10 batterijen voor vlooienval

10 batterijen voor een vlooienval

€ 5.95

lees verder

Product
 

Ultrasone muizen en ratten verjager voor klein huis

Tegen muizen, ratten en de meeste kruipende insecten. Simpel in het stopcontact steken en klaar! Dit apparaat werkt door het uitzenden ultrasone golven en met een elektromagnetische veld wat auditieve stress veroorzaakt bij knaagdieren en kruipende insecten. Ze zullen hierdoor de ruimte zo zsnel mogelijk willen verlaten. Het elektromagnetische veld wordt via de elektrische leidingen verspreid en omgezet in pulserende, wisselende vibraties met wijzigende frequenties. Dit irriteert zowel knaagdieren als insecten. Het apparaat heeft 2 schakelaars: 1. Electromagnetic A - tegen ratten en muizen B - tegen kruipende insecten 2. Ultrasonic A - tegen ratten en muizen B - tegen kruipende insecten C - beschermstand waarbij knaagdieren zoals konijnen en cavia´s geen hinder ondervinden. • ECO Friendly - laag energieverbruik • Unieke stop-start cyclus • Kan in elk normaal stopcontact worden geplaatst en geschikt voor een huis tot 232m2 • Kan niet door mensen, honden, katten, vissen of vogels worden gehoord • Zeer effectief tegen muizen, ratten en de meeste kruipende insecten • Veilig voor kinderen, zwangere vrouwen, honden en katten.

€ 19.95

lees verder

Product
 

Diervriendelijke Muizenval Flesmodel

Diervriendelijke muizenval - Bekijk de video: De muis kan er wel in maar niet uit! Eenvoudig te gebruiken op 1 liter of 1,5 literflessen. Muizenval flesmodel - veilig voor uw kinderen! Hoe werkt het - Pak een lege fles -1 liter / 1,5 of 2 liter. - Doe wat lokstof (kaas, pindakaas of worst) in de fles - Draai de val op de opening van de fles - Klaarzetten - Wanneer een muis gevangen is kan de val omgedraaid worden en de muis weer vrij worden gelaten. Deze val wordt geleverd zonder fles. Gebruiksaanwijzing ook aanwezig op de verpakking.

€ 2.99

lees verder

Product
 

Wespenval

Speciaal geschikt om vliegen (aasvliegen en fruitvliegen) en wespen te vangen. 1 val per 10 m2 . Zowel binnen als buiten te gebruiken. Met name de plaatsing van deze vallen op terrassen geeft een optimaal resultaat. Het lokaas, een vloeistof uit natuurlijke grondstoffen, is zeer aantrekkelijk voor genoemde vliegende insecten. Gedeelte lokvloeistof aanvullen met water in de val. Ophanghoogte tussen 2 en 3 meter. Wespenlokstof via onderstaande link te bestellen.

€ 16.95

lees verder

Product
 

UV Lamp recht 8 Watt 30 cm

- Merk Plus - blauw 368 nm - T5 - 8 Watt - 12´´ = 300mm Zie het tabblad Specificatie voor alle types vliegenvanger waar deze lamp geschikt voor is.

€ 8.20

lees verder

Product
 

Kleefplaten Flypod set 6 stuks

Set van 6 kleefplaten voor de Flypod vliegenvanger. 220x160 mm

€ 29.00

lees verder

Product
 

Vliegenlamp Flystopper HV30 30 Wat 4000 Volt

Nieuwste model - Zeer krachtige effectieve vliegenlamp. Tot 50% krachtiger dan andere vergelijkbare apparaten! De Flystopper HV30 wordt ook wel de ´´King Kong´´ van de vliegenlampen genoemd. En daar is een reden voor want waar de meeste vliegenlampen een hoogspanningsrooster hebben van 1500 tot 2500 Volt is deze krachtpatser voorzien van een 4000 Volt magnetische transformator. Daar kan zelfs de grootste bromvlieg niet tegenop! Werking Vliegen worden aangetrokken door 2 krachtige 15 watt UV-lampen en vervolgens geëlectrocuteerd door het hoogspanningsrooster. Dode vliegen vallen in het bakje wat simpel kan worden verwijderd en geleegd. Langere levensduur De flystopper HV30 is voorzien van een magnetische transformator welke een beduidend langere levensduur heeft dan de reguliere electrische transformators. Betere aantrekking De aantrekking van vliegende insecten is verbeterd. Door het unieke design kunnen vliegen van boven, achter en voorzijde het apparaat in. Makkelijk te plaatsen Het apparaat is los overal te plaatsen of kan worden opgehangen.

€ 49.95

lees verder

Product
 

Vliegenvanger Aura

Stijlvol en eigentijds! De Aura™ decoratieve vliegenvanger is een opvallende vliegenvanger die juist gezien mag worden. Ideaal voor gebruik in cafés, restaurants, bars en hotels. De unieke ronde vormgeving zorgt in combinatie met het groene UV-licht dat vliegen 360 graden rondom het apparaat worden aangetrokken. Achter het unieke discrete ontwerp van de Aura bevind zich de kleefplaat welke geïmpregneerd is met speciale feromonen die zorgen voor extra aantrekkingskracht. Eigenschappen: Modern, gedetaileerd en elegante lijnen Mooi gepolijste voorzijde Uniek, stijlvol rond design Slank design zodat het toestel niet storend is Uiterst discreet Verborgen kleefplaat uit het zicht van de klant Ontwikkeld voor een maximale vangst 100 % van het toestel wordt gebruikt als vanggebied voor een maximale effectiviteit Regels en bescherming Zorgt voor de naleving van de wetgeving inzake levensmiddelenhygiëne en beschermt klanten tegen vliegend ongedierte Zeer efficiënte Synergetic® UV buizen Gepatenteerde technologie met dubbele golflengte output voor een verhoogde vangst Snel toegankelijk zonder gereedschap voor een efficiënt onderhoud Voorzijde van het toestel opent naar beneden om eenvoudig de kleefplaat, UV buis en starter te vervangen Voor vaste montage aan wandcontactdozen of met voedingskabel Snel en eenvoudig te installeren via het stopcontact of discrete installatie aan een vaste wandcontactdoos Robuuste constructie RVS en UV beschermd polycarbonaat constructie.

€ 127.50

lees verder

Product
 

Muizen en rattengif Sorkil porties 25 gram

Sorkil wordt gebruikt als middel ter bestrijding van de huismuizen in ruimten en wordt geplaatst in speciaal hiervoor bestemde aan de bovenzijde afgesloten voerdoosjes. Het middel moet gedurende enige dagen in voldoende mate te worden gegeten door muizen. Tijdens een bestrijdingsactie dient zo weinig mogelijk voedsel beschikbaar te zijn. De voerdoosjes uitzetten op plaatsen waar de muizen geregeld komen, en waar de dieren knagen of voedsel halen, doch buiten bereik van kinderen en huisdieren. Dosering: Per voerdoosje 1 à 2 zakjes Sorkil-G (voor kleingebruik); de zakjes dienen in gesloten toestand in het voerdoosje te worden gelegd. Als richtlijn kan gelden 1 voerdoosje per 10 à 15 m2 vloeroppervlak. Inhoud 8 porties van 25 gram.

€ 9.95

lees verder

Product
 

Muizenlokdoos TOMCAT RTU 3 stuks

Zwarte kunststof muizenlokaasdoos. Robuuste uitvoering. Alleen te openen met sleutel en dus beveiligd tegen onbevoegd gebruik. Plaats bij overlast diverse doosjes om de 5 tot 10 meter. Gebruik in combinatie met Sorkill muizen/rattengif (apart verkrijgbaar). Per set van 3 stuks geleverd.

€ 13.95

lees verder

Product
 

Mierenlokdoos 2 stuks

De mieren worden aangetrokken door het giftige lokmiddel in de doos en transporteren dit naar hun nest. Geschikt voor gebruik in kleine ruimten. De mierenlokdoos kan zowel binnen als buiten, op bijvoorbeeld balkons en terrassen, gebruikt worden ter bestrijding van mieren. Plaats de lokdoos op een beschutte plaats waar veel mieren voorkomen, op een ‘mierenstraat’ of waar mieren het huis binnenkomen. Het duurt enige tijd voordat het nest is uitgeroeid. Daarom de lokdoos laten staan tot minimaal één week nadat er geen mieren meer worden waargenomen (en totaal minimaal 4 weken). Verpakking van 2 stuks

€ 8.41

lees verder

Product
 

Kleefplaten voor de Pluslight 30 set 6 stuks

Set van 6 stuks kleefplaten voor de Pluslight 30

€ 20.95

lees verder

Product
 

Herbruikbare wespenvanger lokvloeistof

Herbruikbare wespenvanger inclusief lokvloeistof Herbruikbare wespenval vervaardigd uit kunststof. Wordt geleverd in combinatie met een professionele vloeibare lokstof (500 ml) die naast vliegen ook wespen aantrekt. Giet de helft van het flesje in de wespenval. Hang of zet de val bij voorkeur in de schaduw en in de buurt waar de overlast zich voordoet. Werking Afhankelijk van de temperatuur en luchtverplaatsing werkt de vloeistof ongeveer drie weken. Hierna dient u de vloeistof te vervangen om de aantrekking van wespen optimaal te houden. Plaatsing Hang de wespenval op een plaats waar geen menselijke activiteiten zijn. Kies ook een plaats met voldoende luchtbeweging maar niet op een plek met sterke wind. Wissel van plek als de vangst niet voldoende is en probeer deze plek voor tenminste 2 dagen. Wees voorzichtig wanneer u de val ophangt of in de buurt van de val bent want de lokstof is zeer doeltreffend. Plaats de wespenval daarom ´s avonds laat of ´s ochtend vroeg. Wespen zijn dan minder actief.

€ 14.95

lees verder

Product
 

Vliegenvanger kleefstrips 4 stuks

4 stuks kleefstrips

€ 1.49

lees verder

Product
 

Elektrische vliegenmepper SK169 grijs extra krachtig

Doodt bij contact muggen, vliegen, wespen en alle andere vliegende insecten. Veilig voor gebruik in en om het huis. Ongevaarlijk voor mens en huisdier. Milieuvriendelijk, Buiten bereik van kinderen houden. Deze extra krachtige elektrische vliegenmepper is voorzien van een geladen bespanningsframe. Dit wordt geactiveerd zodra je de schakelaar indrukt. Vliegende insecten worden bij aanraking direct gedood. Het uitgangsvermogen is dusdanig laag dat er absoluut geen gevaar is voor mens of huisdier. Het apparaat werkt reukloos en maakt geen gebruik van giftige stoffen of verdelgingsmiddelen. Geleverd inclusief 2 AA-1,5 Volt batterijen. Gebruiksaanwijzing: 1. Installeer de batterijen als aangegeven aan de binnenzijde van het batterijvak. 2. Om het insect te doden druk je op de schakelaar in het handvat. Het groene lampje gaat dan branden. Sla vervolgens tegen het insect zodat deze het net raakt. 3. Raak na het indrukken van de schakelaar niet het net aan. 4. Dode insecten kunnen simpel van het net worden worden afgeschut of afgeborsteld. Geen water gebruiken!

€ 4.49

lees verder

Product
 

UV Lamp 11W gebogen voor Flystopper HV S serie

UV-A Spaarlamp 11W (Lichtopbrengst vergelijkbaar met gewone 15W lamp) Lengte 110 mm Diameter 40 mm Geschikt voor de Flystopper HV-S serie

€ 8.95

lees verder

Product
 

Spinnenvanger Insectenvanger met schuifpaneel

Bang voor spinnen? Met dit apparaat kunt u ze veilig vangen en buiten de deur weer vrijlaten zonder ze aan te raken! Met een groot vangstcompartiment en een lange greep kan dit apparaat worden gebruikt om alles te vangen van grotere spinnen tot kakkerlakken en zelfs muizen! Vang het ongedierte en voer het af naar buiten. Hoe te gebruiken. Plaats het apparaat op het insect en duw het luikje dicht. Als het apparaat op de wand staat geplaatst draai je deze tot het luikje naar beneden valt. Het insect kan dan daarna buiten worden vrijgelaten. Kenmerken: - Lange steel dus groot bereik en veilge afstand tot insecten. - Groot vangstgedeelte - speciaal ontworpen voor ook grotere insecten. - Geen rommel, veilig en hygiënisch. - Comfortabele grip, foam handvat. - Gebruikt geen chemicaliën of aas. - Eenvoudig, effectief en herbruikbaar. - Zeer effectief.

€ 14.95

lees verder

Product
 

UV Lamp 36 Watt kompakt GRATIS bij aankoop GB36 vliegenvanger

Zie het tabblad Specificatie voor alle types vliegenvanger waar deze lamp geschikt voor is. - blauw 368 nm - 36 Watt

lees verder

Product
 

Automatische metalen muizenval (vangt tot 15 muizen)

Wilt u ongedierte niet meer met gif of met een klapval doden? Deze muizenval is automatisch en werkt zonder lokaas. De val is ook zeer geschikt op plaatsen waar geen lokaas gebruikt mag worden. De muizenval is gemaakt van een hoogwaardig metaal, is eenvoudig in te stellen, is te herbruiken en kan tot wel 15 muizen tegelijkertijd vasthouden.

€ 14.96

lees verder

Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook