Urinaalhouder

Altijd binnen handbereik Deze urinaalhouder hangt u eenvoudig met de beugel aan uw bed. Zo heeft u uw urinaal altijd binnen handbereik. Er passen verschillende soorten standaard urinalen in de houder. Maar let op: het urinaal voor dames en de urinaal Ursec lekvrij past hier niet in.

€ 16.99

Read on...

Urinalen ondersteken
Product
 

Hydrogel tepelverband MotherMates

Deze hydrogel tepelverband verlicht de pijn bij tepelkloven en bevordert de wondgenezing. Het vochtige wondmilieu onder deze hydrogel tepelverbanden zorgt voor een snelle wondgenezing met de minste pijn en de kleinste kans op littekenvorming. Ze hebben een betere hechting aan de huid, zodat bacteriën van buiten geen kans krijgen om in contact te komen met de wond. De verbanden blijven niet plakken aan de huid of wondjes. Ze zijn vier tot zeven dagen bruikbaar. Tussendoor kunnen ze worden afgespoeld. Als de hydrogel tepelverbanden troebel worden moeten ze worden vervangen. Verkrijgbaar per paar.

€ 15.99

Read on...

Kraampakket
Product
 

Medela connector for Personal Fit borstschild

De Medela connector is een tussenstuk tussen de borstschild en het flesje. De Medela Personal Fit Borstschilden zijn verkrijgbaar in de volgende maten: 21 mm (Small), 24 mm (Standaard) (Medium), 27 mm (Large), 30 mm (Xtra Large), 36 mm (Xtra Xtra Large). Dit is de diameter van de trechterbuis. Je kan het Medela Personal borstschild plaatsen op de Medela connector.

€ 4.99

Read on...

Medela
Product
 

Medela PVC slang met Y stuk ten behoeve van de Freestyle

Medela Freestyle PVC slang met Y-stuk om 2 borstschilden tegelijkertijd aan te sluiten. De slang is, net als de Freestyle borstkolf, eenvoudig enkelzijdig te maken door één stuk af te sluiten.

€ 17.99

Read on...

Medela
Product
 

Wand en tafelklok Twemco zwart

Duidelijke klok De Twemco klok heeft een witte wijzerplaat meer duidelijke zwarte cijfers. Zo leest u makkelijk hoe laat het is, ook als u minder goed ziet. Ook ziet u i een oogopslag welke dag van de week het is en welke datum. Handzaam en mobiel De klok is een wandklok en een tafelklok. U kunt hem dus plaatsen waar u maar wilt, aan de muur of ergens op een kastje. De klok werkt op batterijen. In twee kleuren U kunt de klok in het wit en in het zwart bestellen. Geef uw voorkeur aan bij uw bestelling.

€ 132.00

Read on...

Klokken
Product
 

Rollator Stokhouder voor Rollz Motion rollators

Als u gebruik maakt van een stok, kunt u deze eenvoudig meenemen in deze stokhouder voor de Rollz Motion rollator. Door het slimme ontwerp past vrijwel elke stok in deze houder.

€ 29.99

Read on...

Rollator accessoires
Product
 

Arcim voet beencreme 300 ml pot

Deze Arcim voet-en been creme is ideaal in de dagelijkse verzorging van uw voeten en onderbenen. Speciaal om voetproblemen te voorkomen zoals bijvoorbeeld zwemmerseczeem. De creme desinfecteert en maakt uw voeten zacht en soepel zodat eeltvorming vermindert. Door toevoeging van menthyl lactate voelen uw voeten fris en schoon aan. Dagelijks uw voeten inmasseren is een weldaad voor u en uw voeten.

€ 4.99

Read on...

Huidverzorging
Product
 

Ondersteek van kunststof met deksel

Als u niet uit bed kan Op deze ondersteek kunt u naar het toilet zonder uit bed te gaan. Hij is geschikt voor zowel urine als ontlasting. Nuttig als u niet uit bed kan of mag. De ondersteek (of bedpan) kan ook gebruikt worden om tijdens een bevalling de placenta op de vangen. Handige hulp De ondersteek bestaat uit een lage kom met een brede rand en een lange steel waarmee u hem makkelijk onder u schuift. U kunt de bedpan afdekken met het bijgeleverde deksel. Het stevige kunststof is goed en eenvoudig schoon te maken.

€ 29.99

Read on...

Urinalen ondersteken
Product
 

Wandelstok Cemex met Bio Greep

Speciale bio-handgreep Deze Cemex wandelstok heeft een comfortabele bio-handgreep: een rechte, rechthoekige handgreep. Daardoor steunt u prettig en comfortabel op de wandelstok. Op de juiste hoogte instellen De Cemex wandelstok is in hoogte verstelbaar. Voor de beste hoogte zet u de handgreep op dezelfde hoogte als de knobbel bij uw pols.

€ 17.99

Read on...

Standaarden
Product
 

Wandelstok anatomisch SKAN links of rechtshandig

Comfortabele ondersteuning Met deze SKAN wandelstok kunt u veilig en zeker op pad. De stok heeft een anatomische handgreep, die de druk gelijkmatig over uw hand verdeeld. Dat voelt comfortabel aan. Links- of rechtshandig Deze wandelstokken zijn verkrijgbaar voor linker- en rechterhanden. De hoogte van de stok kunt u zelf instellen.

€ 19.99

Read on...

Standaarden
Product
 

Wandelstok SKAN Vierpoot

Extra ondersteuning Deze SKAN Eiffelkruk met vier poten biedt u extra ondersteuning bij het lopen. Zo kunt u veilig en stabiel op pad. Deze wandelstok is ideaal wanneer een enkele stok u niet genoeg ondersteuning geeft. Zwanenhals Deze wandelstok heeft een zwanenhals, dat wil zeggen een gebogen bovenkant. Dit maakt de wandelstok extra stevig. U kunt er dus vol op leunen. Daarnaast heeft deze stok een ergonomische handgreep, die comfortabel in de hand ligt. U kunt de wandelstok op precies die hoogte instellen die bij u past.

€ 49.99

Read on...

Standaarden
Product
 

Wandelstok Cemex Anti Slip

Sterke, lichtgewicht ondersteuning De Cemex wandelstok is van carbon gemaakt. Een heel sterk materiaal, dat heel licht is. Deze loopstok weegt maar 3 ons. De wandelstok heeft een zachte, brede handgreep die de druk op uw pols verdeelt en vermindert. De greep is van antislipmateriaal gemaakt voor extra steun en comfort. Opvouwbaar en verstelbaar De Cemex wandelstok is in hoogte verstelbaar.

€ 29.99

Read on...

Standaarden
Product
 

Wandelstok KDOG universeel in hoogte verstelbaar

Speciale comfortabele handgreep De speciale KDOG-greep van deze wandelstok heeft een zachte, comfortabele antislipgreep. De greep staat in een bepaalde hoek, die de druk op de spieren in uw hand en pols verlicht. Zo kunt u goed ondersteund en zonder pijn in uw handen op pad. De stok is van carbon: een heel sterk, maar ook heel licht materiaal. Deze stok weegt nog minder dan 3 ons, maar kan een gewicht tot 120 kilo dragen. Voor linkerhand en rechterhand Deze Cemex wandelstok is in de kleur bordeaux en zwart verkrijgbaar. De hoogte van de stok kunt u zelf instellen.

€ 59.99

Read on...

Standaarden
Product
 

Draadloze warmteband taille

Verlicht pijn Deze draadloze warmteband kan helpen bij verschillende pijnklachten in de buikstreek en onderrug. Het geeft een ontspannende en pijnverlichtende warmte. De warmteband is in combinatie met een ijspak te gebruiken voor verkoeling. Warmteniveaus U kunt de band instellen op 3 warmteniveaus. Dit wordt weergegeven in kleuren: level 1 is blauw, level 2 is groen en level 3 is rood. Tijd tot volledig opladen: 6-12 uur Ideale pasvorm De warmteband is gemaakt van elastisch materiaal en heeft een ruime sluiting. Dankzij de ideale pasvorm kan de warmteband onder kleding gedragen worden. Het product is uitwasbaar. LET OP: alleen in combinatie met een powerbank Om dit product te kunnen gebruiken heeft u een powerbank nodig (niet inbegrepen). Via de Medipoint webshop kunt u optioneel de powerbank FHP-140 (https://www.medipoint.nl/79948132-e49a-4a39-af3e-d40fe9f82655.aspx) aanschaffen.

€ 39.99

Read on...

Warmtetherapie
Product
 

Infraroodlamp FW 300

Voor soepele spieren en gewrichten Met infrarood licht warmt uw huid op een evenwichtige en egale manier op, wat heel aangenaam aanvoelt. Afhankelijk van het IR-type dat u instelt dringt de warmte dieper of minder diep in de huid door. Deze infraroodlamp heeft IR-type A + B, wat heel beknopt het volgende inhoudt: de warmte van IR-type A dringt het verst door in uw huid, tot ongeveer 4 millimeter. IR-type B is oppervlakkiger en komt maar ongeveer 2 millimeter diep. Deze beide soorten licht houden elkaar in balans en zorgen voor het heilzame en therapeutische effect waar infraroodlampen bekend om staan. Het heerlijke effect van uw infraroodlamp Wanneer u een infraroodlamp gebruikt wordt uw lichaam verwarmd, uw bloedsomloop bevorderd en gaat uw hartslag omhoog. Dit stimuleert de stofwisseling waardoor uw lichaam afvalstoffen sneller gaat afvoeren en uw spieren soepeler worden. Datzelfde geldt voor gewrichten en zo kunt u bijvoorbeeld een bepaald deel van uw lichaam – een probleemgebied – gericht behandelen. Een aantal van de belangrijkste specificaties van deze infraroodlamp: * Uw spieren en gewrichten worden soepeler dankzij verbeterde doorbloeding, het sneller aan- en afvoeren van bouwstoffen en de verbeterde opname van zuurstof. * Als u thuis revalideert kan de infraroodlamp helpen bij het herstellen van (en voorbereiden op) een bepaalde training of oefening. * Infrarood licht bevordert het lichaamseigen herstel tot diep in de spieren. * De lamp verspreidt een therapeutisch infrarood licht. Infraroodlamp met maximale gebruiksduur en gebruiksgemak Om het maximale effect van infrarood licht te bereiken hoeft u de lamp maar korte tijd te gebruiken. Een kwartier is de maximale tijdsduur. Deze lamp is voorzien van een timer die u op de gewenste gebruiksduur kunt instellen en aangeeft wanneer die tijd voorbij is. De lamp heeft ook een handig handvat en een kantelmechanisme, waarmee u het licht op de juiste plek kunt richten.

€ 69.99

Read on...

Warmtetherapie
Product
 

Rollator Lichtgewicht

Optioneel: Rollator onderhoudscontract Goed onderhoud aan uw rollator zorgt voor langer gebruikersplezier! Met het onderhoudscontract voor uw rollator geniet u van een goede regeling voor reparatie en preventief onderhoud. En dat voor slechts € 79,99 per jaar! Bestel hier het onderhoudscontract voor uw rollator. (https://www.medipoint.nl/producten/onderhoudscontract-1.html) Wat houdt het onderhoudscontract in? Het rollator onderhoudscontract wordt afgesloten voor de duur van één jaar en kost € 79,99. De volgende kosten worden hiermee gedekt: * Twee keer per jaar een preventieve onderhoudsbeurt.* * Reparatie of onderhoud zonder arbeidskosten te betalen. * Een gratis vervangende rollator (standaard model) wanneer de reparatie niet direct kan worden uitgevoerd. * Hulp in iedere Medipoint winkel in het land. *Medipoint zal 2x per jaar een servicedag organiseren waarbij u uw rollator volledig kunt laten nakijken. Heeft u al een rollator? Schaft u dit contract aan terwijl u al in het bezit bent van een rollator? In dat geval kunt u alleen een onderhoudscontract aanschaffen als uw rollator: * Niet ouder is dan 6 maanden. * Aangeschaft is bij Medipoint.

€ 139.00

Read on...

Lichtgewicht Rollators
Product
 

Medela Zoogcompressen wasbaar

Deze wasbare zoogkompressen zijn speciaal ontworpen voor als je last hebt van lekkende melk. De zoogkompressen passen zich aan aan de vorm van jouw borst. Ze zijn gemaakt van een speciaal antibacteriologisch materiaal dat beschermt tegen geurtjes en bacteriën. De zoogkompressen zijn afgewerkt met een ultrasoon gelast stiksel waardoor de moedermelk niet door de naden komt en de naden extra stevig en slijtvast zijn. Het materiaal is dun, ademend en dus uiterst comfortabel. De zoogkompressen kunnen gewassen worden op 40 tot 60°C.

€ 10.99

Read on...

Borstvoeding
Product
 

Wand en tafelklok Twemco wit

Duidelijke klok De Twemco klok heeft een witte wijzerplaat meer duidelijke zwarte cijfers. Zo leest u makkelijk hoe laat het is, ook als u minder goed ziet. Ook ziet u i een oogopslag welke dag van de week het is en welke datum. Handzaam en mobiel De klok is een wandklok en een tafelklok. U kunt hem dus plaatsen waar u maar wilt, aan de muur of ergens op een kastje. De klok werkt op batterijen. In twee kleuren U kunt de klok in het wit en in het zwart bestellen. Geef uw voorkeur aan bij uw bestelling.

€ 132.00

Read on...

Klokken
Product
 

Wandelstok klem

Handig steuntje De wandelstok klem, klemt u heel gemakkelijk vast aan uw wandelstok. U kunt tijdens het lopen of staan uw elleboog in de stok laten rusten. De elleboog is ook heel handig om uw stok mee tegen een tafel of een stoel te zetten.

€ 14.99

Read on...

Standaarden
Product
 

Wandelstok Eiffel vierpoot

Deze eiffelkruk (4-poot) is de oplossing voor als u aan een gewone wandelstok niet voldoende steun en stabiliteit heeft. De 4-poot is in hoogte verstelbaar tussen 75 en 100 cm. Het bovendeel van deze wandelstok is gebogen, de zogenaamde zwanenhals, waardoor het gewicht direct boven de steel zit. Dit geeft tijdens het lopen extra veiligheid en stabiliteit.

€ 49.99

Read on...

Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook