Over Medipoint

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Of het nu gaat om advies, lenen, huren of kopen: bij Medipoint kunt u terecht met uw zorgvragen. We helpen u graag persoonlijk en nemen daarvoor de tijd. Dit doen we in een van onze 60 winkels, telefonisch en via onze webshop. Behoefte aan advies op maat bij u thuis? Ook dan kan via de Medipoint Thuisservice.

Samenwerkingen
Medipoint werkt samen met o.a. gemeenten, zorgverzekeraars en ledenverenigingen. Gemeenten regelen vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) hulpmiddelen voor hun inwoners bij Medipoint. Via uw zorgverzekeraar kunt u gratis hulpmiddelen lenen en krijgt u korting op uw aankopen. Als uw hulpmiddel in aanmerking komt voor vergoeding, dan coördineren wij uw aanvraag rechtstreeks bij uw gemeente of uw zorgverzekeraar.

 

Toiletverhoger met armleuning en deksel

Toiletverhoger met armleuning en deksel Vormt het zitten en opstaan bij een toiletbezoek vaak een probleem voor u? Door het verhogen van uw toilet zal dit een stuk gemakkelijker en veiliger gaan. De wc verhoger met armleuningen en deksel verhoogt de zitting. U kunt de hoogte die voor u prettig is zelf instellen doordat deze wc bril verhoger in hoogte verstelbaar is. U kunt de hoogte met 85 millimeter, 125 millimeter of 165 millimeter verhogen. Wat zijn de voordelen van de toiletverhoger? * De wc verhoger is erg gemakkelijk binnen een handomdraai te installeren. * De verhoger past op de meeste toiletpotten. * De toiletverhoger is voorzien van hygiëne openingen zowel voor als achter. * U kunt de armleggers omhoog klappen of verwijderen. * De toiletverhoger kan gebruikt worden met of zonder deksel. * Het product wordt inclusief geleverd met een standaard toiletbril en deksel. * Gemakkelijk schoon te maken en houden. Hoe monteer ik de wc verhoger? Volg de volgende instructie om de toiletverhoger zitting makkelijk te installeren: 1. Verwijder als eerst de bestaande toiletzitting. 2. Schroef de twee witte kunststof beveilingsmoeren los van de wc verhoger, deze zijn al bevestigd aan de twee draadeinden. 3. Plaats vervolgens de wc verhoger op het toilet en positioneer de draadeinden in de twee bestaande gaten van het toilet. Deze gaten zijn ontstaan door het verwijderen van de bestaande toiletzitting. 4. Draai de beveilingsmoeren in de bevestigingsgaten totdat ze volledig vastzitten. Hoe onderhoud ik de wc verhoger? Wij raden u aan om de verhoger regelmatig te reinigen met normale huishoudmiddelen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen zodat u beschadigingen kunt voorkomen. De mogelijkheid tot wigverstelling Heeft u last van gewrichtsklachten? Of heeft u onlangs een heupoperatie ondergaan? Gebruik dan de mogelijkheid tot wigverstelling zodat de hoek in heupen en knieën groter dan 90 graden wordt. Dit kan prettig en handig zijn in bovenstaande gevallen.

€ 178.00

Lees verder

Toiletverhogers
Product
 

Plaswekkerbroekje Urifoon (meisjes)

Onderbroek met sensor De speciale broekjes van Urifoon zien er uit als normale onderbroekjes. Maar een speciale ingebouwde sensor detecteert vocht. U zet een draadloos zendertje op het broekje dat een signaal verstuurt naar een plaswekker. Die wekt uw dochter zodra ze een beetje urine verliest. Plaswekker met zender zijn apart te bestellen. Bedplassen afleren De plaswekker is verreweg de snelste methode om van het bedplassen af te komen. Uw kind leert wakker te worden als de blaas vol is. Als uw kind gewekt is, kan het verder plassen op het toilet. Een gemiddelde training duurt 2 à 3 maanden.  Eenvoudig te bevestigen Voor het vastzetten van het draadloze zendertje zijn aan de bovenrand van het broekje twee drukknoopjes bevestigd. ’s Nachts kunt u of uw dochter daardoor eenvoudig de plaswekkerbroekjes wisselen.  Let op het wasvoorschrift Alle sensorbroekjes hebben een speciaal wasvoorschrift. De maximale garantietermijn op de broekjes is 3 maanden. U kunt bij uw bestelling aangeven hoeveel exemplaren u wilt en in welke maat.

€ 19.99

Lees verder

Plasbroekjes
Product
 

Hometrainer Tunturi Competence F20

Hometrainer Competence De Competence F20 hometrainer is een eenvoudig, stevig apparaat om uw conditie, fitheid of spieren te trainen. Met het heldere display kunt u uw trainingen bijhouden en meten. Zo kunt u uw trainingsresultaten inzichtelijk maken. Zeer lage instap Deze hometrainer is geschikt voor iedereen. Bent u slecht ter been of aan het revalideren? De lage instap zorgt ervoor dat u heel eenvoudig de hometrainer op of af kunt stappen. Het verstelbare stuur en zadel zorgen ervoor dat dit apparaat geschikt is voor alle lichaamslengtes. U hoeft uw been nauwelijks op te tillen om op- of af te stappen. Comfortabel, maar ook essentieel voor een hersteltraining na een been- of heupblessure. Eenvoudige bediening De trainingscomputer van de hometrainer is zo eenvoudig te bedienen dat u na slechts twee toetsen aan te tikken al kunt beginnen met uw training.  Verstelbaar zadel en stuur Het zadel is horizontaal en verticaal instelbaar waardoor snel en eenvoudige de juiste zitpositie ingesteld kan worden. Ook het stuur is eenvoudig in te stellen. De hometrainer is hierdoor geschikt voor bijna alle lichaamslengtes. Duidelijk en groot display De trainingscomputer heeft een helder display met grote, goed leesbare cijfers. Het display is eenvoudig te bedienen met de zogenaamde 'tiptoetsen'. U hoeft deze toetsen alleen maar aan te raken, zonder hard te duwen. Het duidelijke scherm geeft de volgende waarden weer: tijd, snelheid, afstand, calorieën en uw hartslag. Switchen tussen de verschillende weergaven, doet u met behulp van de toetsen die voorzien zijn van handige icoontjes. Eenvoudig op te bergen Omdat de hometrainer is voorzien van transportwielen, kan het eenvoudig verreden worden om op te bergen na een training. Zo staat hij nooit in de weg als u niet aan het trainen bent. Ook werk het scherm op batterijen. Zo hoeft u niet dichtbij een stopcontact te trainen én ligt er geen snoer in de weg. Trainen op de Competence hometrainer De Competence F20 beschikt over een magnetisch weerstandsysteem. Dit systeem loopt ontzettend soepel, waardoor u comfortabel kunt trainen. De 8 weerstanden zorgen ervoor dat u zelf de intensiteit van de training kunt instellen. Als u begint te trappen, gaat het scherm automatisch aan. Smartphone of tablet bevestigen U kunt in de houder aan het display een tablet of smartphone bevestigen. Zo kunt u tijdens het fietsen uw gemiste uitzendingen bekijken, muziek luisteren of een serie volgen! 

€ 489.00

Lees verder

Hometrainers
Product
 

Bewegingstrainer MOTOmed Loop

Voordelig voor uw gezondheid De MOTOmed Loop is ontwikkeld om trainen voor personen met een bewegingsbeperking mogelijk te maken. De bewegingstrainer is uitermate geschikt voor mensen met een chronische beperking en voor tijdelijke revalidatie. Bewegen heeft een positieve invloed op lichaam en geest. Uw benen worden warm en minder pijnlijk, spieren worden soepeler en spasmen kunnen worden verminderd. Daarbij wordt de bloedcirculatie geactiveerd, waardoor de stofwisseling wordt gestimuleerd en het natuurlijke afweersysteem wordt versterkt. Eenvoudige bediening Trainen met de MOTOmed Loop is een therapie met enkel positieve bijwerkingen en kan zowel passief als actief gebruikt worden. Door de eenvoudige bediening is de MOTOmed Loop voor iedereen geschikt en biedt deze ondersteuning waar dit nodig is. Passieve training De MOTOmed beweegt u. Passieve beweging zonder spierkracht is essentieel in het voorkomen van gewrichtsstijfheid. Het helpt de spieren ontspannen en verminderd spasticiteit. Passieve training verbeterd de bloeddoorstroming en daarmee de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren. Training met ondersteuning De MOTOmed ondersteunt u. Train met minimale spierkracht, de motor in de MOTOmed ondersteunt de beweging. De belastbaarheid van de gebruiker wordt zo ondersteund, dat uithoudingsvermogen en spierkracht getraind kunnen blijven worden. Actieve training Trap zelf. De gebruiker traint actief tegen een nauwkeurig in te stellen weerstand, van licht tot zwaar. Wanneer de spierkracht afneemt zal de motor ondersteuning bieden en kunnen de spieren ontspannen. Actieve training met korte pauzes heeft een positieve invloed op de totale trainingstijd en voortgang van de therapie. German Design Award De MOTOmed Loop is winnaar van de German Design Award 2019 in de categorie ‘Special Mention’.

€ 4999.00

Lees verder

Bewegingstrainer
Product
 

Duwrolstoel Days Escape Lite

Comfort Deze duwrolstoel is zeer stevig door het kruisframe. Dit frame zorgt ervoor dat de stoel trillingen van de ondergrond absorbeert. Beensteunen De beensteunen zijn in lengte verstelbaar en kunnen makkelijk zijwaarts worden geklapt of geheel worden verwijderd met vervoeren. Remmen Deze transportrolstoel beschikt over remhendels aan de achterzijde, zodat er altijd bij geremd kan worden bij een stoep of een helling. De rolstoel kan ook op de parkeerrem worden gezet. Dit waarborgt een veilige transfer in en uit de rolstoel. De gebruiker kan zelf ook de parkeerrem activeren door de hendels op de banden te gebruiken. Opvouwen De rolstoel kan eenvoudig worden opgevouwen door de lussen op de zitting omhoog te trekken. U kunt de rugleuning halveren door een simpele klik aan de achterkant. Als u dan ook nog de voetensteunen van de rolstoel haalt, wordt het formaat van de rolstoel zeer klein. Dit zorgt er voor dat de rolstoel vrijwel in iedere auto past en makkelijk te vervoeren is.

€ 269.00

Lees verder

Duwrolstoel
Product
 

Zitbekleding voor douchekruk Etac Smart

De zitbekleding voor de Etac Smart douchekruk is een kussen die u eenvoudig bevestigd op de douchekruk. De zitbekleding is eenvoudig afneembaar. De zitbekleding voelt aaangenaam warm en comfortabel aan, en wordt niet glad onder de douche.

€ 89.99

Lees verder

Douchestoelen douchekrukken
Product
 

Assortiment

Geen overeenkomende items gevonden