Renske Vers vlees voeding Hondenvoer Kip 395 gram

Renske Vers Vlees Kip is een goed alternatief voor honden die slecht reageren op andere soorten droog- of blikvoer. Door het gebruik van 100% natuurlijke ingrediënten is het makkelijk verteerbaar, heeft een hoge voedingswaarde en is als complete maaltijd te gebruiken. Kip is het hoofdbestanddeel zodat het zeer smaakvol is, maar tevens bevat het Schotse zalmolie, glucosamine en chondrointine als toevoeging en is rijk aan antioxidanten. Renske Vers Vlees hondenvoeding Kip is zacht gestoomd en vacuüm geseald voor het behoud van de noodzakelijke voedingstoffen.

€ 2.25

Lees verder

Renske
Product
 

Renske Vers vlees voeding Hondenvoer Lam Rijst 395 gram

Renske Vers Vlees Voeding Lam is heerlijk van smaak en licht verteerbaar. De toevoeging van volkoren rijst en groenten maken het compleet als maaltijd voor je hond. Kieskeurige honden die ander voer slecht verdragen zijn gebaat bij Renske Vers Vlees Voeding Lam. Het gebruik van Schotse zalmolie, glucosamine en chondrointine maakt dit hondevoer zeer gezond. Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk, zacht gestoomd en vacuüm geseald voor het behoud van de voedingsstoffen.

€ 2.25

Lees verder

Renske
Product
 

Renske Adult Hondenvoer Lam Aardappel 12 kg

Renske hondenbrokken met verse lam is een complete, licht verteerbare voeding. Geschikt voor alle middelgrote en grote honden. Deze brok met verse lam is extra groot daarom is deze goed inzetbaar bij honden welke neiging hebben de voeding naar binnen te schrokken. Niet geschikt voor zeer kleine hondjes vanwege het formaat van de brok. Verse lam als hoofdingrediënt (26%, totaal dierlijke ingrediënten 45%) Voor een gezond gebit, sterke botten en sterke gewrichten. Dit door een extra grote brok en de toevoeging van calcium, fosfor, vitamine D3 en STPP Graanvrij, speciaal voor de zeer gevoelige hond Hypoallergeen, door het gebruik van één dierlijke bron (lam) Voor een gezonde huid & een glanzende vacht door het percentage aan Omega-3 in deze brok Deze brokken zijn ideaal te combineren met verschillende gestoomde Vers Maaltijden. Dit mag zelfs in één maaltijd. Varieer in verschillende smaken! Variatie is gezond, gaat verveling tegen, houdt het immuunsysteem wakker en zorgt dat de hond niet snel een intolerantie of allergie opbouwt voor een bepaalde eiwitbron.

€ 71.50

Lees verder

Renske
Product
 

Renske Adult Hondenvoer Kalkoen Eend 12 kg

Renske hondenbrokken met verse kalkoen en verse eend is een complete voeding welke geschikt voor honden van alle rassen. Verse kalkoen als hoofdingrediënt (29%, totaal dierlijke ingrediënten 57%). Door het hoge vers vlees gehalte extra smakelijk. Deze brokken zijn ideaal te combineren met onze verschillende gestoomde Vers Vlees Maaltijden. Dit mag zelfs in één maaltijd. Varieer in verschillende smaken! Variatie is gezond, gaat verveling tegen, houdt het immuunsysteem wakker en zorgt dat de hond niet snel een intolerantie of allergie opbouwt voor een bepaalde eiwitbron.

€ 66.49

Lees verder

Renske
Product
 

Renske Adult Hondenvoer Kip 12 kg

Renske hondenbrokken met verse kip is een complete, licht verteerbare voeding. Geschikt voor honden van alle rassen. Zeer geschikt voor sportieve honden met veel energie! Verse kip als hoofdingrediënt (26%, totaal dierlijke ingrediënten 58%). Graanvrij, speciaal voor de zeer gevoelige hond. Hypoallergeen, door het gebruik van één dierlijke bron (kip). Hoog in calorieën, voor extra energie! Heeft jouw hond veel energie of sport jij met je hond? Dan is deze brok erg geschikt vanwege de hogere caloriewaarden. Deze brokjes zijn ideaal te combineren met gestoomde Vers Vlees Maaltijden. Dit mag zelfs in één maaltijd. Varieer in verschillende smaken! Variatie is gezond, gaat verveling tegen, houdt het immuunsysteem wakker en zorgt dat de hond niet snel een intolerantie of allergie opbouwt voor een bepaalde eiwitbron.

€ 66.49

Lees verder

Renske
Product
 

Renske Adult Hondenvoer Zalm 12 kg

Renske hondenbrokken met verse zalm is een complete, licht verteerbare voeding. Geschikt voor honden van alles rassen. Zeer geschikt bij huid- en/of vachtklachten en gedragsproblemen. Verse zalm als hoofdingrediënt (27%, totaal dierlijke ingrediënten 50%) Zeer werkzaam bij huid-, vacht- en gedragsproblemen door het ongekend hoge gehalte aan omega-3 vetzuren. Hypoallergeen, door het gebruik van één dierlijke bron (zalm) Speciaal voor gewichtsbeheersing Graanvrij, speciaal voor de zeer gevoelige honden. Heeft jouw hond last van jeuk, allergie of andere huid- en/of vachtklachten? Of is er sprake van stress, angst of agressie? Het ongekend hoge gehalte aan omega-3 vetzuren in deze brok helpt jouw hond tot rust te komen. Deze brokken zijn ideaal te combineren met onze verschillende gestoomde Vers Vlees Maaltijden. Dit mag zelfs in één maaltijd. Varieer in verschillende smaken! Variatie is gezond, gaat verveling tegen, houdt het immuunsysteem wakker en zorgt dat de hond niet snel een intolerantie of allergie opbouwt voor een bepaalde eiwitbron.

€ 71.50

Lees verder

Renske
Product
 

Renske Adult Hondenvoer Eend Konijn 12 kg

Renske hondenbrokken met verse eend en konijn is een complete voeding welke geschikt voor honden van alle rassen. Verse eend als hoofdingrediënt (30%, totaal dierlijke ingrediënten 55%). Door het hoge vers vlees gehalte extra smakelijk, speciaal voor de moeilijke eter! Voor een gezonde huid en een glanzende vacht door het percentage aan Omega-3 in deze brok. Is jouw hond een moeilijke eter? Deze variant is extra smakelijk. Daarnaast mag je veel af wisselen in smaken, hierdoor raakt jouw kieskeurige hond niet snel verveelt. Deze brokken zijn ideaal te combineren met onze verschillende gestoomde Vers Vlees Maaltijden. Dit mag zelfs in één maaltijd. Varieer in verschillende smaken! Variatie is gezond, gaat verveling tegen, houdt het immuunsysteem wakker en zorgt dat de hond niet snel een intolerantie of allergie opbouwt voor een bepaalde eiwitbron.

€ 66.49

Lees verder

Renske
Product
 

Renske Pup Hondenvoer Kip Rijst 12 kg

Renske puppybrokjes is een complete, licht verteerbare voeding voor puppy’s van alle rassen, vanaf 3 weken. Ideaal vanwege het zeer kleine formaat! Verse kip als hoofdingrediënt (26%, totaal dierlijke ingrediënten 58%). Ondersteunt een goede groei van de pup door uitgebalanceerde vetten en eiwitten.  Helpt daarnaast het leervermogen van de pup te ontwikkelen door het hoge gehalte aan omega-3. Voor een gezonde huid & een glanzende vacht. Voor sterke botten en tanden. Geef je pup een goede start met Renske! Deze brokjes zijn ideaal te combineren met gestoomde Vers Vlees Maaltijden. Dit mag zelfs in één maaltijd. Varieer in verschillende smaken! Variatie is gezond, gaat verveling tegen, houdt het immuunsysteem wakker en zorgt dat de hond niet snel een intolerantie of allergie opbouwt voor een bepaalde eiwitbron.

€ 66.49

Lees verder

Renske
Product
 

Renske Vers vlees voeding Volwassen Hondenvoer Kalkoen 395 gram

Renske Vers Vlees Voeding Kalkoen is een hondenvoer voor de volwassen hond en is samengesteld uit 100 % natuurlijke ingrediënten zoals kalkoen, groenten en rijst. Het hoofdbestanddeel in dit voer is kalkoen en hierdoor is het voer makkelijk verteerbaar. De toevoeging van volkoren rijst en groenten, als ook Schotse zalmolie maakt deze Renske Vers Vlees Kalkoen geschikt voor honden die slecht reageren op droge en/of blikvoeding en andere soorten van vlees. Het voer is verrijkt met Schotse zalmolie, glucosamine en chondrointine. De zuivere, verse natuurlijke ingrediënten zijn zacht gestoomd en vacuüm geseald voor het behoud van de noodzakelijke voedingstoffen. De hondenvoeding is rijk aan natuurlijke antioxydanten.

€ 2.50

Lees verder

Renske
Product
 

Renske Vers vlees voeding Puppy Hondenvoer Lam Kip 395 gram

Renske Vers Vlees Puppy Lam & Kip is heel geschikt voor puppy's die slecht reageren op droge en/of blikvoeding en andere soorten vlees. Het voer is verrijkt met Schotse zalmolie, glucosamine en chondrointine. De zuivere, verse natuurlijke ingrediënten zijn zacht gestoomd en vacuüm geseald voor het behoud van de noodzakelijke voedingstoffen. Het belangrijkste ingrediënt in dit product is kalkoen. Om de maaltijd compleet te maken zijn er ook volkoren rijst en groenten toegevoegd. De hondenvoeding is rijk aan natuurlijke antioxydanten. Deze 100% natuurlijke maaltijd is een complete versvleesvoeding voor puppy's.

€ 2.25

Lees verder

Renske
Product
 

Renske Vers vlees voeding Hondenvoer Vis 395 gram

Renske Vers Vlees Voeding Vis hondenvoeding is bereid met 80% oceaanvis, rijst en moestuingroenten. Dit voer is zeer geschikt voor honden die slecht reageren op droog- en of blikvoeding. Het belangrijkste bestanddeel van dit hondenvoer is vis, aangevuld met volkoren rijst en groenten en daardoor een complete maaltijd voor je trouwe viervoeter. De ingrediënten zijn zacht gestoomd en vacuüm geseald voor het behoud van de noodzakelijke voedingstoffen.

€ 2.25

Lees verder

Renske
Product
 

Renske Vers vlees voeding Volwassen Hondenvoer Eend Konijn 395 gram

Je volwassen hond verdient het beste voer en met Renske Vers Vlees Voeding Volwassen Eend & Konijn hondenvoer maak je de juiste keus. Het is samengesteld uit de 100 % natuurlijke ingrediënten met als grootste deel eend en konijn, aangevuld met volkoren rijst en groenten om het compleet te maken. Renske Vers Vlees Voeding Volwassen Eend & Konijn hondenvoer is zeer geschikt voor honden die niet goed reageren op droog- of blikvoer. Het is verrijkt met Schotse zalmolie, glucosamine en chondrointine.

€ 2.25

Lees verder

Renske
Product
 

Renske Vers vlees voeding Hondenvoer Kalkoen Eend 395 gram

Renske Vers Vlees Voeding Kalkoen & Eend hondenvoer is een complete maaltijd voor je trouwe viervoeter en heeft alle voedingsstoffen die je hond nodig heeft. Bereid uit 100% natuurlijke zoals kalkoen en eend. Tevens is Renske Vers Vlees Voeding Kalkoen & Eend hondenvoer verrijkt met Schotse zalmolie, glucosamine en chondrointine. De ingrediënten zijn zacht gestoomd en vacuüm verpakt.

€ 2.25

Lees verder

Renske
Product
 

Renske Senior Hondenvoer Kalkoen 12 kg

Renske hondenbrokken met verse kalkoen is een complete, zeer licht verteerbare voeding. Geschikt voor oudere honden van alle rassen, of honden met een geringe activiteit. Verse kalkoen als hoofdingrediënt (26%, totaal dierlijke ingrediënten 46%) Zeer licht, speciaal voor de oudere hond Graanvrij, speciaal voor de zeer gevoelige honden Is jouw hond een senior of is hij/zij erg rustig? Deze brok is erg licht verteerbaar, speciaal voor oudere dieren of dieren met een geringe activiteit. Deze brokken zijn ideaal te combineren met verschillende gestoomde Vers Vlees Maaltijden. Dit mag zelfs in één maaltijd. Varieer in verschillende smaken! Variatie is gezond, gaat verveling tegen, houdt het immuunsysteem wakker en zorgt dat de hond niet snel een intolerantie of allergie opbouwt voor een bepaalde eiwitbron.

€ 66.49

Lees verder

Renske
Product
 

Renske Premium Adult Kattenvoer Kip 6 kg

Renske premium kattenvoeding met verse eend is een complete, licht verteerbare voeding. *Geschikt voor katten van alle rassen. *Verse kip als hoofdingrediënt (35%, totaal dierlijke ingrediënten 65%) *Graanvrij *Hypoallergeen, alle dierlijke ingrediënten afkomstig van de kip Deze brokjes zijn ideaal te combineren met de andere Renske voedingen, dit mag zelfs in één maaltijd. Variatie is gezond, gaat verveling tegen, houdt het immuunsysteem wakker en zorgt dat de kat niet snel een intolerantie of allergie opbouwt voor een bepaalde eiwitbron.

€ 56.95

Lees verder

Renske
Product
 

Renske Mighty Omega Plus Hondenvoer Kip 15 kg

Renske hondenbrokken met omega 3 en verse kip is en gezonde, smakelijke en volledige voeding. De verse kip in dit product zorgt ervoor dat de brok zeer licht verteerbaar is. Het is een hypoallergene brok; de voeding heeft als enige eiwit bron verse kip. Het hoge gehalte aan omega-3 vetzuren draagt bij aan een gezonde huid en een stralende vacht. Deze voeding is glutenvrij. Niet geschikt voor zeer kleine honden vanwege het formaat van de brok. Deze brokken zijn te combineren met onze verschillende gestoomde Vers Vlees Maaltijden van Renske. Dit mag in één maaltijd.

€ 49.50

Lees verder

Renske
Product
 

Renske Premium Senior Kattenvoer Kip Eend 6 kg

Renske premium kattenvoeding voor sernior katten is een complete, licht verteerbare voeding met verse kip en eend. Geschikt voor oudere katten van alle rassen.  *Verse kip als hoofdingrediënt (35%, totaal dierlijke ingrediënten 58%). *Ondersteunt een optimale gezondheid van de nieren door een laag fosforgehalte (0,61%). *Graanvrij. Is jouw kat een senior? Deze brokjes ondersteunen het lichaam voor een fijne ‘oude dag’.

€ 56.95

Lees verder

Renske
Product
 

Renske Premium Adult Kattenvoer Witvis Zalm 6 kg

Renske premium kattenvoeding met verse oceaan vis, is een complete, licht verteerbare voeding. Geschikt voor volwassen katten. Door het grotere formaat zeer geschikt voor katten vanaf 7kg. *Verse oceaanvis als hoofdingrediënt (28%, totaal dierlijke ingrediënten 65%). *Door een grotere brok met 18 mm doorsnede, uitermate geschikt voor grote (ras)katten. *Door het hoge gehalte aan omega-3 vetzuren is deze voeding zeer werkzaam bij huid-, vacht- en gedragsproblemen. Heb jij een grote (ras)kat of een kat die schrokt? Deze maxibrok is door het formaat zeer geschikt.

€ 56.95

Lees verder

Renske
Product
 

Renske Premium Kitten Kattenvoer Kip Kalkoen 6 kg

Renske premium kittenvoeding met verse kalkoen en kip is een complete, licht verteerbare graanvrije voeding voor kittens van alle rassen, vanaf 3 weken. Verse kalkoen als hoofdingrediënten (36%, totaal dierlijke ingrediënten 68%). Ondersteunt een goede geleidelijke groei van de kitten door uitgebalanceerde eiwitten en vetten (32%/ 20%). Extra smakelijk door het hoge percentage vlees. Graanvrij. Wil je jouw kitten een goede start geven? Deze brokjes leren jouw kitten een goede eter te worden en helpen bij een goede groei. Volledige voeding voor opgroeiende katten tot een leeftijd van 12 maanden.

€ 56.95

Lees verder

Renske
Product
 

Renske Mighty Omega Plus Hondenvoer Lam Rijst 15 kg

Renske hondenbrokken met omega 3 en verse lam is en gezonde, smakelijke en volledige voeding. De verse lam in dit product zorgt ervoor dat de brok zeer licht verteerbaar is. Het is een hypoallergene brok; de voeding heeft als enige eiwit bron verse lam. Het hoge gehalte aan omega-3 vetzuren draagt bij aan een gezonde huid en een stralende vacht. Deze voeding is glutenvrij. Deze brokken zijn te combineren met onze verschillende gestoomde Vers Vlees Maaltijden van Renske. Dit mag in één maaltijd.

€ 59.95

Lees verder

Renske
Product