Eziclean® Map Robotstofzuiger

Robotstofzuiger Eziclean® Map Een krachtige robotstofzuiger die het stofzuigen lekker uit handen neemt. Zo kan jij ongestoord de dingen doen die je wel leuk vindt om te doen. Met een batterijduur van ander half uur weet je zeker dat je huis er straks weer goed bij ligt. Is de robot klaar dan zal die automatisch naar zijn oplaadstation gaan. Keert automatisch terug Geluidsarm: 60dB Grote waterreservoir Obstakel Detectie Sterke Zuigkracht Huisdier Vriendelijk 8 Infrarood sensoren Robotstofzuiger met handige navigatie Deze robotstofzuiger heeft slimme navigatietechnologie. Hierdoor kan het gedetailleerde diagrammen maken van het te reinigen gebied. De vloerwisser is ontworpen om zelfs het kleinste vuil op te zuigen. Robotstofzuiger met infraroodsensoren Deze robotstofzuiger is uitgerust met 8 infrarood sensoren. Zo is de stofzuiger volledig autonoom en zijn obstakels en trappen geen probleem. Dit wordt allemaal gedetecteerd en gaat tussen obstakels door zonder vast te lopen. Hygiënisch legen Een stofcontainer ontworpen voor snel en hygiënisch legen van de bovenkant zonder contact met stof en vuil. De stofafscheider bevat een Hepa-filter die ervoor zorgt dat 99,97% van alle bacteriën wordt opgevangen.

€ 179.99

Lees verder

Robotstofzuiger
Product
 

Eziclean® Aqua Connect x850 Robotstofzuiger

Robotstofzuiger Eziclean® Aqua Connect x850 Een ronde vorm, een zwart uiterlijk, een wolk van blauwe stippen en de allernieuwste technologieën, dat is de x850.  Met zijn 32 obstakelsensoren en anti-val en bots-sensoren is deze robotstofzuiger volledig zelfstandig en vermijdt hij trappen en obstakels. Zo kan hij ook op eigen kracht terugkeren naar zijn oplaadstation. Deze robotstofzuiger voert de 3 essentiële stappen van een grondige schoonmaak in één keer uit. Tijdens zijn route veegt hij het stof en ander alledaags vuil op, dat  wordt opgezogen dankzij zijn krachtige zuigmotor. Daarnaast laat hij je vloer gedweilt en schoon achter.  App en spraakbediening Allernieuwste technologieën Zeer stil: 55dB Dweilt uw vloer schoon Rubberen haakjes bij de hoofdborstel, ideaal voor dierenharen. Sterke zuigkracht Vangt de kleinste stofdeeltjes door de HEPA13-filter. 32 Val en obstakelsensoren Robotstofzuiger Aqua Connect met App bediening Waar je ook bent, via de EZIclean®-applicatie op je smartphone kun je je robotstofzuiger instellen en beheren. Of je nu thuis bent of onderweg. Dankzij de EZIclean® applicatie, start je met één klik het stofzuigen/dweilen vanaf je smartphone. Op de app kan je precies zien waar jouw robotstofzuiger is geweest, hoelang hij al bezig is en het resterende percentage van de batterij. Met deze app kan je ook de zuigkracht en waterstroom van jouw robotstofzuiger aanpassen, virtuele muren plaatsen en de ruimte kiezen waar die moet stofzuigen en dweilen. De app is gemakkelijk te koppelen aan Google Assistant en Alexa zodat je de robotstofzuiger ook met spraak kunt bedienen. EZIMOP ™  reinigingstechnologie Uitgerust met de nieuwste EZIMOP ™ -reinigingstechnologie die exact de bewegingen nabootst van een mens tijdens het dweilen. Door deze technologie beweegt jouw robot heen en weer om je vloeren te schrobben en alle vlekken te verwijderen. LASER-navigatietechnologie Deze uiterst nauwkeurige laser-navigatie technologie uit de luchtvaart- en auto-industrie is de meest geavanceerde technologie om het interieur betrouwbaar en snel te scannen. De technologie is in staat om tot op de millimeter nauwkeurig de details en contouren van de te reinigen omgeving te visualiseren. Hierdoor kan de robotstofzuiger automatisch de beste strategie bepalen voor een efficiënte en geoptimaliseerde schoonmaak in je huis of op kantoor. De robotstofzuiger beschikt over 32 infraroodsensoren, het detecteert trappen en manoeuvreert behendig tussen obstakels door. Zo worden ook de lastigste plekjes goed schoongemaakt.

€ 499.99

Lees verder

Robotstofzuiger
Product
 

Eziclean® Aqua Map Robotstofzuiger

Robotstofzuiger Eziclean® Aqua Map Een krachtige robotstofzuiger die stofzuigt en dweilt tegelijk. Lekker vanaf je luie stoel genieten met de afstandsbediening en kijken hoe de stofzuiger je huis laat glanzen. De batterijduur van de robotstofzuiger is 90 minuten, dat is goed voor 120m2. Door zijn Corner™-technologie kan de stofzuiger dicht langs de plinten komen om ook daar goed zijn werk te doen. Keert automatisch terug Geluidsarm: 60dB Grote waterreservoir Obstakel Detectie Sterke Zuigkracht Huisdier Vriendelijk 8 Infrarood sensoren Robotstofzuiger met Navig+ Technologie Deze robotstofzuiger beschikt over een handige navigatie technologie. Hierdoor is die in staat om een gedetailleerd diagram te maken van de ruimte die moet worden gereinigd. De zuigmond is ontworpen om zelfs het kleinste vuil op te zuigen. Robotstofzuiger met infraroodsensoren Deze robotstofzuiger is uitgerust met 8 infraroodsensoren. Op deze manier is de stofzuiger perfect autonoom en zullen obstakels en trappen geen enkel probleem zijn. Dit word allemaal gedetecteerd en zal tussen obstakels doorgaan met zijn route zonder vast komen te zitten. Hygiënisch legen Een stof bak die ideaal is ontworpen om snel en hygiënisch van boven te legen zonder in contact de komen met stof en vuil. In de stof bak zit een Hepa filter die voor 99,97% zorgt dat alle bacteriën worden opgevangen. 

€ 229.99

Lees verder

Robotstofzuiger
Product
 

Eziclean® Aqua Connect x550 Robotstofzuiger

Robotstofzuiger Eziclean® Aqua Connect x550 Stofzuigen en dweilen zijn niemands favoriete bezigheden. Geef deze tijdrovende  taken vanaf nu uit handen met de nieuwe Aqua Connect robotstofzuiger. Deze stofzuiger en dweil ineen beschikt over de allernieuwste technologieën en reinigt jouw vloeren nauwkeurig en zelfstandig. Zo kun je de dingen doen waar jij wél plezier en energie uit haalt. App en spraakbediening Allernieuwste technologieën Zeer stil: 55dB Batterij gaat 120 minuten lang mee Geïntegreerd waterreservoir Zeer sterke zuigkracht Stofzuigen en dweilen tegelijkertijd Huisdier vriendelijk Innovatieve Navigatie-Technologie De Aqua Connect robotstofzuiger kent jouw huis al snel op z’n broekzak. Dankzij de slimme, innovatieve Navig+ technologie creëert de robot een nauwkeurige, ruimtelijke kaart om bewegingen te optimaliseren, ongeacht de inrichting van jouw huis. Dankzij de 16 obstakel- en bots-sensoren weet het smart-apparaat daarnaast allerlei obstakels en zelfs trappen te detecteren en ontwijken. Zo heb jij er geen omkijken naar. Wil jij nog meer gemak? Kijk dan ook zeker naar onze Aqua Connect x1200, een alles-in-1 robotstofzuiger die zichzelf leegt. Toegankelijke app voor optimale reiniging Met de EZIclean® Connect app begin jij met schoonmaken met slechts één druk op de knop. De app toont onder andere het gebied dat jouw robotstofzuiger bestrijkt, de verstreken tijd en het resterende batterijpercentage. Je kunt ook de zuigkracht en waterstroom van het apparaat aanpassen voor een optimale reiniging van jouw huis. Zo behoud jij de controle en doet de robotstofzuiger de rest. Heb je liever een afstandsbediening? Kijk dan naar onze Aqua Ultimate stofzuiger. Stofzuigen en dweilen tegelijkertijd Dankzij de krachtige zuigkracht is deze robotstofzuiger een ster in het opruimen van stof en alledaags vuil. Maar dat niet alleen: deze innovatieve reiniger kan namelijk zelfstandig dweilen voor een optimaal en blinkend schoon resultaat. Met een geluidsproductie van 55dB kun jij daarbij ongestoord televisie kijken of ontspannen een boek lezen. De Aqua Connect x550 is bovendien prima te combineren met huisdieren. Meer weten? Lees onze blog. Profiteer van onze service! Heb je nog vragen? Uiteraard geen probleem, je kan altijd contact met ons opnemen.

€ 299.99

Lees verder

Robotstofzuiger
Product
 

Eziclean® Aqua Connect x650 Robotstofzuiger

Robotstofzuiger Eziclean® Aqua Connect x650 Met deze robotstofzuiger heb je absoluut geen omkijken meer naar je huishoudelijke taken. De x650 is enorm zelfstandig, zo raast die heel stil door je huis met een zeer krachtige zuigkracht. Hij legt per minuut 310.000 informatiepunten vast in een gedetailleerd diagram dankzij zijn navigatietechnologie, die toegankelijk is voor jou via de app. Stofzuigen en dweilen was nog nooit zo simpel geweest! CAMERASLAM™-navigatietechnologie Nieuwste generatie motor 2600mAh lithium-ion X6boost-batterij voor een uitzonderlijke levensduur Elektronische waterreservoir Keert automatisch terug naar oplaadstation Virtuele muren plaatsen via applicatie Erg stil: 55dB 16 Val en obstakelsensoren CAMERASLAM™-navigatietechnologie Deze robotstofzuiger is uitgerust met de nieuwste navigatietechnologie. Door de ingebouwde camera midden op de robot kan hij per seconde 310.000 punten vastleggen. Zo heeft de stofzuiger in een fractie van een seconde uw woning in kaart gebracht. Ook beschikt deze robotstofzuiger over 16 val en bots sensoren, hij detecteert trappen en gaat door met stofzuigen zonder vast te lopen door obstakels in zijn route. Voorzien van nieuwe technologieën  De robotstofzuiger beschikt over de allernieuwste motortechnologie, de MagnetiK-technologie. Deze biedt een bijzonder goede zuigkracht die gemiddeld 2.5 keer langer mee gaat dan andere robotstofzuigers op de markt. Daarnaast beschikt hij over de nieuwste 2600mAh Lithion-ion batterij, wat zorgt voor een uitzonderlijke levensduur. Stofzuigen en dweilen tegelijkertijd De meegeleverde elektronische watertank zorgt voor grondige reiniging van uw vloeren. Deze regelt automatisch de waterstroom van de robot, waardoor er dus nooit plassen water op uw vloer zullen ontstaan.  Profiteer van onze service! Heb je nog vragen? Uiteraard geen probleem, je kan altijd contact met ons opnemen.

€ 399.99

Lees verder

Robotstofzuiger
Product
 

Eziclean® Aqua Ultimate Robotstofzuiger

Robotstofzuiger Eziclean® Aqua Ultimate Een krachtige robotstofzuiger die stofzuigt en dweilt tegelijk. Lekker vanaf je luie stoel genieten met de afstandsbediening en kijken hoe de stofzuiger je huis laat glanzen. De batterijduur van de robotstofzuiger is 90 minuten, dat is goed voor 120m2. Door zijn Corner™-technologie kan de stofzuiger dicht langs de plinten komen om ook daar goed zijn werk te doen. Keert automatisch terug Geluidsarm: 60dB Grote waterreservoir Obstakel Detectie Sterke Zuigkracht Huisdier Vriendelijk 8 Infrarood sensoren Robotstofzuiger met Navig+ Technologie Deze robotstofzuiger beschikt over een handige navigatie technologie. Hierdoor is die in staat om een gedetailleerd diagram te maken van de ruimte die moet worden gereinigd. De zuigmond is ontworpen om zelfs het kleinste vuil op te zuigen. Robotstofzuiger met infraroodsensoren Deze robotstofzuiger is uitgerust met 8 infraroodsensoren. Op deze manier is de stofzuiger perfect autonoom en zullen obstakels en trappen geen enkel probleem zijn. Dit word allemaal gedetecteerd en zal tussen obstakels doorgaan met zijn route zonder vast komen te zitten. Hygiënisch legen Een stof bak die ideaal is ontworpen om snel en hygiënisch van boven te legen zonder in contact de komen met stof en vuil. In de stof bak zit een Hepa filter die voor 99,97% zorgt dat alle bacteriën worden opgevangen. 

€ 399.99

Lees verder

Robotstofzuiger
Product
 

Eziclean® Connect x500 Robotstofzuiger

Robotstofzuiger Eziclean® Connect x500 Ben jij op zoek naar een intelligente en krachtige robotstofzuiger? Wil je meer tijd besteden aan de dingen die je echt leuk vindt? Dan is deze robotstofzuiger Eziclean Connect x500 zeker iets voor jou. Erger jij je wel eens aan het harde geluid van een stofzuiger, dat is dan nu verleden tijd! Het is niet alleen erg handig om een extra hulp in huis te hebben, maar deze robotstofzuiger is ook nog eens erg stil. Er is namelijk speciale aandacht besteed aan het ontwerp van deze robotstofzuigers om de stilste op de markt te zijn, in tegenstelling tot andere robotstofzuigers die vaak 75dB bereiken, kan jij met het lage geluidniveau van 55dB ongestoord andere dingen doen die wel leuk zijn. App en Spraakbediening Allernieuwste Technologieën Zeer stil: 55dB Nieuwste Lithion-Ion batterij (120min) Sterke Zuigkracht 16 Val en Obstakelsensoren Robotstofzuiger met app en spraakbediening Dankzij de EZIclean® app start je met één klik het opruimen vanaf je smartphone. Op de app kan je precies zien waar jouw robotstofzuiger is geweest. Ook hoelang die al bezig is en het resterende percentage van de batterij. Zo kan je ook de zuigkracht van jouw robotstofzuiger aanpassen. Ook kan je via de app de robot gemakkelijk koppelen aan Google Assistant en Alexa zodat je de deze ook met spraak kunt bedienen. Een grote capaciteit van 600 ml en perfecte filtratie De HEPA13-filter van deze robotstofzuiger houdt meer dan 99,97% van de microscopisch kleine bacteriën vast, vooral de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor luchtwegallergieën. Zo wordt de lucht thuis ook gezuiverd bij het schoonmaken van je interieur. Dit filter is wasbaar en herbruikbaar, dus zuinig in gebruik en gemakkelijk te onderhouden. Bovendien biedt de grote stofbak van 600 ml een groot schoonmaakgebied zonder de bak vaak te hoeven legen. De stofbak legen is zo ontworpen om het zo eenvoudig mogelijk en hygiënisch te kunnen weggooien. Robotstofzuiger met slimme sensoren Uitgerust met 16 bots en val sensoren, is deze robotstofzuiger helemaal zelfstandig. De robotstofzuiger herkent trappen en blijft tussen obstakels door schoonmaken zonder vast te lopen. De robotstofzuiger is ook uitgerust met een nieuwe generatie motoren met MAGNETIK ™ PERFORMANCE-technologie die jouw stofzuiger een uitzonderlijke zuigkracht biedt die gemiddeld 2,5 keer krachtiger is dan andere robotstofzuigers op de markt. Met een uitzonderlijke levensduur door de nieuwste generatie X5boost lithium-ionbatterij van 2000mAh. Dus waar wacht je nog op, profiteer van onze service! 

€ 249.99

Lees verder

Robotstofzuiger
Product
 

Eziclean® Connect x600 Robotstofzuiger

Robotstofzuiger Eziclean® Connect x600 Een robotstofzuiger van pure klasse, met een zeer betrouwbare navigatietechnologie die in een mum van tijd 310.000 informatiepunten vastlegt van je huis. Ook obstakels zoals speelgoed en sokken worden ontweken. Is het erg rommelig in een kamer? Dan heb je de mogelijkheid om via de applicatie een virtuele muur te plaatsen waar de robotstofzuiger niet mag komen. App en Spraakbediening CAMERASLAM™-navigatietechnologie Zeer stil: 55dB Sterke Zuigkracht Hepa 13-filter 16 Val en Obstakelsensoren Robotstofzuiger met ingebouwde camera Uitgerust met onze nieuwste CAMERASLAM™-navigatietechnologie. Met deze geavanceerde technologie en ingebouwde camera kan uw robotstofzuiger meer dan 310.000 informatiepunten per seconde vastleggen. Hij zal in een mum van tijd een gedetailleerd diagram kunnen maken van het te reinigen oppervlak. Robotstofzuiger met een handige app Met de EZIclean® Connect app kun je beginnen met schoonmaken met slechts één aanraking van je smartphone. Het toont in realtime het gebied dat het bestrijkt, ook zichtbaar is de verstreken tijd en het resterende batterijpercentage. Je kan ook de zuigkracht van het apparaat aanpassen, virtuele muren plaatsen, specifieke te reinigen gebieden definiëren of Breakpoint™-technologie gebruiken. Robotstofzuiger met een geteste Hepa 13-Filter Last van astma of hooikoorts? Belangrijk om hier naar een goede filter te kijken. Deze robotstofzuiger beschikt over een Hepa 13 filter die 99,97% van de bacteriën in de lucht opvangen en in het bijzonder de bacteriën die de oorzaak zijn van luchtwegallergieën.

€ 349.99

Lees verder

Robotstofzuiger
Product
 

Eziclean® Aqua Connect x1200 Robotstofzuiger

Robotstofzuiger Eziclean® Aqua Connect x1200 Lijkt het je niet geweldig om het stofzuigen, dweilen en het legen van de stofzuiger uit handen te geven? De Eziclean Aqua Connect x1200 is een zeer krachtige en stille stofzuigerrobot die letterlijk alles voor jou uit handen neemt. De allernieuwste technologie stelt de robotstofzuiger in staat om vlekken te detecteren en te bestrijden. Op deze manier zal de robotstofzuiger dweil bewegingen maken zoals een mens zou doen met een dweil.  App en spraakbediening Allernieuwste technologieën Zeer stil: 55dB Geïntegreerde waterreservoir Automatisch stofzuigen, dweilen en legen Sterke zuigkracht Huisdier vriendelijk 32 Val en obstakelsensoren Robotstofzuiger met app Deze robotstofzuiger is via de Nederlandse applicatie in te stellen. In zijn eerste rondje door het huis zal de robot dankzij de laser navigatie alles in kaart brengen, waardoor jij een mooie diagram van je huis krijgt in de app. Ook heb je de mogelijkheid via de app om gebieden af te bakenen voor bijvoorbeeld spelende kinderen of je huisdieren. Via de app heb je ook de mogelijkheid om de stofzuiger dicht langs de plinten te laten zuigen.  BREAKPOINT ™  technologie Is na 130 minuten de batterij leeg? Geen probleem, de robotstofzuiger keert dankzij de Breakpoint technologie automatisch terug naar zijn oplaadstation om zichzelf op te laden en vervolgens verder te gaan waar die was gebleven. Het enige wat jij af en toe hoeft te doen is de stof bak legen van het oplaadstation. Een zelfstandige robotstofzuiger Met 32 val en obstakelsensoren en zijn lasernavigatie is de x1200 perfect autonoom en gaat hij kleine obstakels zoals sokken en speelgoed uit de weg. Hij past daarnaast automatisch zijn zuigkracht aan de type ondervloer waar die zich bevindt.

€ 799.99

Lees verder

Robotstofzuiger
Product
 

Eziclean® iMap A100 Robotstofzuiger

Robotstofzuiger EZIclean® iMap A100 Op zoek naar een robotstofzuiger? Met de ruime keuze aan modellen is het soms lastig de juiste keuze te maken. Zoek niet verder en kies voor de EZIclean® iMap A100 robotstofzuiger: een perfect all-round model met de laatste innovaties die nauwkeurig jouw huis in kaart brengt, zodat deze optimaal wordt gereinigd. Schoon, makkelijk en efficiënt. En dat allemaal automatisch en zelfstandig. Bediening via mobiele app voor volledige controle Voorzien van de nieuwste slimme technologieën Gyro-navigatie brengt jouw huis in kaart Batterij gaat 120 minuten lang mee Zeer sterke zuigkracht Voor alle soorten vloeren De slimste stofzuiger Automatisch betekent ook écht automatisch. Met deze robotstofzuiger hoef jij nooit meer zelf te stofzuigen. Het slimme apparaat gaat vanzelf aan de slag en keert ook zelfstandig terug naar het laadstation. Dankzij de zeer sterke zuigkracht is deze robotstofzuiger daarnaast een ster in het opruimen van stof en alledaags vuil, zodat jij zeker weet dat jouw huis ook goed en efficiënt gereinigd wordt. Zelf stofzuigen is vanaf nu dan ook verleden tijd. Zo houd jij tijd over voor de dingen die er écht toe doen. Geavanceerde navigatie-technologie Dankzij de slimme gyro-navigatie creëert de EZIclean® Aqua iMap A100 robotstofzuiger een gedetailleerde plattegrond van elke kamer om de efficiëntie van het schoonmaken steeds verder te optimaliseren. Zo kan het apparaat elk meubel en obstakel moeiteloos ontwijken. Daarnaast beschikt het over de nieuwste lithion-ion batterij waar de robot tot wel twee uur op kan stofzuigen. Ook heeft deze batterij een uitzonderlijke levensduur, waarmee jouw aankoop zowel efficiënt als duurzaam is. Stofzuigen met een druk op de knop Dankzij de EZIclean® app start jij de schoonmaak-sessie met slechts één druk op de knop. De app toont onder andere het gebied dat jouw robotstofzuiger bestrijkt, de verstreken tijd en het resterende batterijpercentage. Ook kun jij een schema instellen, zodat jouw huis wordt gereinigd terwijl jij bijvoorbeeld de boodschappen doet of op kantoor bent. Zo behoud jij volledige controle en doet de robotstofzuiger de rest. Ben jij op zoek naar een robot die naast stofzuigen ook zelfstandig kan dweilen? Kijk dan naar onze EZIclean® Aqua iMap A150. Profiteer van onze service! Heb je nog vragen? Uiteraard geen probleem, je kan altijd contact met ons opnemen.

€ 199.99

Lees verder

Robotstofzuiger
Product
 

Eziclean® iMap A150 Robotstofzuiger

Robotstofzuiger EZIclean® Aqua iMap A150 We zijn onze kostbare tijd liever niet kwijt aan het eindeloos stofzuigen en dweilen van ons huis. Laat deze taken vanaf nu over aan de EZIclean® Aqua iMap A150 robotstofzuiger. Dit slimme huishoud-apparaat is van alle gemakken voorzien en is zowel een dweil als stofzuiger in een. Dankzij de geavanceerde navigatie-technologieën worden jouw vloeren nauwkeurig en volledig zelfstandig gereinigd. Zo houd jij je kostbare tijd over voor de leuke dingen in het leven! Bediening via mobiele app voor volledige controle Voorzien van de nieuwste, slimme technologieën Gyro-navigatie brengt jouw huis in kaart Batterij gaat 120 minuten lang mee Geïntegreerd waterreservoir Zeer sterke zuigkracht Stofzuigen en dweilen ineen Voor alle soorten vloeren Zelfstandige stofzuiger en dweil De EZIclean® Aqua iMap A150 is van alle gemakken voorzien: een automatische stofzuiger en dweil in een. Dankzij de hoge zuigkracht is deze robotstofzuiger niet alleen een ster in het opruimen van alledaags vuil, maar kan deze ook zelfstandig dweilen voor een blinkend schoon resultaat. De batterij gaat daarnaast tot wel twee uur mee, waardoor je de robot gemakkelijk en langdurig zijn gang kunt laten gaan. En dat elke keer weer! Het huishouden was nog nooit zo makkelijk. Innovatieve gyro-navigatie De EZIclean® Aqua iMap A150 robotstofzuiger kent jouw huis al snel beter dan jij. Dankzij de slimme gyro-navigatie creëert de robot tijdens het schoonmaken een gedetailleerde, ruimtelijke kaart om de schoonmaakroute te optimaliseren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over waar je meubels staan. Zak lekker achterover en laat jouw huishoud-robot het werk doen. Wil jij nog meer gemak? Kijk dan ook zeker naar onze Aqua Connect x1200, een alles-in-1 robotstofzuiger die zichzelf leegt. Volledige controle Met de EZIclean® Connect app heb jij altijd volledige controle over je robotstofzuiger en ben je slechts één knop verwijderd van een schoon huis. De app toont alle relevante informatie, waaronder de plattegrond van jouw huis, de verstreken tijd en het batterijpercentage. Jij kunt de robot volledig naar wens optimaliseren en zelfs schema’s instellen, zodat jij gemakkelijk de deur uit kunt en de robotstofzuiger zijn werk laat doen. Profiteer van onze service! Heb je nog vragen? Uiteraard geen probleem, je kan altijd contact met ons opnemen.

€ 249.99

Lees verder

Robotstofzuiger
Product
 

Eziclean® Wave 120 Robotstofzuiger

Robotstofzuiger Eziclean® Wave 120 Deze zeer krachtige robotstofzuiger met 1400Kpa zuigkracht zorgt er voor dat je huis binnen een mum van tijd schoon is. Door de 2 essentiële stappen van een grondige reiniging. Stofzuigen en dweilen in 1 beweging. Onder je bank, je bed of onder de kasten is geen enkel probleem. Keert automatisch terug Geluidsarm: 60dB Grote waterreservoir Obstakel Detectie Sterke Zuigkracht Huisdier Vriendelijk 8 Infrarood sensoren Robotstofzuiger met elektronische watertank Deze robotstofzuiger beschikt over een elektronische watertank. Door deze techniek kan je zelf de waterstroom regelen tijdens zijn schoonmaak sessie. Ook heb je de mogelijkheid om zo de 4 verschillende reiniging modi's in te stellen. Robotstofzuiger met infraroodsensoren De batterij van de robotstofzuiger gaat 100 minuten lang mee. Zodra de robot klaar is met zijn schoonmaak sessie zal deze automatisch terug keren naar zijn oplaadstation. Zo heb je echt nergens meer omkijken naar. Erg stil Met een geluidniveau van 60dB weet je zeker dat je ongestoord andere dingen kunt doen. Zo is deze robot 1 van de stilste op de markt.

€ 149.99

Lees verder

Robotstofzuiger
Product
 

Eziclean® Xpert Animal S200 Robotstofzuiger

Robotstofzuiger Eziclean® Xpert Animal S200 Heb jij honden of katten in huis? Dan weet jij als geen ander hoe vaak je het huis moet stofzuigen om je vloeren schoon te houden. Maar waar haal je al die tijd vandaan? Met de Xpert Animal S200 robotstofzuiger hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken. Dankzij de geavanceerde motor en hoge zuigkracht ruimt deze slimme stofzuiger moeiteloos alle soorten dierenharen op. Zo profiteer jij keer op keer van optimaal gemak. MAGNETIK™-technologiemotor met zeer lange levensduur NAVIG+™-navigatietechnologie brengt jouw huis in kaart De nieuwste generatie lithium-ionbatterij Keert automatisch terug naar het laadstation Met 55dB is deze robotstofzuiger opvallend stil 16 val- en botssensoren Gemakkelijk te bedienen met de EZIclean®-app Voorzien van een HEPA-filter Ideaal voor huisdieren Als eigenaar van huisdieren herken jij het wel: de constante haren waar je maar niet tegenop kunt stofzuigen. Met de Xpert Animal S200 geef je deze tijdrovende taak voorgoed uit handen. Deze innovatieve robotstofzuiger is uitgerust met de nieuwste generatie MAGNETIK™-technologiemotor die voorzien is van een uitzonderlijke zuigkracht. Hiermee zuigt het moeiteloos dierenharen, fijnstof en andere microdeeltjes op. De nieuwe wrijvingsloze motortechnologie zorgt daarnaast voor een drie keer langere levensduur dan andere robotstofzuigers op de markt. Zo kun jij langdurig genieten van een schoon huis mét huisdieren. De slimste technologieën De Xpert Animal S200 is voorzien van de laatste innovatieve technologieën. Dankzij de geavanceerde NAVIG+™-navigatietechnologie maakt uw robotstofzuiger tijdens zijn schoonmaakbeurt een nauwkeurige plattegrond van elke kamer waar hij doorheen komt. De robotstofzuiger weet daarbij moeiteloos elke muur en obstakel vast te leggen, ongeacht de indeling van jouw interieur. Als de stofzuiger een obstakel tegenkomt, gaat deze er simpelweg omheen om zijn taak te hervatten. Zo heb jij er geen omkijken naar. Zoek je een robotstofzuiger die ook kan dweilen? Kijk dan even naar onze EZIclean® Aqua Xpert animal S250 [link]. Handige app Schoonmaken was nog nooit zo simpel. Open eenvoudig de EZIclean®-app op je smartphone en de robotstofzuiger gaat met één druk op de knop aan de slag. Met de smartphone-applicatie heb jij daarbij volledige controle over de zuigkracht en het reinigingsschema. Of je nu op kantoor bent of in de sportschool staat, je kunt de stofzuiger overal bedienen. De robotstofzuiger doet de rest en keert na zijn reinigingscyclus zelfs weer terug naar het oplaadstation. En dat allemaal zelfstandig. Profiteer van onze service! Heb je nog vragen? Uiteraard geen probleem, je kan altijd contact met ons opnemen.

€ 299.99

Lees verder

Robotstofzuiger
Product
 

Eziclean® Xpert Animal S250 Robotstofzuiger

Robotstofzuiger Eziclean® Aqua Xpert Animal S250 Met honden en katten is het huishouden een extra grote taak. Met de Aqua Xpert Animal S250 robotstofzuiger geef je deze tijdrovende klus voorgoed uit handen. Dankzij de geavanceerde technologie zuigt hij moeiteloos alle soorten vuil en dierenharen op. En dat niet alleen: deze robot is ook voorzien van een slimme dweil-functie. Een schoon huis gegarandeerd, elke dag weer. Stofzuig- en dweilfunctie MAGNETIK™-technologiemotor met zeer lange levensduur NAVIG+™-navigatietechnologie brengt jouw huis in kaart De nieuwste generatie lithium-ionbatterij Keert automatisch terug naar het laadstation Met 55dB is deze robotstofzuiger opvallend stil 16 val- en botssensoren Gemakkelijk te bedienen met de EZIclean®-app Voorzien van een HEPA-filter Slimme, elektronische watertank Stofzuiger en dweil in één Naast een robotstofzuiger haal je met de Aqua Xpert Animal S250 ook een robotdweil in huis. Deze robot zal jouw huis volledig zelfstandig en grondig reinigen. Nadat hij stof, dierenharen en ander alledaags vuil heeft weggezogen, dweilt hij vervolgens de vloer voor een blinkend schoon resultaat. De robotstofzuiger is daarnaast uitgerust met een elektronische watertank die automatisch de waterstroom regelt. Zo zal het water in het apparaat pas stromen als het met de reinigingscyclus is begonnen. Effectief tegen dierenharen Met honden en katten in huis liggen jouw vloeren al snel onder de haren. Met de Aqua Xpert Animal S250 hoef jij hier nooit meer naar om te kijken. Deze smart robotstofzuiger is uitgerust met de nieuwste generatie MAGNETIK™-technologiemotor met een zeer hoge zuigkracht. Hiermee zuigt het moeiteloos dierenharen, fijnstof en andere microdeeltjes op. De nieuwe wrijvingsloze motortechnologie zorgt daarnaast voor een drie keer langere levensduur dan soortgelijke robotstofzuigers. Dat maakt deze robotstofzuiger een duurzame aankoop die gegarandeerd lang meegaat. Slim en innovatief De Aqua Xpert animal S250 is voorzien van de laatste innovatieve technologieën. Open eenvoudig de EZIclean®-app op je smartphone en de robotstofzuiger gaat direct aan de slag. Dankzij de geavanceerde NAVIG+™-navigatietechnologie maakt de robotstofzuiger een nauwkeurige plattegrond van elke kamer in jouw huis, zodat hij obstakels en muren weet te vermijden. Zo hoef jij je nergens zorgen om te maken. De robotstofzuiger keert ook weer zelfstandig terug naar het oplaadstation. Wil jij nog meer slimme technologieën? Check dan de EZIclean® Aqua Xpert Animal S450. Profiteer van onze service! Heb je nog vragen? Uiteraard geen probleem, je kan altijd contact met ons opnemen.

€ 399.99

Lees verder

Robotstofzuiger
Product
 

Eziclean® Xpert Animal S450 Robotstofzuiger

Robotstofzuiger Eziclean® Aqua Xpert animal S450 Het huishouden is een tijdrovende klus. Zeker in een huis met honden of katten. De EZIclean® Aqua Xpert animal S450 robotstofzuiger zit bomvol innovaties en functies die deze robot tot de absolute top in zijn prijsklasse maakt. Zo haal jij hier niet alleen een stofzuiger mee in huis, maar ook een robotdweil. Dankzij de geavanceerde motor zuigt hij daarnaast moeiteloos dierenharen op, en na de reiniging wordt de opvangbak vanzelf geleegd. Ultiem gemak. Stofzuig- en dweilfunctie Opvangbak wordt automatisch geleegd MAGNETIK™-technologiemotor met zeer lange levensduur NAVIG+™-navigatietechnologie brengt jouw huis in kaart De nieuwste generatie lithium-ionbatterij Keert automatisch terug naar het laadstation Met 55dB is deze robotstofzuiger opvallend stil 16 val- en botssensoren Voorzien van een HEPA-filter Gemakkelijk te bedienen met de EZIclean®-app Slimme, elektronische watertank Stofzuigen én dweilen De Aqua Xpert Animal S450 is een zelfstandige stofzuiger en dweil in een. De robot zorgt daarmee voor een volledige reiniging van elke kamer. Nadat hij stof, dierenharen en ander alledaags vuil heeft opgeruimd, gaat hij aan de slag om jouw vloeren grondig en streeploos te dweilen. Maak je geen zorgen om geknoei: de robotstofzuiger is uitgerust met een elektronische watertank die automatisch de waterstroom regelt. Zo zal het water in het apparaat pas stromen als het met de reinigingscyclus is begonnen. Perfect voor huisdieren Honden- en kattenharen liggen al snel overal. Daar valt bijna niet tegenop te stofzuigen. Met de Aqua Xpert Animal S450 is dit probleem verleden tijd. Deze slimme robotstofzuiger is uitgerust met de nieuwste generatie MAGNETIK™-technologiemotor die bekend staat om zijn uitzonderlijke zuigkracht. Hiermee zuigt het moeiteloos dierenharen, fijnstof en andere microdeeltjes op. De nieuwe wrijvingsloze motortechnologie zorgt daarnaast voor een drie keer langere levensduur dan andere robotstofzuigers op de markt. Zo kun jij ongestoord genieten van een schoon huis. Dag in, dag uit. Volledig zelfstandig De Aqua Xpert animal S450 is voorzien van technologieën die deze robot volledig zelfstandig maken. Dit begint al bij de innovatieve NAVIG+™-navigatietechnologie, waarbij jouw robotstofzuiger tijdens zijn schoonmaakbeurt een nauwkeurige plattegrond van elke kamer maakt. De robotstofzuiger weet daarbij moeiteloos elke muur en obstakel vast te leggen, ongeacht de indeling van jouw interieur. Na het afronden van de reinigingscyclus keert hij ook weer terug naar het oplaadstation waar hij vanzelf de opvangbak leegt. Zo kun jij je focussen op dingen die écht belangrijk zijn. Zoek jij een robot die ook jouw ramen reinigt? Kijk dan naar de Eziclean® Hobot 368 Glazenwasser-robot. Profiteer van onze service! Heb je nog vragen? Uiteraard geen probleem, je kan altijd contact met ons opnemen.

€ 599.99

Lees verder

Robotstofzuiger
Product