BBQ mat voor onder uw barbecue met vlammen en de afmeting 100x150 cm. Perfecte bescherming van uw terras tegen vet of hete kooltjes. Eenvoudig in gebruik en inclusief gratis verzending.

De perfecte oplossing om uw terras of grasveld te beschermen tegen hete koolen en vet vlekken die veroorzaakt worden door barbecue«n. Eye catching design vloermat met vlam bedrukking die eenvoudig te plaatsen is onder uw BBQ. Barbecue vloer beschermmat is brandvertragend en voldoet aan de NEN-EN 13501-1:2007+A1:2009 norm. Eigenschappen Afmeting: 100x150 cm Brandvertragend Eye catching design Voorkomt brandvlekken op grasveld of terras Voorkomt vetvlekken op uw terras Eenvoudig schoon te maken

€ 69.00

Read More...

Floortex BBQ mat
Product
 

BBQ mat voor onder uw barbecue met opvallende bedrukking en de afmeting 100x150 cm. Perfecte bescherming van uw terras tegen vet of hete kooltjes. Eenvoudig in gebruik en inclusief gratis verzending.

De perfecte manier om uw gras of terras te beschermen tegen hete kooltjes en vet vlekken die veroorzaakt worden door barbecue«n. Opvallende design vloermat met leuke bedrukking die eenvoudig te plaatsen is onder uw BBQ. BBQ beschermmat is brandvertragend en voldoet aan de NEN-EN 13501-1:2007+A1:2009 norm. Eigenschappen Afmeting: 100x150 cm Brandvertragend Opvallend design Voorkomt brandvlekken op terras of gras Voorkomt vetvlekken op uw terrasvloer Eenvoudig schoon te maken

€ 69.00

Read More...

Floortex BBQ mat
Product
 

BBQ mat voor onder uw barbecue met vlammen en de afmeting 100x120 cm. Perfecte bescherming van uw terras tegen vet of hete kooltjes. Eenvoudig in gebruik en inclusief gratis verzending.

De perfecte manier om uw gras of terras te beschermen tegen hete kooltjes en vet vlekken die veroorzaakt worden door barbecue«n. Eye catching design vloermat met vlam bedrukking die eenvoudig te plaatsen is onder uw BBQ. BBQ beschermmat is brandvertragend en voldoet aan de NEN-EN 13501-1:2007+A1:2009 norm. Eigenschappen Afmeting: 100x120 cm Brandvertragend Eye catching design Voorkomt brandvlekken op terras of gras Voorkomt vetvlekken op uw terras Eenvoudig schoon te maken

€ 59.00

Read More...

Floortex BBQ mat
Product
 

BBQ mat voor onder uw barbecue met opvallende bedrukking en de afmeting 100x120 cm. Perfecte bescherming van uw terras tegen vet of hete kooltjes. Eenvoudig in gebruik en inclusief gratis verzending.

De perfecte manier om uw gras of terras te beschermen tegen hete kooltjes en vet vlekken die veroorzaakt worden door barbecue«n. Opvallende design vloermat met leuke bedrukking die eenvoudig te plaatsen is onder uw BBQ. BBQ beschermmat is brandvertragend en voldoet aan de NEN-EN 13501-1:2007+A1:2009 norm. Eigenschappen Afmeting: 100x120 cm Brandvertragend Opvallend design Voorkomt brandvlekken op terras of gras Voorkomt vetvlekken op uw terrasvloer Eenvoudig schoon te maken

€ 59.00

Read More...

Floortex BBQ mat
Product
 

Smoker 11090 rookoven

De Smoker 11090 kan worden gebruikt voor het bereiden van vleesgerechten, maar ook voor het roken van visspecialiteiten dankzij de speciale vishouders. De behuizing bestaat uit roestvrij staal en intern zijn er drie grillplaten (36 x 31 cm) en twee verchroomde vishouders. De instelbare luchtstroom regelaars zorgen voor een optimale temperatuur, welke af te lezen is op het handige temperatuur display. Verder is er een speciale lade geschikt voor rookchips en een interne vuurschaal voor verschillende soorten hout. Na gebruik is de Smoker eenvoudig op te bergen dankzij de praktische handvatten.

€ 249.00

Read More...

