Wanddecoratie schildpad van metaal

Schildpadden ziet u niet vaak aan de muur maar wel met deze leuke decoratie om aan de muur op te hangen. Leuke schildpadden die achter elkaar aan kruipen. Is een keer iets anders.

€ 73.95

lees verder

Wanddecoratie
Product
 

Wanddecoratie gekleurde vissen

Als u van vissen houd mag u deze decoratie niet missen. Prachtige wanddecoratie van verschillende gekleurde vissen met een breedte van 150 cm is dit zeker een blikvanger in uw woning.

€ 126.95

lees verder

Wanddecoratie
Product
 

Tekst tegel Automobilist ... Delfts Blauw

Tekst tegel met de opdruk: Als je als automobilist moet blazen , zet dan je bril af, dat scheelt twee glazen.

Afmeting: 15,0 x 15,0 cm.

€ 4.95

lees verder

Woonaccessoires
Product
 

Bartje onderzetter

Een leuke onderzetter met Bartje er op, daar gaat u van genieten. Wilt u ook eens weten welke producten in de webshop van DecoAction allemaal worden aangeboden? Neemt u dan eens de tijd om kennis te maken met de webshop van DecoAction. Hier worden regelmatig nieuwe producten van Bartje toegevoegd dus waar wacht u nog op? Kijk nu even in de webshop van DecoAction en bestel iets van Bartje.

€ 2.25

lees verder

Keuken
Product
 

Wandklok met houtkleur

Mooie wandklok met een houtkleruige achtergronde. Klok voor in de keuken of andere plek in huis zodat u altijd weet hoe laat het is.

€ 15.95

lees verder

Wanddecoratie
Product
 

Aap noot Mies Blik klein

Mooi blik met de opdrukken van Aap noot Mies.

€ 4.95

lees verder

Huis en Tuin
Product
 

Aap noot Mies koekjes blik

Aap noot Mies ronde koekjes trommel.Heerlijk nostalgisch koekjes blik op tafel, maar ook leuk om te verzamelen de artikelen van Aap, Noot en Mies.

€ 7.95

lees verder

Keuken
Product
 

Bartje Bowlkom 13 cm


Bent u een grote Bartje fan? De webshop voor Bartje producten is DecoAction! U kunt hier een bowlkom aanschaffen van 13 cm, meerdere is natuurlijk ook goed. Kijkt u daarom eens in de webshop van DecoAction en u kunt direct een bestelling plaatsen. Neemt u daarom nu de tijd om te ontdekken welke mogelijkheden de webshop van DecoAction voor u heeft en kies direct! De producten van Bartje zijn prachtig.

€ 5.50

lees verder

Keuken
Product
 

Draadfiguur koe groot Outhings

Een leuke koe, hoeveel gaat u er aanschaffen? De draadfiguren zijn prachtig, van goede kwaliteit en zijn mooi om te zien. Laat u ze daarom eens van buitenaf stralen, zet ze voor de raam en laat ook de andere mensen eens meegenieten. Het is belangrijk dat u weet wat u van de draadfiguren wilt hebben en dan kunt u deze zelf neerzetten waar u maar wilt. Ook op de slaapkamer ogen ze erg mooi, dan kunt u er zelf ook mee van genieten.

€ 46.50

lees verder

Huis en Tuin
Product
 

Paraplu Uil Esschert Design

In de webshop van DecoAction vindt prachtige paraplu's met fraaie printen erop. Neem nou deze paraplu met een uil erop. Ruim aanbod aan paraplu's bij DecoAction die u niet zo vaak tegen zult komen.

€ 10.95

lees verder

Cadeau
Product
 

Spaarpot Robot Uil blauw

Leuke spaarpot in een model van een robot Uil. Deze blauwe robot uil is heel mooi ter decoratie. Maar heeft ook nog de functie als spaarpot zo heeft u twee mogelijkheden om dit unieke artikel te gebruiken.

€ 12.95

lees verder

Cadeau
Product
 

Wanddecoratie uil op tak

Metalen gekleurde wanddecoratie met een uil zittend op een tak. Mooie betaalbare decoratie op uw kamer een ectra leuke impuls te geven. Deze decoratie zal u doen verbazen van verschillende reacties die u krijgt.

€ 39.95

lees verder

Wanddecoratie
Product
 

Opvouwbare poef Monroe

Een zogennamde Ottoman handig om iets in op te bergen. Staat zeer decoratief als deze is uitgeklapt deze in- en uitklapbare opbergbox met deksel.

€ 19.95

lees verder

Opbergen en Bewaren
Product
 

Aap noot mies blik groot

Groot blik met de opdrukken van aap, noot en mies leuk om te verzamelen.Mooi om iets in te bewaren of ter decoratie in uw eoning te gebruiken.

€ 21.95

lees verder

Huis en Tuin
Product
 

Arti Mestieri klok Big Perspective

Arti & Mestieri clock Big perspective. Kleur Grijs.

Afmeting: 70,0 x 100,0 cm.

€ 235.00

lees verder

Huis Tuin
Product
 

Beer Zittend

Leuke zittende beer van 100 % bijenwas. Leuke kaarsjes eigenlijk haast jammer om deze aan te steken. daarom ook prima als decoratei te gebruiken.

€ 3.19

lees verder

Huisinrichting
Product
 

Berner Sennen honden mok

De Berner Sennen hond trouw aardig gewoon een echte vriendelijke lobbes. Deze is getekend worden door Tommi Vuorinen en op deze mok geplaatst. Een prachtige stevige mok met uw favoriete huisdier erop.

€ 7.95

lees verder

Cadeaus gadgets
Product
 

Cavalier King Charles Spaniel mok

Honden mokken met exclusieve afbeeldingen van honden op deze vindt u de Cavalier King Charles.

€ 7.95

lees verder

Cadeaus gadgets
Product
 

Yorkshire Terrier tegeltje

Wand tegel met een Yorkshire Terrier erop getekend.

€ 5.35

lees verder

Cadeaus gadgets
Product
 

Paraplu Koe Esschert Design

Paraplu met koeien design uit de collectie van Esschert Design. In de webshop van DecoAction vindt u verschillende paparplu's mer diverse leuke printen.

€ 11.95

lees verder

Cadeau
Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook