Neato Botvac D3 Connected Robotstofzuiger

De Neato Botvac D3 is ideaal voor compacte woningen of kamers. Automatiseer het stofzuigen en houd je huis op geavanceerde en efficiënte wijze aangenaam schoon.

€ 399.00

Read on...

Product
 

KlikAanKlikUit Draadloze deurbel met chime

Hoor altijd je deurbel. De ACBD-7000AC deurbelset bestaat uit een deurbel die je in je stopcontact plaatst en een draadloze drukknop die je plaatst waar je maar wil. Neem je deurbel overal mee naar toe in huis en loop nooit meer iemand mis.

€ 29.99

Read on...

Product
 

MiPow Playbulb GARDEN Buitenlamp

De MiPow Playbulb Garden is een slimme buitenlamp op zonne-energie. Plaats hem waar je maar wilt en gebruik de app om de helderheid en de kleur te regelen of spectaculaire lichteffecten te creëren.

€ 29.99

Read on...

Product
 

Neo Smart Pen Zwart

Geen aantekeningen meer overtypen in Word en je tekeningen niet meer scannen voordat je ze kunt doormailen. Met de Neo Smarter Pen N2 is het niet meer nodig. De pen synchroniseert live met de Neo Notes app. Delen was nog nooit zo makkelijk.

€ 189.00

Read on...

Product
 

Innr Smart LED kleurenspot (RS130C)

Dit retrofit inbouwspotje is de slimme RGBW LED-variant op de klassieke halogeenspot. Kies de mooiste kleuren, die perfect passen binnen jouw interieur. Deze LEDlamp is energiezuinig met een besparing tot wel 90%.

€ 34.99

Read on...

Product
 

Innr Power PS 200

Met Innr is het eenvoudig om sfeer te realiseren in jouw slimme woning. Dankzij de Innr Power voorzie je tot maximaal zes Innr Spots en vier meter Track van stroom. De voeding is energiezuinig en bovendien eenvoudig te installeren.

€ 29.95

Read on...

Product
 

Innr Afstandsbediening

Met de Innr Remote bedien je gemakkelijk tot 10 Innr lampen. Zo hoef je niet altijd je smartphone of tablet bij de hand te hebben. Met deze afstandsbediening kun je, naast aan- en uitzetten, ook scènes inschakelen en lampen apart bedienen.

€ 19.95

Read on...

Product
 

iEast SoundStream Pro

Jouw favoriete muziek van Spotify, iTunes en Deezer op je smartphone beluisteren via de stereoset in huis. De iEast Soundstream Pro is een audiostreamer die je smartphone verbindt met je bestaande stereoset en veel connectiemogelijkheden heeft.

€ 109.00

Read on...

Product
 

LaMetric Time

De LaMetric Time is niet zomaar een smart klok, maar is jouw zenuwcentrum thuis of op kantoor. Koppel het aan je social media, mailbox en smart home domoticasysteem, ontvang direct relevante informatie en neem beslissingen met één druk op de knop.

€ 199.95

Read on...

Product
 

Heos Sub

Geluid beleven in huis kan nog krachtiger en voller. Met de Denon Heos Subwoofer maak je jouw Heos geluidssysteem meer dan compleet. Kies zelf je opstelling en het aantal luidsprekers, creëer surround in je huiskamer en geniet van streaming audio.

€ 699.00

Read on...

Product
 

Gardena Smart Pressure Pomp

De intelligente pomp van Gardena kun je gebruiken om minder water te verbruiken voor je huishoudapparaten of voor het optimaliseren van de besproeiing van je planten. Naast de besparing, is ze volledig controleerbaar vanaf je smartphone of tablet!

€ 450.00

Read on...

Product
 

Neato Botvac D5 Connected Robotstofzuiger

De Neato Botvac D5 is ideaal voor middelgrote woningen met drukke gezinnen. Automatiseer het stofzuigen en houd je huis op geavanceerde en efficiënte wijze aangenaam schoon. Ook voor moeilijke hoekjes en dichtbij muren.

€ 499.00

Read on...

Product
 

Somfy Movement Sensor Indoor

Een extra veilig gevoel, ook als je niet thuis bent. Automatisch apparaten inschakelen zodra er beweging in huis gedetecteerd wordt. Het kan met de Somfy bewegingsmelder, die je eenvoudig toevoegt aan je Somfy domotica-systeem.

€ 79.90

Read on...

Product
 

Somfy Movement Sensor Outdoor

Weer inbrekers uit je huis als jij er niet bent. De Somfy bewegingsmelder detecteert bewegingen rondom je huis. Bepaal (gekoppeld aan de Tahoma hub) welke apparaten binnen en buiten aangaan als dat zo is en ontvang een SMS of e-mail als het gebeurt.

€ 299.00

Read on...

Product
 

Somfy Opening en schokmelder

Somfy biedt een veelzijdig en betrouwbaar domotica-systeem voor comfort en veiligheid. Voeg nu de raamsensor en deursensor toe en weet wanneer deuren of ramen opengaan. Stel op basis hiervan scenario-afhankelijke acties in.

€ 69.90

Read on...

Product
 

iSmartAlarm Contactsensor

Voeg één of meerdere draadloze contactsensoren toe aan je iSmartAlarm alarmsysteem om alle mogelijke ingangen van je huis te beveiligen. Gemakkelijk te monteren en integreren in je huidige systeem via de overzichtelijke app van iSmartalarm.

€ 29.95

Read on...

Product
 

iSmartAlarm Spot IP camera

Deze compacte IP-beveiligingscamera van iSmartAlarm houdt je huis in de gaten als jij er niet bent. Met zijn bewegings- en geluidsdetectie, nachtzicht, 2-weg communicatie en gebruiksgemak is deze kleine camera erg veelzijdig voor zijn formaat.

€ 49.95

Read on...

Product
 

Innr Puck LED Spot (5 pack)

De Innr Pucks zorgen in ieder huis voor de perfecte accentverlichting. De Puck is een slimme LED variant op de bestaande inbouwspotjes. De Pucks zorgen voor een warm, wit licht en zijn dimbaar via je smart device. Om de Pucks te bedienen heb je een Philips Hue of Innr Bridge nodig.

€ 99.95

Read on...

Product
 

Innr E14 Warm Wit Ledlamp RB145

De Innr E14 Warm Wit Ledlamp is de energiezuinige led-variant van de klassieke 40W schemerlamp. De lamp straalt warm wit licht uit en is te bedienen met de Innr app. Je kan de lamp ook aansluiten op de Philips Hue Bridge en bedienen met de Hue app.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Innr E14 Tunable White Ledlamp RB148T

De Innr E14 Tunable White is een kaarsmodel ledlamp met een kleine fitting. De lamp is dimbaar en de kleurtoon van het wit is aan te passen via de Innr of Philips Hue app. Zo kun je variëren tussen helder wit licht en warme sfeerverlichting.

€ 24.99

Read on...

Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook