Maak kennis met Koffie Thee Plaza en bestel de lekkerste koffie uit binnen- en buitenland voordelig online via de webshop. Alle populaire koffiemerken zoals Lavazza, illy, Segafredo, Kimbo, Dallmayr, Jacobs, Nescafe Dolce Gusto etcetera worden aangeboden in de online koffiewinkel. Het assortiment bestaat uit koffiebonen, filterkoffie, koffiepads en koffiecups. Kortom, voor ieder koffieapparaat heeft Koffie Thee Plaza kwaliteitskoffie in het assortiment.

Koffie Thee Plaza is één van de grootste koffie portalen van Nederland. Alles op het gebied van koffie is eenvoudig terug te vinden in de webshop. Denk aan de lekkerste koffie, maar ook aan onderhoudsartikelen om koffieapparatuur te reinigen en ontkalken, tot aan recepten, weetjes, nieuws en informatie inzake alles wat met koffie te maken heeft.

Tevens geniet u van de beste service, een snelle levering en dat alles tegen messcherpe prijzen. Het is niet voor niets dat we hoge onafhankelijke klantbeoordelingen hebben en daar zijn we uiteraard erg trots op. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de factuur risicoloos ná levering te betalen. Dit is een extra service die we aanbieden voor onze klanten.

Segafredo Espresso Casa Filterkoffie 250 gram

Segafredo Espresso Casa Filterkoffie verpakt per 250 gram is te omschrijven als koffie met vol aroma en heerlijke crema voor de perfecte espresso.

€ 17.70

Lees verder

Koffie Filterkoffie Segafredo
Product
 

Nescafe Dolce Gusto Grande Caffe Crema Koffiecups 16 stuks

Nescafe Dolce Gusto Grande Caffe Crema Koffiecups zitten verpakt per 16 stuks en halen oorpsrong uit 100% arabica bonen, ideaal als ochtenkoffie.

€ 17.85

Lees verder

Voordeelverpakking Koffiecups Nescafe Dolce Gusto
Product
 

Movenpick Espresso Koffiebonen 1 kg

Movenpick Espresso Koffiebonen brengen u een licht bittere blend van voornamelijk arabica bonen met een sterk aroma. Verpakt in zakken van 1 kg.

€ 19.90

Lees verder

Koffie Koffiebonen Movenpick
Product
 

Kimbo Top Flavour Koffiebonen 1 kg

Kimbo Top Flavour koffiebonen zijn verpakt in zakken van 1 kg. De Top Flavour koffie wordt gebrand in Napels en is hiermee een echte Italiaanse koffie.

€ 15.95

Lees verder

Koffie Koffiebonen Kimbo
Product
 

Lavazza Espresso Cremoso Koffiebonen 1 kg

Lavazza Espresso Cremoso Koffiebonen verpakt in zakken van 1 kg bestaat uit een blend van voornamelijk robusta, die de koffie een pittige afdronk geeft.

€ 12.95

Lees verder

Koffie Koffiebonen Lavazza
Product
 

Nescafe Dolce Gusto Lungo Koffiecups 16 stuks

Met Nescafe Dolce Gusto Lungo Koffiecups verpakt per 16 stuks geniet u van traditionele Italiaanse koffie met volle aroma's en stevige schuimlaag bij u thuis!

€ 17.85

Lees verder

Voordeelverpakking Koffiecups Nescafe Dolce Gusto
Product
 

Cafeclub Supercreme Dark Roast Koffiepads 36 stuks

Cafeclub Supercreme Dark Roast Koffiepads zitten verpakt per 36 stuks. De donkere roast zorgt voor een krachte smaak. Geschikt voor een Senseo Apparaat.

€ 22.50

Lees verder

Voordeelverpakking Koffiepads Cafeclub
Product
 

Assortiment KoffieTheePlaza

 

Geen overeenkomende items gevonden