Grand National Equipe glansspray Poetsspullen 750 ml

Grand National Equipe glansspray is een antiklitmiddel dat zorgt voor een perfecte langdurige glans en zeer goede doorkambaarheid. De spray is stof- en vuilafstotend. Geef je paard een stralend uiterlijk en vergemakkelijk het borstelen met de Grand National Equipe glansspray.

€ 10.99

Lees verder

Grand National
Product
 

Grand National Keep Off Spray Anti vlieg spray 750 ml

De gebruiksklare Keep Off Spray van Grand National  bevat een combinatie van verschillende etherische oliën en zorgt voor een langdurige geurverandering. De spray neutraliseert de natuurlijke (zweet)geur van je paard. Ideaal om te gebruiken als je paard of pony op de weide staat of tijdens buitenritten. De Grand National Keef Off spray wordt geleverd zonder spraykop.

€ 19.99

Lees verder

Grand National
Product
 

Grand National Keep Off Extra Spray Anti vlieg spray 500 ml

Grand National Keep Off Extra Spray is gemakkelijk aan te brengen en neutraliseert de natuurlijke (zweet)geur van je paard. Ideaal om te gebruiken als je paard of pony op de weide staat of tijdens buitenritten. De Keep Off Extra Spray bevat een afgestemde mix van etherische oliën wat zorgt voor een langdurige geurverandering.De Grand National Keef Off Extra spray wordt geleverd zonder spraykop.

€ 20.99

Lees verder

Grand National
Product
 

Grand National Ledervet Leerverzorging 500 ml

Ledervet van Grand National verzorgt lederwaren en verlengt daarmee de levensduur van lederwaren. Regelmatig onderhoud houdt het leder soepel en waterafstotend.

€ 5.99

Lees verder

Grand National
Product
 

Grand National Hippo Vita Supplement 25 ml doos

Grand National Vitamine Pasta met anijssmaak is ideaal als aanvulling van eventuele vitaminetekorten of als aanvulling voor of na zware inspanningen. Bijvoorbeeld bij wedstrijden, dracht, zoogperiode of ziekte. De pasta heeft een aangename smaak en is prima uitgebalanceerd. Door de injector is het makkelijk toe te dienen. Geeft paard en pony weer volop energie!

€ 9.69

Lees verder

Grand National
Product
 

Grand National Teershampoo Shampoo 500 ml

Behandel paarden die last hebben van staart- en maneneczeem met de Teershampoo van Grand National. De shampoo heeft een reinigende en jeukstillende werking en is ook te gebruiken bij roos en schilferingen.

€ 9.29

Lees verder

Grand National
Product
 

Grand National Hoefolie met kwast Hoefverzorging 500 ml

Grand National hoefolie is uitermate geschikt voor droge en brokkelige hoeven. De hoefolie heeft een hoog gehalte aan zuivere laurierolie en draagt bij aan een optimale verzorging. De olie is makkelijk aan te brengen op de hoeven van je paard met behulp van het bijgeleverde kwastje.

€ 11.29

Lees verder

Grand National
Product
 

Grand National Mokcreme Huidverzorging 450 gram

De mokcreme van Grand National beschermt en verzacht bij zowel natte als droge mok.

€ 12.99

Lees verder

Grand National
Product
 

Grand National Fenegriek Keel Luchtwegen Supplement 900 gram pot

Grand National Fenegriek is een supplement op basis van het gemalen zaad van de fenegriekplant. Het wordt gebruikt bij luchtwegproblemen bij paarden en pony’s van alle leeftijden. Fenegriek is rijk aan essentiele vetzuren, vitamine A, B, C en E, fosfor en kalk. Fenegriek heeft tevens een positieve uitwerking op de algehele weerstand, spijsvertering en conditie van het paard. Het product is oraal toe te dienen en is weldadig en verzachtend voor de luchtwegen. Grand National Fenegriek is verkrijgbaar in een pot van 900 gram en onschadelijk voor drachtige merries en veulens.

€ 13.99

Lees verder

Grand National
Product
 

Grand National Vaseline wit Huidverzorging 800 gram

De witte vaseline van Grand National heeft een beschermende en verzachtende werking op de paardenhuid. De zalf is ook zeer geschikt ter bescherming van de huid van military-paarden bij het nemen van hindernissen. Naast de huid beschermt en verzorgt de vaseline ook de mondhoeken van je paard.

€ 10.29

Lees verder

Grand National
Product
 

Grand National Laurierzalf Huidverzorging 450 gram

Grand National Laurierzalf kun je gebruiken als je paard hoefproblemen heeft. De zalf bevat hoogwaardige laurierolie die zorgt voor een verbeterde doorbloeding van de hoef. Dit bevordert de hoefgroei en houdt de kroonrand soepel.

€ 9.99

Lees verder

Grand National
Product
 

Grand National Shampoo Shampoo 1 L

Deze kwaliteitsshampoo is biologisch afbreekbaar en zuinig in gebruik. De shampoo reinigt maar houdt de natuurlijke vetten in stand en zorgt voor een optimale glans en doorkambaarheid.

€ 7.99

Lees verder

Grand National
Product
 

Grand National Itch Free gel Huidverzorging 500 ml

De Itch Free Gel van Grand National bevat dode zee zout, calendula extract, rozemarijn en eucaliptusolie die allemaal bijdragen aan de behandeling van verschillende typen eczeem. Zowel staarteczeem door insectenbeten en steken als zomereczeem, allergie en jeuk kunnen behandeld worden met de Itch Free Gel.

€ 12.79

Lees verder

Grand National
Product
 

Grand National Tea Tree shampoo Shampoo 500 ml

Gebruik Grand National Tea Tree Shampoo met theeboomolie voor een optimale reiniging en bescherming van huid en vacht. De shampoo is verkoelend en heeft een sterk reinigende werking.

€ 10.29

Lees verder

Grand National
Product
 

Grand National Levertraanzalf Huidverzorging 250 gram

Behandel kleine oppervlakkige wondjes, mondhoeken en drukplekken met de levertraanzalf van Grand National. Deze bevat levertraanolie. Levertraan stimuleert de natuurlijke huidfuncties waardoor bijvoorbeeld ook kale plekken snel herstellen.

€ 8.99

Lees verder

Grand National
Product
 

Grand National Lederdressing met spuitkop Leerverzorging 500 ml

Grand National lederdressing reinigt en voedt het leer en herstelt de oorspronkelijke glans. De dressing is gemakkelijk op lederwaren aan te brengen met behulp van de bijgeleverde spuitkop.

€ 11.99

Lees verder

Grand National
Product
 

Grand National Hoefsmeer Hoefverzorging 900 gram

Hoefsmeer van Grand National zorgt voor een optimale conditie van de hoeven van je paard. Deze smeer is op basis van onder andere laurier- en levertraanolie en dient ter voorkoming van brokkelhoeven bij paarden.

€ 10.59

Lees verder

Grand National
Product
 

Grand National Lederolie Leerverzorging 500 ml

De lederolie van Grand National is een van de beste verzorgingsproducten voor je lederwaren. Deze lederolie is geschikt voor al je lederwaren, zoals zadels, laarzen, riemen en hoofdstellen. Laat je lederwaren niet uitdrogen, verzorg ze op tijd.

€ 7.29

Lees verder

Grand National
Product
 

Grand National Lederspray Leerverzorging 750 ml

De lederspray van Grand National is special ontwikkeld om gemakkelijk je lederwaren te reinigen. De spray reinigt grondig en kan gebruikt worden op al je lederwaren. Spuit de spray op het oppervlak, laat het even intrekken en je zadel is weer zo goed als nieuw.

€ 11.69

Lees verder

Grand National
Product
 

Grand National Zadelzeep Leerverzorging 250 gram

Grand National zadelzeep is bedoeld om je lederwaren grondig te reinigen. De zeep is geschikt voor onderhoud van alle leersoorten en reinigt zonder het leer aan te tasten. Houd je lederwaren, waaronder het zadel van je paard, schoon met Grand National zadelzeep.

€ 6.99

Lees verder

Grand National
Product