Tuin Klussen|grill BBQ|barbecueën
Product
 

Smoker 11091 rookoven

De Smoker 11091 kan worden gebruikt voor het bereiden van vleesgerechten, maar ook voor het roken van visspecialiteiten dankzij de speciale vishouders. De behuizing heeft een hittebestendige coating en intern zijn er drie grillplaten (36 x 31 cm) en twee verchroomde vishouders. De instelbare luchtstroom regelaars zorgen voor een optimale temperatuur, welke af te lezen is op het handige temperatuur display. Verder is er een speciale lade geschikt voor rookchips en een interne vuurschaal voor verschillende soorten hout. Na gebruik is de Smoker eenvoudig op te bergen dankzij de praktische handvatten.

€ 199.00

Read More...

Tuin Klussen|grill BBQ|barbecueën
Product
 

Chestnut oven 11034

De Landmann Chestnut oven 11034 is speciaal geschikt voor het poffen van kastanjes. De geëmailleerde onderdelen zijn hitte bestendig, vergen weinig onderhoud en zijn zeer goed bestand tegen corrosie. Met een opvangbak voor een snelle verwijdering van de asresten. Verder is de kookpot verwijderbaar en wordt deze geleverd met een extra lange steel.

€ 149.00

Read More...

Tuin Klussen|grill BBQ|barbecueën
Product
 

Stew oven 0825

De Landmann Stew oven 0825 is een stoofpot oven, bijzonder geschikt voor het bereiden van soepen, goulash, sauzen of glühwein. De geëmailleerde onderdelen zijn hittebestendig, vergen weinig onderhoud en zijn zeer goed bestand tegen corrosie. Met een verwijderbare opvangbak voor een snelle verwijdering van de asresten. Verder is de kookpot verwijderbaar en wordt er een roestvast stalen lepel meegeleverd, als een leuke touch tijdens het serveren van het eten.

€ 149.00

Read More...

Tuin Klussen|grill BBQ|barbecueën
Product
 

Vuurkorf 11760

De Landmann Vuurkorf 11760 is ideaal voor het voorverwarmen van houtskool of briketten. Vervolgens kan de verwarmde houtskool op de barbecue worden geplaatst. De vuurkorf kan ook tijdens lang barbecueën worden gebruikt om alvast een nieuwe voorraad houtskool op te warmen. Daarnaast kan er ook direct op de vuurkorf worden gebarbecued door de geëmailleerde vuurschaal en het verchroomde grillrooster te bevestigen. Indien gewenst kan er in plaats van houtskool ook hout gebruikt worden. Met een asopvangbak en twee handgrepen om de vuurkorf eenvoudig te verplaatsen.

€ 59.95

Read More...

Tuin Klussen|grill BBQ|barbecueën
Product
 

Infrarood gasbarbecue ir expert 12745

De Landmann Infrarood-gasbarbecue ir-expert 12745 is ideaal voor de bereiding van verschillende gerechten. Deze barbecue heeft twee aan de zijkant geplaatste infraroodbranders en een 3-delig grilloppervlak van 45,5 x 60 cm, wat groot genoeg is om met 10 personen tegelijk te barbecueën. Daarnaast heeft de barbecue een verzonken geplaatste zijbrander met ingebouwde Piëzo-ontsteking om bijgerechten mee klaar te maken. De infraroodtechnologie zorgt voor een snelle opwarming, kortere gaartijden, door een gelijkmatige warmteverdeling. Er druppelt geen vet op de branders om te verbranden, voor een eenvoudige reiniging. De barbecue is verder van alle gemakken voorzien, het beschikt over een warmhoudrooster, een verzonken vetopvangbak, een gesloten onderkast met 2 deuren dat kan worden gebruikt als opslag en een werkblad voor het plaatsen van barbecue accessoires en bijgerechten. De deksel heeft een temperatuurweergave waarmee het hele roosterproces in de gaten gehouden kan worden. De twee wielen en twee vergrendelbare rollen maken het verplaatsen van de barbecue stukken gemakkelijker.Inclusief drukregelaar en gasslang.

€ 499.00

Read More...

Tuin Klussen|grill BBQ|barbecueën
Product
 

Kogelbarbecue 31347

De Landmann Kogelbarbecue 31347 is ideaal voor de bereiding van verschillende gerechten. Deze houtskoolbarbecue heeft een grilloppervlak met een diameter van 51,5 cm, wat groot genoeg is om met 8 personen tegelijk te barbecueën. De regelbare luchttoevoer zorgt voor een optimale temperatuur bij direct en indirect grillen. De weerbestendige wielen en ergonomisch ontworpen handgreep maken het verplaatsen van de barbecue een stuk makkelijker.

€ 129.00

Read More...

Tuin Klussen|grill BBQ|barbecueën
Product
 

Working station 34100 barbecue

De Landmann Working station 34100 is een houtskool barbecue, ideaal voor de bereiding van verschillende gerechten. Deze barbecue heeft een grillrooster dat 3-voudig in hoogte verstelbaar is en een grilloppervlak van 50 x 50 cm, wat groot genoeg is om met 8 personen tegelijk te barbecueën, De barbecue is verder van alle gemakken voorzien, zoals een verwijderbare opvangbak voor asresten. De vier wielen, waarvan twee vergrendelbaar, maken het verplaatsen van de barbecue stukken gemakkelijker.

€ 169.00

Read More...

Tuin Klussen|grill BBQ|barbecueën
Product
 

BBQ met windscherm

Samen met je familie of vrienden heerlijk genieten van een lekkere lome zomerdag en in de avond de barbecue aanzetten en direct starten met bakken. Dankzij de Princess 112247 elektrische barbecue is het eeuwige wachten totdat de kolen warm zijn verleden tijd. Deze luxe barbecue heeft twee roosters en kan zowel als statiefbarbecue of als tafelmodel gebruikt worden. Bovendien bezorg je je buren nooit meer overlast omdat de barbecue weinig tot geen rook produceert. Geen last meer van rookwalmen De Princess elektrische barbecue heeft een ingenieuze vetopvangbak die je vult met water voor het barbecueën en die ervoor zorgt dat er geen rook meer vrijkomt. De vetten en sappen vallen in het water en worden daardoor direct afgekoeld waardoor je geen asdeeltjes of ongezonde rookwalmen op je eten krijgt. Doordat er geen tot weinig rooktonwikkeling is, is de barbecue ook heel geschikt voor gebruik op de camping. Multifunctioneel te gebruiken Dankzij het meegeleverde statief kan je de Princess elektrische barbecue zowel als tafelmodel en als staande barbecue gebruiken. Het stevige statief heeft een extra opbergblad voor al je kookgerei, bestek en marinades. Daarnaast heeft de barbecue twee roosterhoogtes waardoor hij zowel geschikt is voor vlees, vis en groenten. Op het hoge rooster laat je stukken vlees nog lekker even nagaren, terwijl je op het onderste rooster snel groenten grilt zodat alles tegelijkertijd geserveerd kan worden. Grill vlees, vis en groenten Op het grote bakrooster van 47 x 28 cm kan je voor je hele familie tegelijkertijd grillen. Dankzij het sterke vermogen van 2000 Watt is de Princess elektrische barbecue binnen enkele minuten opgewarmd en kan je starten met grillen. Het geïntegreerde windscherm zorgt ervoor dat er geen warmteverlies is door de wind zodat je ook op een onbeschutte plek zoals op de camping of op het strand heerlijk kan genieten van versgebakken vlees, vis en groenten. Makkelijk schoon te maken De Princess elektrisch barbecue is geheel demontabel en dus gemakkelijk schoon te maken. De vetopvangbak kan eenvoudig leeggegoten worden en dankzij de anti-aanbaklaag zijn ook de roosters zonder veel moeite schoon te maken. Dankzij een speciale coating zijn het statief en de behuizing beschermd tegen roesten waardoor het statief buiten kan blijven staan. Redenen om voor de Princess elektrische barbecue te kiezen: - Binnen enkele minuten opgewarmd zodat je direct kan beginnen met grillen - Dankzij de waterbak heb je weinig tot geen rookontwikkeling en dus geen overlast - Zowel staand als als tafelmodel te gebruiken dankzij de bijgeleverde statief - Met twee roosterhoogtes zodat je tegelijkertijd kan bakken en warm houden - Vermogen van 2000 Watt en traploos instelbare temperatuur voor snel of langzaam grillen

€ 30.95

Read More...

Tuin Klussen|grill BBQ|barbecueën
Product
 

Groentekorf pure 13629

De Landmann 13629 is een hoogwaardige groentekorf voor de groenteliefhebbers bij de barbecue. De korf is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is comfortabel in gebruik, dankzij de ergonomisch geoptimaliseerde vorm en de rubberen grip. De handgreep is afneembaar, voor wanneer men gebruik wilt maken van een barbecue met een gesloten deksel. De groentekorf is 52 cm lang, 25,5 cm hoog en 10,5 cm breed.

