Weber Q1400 Purple

Weber Q1400 Purple: Compact en flexibel Met de Weber Q1400 Purple heb jij een ware compacte krachtpatser tot jouw beschikking. De barbecue is snel, eenvoudig in gebruik en gemakkelijk verplaatsbaar. Deze elektrische barbecue is uitermate geschikt voor als jij weinig ruimte (tot je beschikking) hebt. De 1,8m lange kabel zorgt bovendien voor maximale flexibiliteit. Vanwege het robuust aluminium materiaal waarmee de deksel en ketel/kuip zijn vormgegeven is het apparaat eenvoudig te reinigen. Bovendien is het met glasvezel versterkt nylon frame duurzaam, hitte- en weersbestendig. De Q1400 is te gebruiken met een standaard inklapbaar onderstel, deze is los als accessoire verkrijgbaar. Elektrische barbecue Grillrooster: 43 x 32 cm Robuust gietaluminium deksel en ketel/ kuip Porselein geëmailleerd gietijzeren grillrooster Groot warmtespiraal Traploos instelbare temperatuurregelaar Uitneembaar druipbakje   1,8 m lange kabel Met glasvezel versterkt nylon frame Standaard inklapbaar onderstel (los als accessoire verkrijgbaar) Afmetingen (BxHxD): 62 x 66 x 49 cm Gewicht: 11 kg Garantie: 5 jaar   Optimale resultaten De Weber Q1400 Purple is uitermate geschikt als je weinig ruimte hebt, door de compacte en lichte vormgeving en de 1,8 m lange kabel geniet jij van maximale flexibiliteit. De barbecue beschikt over een traploos instelbare temperatuurregelaar voor de perfecte temperatuurinstelling. Bovendien bezit de Q1400 een groot warmtespiraal, voor optimale warmteverdeling en gelijkmatig grillresultaat. Deze heeft een vermogen van 2,2 kW en is zelfreinigend. Zorgeloos grillen Jouw Q1400 Purple heeft een porselein geëmailleerd grillrooster wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een optimaal resultaat! Met het uitneembare druipbakje kun jij ongestoord barbecueën, je bent hiermee verzekerd van een probleemloze verwijdering van het vleessap, vetten en ander vocht.  

€ 299.00

lees verder

Barbecues
Product
 

Weber Style Universele Bakplaat

Weber Style Universele Gietijzeren bakplaat De Weber Style Universele Gietijzeren bakplaat is ideaal voor onder andere vruchten, vis en/of het warmhouden van gerechten. Deze bakplaat is geschikt voor de Q300, Spirit, Genesis enb Summit. Universele bakplaatOp de Weber Style Universele Gietijzeren bakplaat kun je niet alleen vruchten en vis bereiden. Je kunt deze universele bakplaat ook perfect gebruiken voor het warmhouden van gerecht. Ideaal!   WeberDe oorsprong van Weber ligt in Chicago. Rond 1952 werd de eerste briketten barbecue gemaakt door George Stephen. Dit type was de eerste barbecue die afgesloten was. Dankzij de welbekende ronde deksel werd het eten, bij deze allereerste Weber barbecues, niet langer blootgesteld aanwind, as en vlammen! De start van een revolutionair ontwerp dat 60 jaar na dato nog steeds erg populair is!

€ 119.00

lees verder

Barbecues
Product
 

Weber Q2200 Zwart

Weber Q2200 Zwart: Zeer eenvoudig in gebruik en reiniging van je BBQ ging nog nooit zo gemakkelijk De Weber Q2200 is een zwarte BBQ met een robuust gietaluminium deksel en ketel/kuip voor een langere levensduur en is zeer eenvoudig te reinigen. Met deze gasbarbecue barbecue je als een pro, doordat je hem in een handomdraai op volledig vermogen hebt en hierdoor de lekkerste barbecuegerechten maakt! Bij een spontane barbecueparty maak je sowieso een goeie indruk. De traploze regelbare hitte bied je een volledige controle en via de geïntegreerde thermometer houd je de temperatuur constant in de gaten. Het afdruipende vleessap wordt opgevangen door de Flavorizer Bars die omgezet worden in aroma's. In een paar eenvoudig stappen verwarm je de barbecue voor zodat je hem in slechts tien minuten gebruikt! Gasbarbecue Grilloppervlak van 54 x 39 cm Geïntegreerde thermometer Ketel van robuust gietaluminium Met glasvezel versterkte frame Gietijzeren grillroosters RVS brander 2 inklapbare werktafels Uitneembaar lekbakje Piëzo-ontsteking 5 jaar garantie op deksel, ketel, grillrooster, brander en werkbladen 3 jaar garantie op ontsteking 2 jaar garantie op overige onderdelen Veilig om te gebruiken De Q2200 is dankzij een aantal slimme uitvindingen zeer veilig om te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het aansteken van de barbecue wat je heel eenvoudig en veilig doet via de daarvoor bestemde knop. De barbecue ontsteek je veilig, zelfs als het hard waait. Flavorizer Bars Het vervelende aan barbecueën is dat je natuurlijk niet wil dat je gerechten aanbranden of nog niet gaar zijn! De Flavorizer Bars zorgen ervoor dat je gerechten niet aanbranden en geven de gerechten een karakteristieke barbecuesmaak. Dit komt doordat de vleessappen en -vetten in de Flavorizer Bars druppelen en deze verdampen zodat je een heerlijke aroma krijgt. De Weber Q2200 zwart De Weber Q2000 heeft een tweedelig grillrooster van geëmailleerd gietijzer met geïntegreerde Flavorizer Bars. Het lekbakje is uitneembaar en in de deksel heb je een geïntegreerde thermometer zodat je de temperatuur nauwkeurig in de gaten kan houden. Voorzien van twee werkbladen en een elektronische ontsteking.

€ 449.00

lees verder

Barbecues
Product
 

Maverick Tip Top Temp TTT01

Maverick Tip Top Temp TTT01 Verander je ketel barbecue in een echte smoker met de Maverick Tip Top Temp TTT01. De Tip Top Temp is een apparaat dat je over de lucht inlaat plaatst van je houtskoolbarbecue. Het zorgt ervoor dat de vooraf ingestelde tempratuur behouden blijft zonder dat je zelf continue de tempratuur moet regelen. Door een bimetaal te gebruiken gaat de klep van de Tip Top Temp automatisch open of dicht. Als de tempratuur daalt in de barbecue gaat het klepje open en als de barbecue weer warmer word zal het klepje weer sluiten. Doordat de Tip Top Temp ervoor zorgt dat de barbecue nooit te hard gaat branden, doe je langer met je houtskool en briketten. Het bimetaal dat aan het klepje vastzit regelt de luchtklep van de Tip Top Temp. Door het continu open en sluiten van de schoorsteen word er een constante verbranding gerealiseerd waardoor de temperatuur van de barbecue hetzelfde blijft. Geschikt voor houtskool ketel barbecues Past op luchtopeningen tot 12,5 cm   Regelt automatisch de tempratuur Luchtstroom wordt automatisch gecontroleerd

€ 29.95

lees verder

Barbecues
Product
 

Outdoorchef Afdekhoes 420 480 serie

Outdoorchef Afdekhoes voor City Gas, Delta, Milano, Porto, City Charcoal 420, Easy Charcoal 480, Rover 480 & City Electro Deze Outdoorchef Afdekhoes is geschikt voor zeer diverse barbecues! De afdekhoes beschermt je barbecue tegen alle weersomstandigheden. Afdekhoes Gemaakt van weerbestendig nylon Met waterafstotende teflon beschermlaag Afmetingen: 90 x 53 x 53 cm Weersomstandigheden Deze luxe hoes van Outdoorchef is gemaakt om je barbecue te beschermen. De hoes is daarom geschikt voor alle weersomstandigheden. De hoes is gemaakt van duurzaam en weerbestendig nylon en heeft een waterdichte beschermlaag. Geschikt voor Deze afdekhoes van Outdoorchef is geschikt voor de volgende modellen: City Gas, Delta, Milano, Porto, City Charcoal 420, Easy Charcoal 480, Rover 480 & City Electro. Outdoorchef Met deze afdekhoes verleng je de levensduur van je barbecue. Outdoorchef werkt met precisie en kwalitatieve materialen. Gegarandeerd de beste kwaliteit!

€ 34.99

lees verder

Barbecues
Product
 

Cobb Supreme

Cobb Supreme De Cobb Supreme werkt op twee Cobble Stones of op briketten. Deze barbecue heeft een ellipsvormig model, is maar liefst 85% groter dan de Cobb Premier en is veilig, zuinig, in drie minuten heet en overal te gebruiken. Grillplaat Op de Cobb Supreme bereid je met gemak een maaltijd voor vijf tot tien personen. De ideale barbecue voor grotere gezinnen of gezelschappen of als je gewoon net iets meer ruimte wilt. Optionele accessoires bij de Supreme zijn het rooster en de draagtas. Specificaties: Grilloppervlak: 48 x 34 cm Totale hoogte: 38 cm Hoogte zonder deksel: 16 cm Gewicht: 7 kg Deze nieuwe Cobb Supreme wordt standaard geleverd met een plaat met antiaanbaklaag, een mantel, kom, brikettenmandje, deksel met handvat en een handvat om de standaard plaat te kunnen verplaatsen.

€ 249.00

lees verder

Barbecues
Product
 

Weber Q1400 Orange

Weber Q1400 Orange: Flexibel barbecueën Met de elektrische Weber Q1400 Orange heb jij een compacte en krachtige barbecue waar je, ook wanneer je weinig ruimte hebt heel eenvoudig mee kunt barbecueën. De barbecue is voorzien van een robuust gietaluminium deksel en ketel/ kuip, die heel eenvoudig te reinigen zijn. Het grote warmtespiraal met 2,2 kW vermogen is zelfreinigend en zorgt in combinatie met het porselein geëmailleerd gietijzeren grillrooster voor een gelijkmatige warmteverdeling en een optimaal resultaat. De temperatuur regel jij traploos, wat zorgt voor een perfecte instelling om jouw gerechten klaar te maken. Het met glasvezel versterkte nylon frame is bovendien duurzaam, hitte- en weersbestendig! Elektrische barbecue Grillrooster: 43 x 32 cm Robuust gietaluminium deksel en ketel/ kuip Porselein geëmailleerd gietijzeren grillrooster Groot warmtespiraal Traploos instelbare temperatuurregelaar Uitneembaar druipbakje   1,8 m lange kabel Met glasvezel versterkt nylon frame Standaard inklapbaar onderstel (los als accessoire verkrijgbaar) Afmetingen (BxHxD): 62 x 66 x 49 cm Gewicht: 11 kg Garantie: 5 jaar   Compacte krachtpatser De Q1400 Orange is een snelle barbecue die gemakkelijk verplaatsbaar is en eenvoudig in gebruik. Hij is ideaal voor als je weinig ruimte hebt. De 1,8 meter lange kabel zorgt voor maximale flexibiliteit. De deksel en de ketel/ kuip zijn van robuust gietaluminium en zijn eenvoudig te reinigen en het met glasvezel versterkt nylon frame is duurzaam, hitte- en weersbestendig. Je kan met deze elektrische barbecue alle kanten op! Q1400 uitrusting Deze Weber Q1400 Orange heeft een groot zelfreinigend warmtespiraal en een geëmailleerd gietijzeren grillrooster voor een gelijkmatige warmteverdeling en een optimaal resultaat. De traploos instelbare temperatuurregelaar zorgt voor een perfecte temperatuurinstelling. Bovendien beschikt de barbecue over een uitneembaar druipbakje voor probleemloze verwijdering van het vleessap.  

€ 299.00

lees verder

Barbecues
Product
 

Weber Gourmet BBQ System Grillrooster Spirit 200

Weber Gourmet BBQ System Grillrooster Spirit 200: Voor de Spirit 200 gasbuitenkeuken Met de Weber Gourmet BBQ System Grillrooster Spirit 200 heb jij een flexibele basisuitrusting voor alle Spirit 200-serie gasbuitenkeukens vanaf 2013. Het grillrooster is vervaardigd van gietijzer. Jouw Gourmet BBQ System Grillrooster maakt barbecueën nog comfortabeler en leuker!

€ 119.00

lees verder

Barbecues
Product
 

Demo Weber Smokey Mountain Cooker 57 cm

Demo model - Open Doos Policy U vindt dit product in onze 'Opruimkelder' omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie. Met vriendelijke groet, Tom Coronel Weber Smoker Rookoven 57cm Black Voor de freaks: de authentieke smaak van gerookte voedingswaren, dankzij de "smoker". Deze smoker heeft 2 braadroosters, een waterreservoir in geëmailleerd staal, een houtskoolrooster met een ring om de hitte te verhogen. De frontale deur dient om houtskool bij te vullen en eventueel houtspaanders en kruiden die nu net die speciale smaak geven. Wat kan er gerookt worden? Vis, gevogelte, rood vlees, varkensvlees, groenten, kreeft. Vis en vlees tegelijkertijd roken kan, zonder dat het ene de smaak van het andere overneemt. 5 jaar beperkte garantie Porselein geëmailleerde deksel en ketel Met glasvezel versterkte nylon handgreep Thermometer in de deksel 2 drievoudig vernikkelde bovenroosters 2 x 57 cm doorsnee werkoppervlak Weber gebruikershandleiding   Hoogte: 122 cm Breedte: 57 cm Diepte: 57 cm   Kleur: zwart Tips & trucs Voor u de smoker in gebruik neemt is het van belang dat u eerst alle instructies leest. Gebruik altijd het deksel bij het buitenkoken. Gebruik een tang om het vlees om te draaien en prik niet in het vlees (i.v.m. verlies van sappen). Houd het deksel tijdens de bereidingstijd op de smoker. Iedere keer dat u het deksel optilt, moet u ongeveer 15 min. bij de bereidingstijd optellen. Gebruik een thermometer om de kerntemperatuur van het vlees te bepalen. Plaats deze in het dikste gedeelte van het vlees, zonder dat deze het bot of vet raakt. Briketten moeten droog worden opgeslagen. Gebruik altijd barbecue-handschoenen ter bescherming van uw armen. De ventilatiegaten kunnen op verschillende manieren worden ingesteld voor de volgende kookmethoden: - Roken: alle ventilatiegaten gedeeltelijk geopend. - Barbecuen: alle ventilatiegaten geheel geopend. - Stomen: ventilatiegat in deksel gesloten, ventilatiegaten in ketel geopend. Bij het ontsteken van de briketten moeten alle ventilatiegaten geopend zijn. Bent u klaar met buitenkoken, sluit dan alle ventilatiegaten en het deksel zodat de briketten geen zuurstof meer krijgen en zullen doven. Gebruik GEEN water om de briketten te doven, aangezien de afwerklaag (porselein emaille) dan zal beschadigen. Er zijn een aantal factoren die het gebruik van de smoker kunnen beïnvloeden, de meeste zijn door de kok te sturen. Een aantal factoren is niet te sturen, bijv. het weer, de wind en hoogte. Daarom, om zeker te zijn, enige extra bereidingstijd incalculeren; meestal is een half uur tot een uur voldoende. Plaats de smoker altijd op een vlakke, hittebestendige plek en niet bij gebouwen of in looproute. De smoker mag alleen buiten gebruikt worden op een plek die niet bekleed is . Als u de smoker gebruikt om te roken, plaats de smoker dan niet te dicht bij het huis i.v.m. de rookgeuren die vrijkomen. Experimenteer met verschillende soorten hout en hoeveelheden. U kunt ook laurierblaadjes, knoflook, munttakjes, sinaasappel- of limoenschillen en of andere kruiden toevoegen aan de briketten om extra smaak te creëren. Let op: gebruik geen houtskool of briketten die geïmpregneerd zijn met aanmaakvloeistof. Dit is vooral belangrijk als u tijdens de bereidingstijd briketten moet toevoegen, daar dit een onaangename smaak aan uw gerechten kan

€ 455.00

lees verder

Barbecues
Product
 

Cadac Afdekhoes Stratos 3

Cadac Afdekhoes Stratos 3 Met de Cadac Afdekhoes Stratos 3  verleng je de levensduur van je barbecue. Je buitenkeuken blijft in goede staat met de passende, robuuste, water- en UV-bestendigde afdekhoes. De klittenbandsluitingen zorgen ervoor dat deze ook op winderige dagen blijft zitten. Geschikt voor de Cadac Stratos

€ 42.95

lees verder

Barbecues
Product
 

Weber GBS Bakplaat

Weber Gourmet BBQ Systeem - Pan Deze Pan uit het Weber Gourmet BBQ Systeem is de ideale barbecue pan! Hij is geschikt voor bakken en braden van vlees en vis, of voor het bereiden van bijgerechten op de BBQ. Geëmailleerde gietijzeren pan   Deze geëmailleerde gietijzeren Weber barbecue pan is uitermate geschikt voor bakken en braden. Deze pan zorgt ervoor dat het gerecht niet uitdroogt waardoor vlees en vis lekker sappig blijft. Bijgerechten   Groenten, aardappeltjes of garnalen bakken is ook mogelijk met deze Weber barbeque pan! Zo geniet u naast uw barbecuegerechten van smakelijke bijgerechten!

€ 54.95

lees verder

Barbecues
Product
 

Outdoorchef Plancha Reinigingsset

Outdoorchef Plancha Reinigingsset: Schoonmaken was nog nooit zo eenvoudig De Plancha reinigingsset van Outdoorchef bestaat uit een roestvrijstalen schraper en een sponsje. De schraper verwijdert alle kookresten van de plancha, zonder te krassen! Met het sponsje kun je alle vet- en kookresten wegpoetsen. Binnen een mum van tijd is je plancha weer schoon.

€ 22.90

lees verder

Barbecues
Product
 

Cobb Premier Gas

Cobb Premier Gas: veelzijdige barbecue die koel blijft Deze gasbarbecue van Cobb is gemaakt van roestvast staal, waardoor die een strak ontwerp heeft. Kook met de Cobb Premier Gas tijdens een etentje met vrienden. Hij is makkelijk te bedienen en hij is gelijk klaar voor gebruik. De temperatuur kun je zelf makkelijk reguleren. De Cobb werkt op een klein gasflesje met brutaan/propaangas en heeft een automatisch ontsteking. Gastoevoer gaat automatisch uit als de vlam uitgaat en de basisplaat heeft een diameter van 30 cm. De plaat bestaat uit een bakplaat en grillplaat en er zit een rooster bij voor de ovenfunctie. Met de juiste accessoires kun je van alles doen met de Cobb Premier Gas: bakken, grillen, wokken, braden en roken. Het kan allemaal! Gasbarbecue Braadoppervlak 44 cm 0-2.2 kW gasbrander Geschikt voor kleine brutaan- en propaangasfles Geschikt voor drukregelaar van 20 mBar 45x44x56 cm (HxBxL) (deksel erop) Grillen, bakken, braden, wokken en roken De Cobb is een veelzijdige barbecue. Je kunt namelijk niet alleen barbecueën met de Cobb Premier Gas. Door verschillende accessoires kun je eenvoudig de Cobb uitbreiden. Hierdoor kun je er ook mee grillen, bakken, braden, wokken en roken!

€ 215.00

lees verder

Barbecues
Product
 

Barbecook Rookchips Appel

Barbecook Rookchips appel; zoete smaaktoets op je barbecue De Barbecook Rookchips Appel zorgt voor een lekkere zoete appelgeur tijdens een barbecue. Gebruik de chips op je houtskool- of gasbarbecue of in een rookoven. Geniet van een heerlijk rookaroma en smaakvolle gerechten.

€ 7.95

lees verder

Barbecues
Product
 

Garden Grill Afdekhoes Experience Evolution 3 1

Garden Grill Afdekhoes Experience 3+1

€ 24.95

lees verder

Barbecues
Product
 

Weber Q1200 Fuchsia

Weber Q1200 Fuchsia: On-the-go barbecue Met deze Weber Q1200 Fuchsia bereid jij de heerlijkste barbecuegerechten waar jij maar wilt. In het park, op het strand. Deze barbecue is ideaal voor een dagje of weekendje weg. Door het lichte gietaluminium waar deze Q1200 mee is vormgegeven draag jij de barbecue met gemak overal naartoe. Bovendien is het materiaal heel eenvoudig te reinigen. Met 2 werkbladen heb jij een soepele voorbereiding voordat jij het eten klaarmaakt op het grilrooster van geëmailleerd gietijzer. De geïntegreerde Flavorizer Bars voegen tevens een heerlijke barbecuesmaak aan jouw creaties toe. Met dit moderne Weber model is barbecueën leuker en handiger dan ooit! Gasbarbecue Grillrooster: 43 x 32 cm Robuust gietaluminium deksel en ketel/ kuip Elektronische ontsteking Traploos instelbare gasregelknop Tweedelig grillrooster van geëmailleerd gietijzer Geïntegreerde Flavorizer Bars Uitneembaar druipbakje     Om te bouwen voor gasfles Houder voor gasbusje Geïntegreerde thermometer in deksel 2 werkbladen Standaard inklapbaar onderstel (los als accessoire verkrijgbaar) Afmetingen (BxHxD): 61 x 103,9 x 49 cm Gewicht: 17 kg Garantie: 5 jaar   Lichtgewicht en draagbaar De Weber Q1200 Fuchsia is door het lichte gewicht en de speciale vormgeving gemakkelijk draagbaar. Zo kun jij dus ook buiten jouw eigen omgeving lekker barbecueën. De barbecue is voorzien van een houder voor gasbusje wat het bereiden van jouw gerechten praktisch en veilig maakt. Praktisch en veelzijdig Met het tweedelige geëmailleerde grillrooster kun jij alle kanten op met jouw Q1200 Fuchsia. Eén helft kun jij bijvoorbeeld vervangen voor een bakplaat, zodat jij meerdere ingrediënten tegelijkertijd kunt bereiden. De Flavorizer Bars zorgen ervoor dat jouw gerechten worden beschermd tegen aanbranden en geven het eten bovendien een speciale barbecuesmaak.  

€ 299.00

lees verder

Barbecues
Product
 

Weber Q1200 Purple

Weber Q1200 Purple: Handig meeneembare barbecue voor jouw favoriete gerechten Heb jij zin om buiten te barbecueën of is het nodig om buiten jouw voedsel te bereiden? Ongeacht de weersomstandigheden heb jij dan aan de Weber Q1200 Purple de juiste 'on-the-go'-barbecue! Deze is vormgegeven met een met glasvezel versterkt nylon frame die duurzaam, hitte- en weersbestendig is. Je neemt deze gasbarbecue met gemakt overal naartoe, het is een echte lichtgewicht en compact, waardoor deze ideaal is voor een dagje uit of weekendje weg. Het apparaat is ook om te bouwen voor gebruik met een gasfles en voorzien van houder voor een gasbusje. De ombouwset is los te verkrijgen. Met deze handige Q1200 Purple wordt barbecueën nog eenvoudiger en leuker! Gasbarbecue Grillrooster: 43 x 32 cm Robuust gietaluminium deksel en ketel/ kuip Elektronische ontsteking Traploos instelbare gasregelknop Tweedelig grillrooster van geëmailleerd gietijzer Geïntegreerde Flavorizer Bars Uitneembaar druipbakje   Om te bouwen voor gasfles Houder voor gasbusje Geïntegreerde thermometer in deksel 2 werkbladen Standaard inklapbaar onderstel (los als accessoire verkrijgbaar) Afmetingen (BxHxD): 61 x 103,9 x 49 cm Gewicht: 17 kg Garantie: 5 jaar   De Q1200 Purple Barbecueën is leuker en handiger dan ooit met de Weber Q1200 Purple. Je kunt deze overal mee naartoe nemen en in allerlei weersomstandigheden gebruiken. Bovendien kun jij de gasbarbecue op een standaard inklapbaar onderstel zetten zodat je ook staand op de juiste hoogte jouw eten kunt bereiden (dit onderstel is los verkrijgbaar). De deksel is voorzien van geïntegreerde thermometer waardoor jij de temperatuur goed in de gaten kunt houden. Praktisch en veelzijdig Jouw Q1200 is uitgerust met een tweedelig grillrooster van geëmailleerd gietijzer. Doordat het uit 2 delen bestaat kun jij een deel vervangen door bijvoorbeeld een bakplaat, waardoor jij gevarieerde maaltijden kunt bereiden! Tevens kun je gebruik maken van de 2 werkbladen, om bijvoorbeeld groenten te bereiden of een pan met saus te bewaren. De Flavorizer Bars onder het rooster beschermen de brander tegen druipend vet en de gerechten tegen aanbranden. Tevens zorgen ze voor een unieke barbecuesmaak, dit door het verdampen van de sappen van het voedsel dat erop druipt en daardoor in het eten trekt.  

€ 299.00

lees verder

Barbecues
Product
 

Grandhall Heatstrip Indoor 2400

Grandhall Heatstrip Indoor 2400: Snelle terrasverwarmer Met de Grandhall Heatstrip Indoor 2400 verwarm je eenvoudig een serre, woonkamer of garage. Hang de strip aan het plafond, en binnen 10 minuten is de ruimte op temperatuur.

€ 595.00

lees verder

Barbecues
Product
 

Weber Q3200 Station Maroon

Weber Q3200 Station Maroon: Voor iedere gelegenheid dé juiste keuze! Met de Weber Q3200 Station Maroon gasbarbecue, barbecue jij als een professional! Een Weber gasbarbecue is vaak de eerste keuze voor iemand die vaak én graag barbecuet! In een handomdraai is het volledige vermogen naar wens beschikbaar en kan jij beginnen aan een heerlijke avond. De Q3200 Maroon beschikt over een gietijzeren grillrooster die je kan schoonbranden waardoor de reiniging heel gemakkelijk gaat! Gasbarbecue Grilloppervlak 64x45 cm 3 gereedschapshaken Warmhoudrek 2 RVS branders 2 inklapbare werktafels 2 scheurvaste & weerbestendige wielen   Handgreepverlichting Afmetingen (HxBxD) 144x140x70 cm 40 kg 5 jr garantie deksel, ketel, aluminium onderdelen, gietijzeren grillrooster, RVS brander en thermosgeharde onderdelen 3 jr garantie ontsteking 2 jr garantie op overige onderdelen   Ga direct aan de slag! Met de Weber Q3200 Station Maroon heb jij altijd de mogelijkheid om een spontane barbecueparty neer te zetten! Vrienden komen spontaan op bezoek? Met een paar eenvoudige stappen verwarm jij de barbecue binnen slechts 10 minuten! De traploze regelbare hitte biedt volledige controle en veelzijdigheid voor alle mogelijke gerechten. Flavorizer Bars Daarnaast zorgen de Flavorizer Bars ervoor dat het afdruipende vleessap wordt omgezet in aroma's. Deze zorgen voor een karakteristieke barbecuesmaak en beschermen je gerechten ook nog eens tegen eventuele vlammen! Jij barbecuet altijd op traditionele wijze met deze Q3200 gasbarbecue!     Direct en indirect grillen Met de Weber Q3200 Maroon Station kan jij op een directe en indirecte manier grillen. Met de directe manier bereid je vlees- en visgerechten door ze op een gelijkmatige temperatuur op het grillrooster te grillen. Deze methode gebruik je meestal bij het barbecueën van worsten, garnalen, hamburgers en groentespiesen. Met de indirecte methode barbecue jij heel gemakkelijk grote gevogelte en andere grote stukken vlees. De warmtebron wordt verplaatst naar de buitenkanten en voorkomt zo dat gerechten verbranden. Lekker én veilig barbecueën Met de Q3200 Station Maroon barbecue je niet alleen heel gemakkelijk en lekker, maar ook nog eens hartstikke veilig. De barbecue is getest en gecertificeerd en voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Zo beschikt de Weber over een ontwikkelde ontstekingskamer die ervoor zorgt dat jij de barbecue altijd veilig kan ontsteken, zelfs als het waait.  

€ 649.00

lees verder

Barbecues
Product
 

Dammers Kokosbriketten ECObrasa

Dammers Kokosbriketten ECObrasa: Ecologische kokosbriketten voor de barbecue (10kg) Dammers Kokosbriketten ECObrasa worden gemaakt van afvalmateriaal van kokosbomen in Indonesië, en produceren van origine bij verbranding geen giftige zwavelgassen. Hiermee zijn de ecologische kokosbriketten een schone energiebron voor jouw barbecue. Maar ondanks dat Dammers het milieu hoog in het vaandel heeft staan, doet dit niet af aan de kwaliteit van haar producten. Zo zijn deze kokosbriketten zeer zuinig, en behouden ze tijdens het branden al gloeiend de ideale verbrandingstemperatuur. Zo hoef jij niet bang te zijn voor verbrand vlees dankzij hoge steekvlammen, ook niet als er vet op de briketten spat. Je grillgoed komt perfect van de grill, met de originele smaak en zonder asresten. Ook voor houtskool kun je terecht bij Dammers, zie Dammers Houtskool 10kg. Briketten (kokos) 10 kg ECObrasa Brandt gelijkmatig en langdurig Gloeit wel, brandt niet Geurloos en geeft het grillgoed geen smaak   Ideale verbrandingstemperatuur 100% kokosschaal Uitsluitend van restafval van kokosnoten Brandt vrijwel asloos Herkomst: Indonesië   Briketten van hoog niveau De ECObrasa kokosbriketten van Dammers Houtskool zijn van de beste kwaliteit. De briketten gloeien zeer gelijkmatig en langdurig, en behouden de ideale verbrandingstemperatuur. Zo doe je extra lang met je pak van 10 kg. Bovendien geven de briketten geen geur of smaak af, en hoef je blijft er geen as achter dat je later op je vlees terugvindt. Gebruiksgemak ontmoet duurzaamheid. De waarden van ECObrasa ECObrasa is een ecologisch initiatief, en produceert de briketten op basis van afvalmateriaal van Cocos Nucifera. Tijdens dit proces wordt er geen enkele boom gekapt voor de productie van ECObrasa, en ook tijdens het gebruik zijn de briketten een schonere energiebron dan populaire alternatieven. De verbranding van de kokosbriketten produceert geen giftige zwavelgassen en zorgt er met deze ecologische handelswijze voor dat jij op een schone, duurzame en hernieuwbare manier kan grillen en barbecueën.     Dammers en ECObrasa Als expert in grill- en barbecueproducten, is Dammers Houtskool sinds 1970 gespecialiseerd in houtskool en briketten van de hoogste kwaliteit. In de loop van de jaren '00 heeft zij zich bovendien toegelegd op de kokosschaal briket, waarbij zij een samenwerking is aangegaan met ECObrasa. Dit betekent een rechtstreekse verbinding met de producent in Indonesië, zodat Dammers er zeker van kan zijn dat de kwaliteit waar zij voor staat gewaarborgd blijft.

€ 21.95

lees verder

Barbecues
Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook