Batman heupflacon

Zelfs een held heeft wel eens een slok drank nodig. De Batman heupflacon is perfect om stiekem een flesje drank mee te nemen. Naar een belangrijke presentatie bijvoorbeeld, als je nerveus bent. Of naar een saai familieweekend. De heupflacon is gemaakt van metaal, heeft een matzwarte look met in reliëf het Batman logo en heeft een inhoud van 175 ml. Je koopt hem online bij Ditverzinjeniet.nl.

€ 17.95

lees verder

Product
 

Qualy Unplug sleutelhanger Geel

Unplug sleutelhanger van Qualy. Sleutelhanger met gele stekker en wit stopcontact. Hang je sleutelbos aan de stekker en hang het stopcontact in de hal. Kom je thuis, plug dan de sleutelbos in het stopcontact. Niet aangesloten op elektriciteit. Nooit meer je sleutels kwijt. Afmeting: 8 x 8 centimeter.

€ 9.95

lees verder

Product
 

Qualy My Little Deer accessoiregewei Wit

My Little Dear accessoiregewei van Qualy in witte kleur. Voor sieraden, zoals ringen, armbanden en speldjes. Makkelijk sieraden terug vinden. Met tray onder het hertje. Afmeting: 15 x 24 x 22 centimeter.

€ 21.95

lees verder

Product
 

Qualy My Little Deer accessoiregewei Zwart

My Little Dear accessoiregewei van Qualy in zwarte kleur. Voor sieraden, zoals ringen, armbanden en speldjes. Makkelijk sieraden terug vinden. Met tray onder het hertje. Afmeting: 15 x 24 x 22 centimeter.

€ 21.95

lees verder

Product
 

Qualy Sparrow Hook kapstokhaken (set van 2) Bruin groen

Vogel kapstokhaken van Qualy. Set van twee. Bestaat uit een bruine boomtak met een groen vogeltje erop. Kapstophaken voor jassen, tassen, maar ook te gebruiken voor in de badkamer of kinderkamer. Afmeting: 5 x 7 x 11 centimeter.

€ 12.95

lees verder

Product
 

Qualy Unplug sleutelhanger Roze

Unplug sleutelhanger van Qualy. Sleutelhanger met roze stekker en wit stopcontact. Hang je sleutelbos aan de stekker en hang het stopcontact in de hal. Kom je thuis, plug dan de sleutelbos in het stopcontact. Niet aangesloten op elektriciteit. Nooit meer je sleutels kwijt. Afmeting: 8 x 8 centimeter.

€ 9.95

lees verder

Product
 

Qualy Sparrow sleutelhanger Wit roze

Sparrow sleutelhanger van Qualy. Wit huisje met een roze vogeltje. Vogeltje waar je sleutels aan kunt hangen. Nooit meer je sleutels kwijt. Bij thuiskomst doe je het vogeltje terug in het huisje. Eenvoudig te monteren aan de muur met schroeven of dubbelzijdig tape. Vogeltje is ook een fluitje. Afmeting: 5,5 x 7 x 4,5 centimeter.

€ 11.95

lees verder

Product
 

Rocket Dynamike wijnstopper (assorti)

Met de Dynamike wijnstopper van Rocket is jouw geopende wijnfles altijd goed afgesloten. Deze wijnstopper in de vorm van een microfoon zorgt ervoor dat jouw wijn goed op smaak blijft wanneer je hem niet in één keer opdrinkt. De wijnstopper is verkrijgbaar in de kleuren rood en wit en wordt assorti geleverd. Je kunt dus niet kiezen welke kleur je wilt. Je koopt de Dynamike wijnstopper online bij Ditverzinjeniet.nl.

€ 10.95

lees verder

Product
 

Rocket The Chillers ijsblokjesvorm

Met The Chillers ijsblokjesvorm van Rocket maak je de meest retro ijsblokjes. Deze ijsblokjesvorm maakt ijsblokjes die eruitzien als oude walkman knoppen. Zet iemand op pauze, stop of play door een ijsklontje in zijn of haar glas te doen. De ijsblokjesvorm is flexibel waardoor je de ijsblokjes er makkelijk uit krijgt. Je koopt The Chillers ijsblokjesvorm online bij Ditverzinjeniet.nl.

€ 11.95

lees verder

Product
 

FCTRY Flapjacks Keyboard cover voor MacBook Geel roze

Flapjacks Keyboard cover voor MacBook van FCTRY. Toetsenbordcover voor je MacBook. Vrolijk gekleurde cover in geel, oranje, rood en roze. Eenvoudig te reinigen en zorgt ervoor dat je toetsen beschermd worden. Geschikt voor MacBook Air (13 inch) en MacBook Pro. Gemaakt van siliconen. Afmeting: 27,5 x 11 centimeter.

€ 16.95

lees verder

Product
 

Qualy Happle Container Klein Rood

Kleine rode Happle Container van Qualy. Voor fruit of om spullen in op te bergen. Deksel optillen aan het steeltje. Gemaakt van kunststof met hoogglans afwerking. Diameter: 30 centimeter. Afmeting: 18 x 21 centimeter.

€ 23.95

lees verder

Product
 

Qualy Lotus wattenstaafjeshouder Wit roze

Lotus wattenstaafjeshouder van Qualy in wit met roze kleur. Kunststof houder voor wattenstaafjes in de vorm van een lotusbloem. Mooi voor badkamer of kaptafel. Voor ongeveer twintig wattenstaafjes. Afmeting: 8 x 8,3 centimeter.

€ 13.95

lees verder

Product
 

Qualy Sparrow Duo sleutelhanger Zwart

Sparrow Duo sleutelhanger van Qualy. Wit huisje met een zwart en wit vogeltje. Vogeltjes waar je sleutels aan kunt hangen. Nooit meer je sleutels kwijt. Bij thuiskomst doe je het vogeltje terug in het huisje. Eenvoudig te monteren aan de muur met schroeven of dubbelzijdig tape. Vogeltje is ook een fluitje. Afmeting: 8,5 x 7 x 4 centimeter.

€ 17.95

lees verder

Product
 

Qualy Sparrow sleutelhanger Bruin groen

Sparrow sleutelhanger van Qualy. Bruin huisje met een groen vogeltje. Vogeltje waar je sleutels aan kunt hangen. Nooit meer je sleutels kwijt. Bij thuiskomst doe je het vogeltje terug in het huisje. Eenvoudig te monteren aan de muur met schroeven of dubbelzijdig tape. Vogeltje is ook een fluitje. Afmeting: 5,5 x 7 x 4,5 centimeter.

€ 11.95

lees verder

Product
 

Rocket Guitray met 6 shotglaasjes

Met de Guitray met 6 shotglaasjes van Rocket steel je bij iedereen de show. Zet dit gave dienblad in de vorm van een gitaar op tafel en vul de 6 meegeleverde shotglaasjes. Wij garanderen dat je met deze gave gitaar een swingende avond tegemoet gaat. Ook zeer leuk als cadeau voor fans van rockmuziek. Je koopt de Guitray met 6 shotglaasjes online op Ditverzinjeniet.nl.

€ 32.95

lees verder

Product
 

FCTRY Mustachifier speen Gentleman

Mustachifier speen van Factory. Grappige fopspeen met gentleman snor. Gemaakt van polypropyleen, siliconen en kunststof. Leuk kraamcadeau. Afmeting: 4 x 7 centimeter.

€ 9.95

lees verder

Product
 

Balvi Busje tijdschriftenrek Blauw

Tijdschriftenrek in de vorm van een busje van Balvi. Metalen busje tijdschriftenrek in de kleur blauw. Om je tijdschriften op een nette manier op te bergen. Retro look. Afmeting: 24 x 40 x 14 cm.

€ 25.95

lees verder

Product
 

Qualy Kers wc borstel

Voor vrolijke design producten moet je bij Qualy zijn. Neem nou de Kers wc-borstel: een wc-borstel vermomd als kers. Zo hoef je niet naar een vieze borstel te kijken als je net even lekker zit. Bovendien zorgt de toiletborstel met zijn uiterlijk voor een vrolijke touch in je badkamer of toilet. Je koopt hem online bij Ditverzinjeniet.nl.

€ 34.95

lees verder

Product
 

Fred eierpers Schedel

Eierpers van Fred. Maakt gekookte eitjes in de vorm van een schedel. Afmeting: 7 x 8 centimeter.

€ 8.95

lees verder

Product
 

Badjas Breaking Bad Cooksuit geel met capuchon

Breaking Bad Cooksuit badjas. Heerlijk zachte gele badjas, geïnspireerd op de cooksuit van Walter White uit Breaking Bad. Gemaakt van fleece. Met capuchon. One size fits almost all.

€ 39.95

lees verder

Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook