Kleine gietijzeren theepot

De gietijzeren theepot is van oorsprong een Japanse theepot. Hij kan als een kleine ketel worden gebruikt en op het vuur worden geplaatst. In het zeefje aan de binnenkant kan verse thee worden gedaan. Na herhaaldelijk gebruik wordt de thee alsmaar lekkerder doordat de binnenkant van het gietijzer de aroma's van de eerder gezette thee overneemt.

€ 29.95

Read More...

Cadeauartikelen Cadeaus voor haar
Product
 

Aromafume geurfusion

De Aromafume geurfusion is een goed cadeau voor iemand die kan genieten van een fijne sfeer in huis. Door een theelichtje onder de brander te plaatsen verspreid een aangename, zachte geur de kamer door de wierookblokjes.

€ 10.95

Read More...

Cadeauartikelen Cadeaus voor haar Huwelijk samenwonen B
Product
 

Houten Giraffe Fair trade uit Gambia

Deze giraffe is met de hand vervaardigd in Gambia, West-Afrika. Het ontwerp van de giraffe is gemaakt in Gambia zelf, vervolgens is de giraffe met de hand uitgesneden uit teak hout. True Gifts werkt samen met de producenten van de houten giraffen in Gambia. De producten worden direct bij de makers afgenomen voor een eerlijke prijs.

€ 14.95

Read More...

Cadeauartikelen Cadeaus voor haar TrueGifts
Product
 

Thermosbeker Ok but first coffee

Deze thermosbeker is ideaal voor iemand die koffie kan waarderen tijdens een reis naar werk, tijdens de studie of bijvoorbeeld tijdens een wandeling. De inhoud van de thermosbeker is 0,35 liter. Naast een leuk design heeft het ook een handig mondstuk dat uitgeklapt kan worden. De thermosbeker kan gebruikt worden voor zowel warme als koude dranken. Door de dubbelwandige behuizing zal thee of koffie 4 uur warm blijven. Door de roestvrijstalen behuizing zal de fles niet gaan roesten.

€ 12.50

Read More...

Cadeauartikelen Cadeaus voor haar Beterschap
Product
 

Wereldkaart van kurk Milimetrado

Het wereldkaart prikbord is ontworpen door Emilio Alarcón voor Milimetrado. Milimetrado is een bedrijf gevestigd in Madrid, dat hoogwaardige producten ontwerpt en produceert op basis van een filosofie van duurzaamheid. De kurken wereldkaart is een origineel cadeau voor een reisliefhebber of iemand die unieke wanddecoratie kan waarderen.

€ 29.95

Read More...

Cadeauartikelen Cadeaus voor haar Cadeaus voor hem Huwe
Product
 

Gietijzeren poffertjesplaat

Deze gietijzeren poffertjesplaat van het merk Imperial is goed voor vijftien poffertjes per keer. De pan en de handgrepen zijn gemaakt van gietijzer en geschikt voor gebruik op alle warmte bronnen behalve inductie.

€ 24.95

Read More...

Cadeauartikelen Cadeaus voor hem
Product
 

The power of now Eckhart Tolle

Eckhart Tolle, de auteur, ontvouwt in The Power of Now een begrip van het hedendaagse bestaan van de mens wat voor zijn boek nog niet eerder op deze wijze is beschreven, en een manier van leven waardoor een ieder een meer gebalanceerd leven - in het nu - kan leiden. Dit is niet een oudbollig zelfhulpboek, maar voor veel lezers een eyeopener die zij na het lezen niet meer vergeten. Let op: Dit boek is Engelstalig!

€ 15.95

Read More...

Cadeauartikelen Cadeaus voor haar Cadeaus voor hem Huwe
Product
 

Twee sfeerlichten Indische Olifant

Deze sfeerlichten, met de sierlijke tekening van een olifant, zijn goud aan de binnenzijde en zwart aan de buitenzijde. Wanneer er een waxinelichtje in de houder wordt geplaatst geeft dit een speciaal effect en vrolijkt het een kamer op. Een leuk cadeau voor een vriend, vriendin of familielid wat van sfeerlicht houdt.

€ 11.95

Read More...

Cadeauartikelen Cadeaus voor haar Huwelijk samenwonen
Product
 

Twee sfeerlichten 'bloem des levens'

Dit sfeerlicht heeft de tekening van de bloem des levens; een symbool wat staat voor het bewustzijn en de eenheid van de natuur. Het sfeerlicht vult de kamer met warm licht. Naast een warme uitstraling is dit sfeerlicht ook handig in gebruik. Door de onderkant los te schroeven kan een brandend waxinelichtje in de houder worden geplaatst.

€ 12.95

Read More...

Cadeauartikelen Cadeaus voor haar Huwelijk samenwonen
Product
 

Origami lampionnen slinger

Origami is de uit Japan afkomstige kunst van het vouwen van papier. Met het vouwen kunnen complexe en kunstige figuren worden gecreëerd. In deze slinger van lampionnen is Origami gebruikt om de vorm van een diamant te maken. Een originele slinger is het resultaat. Deze slinger heeft het in zich een slaap- of woonkamer op te vrolijken, en is daarom een mooi cadeau voor iemand die van gezelligheid houdt. De slinger bestaat uit tien lampionnen welke werken op batterijen. De slinger kan binnen of buiten op een droge plek worden gebruikt.

€ 17.50

Read More...

Cadeauartikelen Cadeaus voor haar
Product
 

Houten Snijplank Fair Trade

Deze houten snijplank is met de hand gemaakt in Gambia, West-Afrika. True Gifts werkt samen met de producenten van de houten giraffen in Gambia. De producten worden direct bij de makers afgenomen voor een eerlijke prijs. Doordat het product met de hand gemaakt is, kunnen deze tot ongeveer één centimeter van de voorgeschreven grootte uit de productspecificaties afwijken. Bovendien is iedere schaal net iets anders doordat het hout een andere tekening laat zien.

€ 14.95

Read More...

Cadeauartikelen Cadeaus voor haar Cadeaus voor hem Huwe
Product
 

Fruitschaal Teak hout Fair Trade uit Gambia

Deze houten fruitschaal van teak hout is met de hand vervaardigd in Gambia, West-Afrika. De schaal laat de prachtige tekeningen van het teak hout zien. Iedere schaal is net even iets anders doordat de tekening van het hout steeds verschilt. Ook is dit product met de hand gemaakt waardoor iedere schaal er uniek uitziet. Een origineel en uniek cadeau. True Gifts werkt samen met de producenten van de schalen in Gambia. De producten worden direct bij de makers afgenomen voor een eerlijke prijs. Dit product wordt gratis verzonden

€ 34.95

Read More...

Cadeauartikelen Cadeaus voor haar Cadeaus voor hem Huwe TrueGifts
Product
 

Travelbook

Dit travelbook van One World Interiors is een prachtig boekje van geitenleer. Het is alleen al een prachtstuk om op je salontafel neer te leggen. Een mooi cadeau voor iemand die verre reizen maakt, of ervan houdt dagelijks te schrijven.

€ 27.50

Read More...

Cadeauartikelen Cadeaus voor haar Cadeaus voor hem
Product
 

Aardewerk schaal Olijven Handgemaakt in Portugal

Deze schaal is met de hand gemaakt in Alentejo, een provincie in Portugal die bekend staat om haar aardewerk. In deze regio wordt al het aardewerk servies met de hand gemaakt en beschilderd, iedere familie heeft zo zijn eigen tekeningen en om deze reden is de schaal uniek en zal je deze niet snel ergens anders tegenkomen. Dit product wordt gratis verzonden

€ 34.95

Read More...

Cadeauartikelen Cadeaus voor haar Huwelijk samenwonen TrueGifts
Product
 

Ayurvedische kokosolie haarmasker

Deze biologische kokosolie is perfect voor haarmaskers, of als verzorging van het lichaam. De kokosolie is koud geperst waardoor de oorspronkelijke waarden van de kokosolie beter worden behouden. De olie heeft een duidelijke kokosgeur en maakt alles wat het aanraakt heerlijk zacht.

€ 19.95

Read More...

Cadeauartikelen Cadeaus voor haar
Product
 

Aardewerk schaal visjes handgemaakt in Portugal

Deze schaal is met de hand gemaakt in Alentejo, een provincie in Portugal die bekend staat om haar aardewerk. In deze regio wordt al het aardewerk servies met de hand gemaakt en beschilderd, iedere familie heeft zo zijn eigen tekeningen en om deze reden is de schaal uniek en zal je deze niet snel ergens anders tegenkomen. Aan de onderzijde van de schaal is het stempel terug te vinden waaruit de oorsprong van het product kan worden teruggelezen. Dit product wordt gratis verzonden

€ 39.95

Read More...

Cadeauartikelen Cadeaus voor haar Cadeaus voor hem Huwe TrueGifts
Product
 

Zeep Bengaalse Tuberose

Deze met de hand gemaakte zeep uit India, van het merk Forest Essentials, is een mooi cadeau voor ieder die houdt van luxe verzorgingsproducten. Forest Essentials maakt producten die zijn gebaseerd op de ayurvedische traditie. Tuberose is een witte nachtbloem uit India. De olie uit deze bloem is verwerkt in de zeep. De bloem heeft een zoete geur die na het wassen op de huid blijft.

€ 10.95

Read More...

Cadeauartikelen Cadeaus voor haar
Product
 

Origami lamp

Origami is de uit Japan afkomstige kunst van het vouwen van papier. Met het vouwen kunnen complexe en kunstige figuren worden gecreëerd. Bij deze lampenkap is Origami gebruikt als vormgeving. Origami lampen kunnen een kamer een unieke uitstraling geven. Bovendien is dit design uniek; het wordt alleen door True Gifts geproduceerd. Een mooi cadeau voor iemand die houdt van mooi interieur.

€ 49.95

Read More...

Cadeauartikelen Huwelijk samenwonen
Product
 

Meditatie omslagdoek

Deze omslagdoek is in Nepal gemaakt en speciaal bedoelt om te gebruiken tijdens meditatie. Een mooi cadeau voor personen die graag mediteren.

€ 15.50

Read More...

Cadeauartikelen Cadeaus voor haar
Product
 

Scratch World Map

Met deze Scratch World Map kun je op een wereldkaart aangeven welke landen je al hebt bezocht, door ze open te krassen. Ideaal om de vervulling van je Bucket List in de gaten te houden. De wereld kraskaart is van het merk 'International maps' en is de Nederlandse uitvoering.

€ 21.50

Read More...

Cadeauartikelen Cadeaus voor haar Cadeaus voor hem Huwe
Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook