Samsung CLP 510 Zwart

Met deze nieuwe originele Samsung toner ben je verzekerd van vele pagina’s haarscherpe, contrastrijke laser-afdrukken van de hoogste kwaliteit.

€ 66.59

Lees verder

Samsung
Product
 

Toshiba Satellite A80 Tecra A3 S2 Koeler voor K000023650

Het is belangrijk dat je laptop maximale koelte krijgt. Dat kan alleen met een goed werkende CPU koeler. Met deze Toshiba CPU koeler breng je de laptop weer in topconditie en voorkom je overmatige hitte.

€ 42.99

Lees verder

Toshiba
Product
 

Yanec Laptop Accu 10.8V 5200mAh voor Asus A8 F8 N80 X61 Z99 X80

Kies je voor een Yanec accu, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Yanec laptop accu kun je lekker lang draadloos laptoppen. De accu is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en met 2 Jaar garantie.

€ 54.95

Lees verder

Yanec
Product
 

Yanec Laptop Accu Extended 7800mAh voor IBM Lenovo T60 R60 T61

Kies je voor een Yanec extended accu dan kies je niet alleen voor topkwaliteit, maar ook voor superlange draadloze werktijd. De laptop accu gaat veel langer mee dan het origineel en is bovendien voorzien van 2 Jaar garantie.

€ 69.95

Lees verder

Yanec
Product
 

Koeler Fujitsu Siemens Amilo A1655G

Het is belangrijk dat je laptop maximale koelte krijgt. Dat kan alleen met een goed werkende CPU koeler. Met deze Replacement, Replacement, Replacement CPU koeler breng je de laptop weer in topconditie en voorkom je overmatige hitte.

€ 59.99

Lees verder

Replacement
Product
 

RHEA LCD BRACKET R GREEN PROD

Met de nieuwe scharnieren blijft je laptop scherm weer staan zoals jij wilt. Zo kun je weer comfortabel laptoppen met het scherm in de gewenste stand. De Acer, Packard Bell scharnieren passen gegarandeerd in je laptop.

€ 41.99

Lees verder

Acer
Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook