TetraPond Vijvervisvoer Sticks 15 l

TetraPond Vijvervisvoer Ssticks bevatten alle noodzakelijke voedingsstoffen, voedingsvezels, bouwstoffen, vitaminen en sporenelementen die uw vijvervissen nodig hebben. De drijvende sticks maken een makkelijke opname mogelijk en door de lichte verteerbaarheid zorgen ze voor minder belasting van het water en betere waterkwaliteit. TetraPond Vijvervisvoer Sticks met de gepatenteerde BioActive-formule zijn ideaal voor het dagelijks voeren van vijvervissen. Voordelen van de nieuwe vershoudverpakking: Hersluitbaar middels plastic stripsluiting Pak kan over de gehele breedte geopend worden Bij het uitstrooien blijven geen resten achter in de verpakking De kwaliteitsfolie van de verpakking beschermt tegen zonlicht (UV), lucht en vochtigheid Het voer blijft altijd vers Alle noodzakelijke voedingsstoffen, sporenelementen, vitaminen en smaken blijven behouden Zeer stabiel dankzij brede bodem Handige draaggreep

€ 22.99

lees verder

Vissen Vijver Vijvervisvoer Tetra Tetra
Product
 

350g Melk Drops Trixie Hondensnack

Trixie-melkdrops geven uw hond uithoudingsvermogen en energie zoals een zijdig glanzend vel. Ze zijn bijzonder goed geschikt als voercomplement en zijn een ideale, gezonde beloning voor uw hond.

€ 2.99

lees verder

Honden Snacks Beloningssnacks Drops Trixie
Product
 

2kg Kip Rijst Almo Nature Holistic Kattenvoer

Almo Nature Holistic met kip & rijst een evenwichtig compleetvoer ontwikkeld voor alle volgroeide katten. Aangezien er in het recept van Almo Nature Holistic kattenvoer gebruik is gemaakt van enkel één hoogwaardige, dierlijke eiwitbron, namelijk kippenvlees, is dit voer uitermate goed geschikt voor katten met een gevoelige spijsvertering: met veel vers kippenvlees, alle kippen zijn afkomstig van fokkerijen die geen gebruik van antibiotica en hormonen Vers vlees met een heerlijke smaak en is goed verteerbaar, alle overige producten uit de eiwitstofwisseling zijn geminimaliseerd om de nieren van uw kat te ontlasten In kippenvlees zit een groot aandeel aan omega-6-vetzuren. Deze vetzuren kan het lichaam niet zelf produceren. Omega-6-vetzuren zorgen voor een sterke botopbouw en ondersteunen de celgezondheid, evenals het herstel van de huid bij uitslag of wondjes Almo Nature compleetvoer voor katten is even uniek en bijzonder als alle andere natuurlijke producten. Almo Nature, uit liefde voor uw dier.

€ 11.99

lees verder

Katten Droogvoer Almo Nature Almo Nature Adult Almo Nature Holistic
Product
 

Animonda vom Feinsten Deluxe Grandis Kattenvoer Dubbelpak 2 x 10 kg

Animonda vom Feinsten Deluxe Grandis is kattenvoer van uitstekende kwaliteit voor uitgegroeide grote raskatten zoals Maine Coons of noorse boskatten. De zorgvuldig geselecteerde bouwstoffen van hoge kwaliteit en verteerbaarheid zijn de ideale basis voor een goede gezondheid en beweeglijkheid van uw kat. Vitaminekomplexen ondersteunen de weerstand, op elkaar afgestemde mineralen dienen ter ondersteuning van de gezondheid van de urinebuizen van uw kat. De voordelen van Animonda vom Feinsten Deluxe Grandis op één blik: Grotere, licht ruwgemaakte brokken: met als doel een langzamere voedingsopname Een bijzondere vitamine C-verbinding: minimeert samen met de speciaal gevormde brokken de vorming van tandaanslag, het risico tandsteenvorming wordt daarmee nadrukkelijk verminderd Glucosamine en chondroitinsulfaten: beïnvloeden op positieve wijze de kraakbeenvorming en bevorderen daarmee de spieren en gewrichten Speciale vitamine-werkstofcombinaties: voorkomen gebrekziektes en versterken de innerlijke afweerkrachten, voor een optimale gezondheid Natuurlijke plantaardige vezels: ondersteunen de darmflora en reduceren daarmee de vorming van haarballen Levensnoodzakelijke Omega 3- en Omega 6-vetzuren: zorgen voor een gezonde haardos en een gezonde huid Animonda vom Feinsten Deluxe kattenvoer - zonder compromissen, wanneer het om de voeding van uw dieren gaat.

€ 69.99

lees verder

Katten Droogvoer Animonda Animonda Vom Feinsten Deluxe Animonda Vom Feinsten
Product
 

4 kg Happy Dog Supreme Fit Well Adult Mini Hondenvoer

Happy Dog Supreme Fit & Well Adult Mini is een hondenvoer voor kleine honden, het bevat 26% lichtverteerbare proteïnen van de beste kwaliteit en een aangepast vetgehalte van 12% met noodzakelijke, onverzadigde Omega-3 en Omega-6 vetzuren uit hoogwaardige dierlijke en plantaardige bronnen. De bijzondere receptuur met het unieke Happy Dog Supreme LifePlus Concept bestaand uit natuurlijke ingrediënten en aangepaste brokvorm is perfect geschikt voor alle volgroeide honden tot 10 kilo. De hoeveelheid energie is aan de natuurlijke behoefte van ca. 2 - 3 uur beweging per dag aangepast. Een overdosis vet en proteïne en een gebrek aan beweging zijn vaak de veroorzakers van chronische ziektes. Dat geldt ook voor honden! Happy Dog Supreme Fit & Well Adult Mini lost deze problemen op: Door een receptuur met een gematigd vetgehalte van 12% Met een verteerbaarheid van 90% En met de natuurlijke veelvoud van het LifePlus Concepts Happy Dog Supreme Fit & Well - meer fitness en gezondheid voor uw hond! Uitgebreide informatie over het unieke Happy Dog Supreme LifePlus Concept: Naast zijn buit staat de wolf in de vrije natuur een bijzonder rijke keuze aan de meest uiteenlopende, nuttige voedingsbestanddelen ter beschikking die hij instinctief tot zich neemt. Het Happy Dog Supreme Life Plus concept imiteert de natuur op ideale wijze en biedt zo ook uw hond een zinvolle combinatie van deze essentiële stoffen: Lijnzaad met noodzakelijke Omega-3 en Omega-6 vetzuren voor gezonde huid en glanzende vacht Origineel Kanne® gefermenteerd graan met belangrijke stofwisselingsactiverende fermenten en natuurlijke melkzuren Natuurlijke kiezelaarde fossiele algen uit de oertijd voor sterke botten en gewrichten Spoorelementen met hoge biologische beschikbaarheid voor een optimale stofwisseling Geselecteerde kruiden zoals tijm, rozemarijn, daslook - met waardevolle etherische oliën voor maag en darmen Appel met natuurlijke, pectinehoudende voedingsvezels, voor een optimale vertering Wilde Nieuw- Zeelandse mosselen met belangrijke glucosaminoglucanen voor gezonde gewrichten Zo kan het organisme van uw huisdier optimaal en volledig profiteren - van een sterke afweer tot een gezonde vacht - en is hij prima beschermd tegen beschavingsziekten en stofwisselingsproblemen. Happy Dog hondenvoer wordt geproduceerd van de beste grondstoffen door een familiebedrijf uit Beieren. Het bijzondere hiervan is de zorgvuldig samengestelde diversiteit aan natuurlijke ingrediënten. Grondstoffen worden door lokale boeren verkozen en Happy Dog is persoonlijk verantwoordelijk voor de veilige oorsprong van de voedingsingrediënten. Alleen eiwitten van hoge kwaliteit worden in de producten gebruikt en gecombineerd met de waardevolle eigenschappen van kruiden. Dit geeft de hond precies het voedsel dat hij nodig heeft. Unieke recepten voor de gezondheid en vitaliteit van je vierpoter. Brokken: Meer informatie over het Happy Dog Supreme LifePlus concept vindt u onder de onderstaande pdf-link:

€ 17.99

lees verder

Honden Droogvoer Happy Dog Supreme Supreme Fit Well Happy Dog Supreme Fit Well
Product
 

12,5 kg Happy Dog Supreme Fit Well Senior Hondenvoer

Happy Dog Supreme Fit & Well Senior is een speciaal droogvoer voor alle hondensenioren vanaf 11 kg. Voornamelijk in de derde levensfase verandert de stofwisseling van dieren, wat een aangepaste voeding met verminderde waarden aan proteinen, natrium en fosfoor met gelijktijdig een gereduceerd energiegehalte vraagt. De uitgewogen receptuur van dit droogvoer bevat licht verteerbare proteine uit 5 verschillende bronnen van gevogelte, zalm, vis, lam en ei, die voor een optimale verzorging met dierlijke eiwitten en aminozuren zorgen. Speciale voedingsstoffen kunnen een gezonde vertering bevorderen. Vitamine C kan als natuurlijk antioxidant de celmembraan beschermen tegen vrije radicalen en zo het verouderingsproces zoals infecties, ogen- en zenuwaandoeningen tegenwerken. Waardevole Nieuw-Zeelandse groenlipmossel bevat glucosamine en chondroitine, welke de opbouw en het behoud van gewrichtkraakbeen positief beinvloeden alsook een gezonde gewrichtsfunctie kunnen ondersteunen. Toegevoegde L-carnitine kan een actieve stofwisseling positief beinvloeden en bij de omzetting van vet in energie helpen. Het Happy Dog Natural Life Concept biedt een optimale ondersteuning voor de stofwisseling door het gebruik van natuurproducten met gezondheidsvoordelige eigenschappen en stoffen zoals appel, kruiden, lijnzaad en spoorelementen. Het lichaam van uw hond kan daarvan zeker profiteren, van een sterker immuunsysteem tot een goede huid- en vachtgezondheid. Bij de koolhydraten worden granen met gluten vermeden. Door de hoge kwaliteit en biobeschikbaarheid van de ingrediënten is dit voer licht verteerbaar en zeer verdraagzaam. Happy Dog Supreme Fit & Well Senior: Compleetvoer voor hondensenioren vanaf 11 kg Verminderde waarde aan proteine, natrium en fosfoor: ondersteunt de veranderende stofwisseling van oudere dieren 5 licht verteerbare proteine: hoogwaardige dierlijke eiwitten en aminozuren uit gevogelte, zalm, vis, lam en ei Speciale voedingsstoffen voor de bevordering van een gezonde vertering Met vitamine C natuurlijk antioxidant voor de bescherming tegen het verouderingsproces alsook infecties, oog- en zenuwaandoeningen Met L-carnitine: ter ondersteuning van een actieve stofwisseling alsook de afbouw van vetophopingen Glutenvrije koolhydraten: voor beste verdraagzaamheid en lichte verteerbaarheid Happy Dog Natural Life Concept: Appel: met natuurlijke pectinerijke voedingsstoffen voor optimale vertering Lijnzaad: hebben een bijzonder hoog gehalte aan omega-3 en -6 vetzuren, voor een gezonde huid en een glanzende vacht Spoorelementen: met belangrijke stofwisselingsfunctie en hoge biologische beschikbaarheid Geselecteerde kruiden: met waardevolle oliën en vetten voor maag en darmen Groenlippige Nieuw-Zeelandse mossel: Zter ondersteuning van gewrichten en skelet Happy Dog hondenvoer wordt geproduceerd van de beste grondstoffen door een familiebedrijf uit Beieren. Het bijzondere hiervan is de zorgvuldig samengestelde diversiteit aan natuurlijke ingrediënten. Grondstoffen worden door lokale boeren verkozen en Happy Dog is persoonlijk verantwoordelijk voor de veilige oorsprong van de voedingsingrediënten. Alleen eiwitten van hoge kwaliteit worden in de producten gebruikt en gecombineerd met de waardevolle eigenschappen van kruiden. Dit geeft de hond precies het voedsel dat hij nodig heeft. Unieke recepten voor de gezondheid en vitaliteit van je vierpoter.

€ 43.99

lees verder

Honden Droogvoer Happy Dog Supreme Supreme Fit Well Happy Dog Supreme Fit Well
Product
 

Felix Elke Dag Feest in Gelei 12 x 100 g Met Lekkere Groenten

Het nieuwe Felix "Elke Dag Feest" met malse stukjes met gelei overtuigt op drie manieren: het natvoer ziet er uit als zelf gekookt, het ruikt lekker en smaakt ongelooflijk heerlijk. Hiermee wordt de innovatieve receptuur tot een onweerstaanbare smaakbelevenis voor alle katten. Felix kattenvoer bevat alles wat uw kat nodig heeft voor een vitaal en gezond leven. Voor de productie van alleen hoogwaardige en -kwalitatieve ingrediënten gebruikt. Felix "Elke Dag Feest" doet wat de naam beloofd, en smaakt zo lekker als het uitziet, 3 x 4 verschillende soorten in voordeelverpakking zorgen voor de nodige afwisseling: Vis selectie 3x met zalm 3x met schol 3x met kabeljauw 3x met tonijn Vlees selectie 3x met kip 3x met rund 3x met konijn 3x met lam Met Lekkere Groenten: 3x rund & wortels 3x kip & tomaten 3x zalm & courgettes 3x forel & groene bonen

€ 4.19

lees verder

Katten Natvoer Felix Maaltijdzakjes Felix
Product
 

6 x 800 g Terra Canis Sensitive Wild met Aardappel, Appel Rode Bosbessen

Het granen- en lactose vrije Terra Canis Sensitieve hondenvoer is een lichte en zeer goed verteerbare complete voeding voor iedere hond. Terra Canis Sensitieve biedt honden met overgewicht een optimale, smakelijke voeding met weinig calorieën . Het granenvrije Terra Canis Menu is ook zeer geschikt voor honden met een allergie, epilepsie, maag-darmklachten, alvleesklier- en gewrichtsontsteking. Terra Canis Hondenvoer is een volwaardige burgerpot voor honden en bestaat uit natuurlijke en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Het voedingsconcept van Terra Canis voldoet met z'n afwisselende receptuur aan de natuurlijke voedingsbehoeften van uw hond. Het welbewuste en met zorg klaargemaakte hondenvoer bevat natuurlijke en verse ingrediënten en maakt een optimale verzorging van uw hond mogelijk door alle noodzakelijke mineralen. De Terra Canis Menu's voor honden worden door een slagerij uit Beieren gemaakt. Deze derde generatie van het familiebedrijf heeft veel onderscheidingen en prijzen voor zijn producten gekregen. De slagerij behoort tot een van de beste in München en onderscheidt zich vooral door z'n kwaliteitsbewustzijn. Als puur EU-levensmiddelbedrijf, met strenge controles en eisen van het bureau van dierenartsen, mag het alleen producten in EU-evensmiddelkwaliteit opslaan, verwerken en verkopen. Dit garandeert het uitsluitend gebruik van aantoonbaar levensmiddeldeugdelijke ingrediënten voor Terra Canis hondenvoer. De voordelen van Terra Canis hondenvoer in één oogopslag: Vlees en overige ingrediënten worden vers verwerkt, zijn van aantoonbaar levensmiddelkwaliteit en Duitse herkomst Terra Canis garandeert het uitsluitend gebruik van in de samenstelling vermelde ingrediënten Een behoedzaam gaarproces (koud afvullen & lage gaartemperatuur) garandeert, dat de waardevolle natuurlijke vitaminen, secundaire plantenstoffen, mineraalstoffen/sporenelementen en eiwitten in de hoogst mogelijke mate bewaard blijven Door de toevoeging van exact berekende hoeveelheden eierschalen & mineraalaarde wordt de voor de hond optimale calcium-fosfor-verhouding van 1,3:1,0 op volledig natuurlijke wijze bereid Terra Canis ziet consequent af van dier- en botmeel, minderwaardige nevenproducten, vulstoffen, slachtafval, kleur-, conserverings-, lok-, aromastoffen, kunstmatige antioxidanten evenals iedere vorm van synthetische toevoegingen en suiker Zo ontstaat een heerlijk voer, dat smaakt alsof het huisgemaakt is De ingrediënten van Terra Canis Hondenvoer: Spiervlees: waarborgt de verzorging van het organisme door hoogwaardige proteïne en omega-6-vetzuren. Hart, kippen-, kalkoen- en konijnenmagen behoren ook tot het spiervlees (maag en hart zijn puur spieren en vallen niet onder de ingewanden). In een portie vlees moet de hoeveelheid spiervlees altijd het grootste zijn, Terra Canis Menu's bestaat voor het grootste deel uit spiervlees. Keelvlees van lam & rund: keelvlees bestaat voor 90% uit kraakbeen en is daarmee de optimale, natuurlijke leverancier van calcium. Het is belangrijk voor de ontwikkeling van het beendergestel en kraakbeen van de hond. Lever: Omdat de lever een ontgiftend orgaan is mag dat maar zelden en slechts in kleine hoeveelheid aan de hond gevoerd worden. Daarom verwerkt Terra Canis maar een klein beetje lever in Menu's. Er mag niet geheel van afgezien worden omdat de lever talrijke mineralen & sporenelementen bevat. Bio-Eierschalen: Het belangrijke calcium uit de beenderen van prooidieren substitueert Terra Canis in Bio-Eierschalen. Door voor- en na-analyse kan individueel en voor ieder menu apart de voor de hond zo belangrijke calcium-fosfor-verhouding van 1,3 : 1,0 op een volledig natuurlijke manier worden verkregen. Voedingsvezels in de vorm van groenten, fruit & kruiden: Voedingsvezels zijn belangrijk voor de spijsvertering, omdat ze de werking van de darmen prikkelen en de darm zuiveren. Zorgt u wel voor een beetje afwisseling omdat alle groenten en fruitsoorten verschillende vitaminen, mineralen, sporenelementen & phytaminen (secundaire plantaardige stoffen) bevatten. De Menu's van Terra Canis bevatten meer dan 20 verschillende groenten, fruit en kruiden. Spirulina-Algen: Spirulina-Algen voorziet de hond van alle belangrijke mineralen & sporenelementen (bijv. calcium, fosfor, magnesium, kalium, natrium, seleen, ijzer, koper, mangaan, zink, jodium, etc.), allemaal essentiële aminozuren, meervoudige onverzadigde vetzuren en vele belangrijke vitaminen. Mineraalhoudende aarde: Mineraalhoudende aarde (= geneeskrachtige aarde) is rijk aan alle belangrijke mineralen & sporenelementen (bijv. calcium, fosfor, magnesium, kalium, natrium, seleen, ijzer, koper, mangaan, zink) en het levert ook alle essentiële aminozuren. Koolzaadolie: Koolzaadolie is met een optimale mengverhouding tussen linolzuur en linoleenzuur perfect voor een uitgebalanceerde, gezonde voeding en levert natuurlijke vitamine A en belangrijke omega-3-vetzuren. Tarwekiemolie: Tarwekiemolie bevat veel vitamine E en omega-6-vetzuren. Daarom is het is heel goed te combineren met koolzaadolie. Andeszout: Zout is een belangrijk voedingsbestanddeel voor de hond. Het zout uit het van prooidieren afgenomen zouthoudende bloed verziet de hond van talrijke mineralen - onder andere het voor de elektrolytenhuishouding zo belangrijke chloride. Terra Canis verwerkt natuurlijk & onbewerkt Andeszout, het »witte goud« van de Inka's. Wei: Wei bezit eiwit met de hoogst bekende biologische waarde. Het bevat mineralen, vitaminen en talrijke aminozuren. Rozenbottelpoeder: Rozenbottelpoeder voorziet het organisme - ter ondersteuning van de eigen synthese van de hond - van natuurlijke vitamine C. Terra Canis Hondenvoer wordt door een onafhankelijk, gerenommeerd laboratorium, dat levensmiddelen op productveiligheid test, gecontroleerd. Alle Menu's worden regelmatig geanalyseerd om er zeker van te zijn dat de hoge kwaliteitsstandaard permanent nageleefd wordt. U vindt het betreffende waarmerk op alle Terra Canis etiketten.

€ 28.99

lees verder

Honden Natvoer Terra Canis Terra Canis Menu Graanvrij Terra Canis
Product
 

TetraPro Colour Vlokkenvoer 250 ml

TetraPro vlokkenvoer wordt geproduceerd door milde verwerkingstechnieken op lage temperatuur. Met kleurconcentraat om de natuurlijke kleuren van uw siervissen te optimaliseren Innovatieve crisps-vorm voor minimale waterbelasting Kleurversterkende werking al na 2 weken herkenbaar Gemakkelijk te voeren

€ 4.99

lees verder

Vissen Visvoer Vlokkenvoer Tetra Tetra
Product
 

Amazone Onderwaterlandschap 52 Planten

Met deze set bestaande uit 52 planten kunt u aan de hand van een meegeleverd plantenplant een natuurgetrouw Amazonelandschap opbouwen en kunt u de Zuid-Amerikaanse leefomgeving natuurlijk nabouwen. Het Amazone plantenassortiment voor de inrichting van een 100 - 120 cm aquarium bevat 9 verschillende plantensoorten: Cabomba piauhyensis 3 stuks Vallisneria gigantea 5 stuks Hygrophila difformis 4 stuks Hygrophila poly, rosanervig 5 stuks Echinodorus groene ocelot 5 stuks Echinodorus harbig groen 8 stuks Hygrophila polysperma 4 stuks Cryptocoryne undulata 8 stuks Micranthemum umbrosum 10 stuks Deze planten worden direct vanuit de Duitse plantenkwekerij PlanetPlants vers bij u thuisbezorgd. Kiezels, stenen en andere decoraties zijn niet inbegrepen De planten afspoelen voor plaatsing in het aquarium. Na het uitpakken en voor het afspoelen enkele minuten laten acclimatiseren. Wanneer er garnalen in het aquarium zijn, de planten ca. 4 dagen in een schaal of vergelijkbaar water plaatsen en daarbij het water veelvuldig verversen voor de planten in het aquarium geplaatst worden. Garnalen zijn zeer gevoelig voor resten van plantenmest. Belangrijke informatie over de verzending van dit product: Dit product wordt rechtstreeks door de leverancier geleverd. Verzending binnen 24 uur is daarom niet gegarandeerd. Levertijd is 3-5 werkdagen vanaf de verzenddatum. * Let er bij het doorgeven van het bezorgadres op dat de zending ook daadwerkelijk in ontvangst kan worden genomen. De bezorgdienst heeft maar één bezorgpoging. Levering bij een postkantoor is niet mogelijk. Dit product is uitgesloten van het herroepingsrecht. Het kan niet worden geannuleerd of geretourneerd. *Indien op voorraad wordt er geleverd binnen het aantal genoemde werkdagen. De uiterste leverdatum begint na het verzenden van uw bestelling. In het geval van vooruitbetaling begint de termijn op de dag na de betalingsopdracht. Indien de laatste dag van de termijn op een zaterdag, zondag of feestdag valt, wordt de termijn automatisch verlengd tot de eerstvolgende werkdag.

€ 119.99

lees verder

Vissen Planten verzorging Aquariumplanten van ZOOPLANTS Zooplants
Product
 

Aquariumplanten Garnalen en Dwergkreeft Assortiment 5 Plantensoorten

Mooie levende planten zijn de blikvanger van ieder aquarium en de trots van iedere aquariumeigenaar. Planten vullen het ecosysteem van het aquarium aan en leveren belangrijke voeding en zuurstof voor de vissen. Voor veel vissen bieden planten ideale verstopplekjes en planten laten het aquarium er levendig uitzien. Met planten kunt u veel verschillende landschappen creëren en kunnen verschillende levensruimten natuurlijk nagebouwd worden. Het aquariumplanten garnalen assortiment bevat 5 verschillende planten: Eleocharis accicularis Hemianthus callitrichoides Limnophila sessiliflora Rotala Najean Saggitaria subulata Met deze set kunt u eenvoudig en snel een garnalenaquarium inrichten. De set is een samenstelling van kleinvormige plantensoorten speciaal voor garnalenaquaria Door de verschillende bladvormen en -kleuren ontstaat er een interessant en veelzijdig onderwaterlandschap voor garnalen en dwergkreeften. Gebruik zo nodig een bodemondergrond die het mogelijk maakt om planten goed te laten groeien en de planten doorlopend van voedingsstoffen voorziet. Deze planten worden direct vanuit de waterplantenkwekerij PlanetPlants vers bij u thuisbezorgd. Kiezels, stenen en andere decoraties zijn niet inbegrepen. De planten afspoelen voor plaatsing in het aquarium. Na het uitpakken en voor het afspoelen enkele minuten laten acclimatiseren. Wanneer er garnalen in het aquarium zijn, de planten ca. 4 dagen in een schaal of vergelijkbaar water plaatsen en daarbij het water veelvuldig verversen voor de planten in het aquarium geplaatst worden. Garnalen zijn zeer gevoelig voor resten van plantenmest. Belangrijke informatie over de verzending van dit product: Dit product wordt rechtstreeks door de leverancier geleverd. Verzending binnen 24 uur is daarom niet gegarandeerd. Levertijd is 3-5 werkdagen vanaf de verzenddatum. * Let er bij het doorgeven van het bezorgadres op dat de zending ook daadwerkelijk in ontvangst kan worden genomen. De bezorgdienst heeft maar één bezorgpoging. Levering bij een postkantoor is niet mogelijk. Dit product is uitgesloten van het herroepingsrecht. Het kan niet worden geannuleerd of geretourneerd. *Indien op voorraad wordt er geleverd binnen het aantal genoemde werkdagen. De uiterste leverdatum begint na het verzenden van uw bestelling. In het geval van vooruitbetaling begint de termijn op de dag na de betalingsopdracht. Indien de laatste dag van de termijn op een zaterdag, zondag of feestdag valt, wordt de termijn automatisch verlengd tot de eerstvolgende werkdag.

€ 19.99

lees verder

Vissen Planten verzorging Aquariumplanten van ZOOPLANTS Zooplants
Product
 

Sanabelle Urinary Kattenvoer 2 kg

Sanabelle Urinary is ontwikkeld voor alle volwassen katten, die last hebben van gevoeligheden met betrekking tot de urinewegen. Het voer heeft een gereduceerd aandeel aan eiwitten en mineralen. Hierdoor ontstaat er een vermindering van de urine-afbouwproducten, waardoor de nieren en de urinewegen kunnen worden ontlast. Door de handgeselecteerde ingrediënten is Sanabelle Urinary droogvoer ook nog eens extra lekker en kan ook aan katten worden gevoerd, die hun hele leven enkel natvoer gekregen hebben. Sanabelle Urinary kattenvoer in één oogopslag: Gebalanceerd droogvoer voor katten met gevoelig urinair systeem, vanaf 12 maanden. Voor verlichting van de urinewegen. Verlaagd eiwit gehalte en bepaalde mineralen. 20% vers gevogelte: bijzonder smakelijk, licht verteerbare eiwitbron. 5% verse lever: voor hoogwaardige eiwitten en een uitzonderlijke smaak. Vrij van gluten: met licht verteerbare rijst. Belangrijke natuurlijke antioxidanten, zoals vitamine C en vitamine E, evenals het sporenelement selenium ter bescherming van de cellen tegen schadelijke afbraakproducten ter bescherming tegen het verouderen van cellen. Door een groot aandeel aan omega-3- en -6-vetzuren gecombineerd met een zeer effectieve zinkverbinding (chelaat) worden een gezonde huid, een glanzende vacht en de vitaliteit door een versterking van het immuunsysteem bevorderd. Sterk geurende afbraakproducten worden geneutraliseerd door yucca-extracten, die saponine bevatten. Hierdoor worden vervelende kattengeuren gereduceerd. Bovendien kan het voer met yucca beter worden opgenomen, wat een positief effect heeft op de darmflora. Met cichorei: natuurlijke leverancier van prebiotische inuline, die de verspreiding van pathologische bacteriën in de darm kan voorkomen en goede bacteriën kan bevorderen, waarbij een gebalanceerde darmflora wordt bevorderd. Met groenlipmossel: rijk aan natuurlijke chondroïtine en glucosamine, wat de ontwikkeling van gewrichten bevorderd en de vorming en instandhouding van gelkraakbeen. Met goudsbloembloesems: bevat cellen die natuurlijke antioxidanten en luteïne beschermen, om een gezonde spijsvertering te bevorderen, kan de bloedsuikerspiegel verlagen. Met Taurine: essentieel aminozuur dan niet in voldoende hoeveelheid door het lichaam van een kat kan worden aangemaakt, voor een sterke afweer. Specifieke plantaardige vezels is Sanabelle reducering het aantal haarballen en zorgen ervoor dat de reeds gevormde haarballen zonder problemen door de darm kunnen passeren. Een effectieve vitaminecombinatie bevordert het kijkvermogen van uw kat en gaat de achteruitgang ervan tegen. Sanabelle wordt onder andere gekenmerkt door zijn meer dan gemiddelde vertering. Hierdoor worden alle voedingsstoffen beter verteerd. Als gevolg hoeft uw kat maar kleine porties voer te eten, en neemt de hoeveelheid ontlasting af. Sanabelle is zeer lekker door de handgeselecteerde ingrediënten en kan ook aan katten worden gegeven, die hun gehele leven alleen natvoer hebben gegeten. Ervaren fokkers en kattenhouders kunnen dit beamen. Zonder: chemische kleur- en kleurstoffen, conserveermiddelen, soja. Optimale vorm en maat brokjes. Gemaakt in Duitsland. Sanabelle is een innovatief en evenwichtig, hoogkwalitatief voer, omdat het met behulp van geheel eigen onderzoeken en studies, in samenwerking met gerenommeerde instanties en fokkers is ontwikkeld. U zult dan ook in Sanabelle enkel hoogwaardige geselecteerde ingrediënten vinden, die door de producent aan strenge kwaliteitscontroles zijn onderworpen. Zo wordt voor Sanabelle alleen hoogwaardige grondstoffen van dierlijke oorsprong, zoals gevogelte en ei, gebruikt en geen diermeel. Uiteraard bevat Sanabelle geen kleur-, lok- of smaakstoffen en is zonder genetisch gemanipuleerde ingrediënten geproduceerd.

€ 14.99

lees verder

Katten Droogvoer Sanabelle Sanabelle Speciaalvoer Sanabelle
Product
 

Tetra ReptoMin Dubbelpak 2 x 1 l

voor gezonde en afwisselingsrijke voeding van schildpadden bevat alle noodzakelijke bestandsdelen optimaal afgestemd calciumgehalte voor gezonde schildvorming en sterke botgroei in stickvorm voor gericht en soortgericht voeren hoog aandeel aan licht verteerbare proteïnen is bijzonder smakelijk en wordt uitstekend geaccepteerd

€ 24.99

lees verder

Vissen Visvoer Schildpaddenvoer Tetra
Product
 

Konijnenhok Outback Compact met Ren Afmeting I L 104 x B 52 x H 92 cm

Het konijnenhok Outback Compact is een comfortabel hok met twee etages. De bovenste etage is het hok, de etage beneden de ren. Beide etages zijn makkelijk te bereiken door twee deuren aan de voorkant en het compleet te openen dak. Het hok heeft een speciale bodemlaag die makkelijk te reinigen is. Een af te sluiten bodemluik met platform verbindt het hok met de ren. Deze heeft een deur aan de voorkant. U kunt individueel bepalen of het dieren binnen blijven moet of naar buiten kan. Het hok is weervast door een speciale behandeling van het hout en de speciale dakconstructie. Outback Konijnhok Compact met ren in één oogopslag Konijnenhok met geïntegreerde ren Bovenste gedeelte: Hok met afgescheiden slaapvertrek Onderste gedeelte: Ren Door een bodemluik met loopplank zijn etages verbonden Geschikt voor de hele dag Konijnenhok is veilig voor de nacht Twee voordeuren: houten deur (slaapvertrek), traliedeur (rest van het hok) Houten deur: zorgt voor beschutting voor weer en wind Traliedeur: zorgt voor frisse lucht, goede doorluchting en goede oriëntatie van het dier Via voordeuren kunt u het dier makkelijk bereiken Dak kan complet worden geopend (scharnieren) Weerbestendig Speciale bodem voor eenvoudige reiniging Uit gehard vurenhout vervaardigd Eenvoudige montage Afmetingen Compact I Compact II Totale grootte LxBxH 104 x 52 x 92 cm 116 x 63 x 92 cm Traliedikte Ø 2 / 3 cm (horizontaal / verticaal) Ø 2 / 3 cm (horizontaal / verticaal) Tralieafstand 2,5 cm 2,5 cm BinnenmaatLxbxH 89,5 x 42,5 x 44,5/37 cm (voor/achter) 101,5 x 53,5 x44,5/37 cm (voor/achter) Totale hoogte 92/89 cm (voor/achter) 92/89 cm (voor/achter) Dak incl. scharnieren LxH 104 x 52 cm 116 x 63 cm Houten deurLxH 27 x 37 cm cm 27 x 37 cm Wanddikte 1 cm 1 cm Verdere plaatjes: Let op: Door de grootte van het product 100430.0 (konijnenhok Outback Compact met ren) wordt dit pakket geleverd door een speciaal leverancier. Wij raden u daarom aan bij het afrekenen een telefoonnummer te vermelden bij uw bezorgadres zodat u bereikbaar bent om eventueel een levertijd af te spreken. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw pakket zo snel mogelijk bij u aankomt! Voor meer adviezen over knaagdierhokken of rennen kunt u onze “Adviezen over knaagdierhokken of rennen“ raadplegen. Variant II van dit product wordt in verband met het grote formaat of zware gewicht niet met de normale pakketpost verzonden, maar met PostNL Cargo. Hierdoor kan het 3 tot 5 werkdagen duren voordat u het product ontvangt.

€ 79.99

lees verder

Knaagdieren Co Konijnenhokken met loopren Outback Zooplus Exclusive
Product
 

Cosma Thai in Gelei of Thai Fruits Voordeelpakket 24 x 170 g In gelei Kip met Tonijn

Cosma Thai kattenvoer is een geheel eenmalig, unieke culinaire smaakbeleving voor uw katten. "Siamesisch" puur genot! Cosma Thai voor katten is een aanvullend voer dat gemaakt is van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Het hoge aandeel aan tonijn of gevogelte voedt uw kat op de juiste manier en biedt een onweerstaanbare smaak. Cosma Thai bestaat uit heldere stukken vlees, die vers verwerkt en met een beetje rijst aangevuld zijn zodat het geheel een exotische tint heeft. Cosma Thai in gelei kattenvoer is in de volgende smaken verkrijgbaar: 24 x 170 g Tonijn met kreeftvlees: heldere tonijnstukjes met makkelijk verteerbaar kreeftvlees in gelei, exotisch licht verrijkt met rijst 24 x 170 g Kip met tonijn: delicate stukjes kip met heldere stukjes tonijn in gelei, exotisch licht verrijkt met rijst 24 x 170 g Kip met garnalen: delicate stukjes kip met garnalen in gelei, exotisch licht verrijkt met rijst 24 x 170 g Kip met kippenlever: delicate stukjes kip met gezonde kippenlever in gelei, exotisch licht verrijkt met rijst 24 x 170 g Gemengd pakket: 8 x blikjes tonijn met kreeftvlees, 8 x blikjes kip met garnalen, 4 x blikje kip met tonijn, 4 x blikje kip met kippenlever Cosma Thai Fruits kattenvoer is in de volgende smaken verkrijgbaar: 24 x 170 g Tonijn met ananas: lichte stukjes tonijn met sappige ananas, exotisch licht verrijkt met een beetje rijst 24 x 170 g Tonijn met mango: lichte stukjes tonijn met heerlijke mango, exotisch licht verrijkt met een beetje rijst 24 x 170 g Tonijn met papaya: lichte stukjes tonijn met lekkere papaya, exotisch licht verrijkt met een beetje rijst 24 x 170 g Kip met ananas: malse stukjes kip met sappige ananas, exotisch licht verrijkt met een beetje rijst 24 x 170 g Kip met mango: malse stukjes kip met heerlijke mango, exotisch licht verrijkt met een beetje rijst 24 x 170 g Kip met papaya: malse stukjes kip met lekkere papaya, exotisch licht verrijkt met een beetje rijst 24 x 170 g Gemengd pakket: 4 x tonijn met ananas, 4 x tonijn met mango, 4 x tonijn met papaya, 4 x kip met ananas, 4 x kip met mango, 4 x kip met papaya Via de volgende links vindt u meer informatie over Cosma Thai kattenvoer: Cosma Thai in gelei 6 x 170 g Cosma Thai Fruits 6 x 170 g

€ 27.99

lees verder

Katten Natvoer ★ Cosma Voordeelpakketten Cosma
Product
 

12 x 400 g Terra Canis voordeelpakket Smulpakket Menu, 6 soorten

Terra Canis hondenvoer in premiumkwaliteit, met uitsluitend natuurlijke grondstoffen van levensmiddelkwaliteit, geproduceerd in een kwaliteitsslagerij in Beieren (Duitsland). Terra Canis hondenvoer is een volwaardige kost voor honden gemaakt van natuurlijke en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Het voedingsconcept van Terra Canis voldoet met zijn afwisselende recepturen aan de natuurlijke voedingsbehoeftes van uw hond. De bewuste en zorgvuldige productie van het voer uit verse en natuurlijke ingrediënten maakt een optimale verzorging van uw hond mogelijk, met alle noodzakelijke voedingsstoffen. De Terra Canis menu's voor honden worden in een slagerij in Beieren (Duitsland) geproduceerd. Dit familiebedrijf, reeds in haar 3e generatie, heeft vele prijzen en onderscheidingen voor zijn producten verkregen, het hoort bij de beste slagerijen in München en kenmerkt zich met name door het kwaliteitsniveau. Als pure producent van levensmiddelen mogen zij uitsluitend producten die voldoen aan de levensmiddelstandaard produceren en verkopen. Dit garandeert het uitsluitende gebruik van hoge kwaliteitsingrediënten voor Terra Canis hondenvoer. In het smulpakket Menu ontvangt u: 2 x 400 g Rund met groente, appel & natuurrijst 2 x 400 g kalkoen met groente, peer & aardappelen 2 x 400 g Kalkoen met bruine rijst & verse paardenbloem 2 x 400 g Lam met courgette, selderij & gierst 2 x 400 g Kip met volkorenpasta, tomaten & basilicum 2 x 400 g Konijn met volkorenpasta, tarwezemelen & bieslook De voordelen van Terra Canis hondenvoer op een rij: Het spiervlees, ingewanden alsmede alle andere ingrediënten worden vers verwerkt en zijn van levensmiddelkwaliteit. Terra Canis garandeert het uitsluitende gebruik van de in de samenstelling genoemde ingrediënten. Een zorgvuldig gaarprocedé (koude afvulling & lage gaartemperatuur) garandeert, dat de waardevolle natuurlijke vitaminen, secundaire plantenstoffen, mineralen, sporenelementen en proteïnen in hoogst mogelijke mate behouden blijven. Door het toevoegen van precies afgewogen hoeveelheden eierschalen & mineraalaarde wordt het voor de hond optimale calcium-fosfor-verhouding van 1,3 : 1,0op volledig natuurlijke wijze gehaaldt. Terra Canis ziet consequent af van dier- en bottenmeel, minderwaardige bijproducten, vulstoffen, schlachtafval, kleur-, conserverings-, lok-, aromastoffen, kunstmatige antioxidanten alsmede iedere vorm van synthetische toevoegingen en suiker. De ingrediënten van Terra Canis hondenvoer: Spiervlees: garandeert de verzorging van het organisme met hoogwaardige proteïnen en omega-6-vetzuren. Tot het spiervlees behoren ook hartvlees alsmede kippen-, kalkoen- en konijnenmagen (Maag en hart zijn pure spieren en horen derhalve niet tot de ingewanden). Binnen de totale hoeveelheid vlees moet het spiervlees altijd het grootste aandeel vormen, Terra Canis menu's bestaan voor het grootste gedeelte uit spiervlees. Kelen van lam & rund: Kelen bestaan voor 90% uit kraakbeen en is daarmee een optimale natuurlijke leverancier voor calcium en belangrijk voor de eigen bot- & kraakbeenvorming van de hond. li> Lever: Omdat de lever een ontgiftingsorgaan is, moet ze in min mogelijk hoeveelheden verwerkt worden in hondenvoer. Terra Canis verwerkt derhalve lever slechts in enkele menu's en kleine hoeveelheden. Geheel zonder lever is evenwel geen optie, omdat lever talrijke mineralen & sporenelementen bevat. Eierschalen: Levensnoodzakelijke calcium uit de botten van buitgenomen dieren worden door Terra Canis vervangen door eierschalen. Door uitgebreide analyses kon door Terra Canis voor ieder menu de voor de hond zo belangrijke calcium-fosfor-verhouding van 1,3 : 1,0 volledig op natuurlijke wijze gecreëerd worden. Voedingsvezels in de vorm van groente, fruit & kruiden: voedingsvezels zijn belangrijk voor de vertering, omdat ze de darmmotoriek opwekken en de darm schoon maken. Let hierbij op voldoende afwisseling, omdat alle groente- & fruitsoorten verschillende vitaminen, mineralen, sporenelementen & fytamine (= secundaire plantenstoffen) bevatten. De menu's van Terra Canis bevatten meer dan 20 verschillende groente-, fruit- en kruidensoorten. Granen: granen worden door de wolf slechts zelden en in geringe hoeveelheden met name door de maaginhoud van zijn buit tot zich genomen. Vandaar dat het gebit en de spijsvertering van de hond er niet op gericht zijn grote hoeveelheden granen te verwerken en te verteren. Als niet belangrijk voedingsmiddel is het raadzaam het slechts in kleine hoeveelheden aan de hond te voeren. De Terra Canis menu's bestaan met slechts max. 10% voor een klein deel uit granen. De gebruikte »graansoort« (bijv. gierst, boekweit, spelt, natuurrijst, amarant) is meestal glutenvrij en levert de hond vele belangrijke mineralen, aminozuren & vitaminen. Spirulina-alg: de Spirulina-alg verzorgt de hond met alle belangrijke mineralen & sporenelementen (B.v. calcium, fosfor, magnesium, kalium, natrium, seleen, ijzer, koper, mangaan, zink, jood, etc.), alle essentiële aminozuren, meervoudig onverzadigde vetzuren en vele belangrijke vitaminen. Mineraalaarde: mineraalerde (= helende aarde) is rijk aan alle belangrijke mineralen & sporenelementen (B.v. calcium, fosfor, magnesium, kalium, natrium, seleen, ijzer, koper, mangaan, zink) en levert eveneens alle essentiële aminoszuren. Kiezelaarde: kiezelaarde ondersteunt de opslag van calcium in de botten en zorgt voor een gezonde vacht, huid, klauwengroei en versterkt spieren en pezen Rapzaadolie: rapzaadolie is met een optimale mengverhouding tussen linoolzuur en linolenzuur perfect voor een uitgebalanceerde, gezonde voeding en levert natuurlijke vitamine A en belangrijke omega-3-vetzuren. Tarwekiemolie: tarwekiemolie bevat veel vitamine E en omega-6-vetzuren. Het is derhalve goed te combineren met rapzaadolie. Andeszout: zout is een belangrijk bestandsdeel van de hondenvoeding, omdat het via de buit opgenomen, zout bevattende bloed de hond met talrijke mineralen - onder andere het voor de electrolythuishouding belangrijke chloride – verzorgt. Terra Canis gebruikt natuurlijk & niet behandeld andeszout, het »witte goud« van de Inkas. Biergist: Rijk aan B-Vitaminen, vitaminen en mineralen. Wei: Wei bevat eiwitten met de hoogste biologische waarde. Het bevat vitamines, mineralen en talrijke aminozuren. Rozenbottelpoeder: rozenbottelpoeder verzorgt ter ondersteuning van de synthese van het organisme, de hond met natuurlijke vitamine C. Terra Canis hondenvoer wordt door een onafhankelijk, erkend laboratorium gecontroleerd, dat levensmiddelen op veiligheid controleert. Alle menu's worden regelmatig geanalyseerd, om te garanderen, dat de hoge kwaliteitstandaard gewaarborgd blijft. U vindt het bijbehorende zegel op alle Terra Canis etiketten.

€ 35.99

lees verder

Honden Natvoer Terra Canis Voordeelpakketten Terra Canis
Product
 

2 kg Eukanuba Breed Jack Russell Terriër Hondenvoer

Tot de speciale eigenschappen van Jack Russell Terriërs horen een robuuste borstkas, krachtig lichaam, een uitstekende beschermende vacht en de wil zich vuil te maken. Eukanuba Breed Jack Russell Terriër bevat als hoofdproteïnebron hoogwaardige dierlijke proteïne uit kip, lam en eieren en biedt meer als het voldoen aan de basisbehoeftes op het gebied van voeding. Eukanuba Breed Jack Russell Terriër is een speciale voeding met voedingsstoffen wiens samenstelling door jarenlang onderzoek ontwikkeld werd. Na 10 jaar onderzoek heeft Eukanuba aangetoond dat honden een bovengemiddelde leeftijd kunnen bereiken! Uw trouwe viervoeter verdient het om te mogen genieten van een uitzonderlijk lang leven. Na 10 jaar onderzoek heeft Eukanuba aangetoond dat het voer van Eukanuba er voor zorgt dat uw hond langer kan leveren. Door het uitzonderlijke eten, in combinatie met uw zorg, genieten u en uw hond langer met elkaar. Specifieke producteigenschappen: Droogvoer voor volwassen honden vanaf 1 jaar voor de rassen Jack Russell Terrier, Parson Russell, Terrier Fox, Fox Terrier en Border Terrier. 100% uitgebalancereerd en ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen. Het hoofdingrediënt is kip: hoogwaardige, natuurlijke eiwitbron die de spieren bevordert. L-carnitine ondersteunt de vetverbranding. Door een combinatie van veel beweging en het voeren van hoogwaardige proteïnen van dierlijke oorsprong wordt een sterke en vetarme musculatuur gewaarborgd. Makkelijk verteerbare eiwitten en bietenpulp ter bevordering van de voedingsstofopname en daarmee ter bevordering van de beste spijsvertering. Tanden whitening formule: in samenwerking met de experts van Oral B bevat dit voer de essentiële mineralen waardoor de vorming tot tandplak tot 80% wordt verminderd. Omega-3 en Omega-6 vetzuren (uit visoliën), vitamines en mineraalstoffen vorderen een gezonde huid en glanzende vacht. Reduceert tot 80% haaruitval. Essentiële antioxidanten (bestaande uit vitamine A, C & E en carotinoïde) evenals probiotica/FOS bevorderen het immuunsysteem en bestrijden de celveroudering op actieve wijze. Met calcium: voor sterke botten en tanden. Ideale combinatie van voedingsstoffen: perfect geharmoniseerde verhouding van eiwitten, vetten, koolhydraten, belangrijke vitaminen en mineralen.

€ 11.99

lees verder

Honden Droogvoer Eukanuba Eukanuba Breed Nutrition Eukanuba
Product
 

Hondenluik PetSafe Staywell 740 760 Type 740 35,2 cm x 29,4 cm

Een praktische oplossing voor ieder huis met tuin. Het hondenluik wordt makkelijk in de deur of muur gebouwd. Door de sluiting van twee kanten heeft u de controle en kunt besluiten, of uw hond naar binnen en naar buiten mag, of de deur dicht blijft. De sluiting van twee kanten kunt u gebruiken als: alleen naar binnen en naar buiten gesloten Maten Staywell 740: In het geheel: 352 x 294 mm Opening: 281 x 237 mm maximale schouderbreedte: 219 mm voor honden tot max. 18 kg Maten Staywell 760: In het geheel: 456 x 386 mm Opening: 370 x 314 mm maximale schouderbreedte: 290 mm voor honden tot max. 45 kg Overzicht: Kleur: wit voor kleine en grote honden voor deuren met massieve of holle kern, ook voor paneelwerk of muren geschikt sluiting aan twee kanten stevige, doorzichtige kleppen weerbestendig zelfsluitende magneetklep incl. Tunnelverlenging van 5 cm 3 jaar garantie

€ 27.99

lees verder

Honden Hokken luiken Luiken Hondenluiken Petsafe
Product
 

10kg Holistic Cat Kip Rijst Porta 21 Kattenvoer

Porta 21 Holistic Cat kip rijst is een gezond, volwaardig en natuurlijk kattenvoer in super premium-kwaliteit. Porta 21 Holistic Cat kattenvoer biedt katten van iedere leeftijd een optimale voeding voor een gezond en lang kattenleven. De natuurlijke ingrediënten van Porta 21 Holistic Cat biovoer worden grotendeels ecologisch geproduceerd. Porta 21 Holistic Cat kattenvoer overtuigt door: Kippenvlees voorziet uw kat van licht verteerbare proteïnen Kippenvet, visolie van menhaden en lijnzaden hebben een hoog gehalte aan essentiële Omega-3- en Omega-6-vetzuren, die voor een gezonde huid en glanzende vacht zorgen Quinoa, ook bestempeld als goud van de Inka's, levert waardevolle levensnoodzakelijke aminozuren alsmede een grote hoeveelheid aan vitaminen, mineralen en sporenelementen Waardevolle, biologisch actieve kruiden, vruchten en groente completeren Porta 21 Holistic Cat tot een volwaardig kattenvoer, bijvoorbeeld: lijnzaden, wortelen, appelen, paardenbloem, tomaten, blauwe bessen, gedroogde bietenpuree (zonder suiker) Porta 21 Holistic Cat is een grotendeels ecologisch geproduceerd biovoer, het kippenvlees stamt bijvoorbeeld van vrijlopende kippen uit ecologische teelt Frisse, lekkere vis uit de Humboldstroom Puur natuurproduct, zonder toevoeging van kleurstoffen, conserveringsmiddelen of gemanipuleerde granen geproduceerd Verzekerd een volledige en uitgebalanceerde voeding voor jonge en volwassen katten volgens de richtlijnen van de AAFCO (Association Of American Feed Control Officials) Vrij van pesticiden en herbiciden Vrij van hormonen en antibiotica Vrij van kunstmatige toevoegingen en residuen (geur-, kleurstoffen, enz.) Bereid zonder gentechniek

€ 47.99

lees verder

Katten Droogvoer Porta 21 Porta 21
Product
 

2kg Holistic Cat Eend Rijst Porta 21 Kattenvoer

Porta 21 Holistic Cat eend & rijst is een gezond, volwaardig en natuurlijk kattenvoer in superpremiumkwaliteit. Porta 21 Holistic Cat kattenvoer biedt katten van iedere leeftijd een optimale voeding voor een gezond en lang kattenleven, de natuurlijke ingrediënten van Porta 21 Holistic Cat biovoer worden grotendeels ecologisch geproduceerd. Porta 21 Holistic Cat kattenvoer overtuigt door: Veel vers, delicaat en licht eendenvlees Kippenvet, visolie van menhaden en lijnzaden hebben een hoog gehalte aan essentiële Omega-3- en Omega-6-vetzuren, die voor een gezonde huid en glanzende vacht zorgen Quinoa, ook bestempeld als goud van de Inka's, levert waardevolle levensnoodzakelijke aminozuren alsmede een grote hoeveelheid aan vitaminen, mineralen en sporenelementen Waardevolle, biologisch actieve kruiden, vruchten en groente completeren Porta 21 Holistic Cat tot een volwaardig kattenvoer, bijvoorbeeld: lijnzaden, wortelen, appelen, paardenbloem, tomaten, blauwe bessen, gedroogde bietenpuree (zonder suiker) Porta 21 Holistic Cat is een grotendeels ecologisch geproduceerd biovoer, het kippenvlees stamt bijvoorbeeld van vrijlopende kippen uit ecologische teelt Frisse, lekkere vis uit de Humboldstroom Puur natuurproduct, zonder toevoeging van kleurstoffen, conserveringsmiddelen of gemanipuleerde granen geproduceerd Verzekerd een volledige en uitgebalanceerde voeding voor jonge en volwassen katten volgens de richtlijnen van de AAFCO (Association Of American Feed Control Officials) Vrij van pesticiden en herbiciden Vrij van hormonen en antibiotica Vrij van kunstmatige toevoegingen en residuen (geur-, kleurstoffen, enz.) Bereid zonder gentechniek

€ 12.99

lees verder

Katten Droogvoer Porta 21 Porta 21
Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook