voorjaarsopruiming Datona

Datona B.V. is dé online aanbieder van handgereedschap voor auto en motor. Daarnaast heeft Datona een groot assortiment met producten voor het inrichten van werkplaats, garage of schuur. Naast de webshop Datona.nl heeft Datona ook een winkel in Haulerwijk. Meer dan 96% van de bestelling wordt gedaan via de webshop en slechts 3% van de verkopen via de fysieke winkel.

Datona.nl heeft volledige eigen voorraad, waardoor producten razendsnel geleverd worden. Bij Datona.nl geldt altijd, vandaag besteld vóór 14.00 uur is morgen geleverd. De producten zijn van hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen zeer scherpe prijzen.

 

Het is voorjaarsopruiming bij Datona. Dat betekent tot 70% korting op meer dan 100 producten! Van straalcabines, gereedschapskisten, motortakels tot paddockstands. Alles moet weg. Maar let op! Sommige producten komen niet meer terug, en dat betekent dat u er nu snel bij moet zijn, want WEG=PECH. Onderstaande aanbiedingen zijn geldig t/m 11 mei 2018. Onderstaande aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met kortings- of actiecodes. Naar de voorjaarskortingen.

.

 

0
0
0
s2sdefault
vkontakte
powered by social2s

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook