Snelvindbaar; online marketing
 1. Samsung S23 Ultra

  De Samsung Galaxy S23 Ultra is het absolute paradepaardje van de S23-serie. Hij heeft het grootste scherm, de meeste camera’s en allerlei vernuftige functies.

  De Samsung Galaxy S23 Ultra is de directe opvolger van de Galaxy S22 Ultra. Reken op een grote smartphone, want het scherm is 6,8 inch. Uiteraard betreft het een amoled-display met een perfect contrast en spetterende kleuren. Daardoor zien je favoriete series en games er geweldig uit. In tegenstelling tot de ‘gewone’ S23 en S23 Plus gaat het om een gebogen scherm dat over de randen heen loopt.

  De maximale verversingssnelheid bedraagt minimaal 120Hz. Dat wil zeggen dat pixels 120 keer per seconde worden ververst. Je krijgt daarmee een zeer soepele kijkervaring. Er is gekozen voor een zeer hoge resolutie van 3088 bij 1440 pixels, waardoor alles er adembenemend uitziet. Achter het scherm vind je een ultrasonische vingerafdrukscanner, waarmee je de smartphone veilig ontgrendelt.

 2. de belangrijkste kenmerken van de DuckDuckGo-browser

  duckduckgoHier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van de DuckDuckGo-browser:

  1. Privacybescherming: DuckDuckGo blokkeert tracking cookies en verzamelt geen gebruikersgegevens.

  2. Slim zoeken: DuckDuckGo biedt directe antwoorden op veel voorkomende vragen direct op de pagina met zoekresultaten.

  3. Aanpasbare interface: gebruikers kunnen hun favoriete achtergrond en thema voor de browser kiezen.

  4. Versleutelde verbindingen: DuckDuckGo versleutelt standaard alle verbindingen om de online privacy van gebruikers te beschermen.

  5. Directe antwoorden: de browser geeft direct antwoord op veel voorkomende vragen direct op de pagina met zoekresultaten.

  6. Add-ons en extensies: DuckDuckGo ondersteunt add-ons en extensies uit de Chrome Web Store.

  7. Wereldwijd zoeken: DuckDuckGo doorzoekt meerdere bronnen, waaronder Google, Bing, Yahoo, Yandex en meer om de beste resultaten te bieden.

  8. Ingebouwde adblocker: de browser heeft een ingebouwde adblocker om vervelende en opdringerige advertenties te blokkeren.

  Waarom zou je DuckDuckGo gebruiken?

  1. DuckDuckGo stuurt je door naar versleutelde websites.
   Veel websites beschikken over een versleutelde versie. Omdat dit ervoor kan zorgen dat de pagina langzamer wordt geladen als je een trage verbinding gebruikt, is het helaas zo dat je bij de meeste websites standaard naar de normale versie wordt doorgestuurd. Maar als je DuckDuckGo gebruikt, wordt je automatisch naar de versleutelde website doorgestuurd (als deze versie beschikbaar is). Op die manier blijven je persoonlijke gegevens veilig.
  2. De nieuwe app en browserextensie detecteert en blokkeert trackers
   76% van de websites heeft Google-trackers en 24% van de webpagina's maken gebruik van Facebook-trackers. Als je naar een website gaat, dan detecteert DuckDuckGo deze trackers. Deze trackers worden geanalyseerd en op basis daarvan wordt er een privacybeoordeling van A tot F gegeven. Daarnaast worden de trackers geblokkeerd zodat je zorgeloos gebruik van internet kunt maken.
  3. Ze hebben decoders voor het privacybeleid van websites
   DuckDuckGo heeft samen met Terms of Service Didn't Read (TOSDR) een database met de verschillende privacyvoorwaarden van websites opgesteld. Dit lopende project bevat momenteel al privacyvoorwaarden van miljoenen websites.
  4. Ze brengen je veiligheid niet in gevaar Dankzij de ingebouwde functie die trackers blokkeert, functies om privé te zoeken en slimme versleuteling, hoef je je geen zorgen te maken dat je activiteiten kunnen worden gevolgd als je de browserextensie of de mobiele app gebruikt.
  5. De nieuwe extensie maakt het zeer eenvoudig te gebruiken.
   Voordat de plug-in van DuckDuckGo beschikbaar was, moest je verschillende add-ons en ingewikkelde functies instellen om je privacy te beschermen. Bovendien zorgden deze add-ons ervoor dat je internetsnelheid trager werd. Nu de klassieke zoekfuncties van DuckDuckGo zijn gecombineerd met de nieuwe extensie (beschikbaar voor Chrome, Firefox en Safari) en de app (beschikbaar voor iOS en Android) kun je eenvoudig genieten van een snelle en veilige internetervaring.

  DuckDuckGo is misschien niet de populairste zoekmachine, maar het is een zeer goed hulpmiddel om je online privacy beter te beschermen en te voorkomen dat andere zoekmachines je activiteiten kunnen volgen.

  Download Duckduckgo

 3. Wat is google structured data

  Wat is google structured dataGoogle Structured Data verwijst naar een gestandaardiseerde indeling voor het verstrekken van informatie over een pagina en de inhoud ervan aan zoekmachines, waardoor ze het doel van de pagina kunnen begrijpen en deze beter kunnen weergeven in de zoekresultaten.Veelvoorkomende soorten gestructureerde gegevens zijn onder meer schema.org-vocabulaire voor zaken als artikelen, evenementen, lokale bedrijven en meer. Het implementeren van gestructureerde gegevens kan de zoekzichtbaarheid en klikfrequenties verbeteren en ook nieuwe zoekresultaatfuncties mogelijk maken.

  Leeslijst:

 4. wat is en kan chat GPT

  Chat GPTChatGPT is een model voor het genereren van grote talen, ontwikkeld door OpenAI.Het is getraind op een enorme dataset van door mensen gegenereerde tekst, zoals boeken, artikelen en websites, en kan menselijke tekst genereren als reactie op prompts. Het kan voor verschillende taken worden gebruikt, zoals het vertalen van talen, het samenvatten van teksten, het beantwoorden van vragen en meer.

  WORKSHOP: Chat GPT gebruiken: zo praat je met de slimme chatbot