen.

€ 129.00

lees verder

Uitbreidingen Installatieservice
Product
 

Binnen Buiten Beveiliging Starter Kit

Het Buiten/Binnen?Beveiliging Starter Kit wordt geleverd inclusief een HD camera voor binnengebruik, een Full HD buitencamera, binnensirene, 2 deur/raam sensoren, afstandsbediening en de noodzakelijke centrale unit.

€ 469.00

lees verder

Alarmsystemen
Product
 

Inactiviteit Alert Sensor

De Home8 Inactiviteit Alert Sensor signaleert wanneer er voor een ingestelde periode geen activiteit wordt gesignaleerd in een ruimte. Zodra de sensor voor een bepaalde tijd geen activiteit signaleert ontvangen geautoriseerde gebruikers een melding via de intelligente Home8 app. De geautoriseerde gebruikers kunnen direct visueel de getriggerde gebeurtenis controleren en als het echt nodig is hulp inschakelen.

€ 59.00

lees verder

Uitbreidingen Zorg uitbreidingen
Product