Luxe zijden slaapmasker Roze

Dit luxe zijden slaapmasker maakt het mogelijk om beter te slapen: draag hem over je ogen en maakt het donker! Licht houdt je uit je slaap. Dit 2-kleurige slaapmasker is extra breed. Zijde is zacht voor de tere huid rond de ogen.

€ 16.00

lees verder

Product
 

Zijden hoeslaken 19 momme 100x220cm Ivoor

Zijden hoeslaken van 100% moerbei zijde. Een zijden hoeslaken is ventilerend, zacht, glad, anti transpiratie en snel droog. Zijde satijn voelt sensueel aan tegen uw huid. Dit hoeslaken is geschikt voor matrassen van 15 tot 25cm hoogte. Op=Op

€ 177.00

lees verder

Product
 

100 Zijden kussensloop Professional Grijs (25 momme)

Grijs 100% puur zijden kussensloop Professional van 25 momme topkwaliteit. Heerlijk en fris slapen, zonder slaapvouwen, klitten of transpiratie? Zijde is aanbevolen door dermatologen! 25 Momme gaat lang mee, voelt fris en hydrateert de huid. *Op=Op*

€ 67.00

lees verder

Product
 

Hoeslaken Egyptisch katoensatijn Keuze uit 34 kleuren

Hoeslaken van Egyptisch katoen, verkrijgbaar in een prachtig kleurenpallet van 34 kleuren om uit te kiezen, passend bij de Lysdrap dekbedovertrek collectie. Egyptisch katoen satijn is zacht, luxe en sterk. Topkwaliteit!

€ 99.00

lees verder

Product
 

Bellana jersey topper hoeslaken Wit

Bellana jersey Deluxe hoeslaken voor topper. Deze mako-katoen met 5% lycra staat garant voor een strak opgemaakt bed en een lange levensduur van het product. Maat 140/160x20/220cm geschikt voor matrassen van max.10 cm hoog.

€ 37.00

lees verder

Product
 

Hoeslaken Egyptisch katoensatijn Parelgrijs

Hoeslaken van Egyptisch katoen in parelgrijs. Egyptisch katoen satijn is zacht, luxe en sterk. Topkwaliteit alsof je in een luxe hotel slaapt! Dit hoeslaken is geschikt voor matrassen tot 25cm.

€ 99.00

lees verder

Product
 

Zijden dames pyjama BROEK licht blauw S

Zijden pyjama broek voor dames, maat S. Heerlijk zacht op uw huid en mooi om te zien. Deze zijden pyjama broek is een restant. Zijde is anti allergisch, geschikt bij eczeem en warmte regulerend.

€ 97.00

lees verder

Product
 

Zijden Envelop hoeslaken 22 momme TOPPER

Zijden envelop model topper hoeslaken van 100% moerbei zijde, omsluit de topper aan boven- en onderkant. Geschikt voor alle toppers, ook van dons, paardenhaar. Zijde is ventilerend en anti transpiratie. 22 Momme staat voor comfort en kwaliteit.

€ 219.00

lees verder

Product
 

Zijden hoeslaken 22 momme SPLIT TOPPER

Zijden split hoeslaken van 100% moerbei zijde voor TOPPERS van latex en traagschuim. Het hoeslaken is rondom afgewerkt met elastiek. Zijde is verkoelend, zacht, anti transpiratie en snel droog. Met 22 momme kiest u voor comfort en lange levensduur.

€ 405.00

lees verder

Product
 

Zijden laken Premium 22 momme

Zijden laken van 100% Moerbei zijde in extra dikke kwaliteit van 22 momme, om onder te slapen. Een zijden laken is verkoelend, zacht, glad, anti transpiratie en snel droog. Zijde satijn voelt sensueel aan tegen uw huid.

€ 230.00

lees verder

Product
 

Hoeslaken Egyptisch katoensatijn Bruin

Hoeslaken van Egyptisch katoen in bruin. Egyptisch katoen satijn is zacht, luxe en sterk. Topkwaliteit alsof je in een luxe hotel slaapt! Dit hoeslaken is geschikt voor matrassen tot 25cm.

€ 99.00

lees verder

Product
 

Bellana jersey hoeslaken 90x200cm

Bellana jersey Deluxe hoeslakens, topkwaliteit. Deze mako-katoen met 5% lycra staat garant voor een strak opgemaakt bed en een lange levensduur van het product. Maat 90x200cm, geschikt voor matrassen van max. 30cm hoog.

€ 27.00

lees verder

Product
 

Hoeslaken Egyptisch katoensatijn Zand

Hoeslaken van Egyptisch katoen in zand kleur. Egyptisch katoen satijn is zacht, luxe en sterk. Topkwaliteit alsof je in een luxe hotel slaapt! Dit hoeslaken is geschikt voor matrassen tot 25cm.

€ 99.00

lees verder

Product
 

Set van 2 bamboe kussenslopen

Kussenslopen van zijdezachte bamboe? Ontdek bamboe beddengoed! Het is zacht, anti allergisch, anti geurtjes en zeer vochtregulerend: het neemt 3x meer vocht op dan katoen. Praktisch: kussenslopen, als extra setje bij je bamboe dekbedovertrek.

€ 43.95

lees verder

Product
 

Zijden hoofdkussen met microvezels tijk katoen

Heerlijk veerkrachtig kussen! Dit zijden hoofdkussen is lekker hoog uitgevoerd met een vulling van 50% pure moerbei zijde vezels rond een kern van veerkrachtig microvezel. Slaap heerlijk zacht, koel en anti allergisch.

€ 124.00

lees verder

Product
 

Zijden dekbed katoenen tijk (300g m2)

Zijden dekbed met katoenen tijk. Handgemaakt dekbed van lange vezels moerbeizijde met een tijk van katoen: Heerlijk luchtig, koel en droog slapen! Ideaal hoog slaapcomfort, anti allergische en altijd een aangename temperatuur.

€ 230.00

lees verder

Product
 

Zijden exfoliatie doekje voor een gladde huid

Exfoliatie, het schrubben van de gezichtshuid, is een wekelijks onderdeel van goede huidverzorging. Dit zijden doekje geeft een subtiele exfoliatie aan de gezichtshuid. Het verwijdert dode huidcellen voor een gladdere huid.

€ 7.95

lees verder

Product
 

Hoeslaken Egyptisch katoensatijn Wit

Hoeslaken van Egyptisch katoen in wit. Egyptisch katoen satijn is zacht, luxe en sterk. Topkwaliteit! Dit hoeslaken is geschikt voor matrassen tot 25cm.

€ 89.00

lees verder

Product
 

Zijde wasmiddel Tenestar proef sachet

Zijdewasmiddel Tenestar, wereldwijd gebruikt, houdt zijde het mooist. Met dit sachet kunt u 2x een kussensloop wassen. Tenestar behoudt de glans en zachtheid van zijde beter dan een zijde-wol wasmiddel. Bevat geen bleekmiddel, biologisch afbreekbaar.

€ 1.00

lees verder

Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook