Vliegenvanger kleefstrips 4 stuks

4 stuks kleefstrips.Gebruiksaanwijzing Trek de kleefband aan het lusje langzaam uit het huis. Bij lage temperatuur is het raadzaam de vliegenvanger iets te verwarmen.Hang de vliegenvanger op aan de bijgesloten punaise, liefst niet in de zon of op de tocht, daar dit de kleefkracht verminderd. Deze vliegenvangers werken zonder gif en zijn reukloos.

€ 1.49

lees verder

Product
 

Ultrasone muizen en ratten verjager voor 1 kamer

Tegen muizen, ratten en de meeste kruipende insecten.Simpel in het stopcontact steken en klaar!Dit apparaat werkt door het uitzenden ultrasone golven die auditieve stress veroorzaken bij knaagdieren en kruipende insecten.• ECO Friendly - laag energieverbruik• Kan in elk normaal stopcontact worden geplaatst en geschikt voor elke ruimte tot 93m2.• Kan niet door mensen, honden, katten, vissen of vogels worden gehoord• Zeer effectief tegen muizen, ratten en de meeste kruipende insectenVeilig voor kinderen, zwangere vrouwen, honden en katten. Wat is er zo goed aan dit apparaat?Ratten, muizen en insecten leven voor het grootste deel van hun leven in de muren, plafonds en vloeren waardoor ze moeilijk te bestrijden zijn met behulp van conventionele middelen. De ´´Stop Pest Repeller is de moderne, technologische oplossing die veilig en eenvoudig te gebruiken is. Hoe snel werkt het?De meeste problemen zullen binnen een paar dagen verdwijnen. Echter, als de knaagdieren al een nest in het huis hebben gebouwd zullen ze waarschijnlijk pas hun jongen verlaten als ze oud genoeg zijn om te verhuizen. Gelukkig groeien knaagdieren snel en baby´s zijn al binnen een maand volgroeid. Als u vermoedt dat er een nest in uw huis is kunt u ernaast ook gebruik maken van vallen. Hoe werkt het?De repeller zendt ultrasone golven die zeer ongemakkelijk voor muizen, ratten en insecten waardoor ze de ruimte zullen verlaten. Hoge toon (ultrasone) geluidsgolven worden uitgezonden op hoge frequenties die te hoog zijn voor de mens en de meeste huisdieren om te horen.Voor muizen en ratten is het echter een zeer stresvolle beleving, vergelijk voor mensen alsof er constant een rookmelder zou af gaat. Omdat ultrasone golven zich niet goed door vaste voorwerpen kunnen verplaatsen (dat is de reden waarom artsen echografie kunnen gebruiken om beelden van baby´s te krijgen in de baarmoeder) zal dit het meest effectief zijn in de ruimte waar het apparaat met de stekker in het stopcontact is geplaatst. Plaats het apparaat bij voorkeur daarom in de ruimte waarde meeste overlast zich voor doet. Is het echt veilig? Het apparaat heeft geen invloed op elektrische apparatuur zoals computers, telefoons of inbraakalarm. Hoe zit het met mijn kinderen en huisdieren? Het product heeft geen invloed op kinderen, katten, honden, vogels, reptielen en amfibieën.

€ 14.96

lees verder

Product
 

Muizenlokdoos TOMCAT RTU 3 stuks

Zwarte kunststof muizenlokaasdoos. Robuuste uitvoering. Alleen te openen met sleutel en dus beveiligd tegen onbevoegd gebruik. Plaats bij overlast diverse doosjes om de 5 tot 10 meter.Gebruik in combinatie met muizen/rattengif (apart verkrijgbaar).Per set van 3 stuks geleverd.

€ 13.95

lees verder

Product
 

Ultrasone muizen en ratten verjager voor klein huis

Tegen muizen, ratten en de meeste kruipende insecten.Simpel in het stopcontact steken en klaar!Dit apparaat werkt door het uitzenden ultrasone golven en met een elektromagnetische veld wat auditieve stress veroorzaakt bij knaagdieren en kruipende insecten. Ze zullen hierdoor de ruimte zo zsnel mogelijk willen verlaten.Het elektromagnetische veld wordt via de elektrische leidingen verspreid en omgezet in pulserende, wisselende vibraties met wijzigende frequenties. Dit irriteert zowel knaagdieren als insecten. Het apparaat heeft 2 schakelaars: 1. ElectromagneticA - tegen ratten en muizen B - tegen kruipende insecten 2. UltrasonicA - tegen ratten en muizen B - tegen kruipende insectenC - beschermstand waarbij knaagdieren zoals konijnen en cavia´s geen hinder ondervinden.• ECO Friendly - laag energieverbruik • Unieke stop-start cyclus • Kan in elk normaal stopcontact worden geplaatst en geschikt voor een huis tot 232m2 • Kan niet door mensen, honden, katten, vissen of vogels worden gehoord • Zeer effectief tegen muizen, ratten en de meeste kruipende insecten • Veilig voor kinderen, zwangere vrouwen, honden en katten.

€ 19.95

lees verder

Product
 

Herbruikbare wespenvanger lokvloeistof

Herbruikbare wespenvanger inclusief lokvloeistofHerbruikbare wespenval vervaardigd uit kunststof. Wordt geleverd in combinatie met een professionele vloeibare lokstof (500 ml) die naast vliegen ook wespen aantrekt. Giet de helft van het flesje in de wespenval. Hang of zet de val bij voorkeur in de schaduw en in de buurt waar de overlast zich voordoet. WerkingAfhankelijk van de temperatuur en luchtverplaatsing werkt de vloeistof ongeveer drie weken. Hierna dient u de vloeistof te vervangen om de aantrekking van wespen optimaal te houden. PlaatsingHang de wespenval op een plaats waar geen menselijke activiteiten zijn. Kies ook een plaats met voldoende luchtbeweging maar niet op een plek met sterke wind.Wissel van plek als de vangst niet voldoende is en probeer deze plek voor tenminste 2 dagen.Wees voorzichtig wanneer u de val ophangt of in de buurt van de val bent want de lokstof is zeer doeltreffend.Plaats de wespenval daarom ´s avonds laat of ´s ochtend vroeg. Wespen zijn dan minder actief.

€ 14.95

lees verder

Product
 

Fruitvliegjes vanger met lokstof

De fruitvliegjesval is ontworpen om hinderlijke fruitvliegjes te lokken door middel van een speciale lokvloeistof op azijnbasis. Eenmaal in de vliegenval kunnen deze niet meer ontsnappen. Omdat de vliegjes niet meer kunnen broeden of zich voort planten zal de overlast dan snel beëindigd zijn.Werkt zonder gif en is reukloos! Open de vliegenval voorzichtig aan de bovenzijde door de hersluitbare sticker half open te trekken. Vul de vliegenval met de bijgeleverde vloeistof en hersluit de sticker.Vervang de val na 30 dagen of zoveel eerder als deze vol is.

€ 5.95

lees verder

Product
 

Insectenlamp Plus 16 ALU 16 watt

WerkingDe PLUS ZAP insectenlamp is aan beide zijden open om vliegende insecten naar binnen te lokken door middel van de 2 krachtige UV-lampen. De vliegen worden vervolgens geëlektrocuteerd door het spanningsrooster en vallen in het opvangbakje. Daarnaast is een optie om vliegen te lokken door de Flylure lokstof welke in het opvangbakje van het apparaat kan worden gedeponeerd. Deze combinatie oefent een grote aantrekkingskracht op vliegen uit. De lokstof is een extra mogelijkheid en kan los worden bijbesteld. Kernpunten- Aluminium uitvoering met ABS kunststof- Beveiliging: Bij openen bakje schakelt het apparaat uit- Speciale bevestigingspunten om op te hangen- Plaatsing ook mogelijk op iedere vlakke ondergrond Inhoud van de doos- Vliegenvanger- 2 UV lampen- gebruiksaanwijzing- aansluitsnoer

€ 79.00

lees verder

Product
 

Wespenval

Speciaal geschikt om vliegen (aasvliegen en fruitvliegen) en wespen te vangen. 1 val per 10 m2 . Zowel binnen als buiten te gebruiken. Met name de plaatsing van deze vallen op terrassen geeft een optimaal resultaat.Het lokaas, een vloeistof uit natuurlijke grondstoffen, is zeer aantrekkelijk voor genoemde vliegende insecten.Gedeelte lokvloeistof aanvullen met water in de val. Ophanghoogte tussen 2 en 3 meter. Wespenlokstof via onderstaande link te bestellen.

€ 16.95

lees verder

Product
 

UV Lamp recht 8 Watt 30 cm

- Merk EBM- blauw 368 nm- T5- 8 Watt- 12´´ = 300mm Zie het tabblad Specificatie voor alle types vliegenvanger waar deze lamp geschikt voor is.

€ 5.95

lees verder

Product
 

Kleefplaten Flypod set 6 stuks

Set van 6 kleefplaten voor de Flypod vliegenvanger.220x160 mm

€ 29.00

lees verder

Product
 

Kleefplaten voor de Pluslight 30 set 6 stuks

Set van 6 stuks kleefplaten voor de Pluslight 30Afmetingen 450 x 290 mm

€ 20.95

lees verder

Product
 

Mottenval incl 4 lures

De mottenval is geschikt voor het vangen van de mannelijke exemplaren van diverse mottensoorten die voorkomen bij voedselbereiding en opslag zoals Meelmot, Cacaomot, Vruchtmot, Rozijnmot, Tabaks- en Dadelmot. De zwart-wit gestreepte opvangemmer levert een bijdrage aan een optimale vangst. Deze strepen hebben een aantrekkingskracht op de motten en dwingen de motten om de val binnen te gaan. In de val kan een lijmvel worden geplaatst dat de insecten vangt.Toepassing: 1 val per 100 m2. Vallen op 2 à 3 meter hoogte aanbrengen. Bij hogere ruimten ook enkele vallen op grotere hoogte. Vallen 10 meter uit elkaar hangen. Tevens vallen plaatsen in aangrenzende ruimten. De feromoondispenser om de zes weken vervangen.Geleverd inclusief 4 feromonen (lures). Optioneel: kleefplaten welke aan de binnenzijde van de val kunnen worden geplaatst. Deze zijn te bestellen via onderstaande link.

€ 22.75

lees verder

Product
 

Wespen lokvloeistof 1 liter

Een kant en klaar wespen- en vliegenferomoon in vloeibare vorm voor gebruik in alle soorten vloeistofvallen. Verbruik: 1 liter vloeistof per 4 vallen.

€ 22.99

lees verder

Product
 

Spinnenvanger Insectenvanger met schuifpaneel

Bang voor spinnen? Met dit apparaat kunt u ze veilig vangen en buiten de deur weer vrijlaten zonder ze aan te raken!Met een groot vangstcompartiment en een lange greep kan dit apparaat worden gebruikt om alles te vangen van grotere spinnen tot kakkerlakken en zelfs muizen! Vang het ongedierte en voer het af naar buiten. Hoe te gebruiken.Plaats het apparaat op het insect en duw het luikje dicht. Als het apparaat op de wand staat geplaatst draai je deze tot het luikje naar beneden valt. Het insect kan dan daarna buiten worden vrijgelaten.Kenmerken:- Lange steel van 50 cm dus groot bereik en veilige afstand tot insecten.- Groot vangstgedeelte - speciaal ontworpen voor ook grotere insecten.- Geen rommel, veilig en hygiënisch.- Comfortabele grip, foam handvat.- Gebruikt geen chemicaliën of aas.- Eenvoudig, effectief en herbruikbaar.- Zeer effectief.

€ 14.95

lees verder

Product
 

Flylure lokstof doos 12 stuks

Wat is FLYLURE?Flylure is geen gif maar een vliegenlokstof. Het wordt ook wel een ´´sex´´feromoon genoemd. Vliegen die de lokstof waarnemen krijgen een sterke natuurlijke drang om de bron op te gaan zoeken. Zowel de vrouwtjes als mannetjesvliegen reageren hier sterk op in tegenstelling tot andere feromonen waar alleen de vrouwtjesvliegen worden aangetrokken.FLYLURE heeft het meeste effect op de zogenaamde huisvlieg (Musca domestica) die overal voorkomt. In de praktijk blijkt echter dat andere vliegen, muggen e.d. ook worden aangetrokken. GEBRUIKFlylure kan worden gebruikt in combinatie met iedere vliegendoder. De lokstof kan naast het apparaat worden geplaatst of in het opvangbakje. Flylure lokstof is verpakt in potjes van 100 gram. WAT ZIJN FEROMONEN?Feromonen zijn natuurlijke chemicaliën die door insecten worden afgescheiden. Deze chemicaliën dienen om een boodschap door te geven aan soortgenoten.Er zijn diverse soorten feromonen: - Sex-feromonen die soortgenoten aantrekken voor paring. - Voedsel-feromonen die een spoor achter laten om een voedselbron te markeren. - Alarmferomonen om soortgenoten voor gevaar te waarschuwen. Aangezien deze feromonen door insecten worden gebruikt als onderdeel van hun communicatiesysteem wordt er naar verwachting geen resistentie tegen de lokstof opgebouwd.Er is tot op heden dan ook geen enkel probleem met resistentie geconstateerd. DE VOORDELEN VAN FLYLUREDe lokstof trekt de vliegen naar een omgeving waar ze kunnen worden verdelgd. Dit kan met alle soorten vliegendoders worden bereikt.De aantrekking van vliegen naar de insectendoder wordt veel sneller en de toepassing van de vliegenvanger daardoor veel efficiënter. TNOHet gebruik van Flylure is getest door TNO Delft. Uit proefopstellingen met diverse vliegendoders is daarbij gebleken dat de apparaten met Flylure 2 tot 3 keer zoveel vliegen hadden gevangen dan de apparaten waar geen lokstof in was gedeponeerd.

€ 78.95

lees verder

Product
 

Vliegenvanger kleefband display 12 x 4 stuks

Vliegenvangers plakstrips Foetsie Display 12 blister met 4 rol vliegentape.Geproduceerd uit uitsluitend natuurlijke grondstoffen is deze traditionele Foetsie vliegenvanger de oudste meest milieuvriendelijke methode om vliegen te bestrijden. De vliegenvangers zijn gifvrij en reukloos en per 4 stuks verpakt. Gebruiksaanwijzing: - Maak de vliegenvanger handwarm en trek de vliegenvanger aan de rode lus met een langzame, draaiende beweging uit de huls. - Bij lage temperatuur de vliegenvanger iets verwarmen- Liefs niet in de zon of tocht, daar hierdoor de kleefkracht vermindert.- Met de bijgevoegde punaise aan het plafond bevestigen. - De werking houdt ca. 8 weken aan. - Direct zonlicht en tocht verminderen de werking. - Niet binnen het bereik van kinderen en huisdieren ophangen.

€ 13.41

lees verder

Product
 

Kleefplaten FT40 Professional set 6 stuks

Set van 6 stuksAfmetingen: 310 x 545 mmGeschikt voor de Flytrap FT40 Professional RVS

€ 54.95

lees verder

Product
 

Elektrische vliegenmepper SK169 grijs extra krachtig

Doodt bij contact muggen, vliegen, wespen en alle andere vliegende insecten. Veilig voor gebruik in en om het huis. Ongevaarlijk voor mens en huisdier. Milieuvriendelijk, Buiten bereik van kinderen houden.Deze extra krachtige elektrische vliegenmepper is voorzien van een geladen bespanningsframe. Dit wordt geactiveerd zodra je de schakelaar indrukt. Vliegende insecten worden bij aanraking direct gedood. Het uitgangsvermogen is dusdanig laag dat er absoluut geen gevaar is voor mens of huisdier. Het apparaat werkt reukloos en maakt geen gebruik van giftige stoffen of verdelgingsmiddelen.Geleverd inclusief 2 AA-1,5 Volt batterijen.Gebruiksaanwijzing:1. Installeer de batterijen als aangegeven aan de binnenzijde van het batterijvak. 2. Om het insect te doden druk je op de schakelaar in het handvat. Het groene lampje gaat dan branden. Sla vervolgens tegen het insect zodat deze het net raakt. 3. Raak na het indrukken van de schakelaar niet het net aan. 4. Dode insecten kunnen simpel van het net worden worden afgeschut of afgeborsteld. Geen water gebruiken!

€ 4.79

lees verder

Product
 

Kleefplaten FT40 Commercial set 6 stuks

Set van 6 stuks Afmetingen 360 x 595mm.Onder meer geschikt voor de Flytrap Commercial FT40

€ 49.00

lees verder

Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook