Philips Hue Motion Sensor Verlichting

De Philips Hue Motion Sensor schakelt automatisch je Hue lampen aan zodra je de kamer binnenkomt.

€ 39.95

Read on...

Product
 

Nest Learning Thermostat (3e generatie)

De Nest Learning Thermostat hoef je niet te programmeren: hij stelt zich automatisch op je ritme in. Bedien hem met de Nest-app op je telefoon, ook als je niet thuis bent. En zie meteen hoeveel energie deze lerende thermostaat voor je bespaart!

€ 235.00

Read on...

Product
 

Foscam C1 Indoor Camera

De Foscam C1 is een veelzijdige WiFi-camera voor binnen. Perfect als beveiligingscamera, om een oogje te houden op je huis, de baby of je bedrijf.

€ 69.95

Read on...

Product
 

Ring Stick Up Cam Thuisautomatisering

De Ring Stick Up Cam is een slimme beveiligingscamera die live videobeelden van gewenste of ongewenste bezoekers toont op je telefoon. Samen met de Ring video deurbel creëer je met deze WiFi beveiligingscamera eenvoudig een beveiligingssysteem rond je huis of bedrijf.

€ 194.95

Read on...

Product
 

Smappee Slimme Stekkers (6 pack) EUF Thuisautomatisering

Bedien je apparaten van op afstand met Smappee Comfort Plugs! Bespaar energie en zorg voor meer veiligheid!

€ 59.99

Read on...

Product
 

Ring Pro Draadloze Deurbel Thuisautomatisering

Weet wie er voor de deur staat, waar je ook bent. Als iemand aanbelt of de sensors detecteren beweging dan ontvang je meteen een bericht. Gebruik de HD-camera en het geluidssysteem om hen te woord te staan, of je nou thuis bent of niet.

€ 279.00

Read on...

Product
 

Salus iT500 e thermostaat Thermostaat

Alle moderne functionaliteiten van de slimme thermostaten verpakt in deze gemakkelijke en betaalbare thermostaat. Controleer de verwarming en airco van je woning van waar je ook maar bent via je smartphone en bespaar op je energierekening!

€ 109.00

Read on...

Product
 

Foscam FI9900P Outdoor Camera

De Foscam FI9900P is de perfecte buitencamera voor je doe-het-zelf beveiligingssysteem. Deze geavanceerde WiFi IP-camera toont indringers in full HD-kwaliteit via de app op je telefoon. Zelfs als het donker is!

€ 129.00

Read on...

Product
 

Binnen Module Netatmo Weerstation Weer

De Netatmo extra module laat je toe om op een bijkomende locatie de luchtkwaliteit te meten binnen je woning.

€ 69.00

Read on...

Product
 

MiPow Playbulb GARDEN 3 pack Verlichting

Het MiPow Playbulb Garden 3-pack is de ideale start voor slimme tuinverlichting. Plaats deze buitenlampen met lichtsensor waar je maar wilt en verander de helderheid en de kleur met je smartphone.

€ 79.95

Read on...

Product
 

Circle with Disney

In een wereld die zich voor kinderen steeds vaker online afspeelt, is het voor ouders lastiger om inzicht te krijgen in het internetgebruik. Niet alleen social media, games en muziek zijn online te vinden, maar ook huiswerkopdrachten worden steeds vaker online gemaakt. Wat is "goede" en wat is "ongeschikte" content? De Circle geeft jou als ouder inzicht én controle!

€ 110.00

Read on...

Product
 

Withings Home bewakingscamera luchtkwaliteitsmeter

Bescherm wat je dierbaar is met de Withings Home, een beveiligingscamera en luchtkwaliteitsmeter in één. Hou een oogje in het zeil met de app voor je smartphone, waar je ook bent.

€ 179.95

Read on...

Product
 

GrillEye Thermometer

GrillEye is jouw nieuwe hulpje in de keuken. Deze thermometer meet niet alleen de temperatuur van het vlees, maar adviseert je ook over de juiste temperatuur en laat je via de app weten wanneer jouw vlees gaar is. Met de GrillEye hoef je niet constant in de keuken te staan en brand je vlees niet aan!

€ 79.95

Read on...

Product
 

Nest Protect rookmelder (batterijen)

De Nest Protect is een slimme rookmelder en koolmonoxidemelder in één. Hij waakt over je huis en je gezin en waarschuwt bij gevaar. Ook als je niet thuis bent, krijg je een bericht via de Nest-app op je smartphone.

€ 119.00

Read on...

Product
 

Withings Body Cardio slimme weegschaal

Ben je op zoek naar een weegschaal die je inzicht geeft in jouw lichaamsgewicht, de gezondheid van je lichaam en je hart?

€ 179.95

Read on...

Product
 

Nest Cam Indoor

Met de Nest Cam Indoor beveiligingscamera hou je een oogje op je huis en je gezin, zelfs wanneer je weg bent. Ontvang waarschuwingen en bekijk live beelden in haarscherpe full HD kwaliteit op je smartphone.

€ 199.00

Read on...

Product
 

Smappee PV zonne energie monitor Thuisautomatisering

De Smappee PV energie monitor is een van de slimste zonne-energie monitoren. Smappee Solar geeft je een real-time overzicht van de opbrengst van je zonnepanelen en het energieverbruik in je woning. Met behulp van je smartphone kan je vervolgens de apparaten in je woning naar wens aansturen.

€ 349.00

Read on...

Product
 

Netatmo Weerstation Pakket Weer

Het Netatmo weerstation staat je met zijn unieke set van sensoren toe om de kwaliteit van je omgeving in detail te volgen en je hiermee bovendien geld te besparen. Maak nu gebruik van de unieke aanbieding: weerstation + regenmeter of een extra binnen module!

€ 189.00

Read on...

Product
 

SpeedComfort Radiatorventilator

De slimme radiatorventilator blaast de warmte van de verwarming sneller door jouw huis. Hierdoor zit je er niet alleen warmpjes bij tijdens de koude winterdagen, maar bespaar je ook nog eens op je energiekosten!

€ 54.95

Read on...

Product
 

FitBit Surge (zwart)

De Fitbit Surge is een zeer compleet en toch comfortabel sporthorloge. GPS-tracking, hartslagmeter (op de pols, dus zonder vervelende borstband!) en activitytracking... Dit sporthorloge biedt alles wat de fanatieke sporter zich wenst.

€ 249.99

Read on...

Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook