Industriële lockerkast op wielen met houten top

Witte locker new vintage op wielen. Houten bovenkant. De wielen kunnen er van af. Wordt dan 5 cm lager. De industriële kast wordt gratis bij u bezorgd: maar let op, onze chauffeur heeft een handje van uw hulp nodig om de kast bij u in huis te tillen. Kast is zeker niet zwaar, maar te groot voor 1 man of vrouw om te tillen. We zijn een klein bedrijf en bezorgen met 1 man op de bestelbus om de kosten te drukken. Rootsmann levert deze kast gratis bij u thuis; als u uw woonplaats doorgeeft aan jose@rootsmann.nl dan kan er een bezorgafspraak worden gemaakt. De levertijd is langer dan de rest van het assortiment.

€ 299.00

lees verder

Wonen Meubels Vintage lockerkasten
Product
 

New Vintage locker, vier deurtjes zwart.

Industriële of New Vintage locker van metaal. Is 123 cm hoog en 35 cm breed en 35 cm diep. Ook in blauw verkrijgbaar. Nieuwe locker naar oud model. Maten van de vier vakken: 31 cm breed, 26 hoog en 34 cm diep.

€ 151.00

lees verder

Wonen Meubels Vintage kasten
Product
 

Ladekast met houten blad. 16 Laden

New vintage ladekast zwart, metaal, houten top. Zestien laden. Stond in de VT WONEN! De industriële kast wordt gratis bij u bezorgd: maar let op, onze chauffeur heeft een handje van uw hulp nodig om de kast bij u in huis te tillen. Kast is zeker niet zwaar, maar te groot voor 1 man of vrouw om te tillen. We zijn een klein bedrijf en bezorgen met 1 man op de bestelbus om de kosten te drukken. Rootsmann levert deze kast gratis bij u thuis; als u uw woonplaats doorgeeft aan jose@rootsmann.nl dan kan er een bezorgafspraak worden gemaakt. De maximale levertijd is vier weken maar in veel gevallen korter.

€ 539.00

lees verder

Wonen Meubels Vintage kasten
Product
 

Industriële lockerkast groen 3 deurs.

Ultra hippe lockerkasten: industriële lockerkast . Locker van metaal, opbergkast. Degelijke kwaliteit, deuren sluiten mooi. De levertijd is maximaal 4 weken maar in veel gevallen korter. Informeer bij  jose@rootsmann.nl  voor uw levertijd; geeft u dan wel even door waar de kast bezorgd mag worden? Lees verder op deze pagina voor meer informatie over deze kast.

€ 289.00

lees verder

Wonen Meubels Vintage kasten
Product
 

New vintage locker zwart met 3 deuren.

New vintage lockerkast afgeleid van een Italiaanse personeelslocker, zoals gevonden in de kleedruimte van een oude Italiaanse schoenenfabriek. De levertijd van de kast is maximaal vier weken, maar in veel gevallen korter, informeer bij José Klijn via: jose@rootsmann.nl. Geeft u even aan in welke woonplaats de kast geleverd moet worden?

€ 289.00

lees verder

Wonen Meubels Vintage kasten
Product
 

Industriële kast, instrumentenkast. Zacht groen

Wat een stoere kast! Dit zogenaamde instrumentenkastje (want afgeleid van instrumentenkasten uit de eerste helft van de 20ste eeuwe) doet het goed in een industrieel interieur. De levertijd op de kast is twee weken, uiterlijk. De kast is ook de zien en te koop bij de winkels van Loods5 in Zaandam, Sliedrecht en Amersfoort.

€ 259.00

lees verder

Wonen Meubels Vintage kasten
Product
 

New Vintage locker, blauw, ook in zwart verkrijgbaar.

New Vintage locker van metaal met 4 deuren. Nieuwe kast naar oud model.  Maten van de vier vakken: 31 cm breed, 26 hoog en 34 cm diep.

€ 151.00

lees verder

Wonen Meubels Vintage kasten
Product
 

New Vintage stellingkast smal

Smalle stellingkast met laatjes. Kleur: zwart, maar niet heel diep zwart, neigt qua indruk eerder naar antraciet / bruin /verroest. De industriële kast wordt gratis bij u bezorgd: maar let op, onze chauffeur heeft een handje van uw hulp nodig om de kast bij u in huis te tillen. Kast is zeker niet zwaar, maar te groot voor 1 man of vrouw om te tillen. We zijn een klein bedrijf en bezorgen met 1 man op de bestelbus om de kosten te drukken. Rootsmann levert deze kast gratis bij u thuis; als u uw woonplaats doorgeeft aan jose@rootsmann.nl dan kan er een bezorgafspraak worden gemaakt. De maximale levertijd is vier weken maar in veel gevallen korter.

€ 399.00

lees verder

Wonen Meubels Vintage kasten
Product
 

TV Kast industrieel

Zwarte new vintage TV kast, let op er worden wielen bij de kast geleverd die u er nog onder kunt plaatsen! Levertijd binnen vier weken, maar in veel gevallen korter. Neem contact op met jose@rootsmann.nl, geef uw woonplaats op en u hoort een afleverdatum.

€ 299.00

lees verder

Wonen Meubels Vintage tv kasten
Product
 

Zwarte industriële kast, deense kwekerskast

Industriële kasten met super uitraling, new vintage ladekast. Kast met 12 laden, zoals vroeger gebruikt door de kwekers in Denemarken. Ruige industriële kast met vintage look. Met wielen, die kun je er ook af halen. De industriële kast wordt gratis bij u bezorgd: maar let op, onze chauffeur heeft een handje van uw hulp nodig om de kast bij u in huis te tillen. Kast is zeker niet zwaar, maar te groot voor 1 man of vrouw om te tillen. We zijn een klein bedrijf en bezorgen met 1 man op de bestelbus om de kosten te drukken. Rootsmann levert deze kast gratis bij u thuis; als u uw woonplaats doorgeeft aan jose@rootsmann.nl dan kan er een bezorgafspraak worden gemaakt. De maximale levertijd is vier weken maar in veel gevallen korter.

€ 484.00

lees verder

Wonen Meubels Vintage ladekasten
Product
 

Industriële boekenkast, zwart metaal

Boekenkast die schuin tegen de muur wordt geplaatst en met schroeven vast gemaakt. Is als een oude grote fotolijst, in de vorm van een kastje.

€ 189.00

lees verder

Wonen Meubels Vintage kasten
Product
 

New vintage bureau groen. Retro bureau

Retro bureau, of,  new vintage groen, staal met 4 laden en een deur. Vintage look. Stond in de VT Wonen op de cover! Het industriële bureau wordt gratis bij u bezorgd: maar let op, onze chauffeur heeft een handje van uw hulp nodig om de kast bij u in huis te tillen. Kast is zeker niet zwaar, maar te groot voor 1 man of vrouw om te tillen. We zijn een klein bedrijf en bezorgen met 1 man op de bestelbus om de kosten te drukken. Rootsmann levert deze kast gratis bij u thuis; als u uw woonplaats doorgeeft aan jose@rootsmann.nl dan kan er een bezorgafspraak worden gemaakt. De maximale levertijd is vier weken maar in veel gevallen korter.

€ 364.00

lees verder

Wonen Meubels Vintage kasten
Product
 

Hoge industriële TV kast

Industriële TV kast van bijna twee meter hoog. De ruimte tussen het metalen zwarte deel (met de deurtjes) en de plank daarboven is 70 cm hoog en 102 cm breed. De industriële kast wordt gratis bij u bezorgd: maar let op, onze chauffeur heeft een handje van uw hulp nodig om de kast bij u in huis te tillen. Kast is zeker niet zwaar, maar te groot voor 1 man of vrouw om te tillen. We zijn een klein bedrijf en bezorgen met 1 man op de bestelbus om de kosten te drukken. Rootsmann levert deze kast gratis bij u thuis; als u uw woonplaats doorgeeft aan jose@rootsmann.nl dan kan er een bezorgafspraak worden gemaakt. De maximale levertijd is vier weken maar in veel gevallen korter.

€ 409.00

lees verder

Wonen Meubels Vintage tv kasten
Product
 

Nieuw hout Brocante deur. 1 deur Frans balkon.

Brocante deur, woonaccessoire met brocante uitstraling, 1 deur van Frans balkon. Prijs is voor 1 deur. Stuur na bestellen een e-mail met vermelding of je de knop links of rechts wilt hebben, naar José Klijn via: jose@rootsmann.nl. Als je echt van brocante houdt en het ook leuk vindt om een wat stoerdere inrichting te hebben. Zet dan gewoon een oude brocante deur als decoratie tegen de muur. Hoe groter de deur, hoe stoerder het staat. Het geeft meteen een robuuste nonchalante uitstraling aan je interieur. Twee smallere deuren kun je naast elkaar zetten.

€ 119.00

lees verder

Wonen Meubels Oude deuren
Product
 

New Vintage boekenkast industrieel, met trap

Korting! Van € 859,- voor € 799,- tot en met 8 april bij online bestellingen. De mooiste industriële meubels kopen, doe je bij Rootsmann, bijvoorbeeld deze industriële kast met ladder: de new Vintage boekenkast met trap. De trap schuift langs een stang boven aan de kast. Onderaan heeft de kast vier houten lades en twee opbergvakken. De industriële kast wordt gratis bij u bezorgd: maar let op, onze chauffeur heeft een handje van uw hulp nodig om de kast bij u in huis te tillen. Kast is zeker niet zwaar, maar te groot voor 1 man of vrouw om te tillen. We zijn een klein bedrijf en bezorgen met 1 man op de bestelbus om de kosten te drukken. Rootsmann levert deze kast gratis bij u thuis; als u uw woonplaats doorgeeft aan jose@rootsmann.nl dan kan er een bezorgafspraak worden gemaakt. De maximale levertijd is vier weken maar in veel gevallen korter. Deze kast is ook in de winkels van Loods5 te zien en te koop! Op de website van Loods5 staat een kast die op onze kast lijkt, maar veel duurder (en kleiner) is. Dat is dus een andere kast. In de winkels van Loods5 in Zaandam, Amersfoort en Sliedrecht staat wel DEZE kast van Rootsmann. Bekijk de kast even bij Loods5 of bij ons in De Kwakel: dan ziet u de exacte kleur, het is soms lastig te beoordelen op een beeldscherm. Lees hier onderaan deze pagina verder over deze prachtige betaalbare kast.

€ 799.00

lees verder

Wonen Meubels Vintage kasten
Product
 

New vintage kast. Wordt ook als TV kast gebruikt.

Deze schitterende industriële kast is voorzien van afneembare wielen, welke ook nog eens te blokkeren zijn. Het is een klein dressoir, maar wordt vaak gebruikt als TV kast. De opening, juist onder het bovenblad, maakt dat je daar je apparatuur kwijt kunt. En natuurlijk achter de twee deurtjes. In de acherkant zijn geen gaten geboord (voor snoeren e.d.). Omdat het vooraf niet duidelijk is waar de gaten zouden moeten komen, en, niet iedereen stelt prijs op voorgeboorde gaten aan de achterkant. U kunt dit gemakkelijk zelf doen. De levertijd van de kast is maximaal vier weken, maar in veel gevallen korter, informeer bij José Klijn via: jose@rootsmann.nl. Geeft u wel even uw woonplaats door? De kast is ook de zien en te koop bij de winkels van Loods5 in Zaandam, Sliedrecht en Amersfoort.

€ 399.00

lees verder

Wonen Meubels Vintage kasten
Product
 

New vintage lockerkast hoog, zwart

Industriële lockerkast. Ruige looks en uitstraling. Deze is relatief hoog, met vier legplanken inclusief de onderste. Zwart / antraciet enigszins roestige kleur metaal, rubber onder de poten. De industriële kast wordt gratis bij u bezorgd: maar let op, onze chauffeur heeft een handje van uw hulp nodig om de kast bij u in huis te tillen. Kast is zeker niet zwaar, maar te groot voor 1 man of vrouw om te tillen. We zijn een klein bedrijf en bezorgen met 1 man op de bestelbus om de kosten te drukken. Rootsmann levert deze kast gratis bij u thuis; als u uw woonplaats doorgeeft aan jose@rootsmann.nl dan kan er een bezorgafspraak worden gemaakt. De maximale levertijd is vier weken maar in veel gevallen korter.

€ 369.00

lees verder

Wonen Meubels Vintage lockerkasten
Product
 

Industriële kast, instrumentenkast. Zwart

Stoere kasten met industriële uitstraling bij Rootsmann, zoals dit kekke kastje: helemaal van metaal en met rubber doppen aan de onderkant. Gemaakt van zwart metaal met verweerde uitstraling, het kastje is nieuw. Lees verder onderaan deze pagina voor meer informatie. De kast wordt bezorgd bij jou thuis, binnen twee weken maar in 90 % van de gevallen binnen een week!

€ 259.00

lees verder

Wonen Meubels Vintage kasten
Product
 

Oude houten deur, naar oude deuren Frans balkon. Nieuw hout.

Oude deur, deur naar oud Frans balkon, met ophangogen voor aan de muur. Nieuw hout. Zeer decoratief voor tegen een muur of aan de muur. Een echte brocante uitstraling in je interieur bereik je met het plaatsen van een oude brocante deur tegen de muur. Hoe groter de deur, hoe stoerder het staat. Het geeft meteen een robuuste nonchalante uitstraling. Deuren zijn afgewerkt met houten panelen beneden en boven, met bloemetjes print. Ijzeren sierwerk in het midden.

€ 149.00

lees verder

Wonen Meubels Oude deuren
Product
 

Nieuw hout Brocante oude deur, oud blauw.

Brocante oude deur, blauw, met ophangogen. Als decoratie aan de muur. Nieuw hout. Onderste deel is dicht met motief, bovenste deel open met metalen tralie. Past uitstekend in een interieur met industriële uitstraling. Plaats het tegen de muur, of hang het aan de muur op. Ophangogen worden meegeleverd.

€ 119.00

lees verder

Wonen Meubels Oude deuren
Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook