Home Discounter zorgt ervoor dat mensen in een prettige omgeving kunnen wonen. Dit doen ze door mensen te verrassen met verschillende stijlen voor ieder budget. Daarnaast zorgt hun klantenservice ervoor dat jij zonder risico je nieuwe interieur kunt kopen. Bij hen is de verzending heen en weer geheel gratis. Woon jij dus niet prettig met de bestelde product(en)? Je hebt 30 dagen bedenktijd en kan gratis retourneren!

Uit het assortiment van Home Discounter
 

Industrieel Garderoberek Monroe 77 cm Zwart

Garderoberek Monroe staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 77 cm breed, 45 cm lang/diep en 165 cm hoog. Garderoberek Monroe is uitgevoerd in de kleur Zwart en gemaakt van Metaal. Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 189.00

Lees verder

Unico Design Hal Opslag Zwart
Product
 

Stapelstoel Conchas Wicker Grijs

Stapelstoel Conchas staat goed binnen iedere woonkamer met een interieurstijl. Het meubel is 62 cm breed, 58 cm lang/diep en 83 cm hoog. Stapelstoel Conchas is uitgevoerd in de kleur Grijs en gemaakt van . is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met producten uit andere series.

€ 109.00

Lees verder

Unico Design Tuinstoelen Grijs
Product
 

Vintage Modern Eetkamerstoel New York PolyesterStofVelvet Koper

Eetkamerstoel New York staat goed binnen iedere woonkamer met een Vintage/Modern interieurstijl. Het meubel is 57 cm breed, 61 cm lang/diep en 88 cm hoog. Eetkamerstoel New York is uitgevoerd in de kleur Koper en gemaakt van . Vintage/Modern is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Vintage/Modern producten uit andere series.

€ 179.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Koper
Product
 

Picknicktafel Toledo 239 cm Bruin

Picknicktafel Toledo staat goed binnen iedere woonkamer met een interieurstijl. Het meubel is 239 cm breed, 239 cm lang/diep en 74 cm hoog. Picknicktafel Toledo is uitgevoerd in de kleur Bruin en gemaakt van . is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met producten uit andere series.

€ 1225.00

Lees verder

Unico Design Tuintafels Bruin
Product
 

Industrieel Landelijk Bijzettafel Toulon Teakhout 55 cm Bruin Zwart

Bijzettafel Toulon staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel/Landelijk interieurstijl. Het meubel is 55 cm60 cm breed, 45 cm55 cm lang/diep en 40 cm hoog. Bijzettafel Toulon is uitgevoerd in de kleur Bruin/Zwart en gemaakt van Hout (massief). Industrieel/Landelijk is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel/Landelijk producten uit andere series.

€ 145.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin Zwart
Product
 

Landelijk Dressoir Fleur Grenen Bruin Wit Tower Living

Dressoir Fleur staat goed binnen iedere woonkamer met een Landelijk interieurstijl. Het meubel is 160 cm breed, 50 cm lang/diep en 90 cm hoog. Dressoir Fleur is uitgevoerd in de kleur Bruin/Wit en gemaakt van Hout (massief). Landelijk is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Landelijk producten uit andere series.

€ 945.00

Lees verder

Tower Living Woonkamer Bruin Wit
Product
 

Industrieel Tv Meubel Covelo Mangohout 140 cm Bruin

Tv-Meubel Covelo staat goed binnen iedere woonkamer met een Industrieel interieurstijl. Het meubel is 140 cm breed, 40 cm lang/diep en 55 cm hoog. Tv-Meubel Covelo is uitgevoerd in de kleur Bruin en gemaakt van Hout (massief). Industrieel is de laatste jaren in Nederland sterk in opkomst en leent zich perfect om te combineren met Industrieel producten uit andere series.

€ 649.00

Lees verder

Unico Design Woonkamer Bruin
Product
 
 

Geen overeenkomende items gevonden