€ 29.95

Read More...

Tuin Klussen|grill BBQ|accessoires
Product
 

Universele grillplaat

De universele grillplaat van Landmann is het perfecte accessoire voor de BBQ liefhebbers en is ideaal voor het bereiden van vlees, groente of vis zonder dat het vast plakt, dankzij de speciale coating. De plaat is 43,5 cm breed, 1,5 cm hoog en heeft een diameter van 27,5 cm. Het heeft een gedeeld oppervlak met een geribbeld en vlak gedeelte en is vaatwasmachinebestendig.

€ 24.95

Read More...

Tuin Klussen|grill BBQ|accessoires
Product
 

Wisselborstel 13456

De Landmann Wisselborstel 13456 is onder andere geschikt voor de Landmann Reinigingsborstel 13455 en Combiset tang en reinigingsborstel 13457. De borstel is eenvoudig zonder gereedschap te wisselen en is voorzien van messing haren voor het verwijderen van hardnekkig vuil. Set van twee borstels.

€ 8.95

Read More...

Tuin Klussen|grill BBQ|accessoires
Product
 

Gasbarbecue 12739

De Landmann Gasbarbecue 12739 is ideaal voor de bereiding van verschillende gerechten. Deze barbecue met drie aluminium stalen branders (elk 3,5 kW) heeft een totaal grilloppervlak van 59 x 45,5 cm, wat groot genoeg is om met 10 personen tegelijk te barbecueën. Het grilloppervlak bestaat uit een tweedelig geëmailleerd grillrooster. De barbecue is van alle gemakken voorzien en beschikt over een geëmailleerd warmhoudrooster en twee werkbladen voor het opbergen van barbecue accessoires en bijgerechten. De gasfles is netjes opgeborgen in de afgesloten kast met deuren en handgrepen en de twee vergrendelbare zwenkwielen en twee wielen maken het verplaatsen van de barbecue stukken gemakkelijker. Inclusief drukregelaar en gasslang.

€ 299.00

Read More...

Tuin Klussen|grill BBQ|barbecueën
Product
 

Barbecue 31421 black taurus 660

De Landmann Barbecue 31421 black taurus 660 is ideaal voor de bereiding van verschillende gerechten. Deze houtskoolbarbecue heeft een grilloppervlak van 66 x 36 cm, wat groot genoeg is om met 10 personen tegelijk te barbecueën. De barbecue is van alle gemakken voorzien en beschikt over een tweedelig grillrooster, een in hoogte verstelbaar houtskoolrooster en een groot warmhoudrooster (60 x 18 cm). Het afneembare werkblad biedt voldoende ruimte voor het neerzetten van accessoires, marinades of sauzen. Na gebruik is het apparaat door de uitneembare asopvangbak snel te reinigen.

€ 189.00

Read More...

Tuin Klussen|grill BBQ|barbecueën
Product
 

Barbecue 31420 Black Taurus 440

De Landmann black taurus 440 is een houtskool barbecue, ideaal voor de bereiding van verschillende gerechten. Deze barbecue heeft een grilloppervlak van 44 x 36 cm, wat groot genoeg is om met 6 personen tegelijk te barbecueën. De barbecue is verder van alle gemakken voorzien, zoals het grootschalige warmhoudrek (40 x 18 cm) , een regelbare luchttoevoerregeling en een verwijderbare opvangbak voor asresten. De twee weerbestendige wielen maken het verplaatsen van de barbecue stukken gemakkelijker.

€ 139.00

Read More...

Tuin Klussen|grill BBQ|barbecueën
Product
 

Tafelbarbecue 31378 Piccolino

De Landmann Tafelbarbecue 31378 Piccolino is een handige tafelbarbecue voor het grillen op houtskool. De geëmailleerde vuurschaal en deksel vergen weinig onderhoud en het verchroomde grillrooster is groot genoeg om met 4 personen te barbecueën. Door de ventilatieregelaar in het deksel is de grill temperatuur eenvoudig te regelen. Door het ergonomische handvat en de dekselklemmen is de Piccolino gemakkelijk overal mee naartoe te nemen, zodat je ook op je favoriete picknick plek kan barbecueën.

€ 54.95

Read More...

Tuin Klussen|grill BBQ|barbecueën
Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook