Hoeslaken Egyptisch katoensatijn Keuze uit 34 kleuren

Hoeslaken van Egyptisch katoen, verkrijgbaar in een prachtig kleurenpallet van 34 kleuren om uit te kiezen, passend bij de Lysdrap dekbedovertrek collectie. Egyptisch katoen satijn is zacht, luxe en sterk. Topkwaliteit!

€ 92.00

lees verder

Product
 

Hoeslaken Egyptisch katoensatijn Bruin

Hoeslaken van Egyptisch katoen in bruin. Egyptisch katoen satijn is zacht, luxe en sterk. Topkwaliteit alsof je in een luxe hotel slaapt! Dit hoeslaken is geschikt voor matrassen tot 25cm.

€ 92.00

lees verder

Product
 

Zijden dames pyjama BROEK licht blauw S

Zijden pyjama broek voor dames, maat S. Heerlijk zacht op uw huid en mooi om te zien. Deze zijden pyjama broek is een restant. Zijde is anti allergisch, geschikt bij eczeem en warmte regulerend.

€ 97.00

lees verder

Product
 

Hoeslaken Egyptisch katoensatijn Zand

Hoeslaken van Egyptisch katoen in zand kleur. Egyptisch katoen satijn is zacht, luxe en sterk. Topkwaliteit alsof je in een luxe hotel slaapt! Dit hoeslaken is geschikt voor matrassen tot 25cm.

€ 92.00

lees verder

Product
 

Hoeslaken Egyptisch katoensatijn Parelgrijs

Hoeslaken van Egyptisch katoen in parelgrijs. Egyptisch katoen satijn is zacht, luxe en sterk. Topkwaliteit alsof je in een luxe hotel slaapt! Dit hoeslaken is geschikt voor matrassen tot 25cm.

€ 92.00

lees verder

Product
 

Bellana jersey topper hoeslaken Wit

Bellana jersey Deluxe hoeslaken voor topper. Deze mako-katoen met 5% lycra staat garant voor een strak opgemaakt bed en een lange levensduur van het product. Maat 140/160x20/220cm geschikt voor matrassen van max.10 cm hoog.

€ 37.00

lees verder

Product
 

Luxe zijden slaapmasker Roze

Dit luxe zijden slaapmasker maakt het mogelijk om beter te slapen: draag hem over je ogen en maakt het donker! Licht houdt je uit je slaap. Dit 2-kleurige slaapmasker is extra breed. Zijde is zacht voor de tere huid rond de ogen.

€ 16.00

lees verder

Product
 

Bellana jersey hoeslaken 90x200cm

Bellana jersey Deluxe hoeslakens, topkwaliteit. Deze mako-katoen met 5% lycra staat garant voor een strak opgemaakt bed en een lange levensduur van het product. Maat 90x200cm, geschikt voor matrassen van max. 30cm hoog.

€ 27.00

lees verder

Product
 

Zijden exfoliatie doekje voor een gladde huid

Exfoliatie, het schrubben van de gezichtshuid, is een wekelijks onderdeel van goede huidverzorging. Dit zijden doekje geeft een subtiele exfoliatie aan de gezichtshuid. Het verwijdert dode huidcellen voor een gladdere huid.

€ 7.95

lees verder

Product
 

Hoeslaken Egyptisch katoensatijn Grijs

Hoeslaken van Egyptisch katoen in grijs. Egyptisch katoen satijn is zacht, luxe en sterk. Topkwaliteit alsof je in een luxe hotel slaapt! Dit hoeslaken is geschikt voor matrassen tot 25cm.

€ 92.00

lees verder

Product
 

Bellana jersey topper hoeslaken 90x200 220cm

Bellana jersey Deluxe hoeslaken voor topper. Deze mako-katoen met 5% lycra staat garant voor een strak opgemaakt bed en een lange levensduur van het product. Maat 90x200cm, geschikt voor matrassen van max.10 cm hoog.

€ 27.00

lees verder

Product
 

Zijden sjaal Purple Topic

Mooie zijden sjaal? Deze sjaals zijn van 100% Indiase zijde. Door de rijke uitstraling straalt de sjaal klasse uit. De zijden sjaal kan zowel casual als chic gedragen worden.

€ 35.00

lees verder

Product
 

Zijden dekbedovertrek Chopin 22 momme

Wilt u slapen onder de beste kwaliteit zijde? Zijde biedt een hoog slaapcomfort: Dit zijden dekbedovertrek van topkwaliteit 22 momme is verkoelend, zacht, luxe en anti transpiratie. Chic afgewerkt met fijne sierstiksels.

€ 496.00

lees verder

Product
 

Dekbedovertrek Egyptisch katoen Sphere grijs

Egyptisch katoen dekbedovertrek van luxe hotelkwaliteit in grijs tinten. 100% Egyptisch katoen is een genot om onder te slapen. Deze zachte katoen satijn van het merk Lysdrap voelt zacht aan op uw huid. Egyptisch katoen is sterk en makkelijk wasbaar.

€ 222.00

lees verder

Product
 

Zijden dekbedovertrek Plauener Donkerbruin

Het neusje van de zalm! Duitse kwaliteit van Plauener Seidenweberei: Uniek weefproces van 100% pure moerbei zijde, in 22 momme. Ideaal voor wie van luxe en topkwaliteit houdt en heerlijk & gezond wil slapen.

€ 792.00

lees verder

Product
 

Zijden dekbedovertrek Verdi 22 momme Taupe

Wilt u heerlijk slapen, onder de beste kwaliteit zijde? Dit zijden dekbedovertrek van topkwaliteit 22 momme is verkoelend, zacht, luxe en anti transpiratie. Zijde voelt zacht aan tegen uw huid en biedt een hoog slaapcomfort.

€ 457.00

lees verder

Product
 

Dekbedovertrek Gemini Egyptisch katoen Oranje bruin

Ontwerp uw eigen dekbedovertrek van luxe hotelkwaliteit! 100% Egyptisch katoen s een genot om onder te slapen. Deze topkwaliteit van het merk Lysdrap voelt zacht aan op uw huid. Egyptisch katoen dekbedovertrekken zijn sterk en makkelijk wasbaar.

€ 156.00

lees verder

Product
 

Bamboe handdoek 50x100cm Biologisch Ivoor Set van 2

Zachte handdoeken? Bamboe is meer dan super zacht! Het neemt tot 3 keer sneller en meer vocht op dan katoen. Het is anti allergisch, anti schimmel en houdt geurtjes tegen. Deze bamboe handdoeken in 50x100cm zijn gemaakt in Europa en gecertificeerd

€ 35.00

lees verder

Product
 

Dekbedovertrek Virgo Egyptisch katoen Zwart

Zwart dekbedovertrek van luxe hotelkwaliteit! 100% Egyptisch katoen is een genot om onder te slapen. Deze topkwaliteit van het merk Lysdrap voelt zacht aan op uw huid. Egyptisch katoen dekbedovertrekken zijn sterk en makkelijk wasbaar.

€ 164.00

lees verder

Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook