Eukanuba Dog Adult Small medium breeds Hondenvoer Lam Rijst 12 kg

Eukanuba Dog Adult Small & Medium Breed Lam & Rijst Hondenvoeding is speciaal ontwikkeld voor honden met een gevoelige huid en maag. Eukanuba Dog Adult Small & Medium Breeds Lam & Rijst is ideaal voor kleine en middelgrote honden zoals teckels, collies, mopshonden en cocker spaniëls. De antioxidanten in deze voeding bevorderen een sterke natuurlijke weerstand van honden.Het hondenvoer bevat ook geoptimaliseerde hoeveelheden omega-6- en omega-3-vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Dankzij hoogwaardige dierlijke eiwitten worden de spieren sterk en soepel gehouden. Doordat dit droge hondenvoer 3D DentaDefense-technologie bevat, vermindert het de opbouw van tandsteen. Zo help je je hond een gezond gebit te behoudenWil jij overstappen op Eukanuba voeding voor jouw hond? Introduceer het dan geleidelijk in combinatie met de ‘oude’ voeding van je hond, gedurende vier dagen. Zorg ervoor dat er voldoende vers drinkwater is. Sluit de zak goed en bewaar het op een koele en droge plek. Over EukanubaEukanuba zorgt als sinds 1969 voor huisdieren. Ze begrijpen wat ze nodig hebben om een lang en gezond leven te leiden. De smakelijke recepten bieden voeding op maat voor jouw hond, om hem gedurende elke levensfase in optimale lichaamsconditie te houden. Of je nou een puppy de juiste start van zijn leven wilt geven of zo goed mogelijk voor je oudere hond wilt zorgen, Eukanuba geeft jouw hond alle voedingsstoffen die hij nodig heeft.

€ 42.95

Lees verder

Eukanuba
Product
 

Eukanuba Adult Small Hondenvoer Kip 3 kg

Eukanuba Adult Small hondenvoer is het nieuwe en verbeterende recept voor kleine, actieve, volwassen honden van 1 tot 8 jaar. Het is een aangepaste voeding ter ondersteuning van soepele spieren en een uitgebalanceerd energieniveau, om het lichaam van jouw hond in top conditie te houden. Het unieke recept is rijk aan verse kip, wat zorgt voor een smakelijke maaltijd en het levert een hoogwaardige bron van eiwitten om ervoor te zorgen dat jouw hond zich goed voelt. Het recept is op maat van kleine, volwassen honden en bevat:• Een speciaal samengesteld vezelmengsel met prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering. • Yucca om de geur van de ontlasting te verminderen.• Natuurlijke bronnen van Omega 6 en 3 voor een gezonde huid en vacht.• Vitamine E en C voor een sterker immuunsysteem.• Unieke zeshoekige brokken met DentaDefense om de tanden schoon en gezond te houden. Wil jij overstappen op Eukanuba voeding voor jouw hond? Introduceer het dan geleidelijk in combinatie met de ‘oude’ voeding van je hond, gedurende vier dagen. Zorg ervoor dat er voldoende vers drinkwater is. Sluit de zak goed en bewaar het op een koele en droge plek. Over EukanubaEukanuba zorgt als sinds 1969 voor huisdieren. Ze begrijpen wat ze nodig hebben om een lang en gezond leven te leiden. De smakelijke recepten bieden voeding op maat voor jouw hond, om hem gedurende elke levensfase in optimale lichaamsconditie te houden. Of je nou een puppy de juiste start van zijn leven wilt geven of zo goed mogelijk voor je oudere hond wilt zorgen, Eukanuba geeft jouw hond alle voedingsstoffen die hij nodig heeft.

€ 14.50

Lees verder

Eukanuba
Product
 

Eukanuba Puppy Junior Medium Hondenvoer Kip 12 kg

Eukanuba's beste puppyvoer voor middelgrote rassen, aanbevolen voor middelgrote honden zoals beagles, collies, cockerspaniëls en teckels. Puppy’s van middelgrote rassen hebben specifieke behoeften wat voeding betreft. Daarom bevat deze hondenvoeding hoogwaardige ingrediënten zoals dierlijke eiwitten (kip is het belangrijkste ingrediënt), vetten, koolhydraten, vezels en belangrijke vitaminen en mineralen voor een optimale groei. Bovendien bevat het een optimaal DHA-gehalte, waarvan is bewezen dat het puppy's slimmer en beter trainbaar maakt.Eukanuba Puppy & Junior droog hondenvoer voor middelgrote rassen is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers (Best in Show op Crufts 2014 en de FCI World Dog Show en European Dog Show 2013). Het is 100% volledig en uitgebalanceerd om uw puppy te helpen gezond te groeien.

€ 39.95

Lees verder

Eukanuba
Product
 

Eukanuba Adult Large Hondenvoer Kip 12 kg

Eukanuba Adult Large hondenvoer is het nieuwe en verbeterde, op levensfase afgestemde Eukanuba-recept voor grote, actieve, volwassen honden van 18 maanden tot 6 jaar. Het biedt gepaste voeding voor soepele spieren en een uitgebalanceerde energieniveau, om het lichaam van jouw volwassen hond in topconditie te houden. Het unieke recept voor volwassen honden is rijk aan verse kip en een bron van eiwitten om ervoor te zorgen dat jouw hond zich goed voelt. Het recept bevat:Een speciaal samengesteld vezelmengsel met prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering.Calcium en glucosamine voor gezonde botten en gewrichten.Natuurlijke bronnen van omega-3 en omega-6 voor een gezonde huid en vachtL-carnitine voor gewichtsbeheersing en de antioxidant vitamine E voor een sterker immuunsysteem. De zeshoekige brokken met DentaDefense houden zijn tanden schoon en gezond.Wil jij overstappen op Eukanuba voeding voor jouw hond? Introduceer het dan geleidelijk in combinatie met de ‘oude’ voeding van je hond, gedurende vier dagen. Zorg ervoor dat er voldoende vers drinkwater is. Sluit de zak goed en bewaar deze op een koele en droge plek.Over EukanubaEukanuba zorgt als sinds 1969 voor huisdieren. Ze begrijpen wat ze nodig hebben om een lang en gezond leven te leiden. De smakelijke recepten bieden voeding op maat voor jouw hond, om hem gedurende elke levensfase in optimale lichaamsconditie te houden. Of je nou een puppy de juiste start van zijn leven wilt geven of zo goed mogelijk voor je oudere hond wilt zorgen, Eukanuba geeft jouw hond alle voedingsstoffen die hij nodig heeft.

€ 37.95

Lees verder

Eukanuba
Product
 

Eukanuba Pup Large Hondenvoer Kip 12 kg

Eukanuba Pup Large hondenvoer is het nieuwe en verbeterde recept voor opgroeiende puppy’s van grote rassen tussen 3 en 14 maanden oud. Het is een complete en uitgebalanceerde voeding ter ondersteuning van de groei en ontwikkeling van jouw puppy.Het voer is rijk aan verse kip voor een smakelijke voeding en een hoogwaardige bron van eiwitten. Het recept op maat van grote puppy’s bevat:• DHA om het leervermogen te verbeteren en puppy’s beter trainbaar te maken.• Een vezelmengsel met prebiotische FOS en suikerbietenpulp voor een gezonde spijsvertering.• Calcium ter ondersteuning van de botontwikkeling.• Natuurlijke bronnen van Omega 6 en 3 voor een gezonde huid en vacht. • Vitamine E en C ter ondersteuning van het immuunsysteem.• Unieke zeshoekige brokken om de tanden schoon en gezond te houden.Wil jij overstappen op Eukanuba voeding voor jouw hond? Introduceer het dan geleidelijk in combinatie met de ‘oude’ voeding van je hond, gedurende vier dagen. Zorg ervoor dat er voldoende vers drinkwater is. Sluit de zak goed en bewaar het op een koele en droge plek. Over EukanubaEukanuba zorgt als sinds 1969 voor huisdieren. Ze begrijpen wat ze nodig hebben om een lang en gezond leven te leiden. De smakelijke recepten bieden voeding op maat voor jouw hond, om hem gedurende elke levensfase in optimale lichaamsconditie te houden. Of je nou een puppy de juiste start van zijn leven wilt geven of zo goed mogelijk voor je oudere hond wilt zorgen, Eukanuba geeft jouw hond alle voedingsstoffen die hij nodig heeft.

€ 39.95

Lees verder

Eukanuba
Product
 

Eukanuba Dog Mature Senior Large Breeds Hondenvoer Kip 12 kg

Eukanuba Mature & Senior Large breeds Hondenvoer Kip is compleet en uitgebalanceerd. Het voer is geschikt voor grote rassen zoals rottweilers, Duitse herders, golden retrievers en labradors.  bevat L-Carnitine en helpt uw hond vet te verbranden en een gezond gewicht te behouden. Het is ideaal voor honden van grote rassen, dankzij de natuurlijke bronnen van glucosamine en chondroïtinesulfaat voor een goede gezondheid van het kraakbeen. Dit voer vermindert haarverlies, plaque en tandsteenvorming in ongeveer 28 dagen.Deze voeding heeft calcium voor sterke botten en hoogwaardige dierlijke eiwitten helpen de speren sterk en soepel te houden. Prebiotica en bietenpulp bevorderen de optimale opname van voedingsstoffen. Glucosamine en chondroïtinesulfaat zorgen voor een goede gezondheid van het kraakbeen.Wil jij overstappen op Eukanuba voeding voor jouw hond? Introduceer het dan geleidelijk in combinatie met de ‘oude’ voeding van je hond, gedurende vier dagen. Zorg ervoor dat er voldoende vers drinkwater is. Sluit de zak goed en bewaar het op een koele en droge plek. Over EukanubaEukanuba zorgt als sinds 1969 voor huisdieren. Ze begrijpen wat ze nodig hebben om een lang en gezond leven te leiden. De smakelijke recepten bieden voeding op maat voor jouw hond, om hem gedurende elke levensfase in optimale lichaamsconditie te houden. Of je nou een puppy de juiste start van zijn leven wilt geven of zo goed mogelijk voor je oudere hond wilt zorgen, Eukanuba geeft jouw hond alle voedingsstoffen die hij nodig heeft.

€ 39.95

Lees verder

Eukanuba
Product
 

Eukanuba Adult Medium Hondenvoer Kip 12 kg

Eukanuba Adult Medium hondenvoer is het nieuwe en verbeterende recept voor middelgrote, actieve, volwassen honden van 1 tot 7 jaar. Het biedt een aangepaste voeding ter ondersteuning van soepele spieren en een uitgebalanceerd energieniveau. Op deze manier kan jij het lichaam van jouw hond in top conditie houden. Het unieke recept voor volwassen honden is rijk aan verse kip, wat het extra smakelijk maakt voor jouw hond. Het levert een hoogwaardige bron van eiwitten om te zorgen dat jouw hond zich goed voelt. Het recept is op maat van middelgrote volwassen honden en bevat:• Een speciaal samengesteld vezelmengsel met prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering.• Yucca om de geur van de ontlasting te helpen verminderen.• Natuurlijke bronnen van Omega 6 en 3 voor een gezonde huid en vacht.• L-carnitine om vet te helpen verbranden.• Vitamine E en C voor een sterker immuunsysteem.• Unieke zeshoekige brokken met DentaDefense om de tanden schoon en gezond te houden. Wil jij overstappen op Eukanuba voeding voor jouw hond? Introduceer het dan geleidelijk in combinatie met de ‘oude’ voeding van je hond, gedurende vier dagen. Zorg ervoor dat er voldoende vers drinkwater is. Sluit de zak goed en bewaar het op een koele en droge plek. Over EukanubaEukanuba zorgt als sinds 1969 voor huisdieren. Ze begrijpen wat ze nodig hebben om een lang en gezond leven te leiden. De smakelijke recepten bieden voeding op maat voor jouw hond, om hem gedurende elke levensfase in optimale lichaamsconditie te houden. Of je nou een puppy de juiste start van zijn leven wilt geven of zo goed mogelijk voor je oudere hond wilt zorgen, Eukanuba geeft jouw hond alle voedingsstoffen die hij nodig heeft.

€ 37.95

Lees verder

Eukanuba
Product
 

Eukanuba Mature Medium Hondenvoer Kip 12 kg

Eukanuba Mature Medium hondenvoer is het nieuwe en verbeterde recept voor middelgrote, vitale, oudere honden van 7 tot 10 jaar. Het is een aangepaste voeding om jouw hond te helpen met gezond ouder worden. Het smakelijke recept voor oudere honden is rijk aan verse kip en bevat een hoogwaardige bron van eiwitten. Het unieke recept op maat voor middelgrote, oudere honden bevat:• Een vezelmengsel met prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering.• Calcium voor sterke botten.• Glucosamine voor gezonde gewrichten.• Natuurlijke bronnen van Omega 6 en 3 voor een gezonde huid en vacht.• L-carnitine voor het behouden van een ideaal gewicht.• Vitamine E en C voor een sterker immuunsysteem.• Unieke zeshoekige brokken met DentaDefense om de tanden schoon en gezond te houden.Wil jij overstappen op Eukanuba voeding voor jouw hond? Introduceer het dan geleidelijk in combinatie met de ‘oude’ voeding van je hond, gedurende vier dagen. Zorg ervoor dat er voldoende vers drinkwater is. Sluit de zak goed en bewaar het op een koele en droge plek. Over EukanubaEukanuba zorgt als sinds 1969 voor huisdieren. Ze begrijpen wat ze nodig hebben om een lang en gezond leven te leiden. De smakelijke recepten bieden voeding op maat voor jouw hond, om hem gedurende elke levensfase in optimale lichaamsconditie te houden. Of je nou een puppy de juiste start van zijn leven wilt geven of zo goed mogelijk voor je oudere hond wilt zorgen, Eukanuba geeft jouw hond alle voedingsstoffen die hij nodig heeft.

€ 39.95

Lees verder

Eukanuba
Product
 

Eukanuba Hondenvoer Lam Rijst 12 kg

Het Eukanuba Dog Mature & Senior Hondenvoer Lam & Rijst is geschikt voor alle rassen met een gevoelige huid en maag. Het voer is rijk aan rijst en lam en bevat prebiotica en bietenpulp, dat de spijsvertering en de optimale opname van voedingsstoffen bevordert. Bevat antioxidanten voor het bevorderen van een sterke natuurlijke weerstand van je hond en geoptimaliseerde hoeveelheden omega-6- en omega-3-vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht en vermindert ook haarverlies.  Het voer is rijk aan rijst en lam en bevat prebiotica en bietenpulp, dat het de spijsvertering en de optimale opname van voedingsstoffen bevordert. De aanwezige hoogwaardige dierlijke eiwitten helpen de spieren sterk en soepel gehouden en calcium de botten sterk.Wil jij overstappen op Eukanuba voeding voor jouw hond? Introduceer het dan geleidelijk in combinatie met de ‘oude’ voeding van je hond, gedurende vier dagen. Zorg ervoor dat er voldoende vers drinkwater is. Sluit de zak goed en bewaar het op een koele en droge plek. Over EukanubaEukanuba zorgt als sinds 1969 voor huisdieren. Ze begrijpen wat ze nodig hebben om een lang en gezond leven te leiden. De smakelijke recepten bieden voeding op maat voor jouw hond, om hem gedurende elke levensfase in optimale lichaamsconditie te houden. Of je nou een puppy de juiste start van zijn leven wilt geven of zo goed mogelijk voor je oudere hond wilt zorgen, Eukanuba geeft jouw hond alle voedingsstoffen die hij nodig heeft.

€ 42.95

Lees verder

Eukanuba
Product
 

Eukanuba Senior Large Breed Hondenvoer Kip 12 kg

Eukanuba Senior Large Breed hondenvoer is het nieuwe en verbeterde recept voor senior honden ouder dan 9 jaar, van grote rassen. Het hondenvoer ondersteunt een optimale lichaamsconditie en actieve mobiliteit bij jouw senioren hond. Het voer is rijk aan verse kip en heeft een hoogwaardige bron van eiwitten. Het recept is samengesteld voor senioren honden van grote rassen en bevat:• Een vezelmengsel met prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering.• Calcium voor sterke botten.• Glucosamine en chondroïtinesulfaat voor gezonde gewrichten.• Natuurlijke bronnen van Omega 6 en 3 voor een gezonde huid en glanzende vacht.• L-carnitine om op een ideaal gewicht te blijven.• Vitamine E en C voor een sterker immuunsysteem.• Zeshoekige brokken met DentaDefense om de tanden schoon en gezond te houden.Wil jij overstappen op Eukanuba voeding voor jouw hond? Introduceer het dan geleidelijk in combinatie met de ‘oude’ voeding van je hond, gedurende vier dagen. Zorg ervoor dat er voldoende vers drinkwater is. Sluit de zak goed en bewaar het op een koele en droge plek. Over EukanubaEukanuba zorgt als sinds 1969 voor huisdieren. Ze begrijpen wat ze nodig hebben om een lang en gezond leven te leiden. De smakelijke recepten bieden voeding op maat voor jouw hond, om hem gedurende elke levensfase in optimale lichaamsconditie te houden. Of je nou een puppy de juiste start van zijn leven wilt geven of zo goed mogelijk voor je oudere hond wilt zorgen, Eukanuba geeft jouw hond alle voedingsstoffen die hij nodig heeft.

€ 39.95

Lees verder

Eukanuba
Product
 

Eukanuba Junior Large Breed Hondenvoer Kip 12 kg

Eukanuba Junior Large Breed hondenvoer is het nieuwe en verbeterde recept voor grote, oproeiende, jonge honden van 12 tot 18 maanden oud. Het biedt een 100% complete en uitgebalanceerde voeding ter ondersteuning van de groei en ontwikkeling van jouw jonge hond. De voeding is rijk aan verse kip voor een smakelijke voeding met een hoogwaardige bron van eiwitten, om ervoor te zorgen dat jouw hond optimaal opgroeit. Het recept voor grote, jonge honden bevat:• DHA om het leervermogen te verbeteren en jouw hond beter trainbaar te maken.• Een vezelmengsel van prebiotische FOS en suikerbietenpulp voor een gezonde spijsvertering.• Calcium voor de ondersteuning van de botontwikkeling.• Natuurlijke bronnen van Omega 6 en 3 voor een gezonde huid en vacht.• Vitamine E en C ter ondersteuning van het immuunsysteem.• Unieke zeshoekige brokken met DentaDefense om de tanden schoon en gezond te houden. Wil jij overstappen op Eukanuba voeding voor jouw hond? Introduceer het dan geleidelijk in combinatie met de ‘oude’ voeding van je hond, gedurende vier dagen. Zorg ervoor dat er voldoende vers drinkwater is. Sluit de zak goed en bewaar het op een koele en droge plek. Over EukanubaEukanuba zorgt als sinds 1969 voor huisdieren. Ze begrijpen wat ze nodig hebben om een lang en gezond leven te leiden. De smakelijke recepten bieden voeding op maat voor jouw hond, om hem gedurende elke levensfase in optimale lichaamsconditie te houden. Of je nou een puppy de juiste start van zijn leven wilt geven of zo goed mogelijk voor je oudere hond wilt zorgen, Eukanuba geeft jouw hond alle voedingsstoffen die hij nodig heeft.

€ 39.95

Lees verder

Eukanuba
Product
 

Eukanuba Pup Small Hondenvoer Kip 3 kg

Eukanuba Pup Small hondenvoer is het nieuwe en verbeterde recept voor groeiende puppy’s van 1 tot 12 maanden van kleine rassen. Met deze hondenvoeding ondersteun je de groei en ontwikkeling van jouw puppy. De voeding is rijk aan verse kip en heeft een hoogwaardige bron van eiwitten. Het voer is samengesteld voor puppy’s van kleine rassen en bevat:• DHA om het leervermogen te verbeteren en puppy’s beter trainbaar te maken.• Prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering.• Calcium om de botontwikkeling te ondersteunen.• Natuurlijke bronnen van Omega 6 en 2 voor een gezonde huid en vacht.• Unieke zeshoekige brokken met DentaDefense om de tanden schoon en gezond te houden. Wil jij overstappen op Eukanuba voeding voor jouw hond? Introduceer het dan geleidelijk in combinatie met de ‘oude’ voeding van je hond, gedurende vier dagen. Zorg ervoor dat er voldoende vers drinkwater is. Sluit de zak goed en bewaar het op een koele en droge plek. Over EukanubaEukanuba zorgt als sinds 1969 voor huisdieren. Ze begrijpen wat ze nodig hebben om een lang en gezond leven te leiden. De smakelijke recepten bieden voeding op maat voor jouw hond, om hem gedurende elke levensfase in optimale lichaamsconditie te houden. Of je nou een puppy de juiste start van zijn leven wilt geven of zo goed mogelijk voor je oudere hond wilt zorgen, Eukanuba geeft jouw hond alle voedingsstoffen die hij nodig heeft.

€ 14.50

Lees verder

Eukanuba
Product
 

Eukanuba Pup Large Hondenvoer Kip 3 kg

Eukanuba Pup Large hondenvoer is het nieuwe en verbeterde recept voor opgroeiende puppy’s van grote rassen tussen 3 en 14 maanden oud. Het is een complete en uitgebalanceerde voeding ter ondersteuning van de groei en ontwikkeling van jouw puppy.Het voer is rijk aan verse kip voor een smakelijke voeding en een hoogwaardige bron van eiwitten. Het recept op maat van grote puppy’s bevat:• DHA om het leervermogen te verbeteren en puppy’s beter trainbaar te maken.• Een vezelmengsel met prebiotische FOS en suikerbietenpulp voor een gezonde spijsvertering.• Calcium ter ondersteuning van de botontwikkeling.• Natuurlijke bronnen van Omega 6 en 3 voor een gezonde huid en vacht. • Vitamine E en C ter ondersteuning van het immuunsysteem.• Unieke zeshoekige brokken om de tanden schoon en gezond te houden.Wil jij overstappen op Eukanuba voeding voor jouw hond? Introduceer het dan geleidelijk in combinatie met de ‘oude’ voeding van je hond, gedurende vier dagen. Zorg ervoor dat er voldoende vers drinkwater is. Sluit de zak goed en bewaar het op een koele en droge plek. Over EukanubaEukanuba zorgt als sinds 1969 voor huisdieren. Ze begrijpen wat ze nodig hebben om een lang en gezond leven te leiden. De smakelijke recepten bieden voeding op maat voor jouw hond, om hem gedurende elke levensfase in optimale lichaamsconditie te houden. Of je nou een puppy de juiste start van zijn leven wilt geven of zo goed mogelijk voor je oudere hond wilt zorgen, Eukanuba geeft jouw hond alle voedingsstoffen die hij nodig heeft.

€ 14.50

Lees verder

Eukanuba
Product
 

Eukanuba Dog Adult Hondenvoer Lam Rijst 2,5 kg

Eukanuba Adult Small & Medium Lam & Rijst bevat hoogwaardige dierlijke eiwitten die helpen de spieren sterk en soepel te houden en calcium dat goed is voor sterke botten. Dit voer is geschikt voor volwassen honden van kleine en middelgrote rassen met een gevoelige huid en maag. Aanbevolen voor honden zoals teckels, collies, mopshonden en cocker spaniëls. Dit hondenvoer bevat antioxidanten wat een sterke natuurlijke weerstand van je hond bevorderen. De geoptimaliseerde hoeveelheden omega-6- en omega-3-vetzuren zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht en helpen om haarverlies te verminderen.

€ 14.50

Lees verder

Eukanuba
Product
 

Eukanuba Adult Large Hondenvoer Kip 3 kg

Eukanuba Adult Large hondenvoer is het nieuwe en verbeterde, op levensfase afgestemde Eukanuba-recept voor grote, actieve, volwassen honden van 18 maanden tot 6 jaar. Het biedt een gepaste voeding voor soepele spieren en een uitgebalanceerde energieniveau, om het lichaam van jouw volwassen hond in topconditie te houden. Het unieke recept voor volwassen honden is rijk aan verse kip en een bron van eiwitten om ervoor te zorgen dat jouw hond zich goed voelt. Het recept bevat:• Een speciaal samengesteld vezelmengsel met prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering.• Calcium en glucosamine voor gezonde botten en gewrichten.• Natuurlijke bronnen van omega 6 en omega 3 voor een gezonde huid en vacht• L-carnitine voor gewichtsbeheersing en de antioxidant vitamine E voor een sterker immuunsysteem. • De zeshoekige brokken met DentaDefense houden zijn tanden schoon en gezond.Wil jij overstappen op Eukanuba voeding voor jouw hond? Introduceer het dan geleidelijk in combinatie met de ‘oude’ voeding van je hond, gedurende vier dagen. Zorg ervoor dat er voldoende vers drinkwater is. Sluit de zak goed en bewaar het op een koele en droge plek. Over EukanubaEukanuba zorgt als sinds 1969 voor huisdieren. Ze begrijpen wat ze nodig hebben om een lang en gezond leven te leiden. De smakelijke recepten bieden voeding op maat voor jouw hond, om hem gedurende elke levensfase in optimale lichaamsconditie te houden. Of je nou een puppy de juiste start van zijn leven wilt geven of zo goed mogelijk voor je oudere hond wilt zorgen, Eukanuba geeft jouw hond alle voedingsstoffen die hij nodig heeft.

€ 14.50

Lees verder

Eukanuba
Product
 

Eukanuba Hondenvoer Lam Rijst 2,5 kg

Het Eukanuba Dog Mature & Senior Hondenvoer Lam & Rijst is geschikt voor alle rassen met een gevoelige huid en maag. Het voer is rijk aan rijst en lam en bevat prebiotica en bietenpulp, dat de spijsvertering en de optimale opname van voedingsstoffen bevordert. Bevat antioxidanten voor het bevorderen van een sterke natuurlijke weerstand van je hond en geoptimaliseerde hoeveelheden omega-6- en omega-3-vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht en vermindert ook haarverlies.  Het voer is rijk aan rijst en lam en bevat prebiotica en bietenpulp, dat het de spijsvertering en de optimale opname van voedingsstoffen bevordert. De aanwezige hoogwaardige dierlijke eiwitten helpen de spieren sterk en soepel gehouden en calcium de botten sterk.

€ 14.50

Lees verder

Eukanuba
Product
 

Eukanuba Adult Medium Hondenvoer Kip 3 kg

Eukanuba Adult Medium hondenvoer is het nieuwe en verbeterende recept voor middelgrote, actieve, volwassen honden van 1 tot 7 jaar. Het biedt een aangepaste voeding ter ondersteuning van soepele spieren en een uitgebalanceerd energieniveau. Op deze manier kan jij het lichaam van jouw hond in top conditie houden. Het unieke recept voor volwassen honden is rijk aan verse kip, wat het extra smakelijk maakt voor jouw hond. Het levert een hoogwaardige bron van eiwitten om te zorgen dat jouw hond zich goed voelt. Het recept is op maat van middelgrote volwassen honden en bevat:• Een speciaal samengesteld vezelmengsel met prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering.• Yucca om de geur van de ontlasting te helpen verminderen.• Natuurlijke bronnen van Omega 6 en 3 voor een gezonde huid en vacht.• L-carnitine om vet te helpen verbranden.• Vitamine E en C voor een sterker immuunsysteem.• Unieke zeshoekige brokken met DentaDefense om de tanden schoon en gezond te houden. Wil jij overstappen op Eukanuba voeding voor jouw hond? Introduceer het dan geleidelijk in combinatie met de ‘oude’ voeding van je hond, gedurende vier dagen. Zorg ervoor dat er voldoende vers drinkwater is. Sluit de zak goed en bewaar het op een koele en droge plek. Over EukanubaEukanuba zorgt als sinds 1969 voor huisdieren. Ze begrijpen wat ze nodig hebben om een lang en gezond leven te leiden. De smakelijke recepten bieden voeding op maat voor jouw hond, om hem gedurende elke levensfase in optimale lichaamsconditie te houden. Of je nou een puppy de juiste start van zijn leven wilt geven of zo goed mogelijk voor je oudere hond wilt zorgen, Eukanuba geeft jouw hond alle voedingsstoffen die hij nodig heeft.

€ 14.50

Lees verder

Eukanuba
Product
 

Eukanuba Dog Sensitive Skin Hondenvoer 12 kg

Eukanuba Dog Sensitive Skin Hondenvoer is speciaal samengesteld met zo min mogelijk ingrediënten die jeuk en krabben kunnen veroorzaken en bevat vitaminerijke vis als belangrijkste bron van eiwitten. Het voer is geschikt voor honden met een aanleg voor een gevoelige huid. De hondenvoeding bevat antioxidanten dat  een sterke natuurlijke weerstand van je hond bevorderen en omega-6- en omega-3-vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Het voer bevat bovendien ook prebiotica en bietenpulp die ervoor zorgen dat de spijsvertering en de opname van voedingsstoffen wordt bevorderd. De dierlijke eiwitten houden de spieren sterk en soepel en calcium is goed voor sterke botten.

€ 49.95

Lees verder

Eukanuba
Product
 

Eukanuba Duitse Herder Hondenvoer Kip 12 kg

Deze rasspecifieke Eukanuba Duitse Herder Hondenvoer Kip is bereid met ingrediënten van de hoogste kwaliteit, om je hond een 100% volledige en uitgebalanceerd dieet te geven. Het voer is geschikt voor de Duitse Herders maar ook ideaal voor Belgische Herders. De hondenvoeding bevat een uitgekiende hoeveelheid L-carnitine om de natuurlijke vetverbranding van je hond te stimuleren en een hoger prebiotica gehalte voor een gezonde spijsvertering. Met antioxidanten die een sterke natuurlijke weerstand van je hond bevorderd en omega-6- en omega-3-vetzuren zijn goed voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Samengesteld met toegevoegde glucosamine en chondroïtinesulfaat voor gezonde gewrichten. Bovendien helpen de dierlijke eiwitten de spieren sterk en soepel te houden en is calcium goed voor sterke botten.

€ 48.95

Lees verder

Eukanuba
Product
 

Eukanuba Dog Adult Large Breeds Hondenvoer Lam Rijst 2,5 kg

Eukanuba Dog Adult Large Breed Hondenvoer Lam & Rijst biedt vele voordelen voor grote honden zoals Duitse herders, labradors, rottweilers en golden retrievers. Zo bevat dit hondenvoer antioxidanten waarvan klinisch bewezen is dat ze een sterke natuurlijke weerstand van de hond bevorderen. De geoptimaliseerde hoeveelheden omega-6- en omega-3-vetzuren zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Verder bevat de voeding prebiotica en bietenpulp, die de spijsvertering en gezonde gewrichten ondersteunen. De hoogwaardige dierlijke eiwitten in deze voeding zorgen ervoor dat de spieren sterk en soepel gehouden worden, terwijl calcium voor sterke botten zorgt. Eukanuba bevat de 3D DentaDefense-technologie. Deze technologie vermindert de opbouw van tandsteen.

€ 14.50

Lees verder

Eukanuba
Product