Rookoven

Vroeger was roken een van de belangrijkste conserveringsmethoden. Nu worden rooktechnieken gebruikt ter bevordering van de smaak. Dankzij een rookoven kan je zelf vlees, vis, groenten of fruit roken. De rookoven is te gebruiken als braadslede, stoompan, pocheerpan, lasagneschaal, aspergepan en mini-oven. Naast dat gerookt eten erg lekker is, is het ook gezond, er komen namelijk geen vetten of olie aan te pas. Door het rookmot (+- 2 el houtsnippers) onderin de rookoven te verbranden middels de warmtebron, krijg je rook die smaak afgeeft aan het product. Het product leg je op een rookrek boven de lekplaat, de oven sluit je af met de rookpan waardoor alle rook zo veel mogelijk in de pan wordt gehouden. Voor het eerste gebruik dient de rookoven afgedaan te worden met een sopje. Tip: vet het rooster in en bedenk de lekplaat met aluminiumfolie om deze beter schoon te houden. Na het gebruik van de rookoven mag je nooit de gebruikte rookmot direct in de vuilnisbak gooien, dit kan brand veroorzaken.

€ 59.95

lees verder

BBQ Buiten
Product
 

Snoeptrommel olijfgroen

Deze snoeptrommel is ideaal voor het bewaren van je lekkernijen! Door zijn rvs/ olijfgroene look, ziet hij er ook meteen mooi uit.

€ 14.95

lees verder

Tafelen
Product
 

Snoeptrommel zwart

Deze snoeptrommel is ideaal voor het bewaren van je lekkernijen! Door zijn rvs/ zwarte look, ziet hij er ook meteen mooi uit.

€ 14.95

lees verder

Tafelen
Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook